Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX a pár problémů
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 6:43   Citovat  

Jojo presne tenhle zadni hlavni silent jdu dneska menit. Je to drbarna rozdelat celou napravu tak doufam ze se na zadnym sroubu nezaseknu. U me ale nezpusobuje takovou pretacivost...
AjAj myslim ze to nekde muze kapat ale ten motor to asi sezere vnitrkem(stoupni za auto rekni kamosovi at to vytoci do 6tis a parkrat drbne do plynu sleduj co vyleze za kour...bacha at nejses jak kominik HaHaaa ). Takze kontroluj hladinu - porad a cim vic budes tocit motor tim castej to kontroluj. Voz v kufru aspon 1l oleja (minimalne) dolivej az k horni rysce.
Nesmi se ti stat ze by se pridrel, budes muset setrit na GO. pocitej kolem 20tisic(orientacne).
Pokud se ti chce tak sezen jinej motor zalezi na tobe. ted tady nekdo prodaval nick dom4130 tudy odkaz tento urcite nebude nejlevnejsi ale bude to TOP slysel jsem ten motor sahal jsem po plynu a je hustej.
vim ze kdyz si koupil auto za 15 tak asi nemas penize na dlasi investice.

drzim palce meetallll
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ARMAG3DON je teď offline  ARMAG3DON
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 17:27   Citovat  

Tak mám prasklou pružinu Úsměv No náklon by byl vyřešenej.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.8.2010 , 22:49   Citovat  

Úsměv tak mam dalsi dotaz : vubec nevim kterej homokinetickej kloub mám koupit Velmi šťastný nevim kterej tam je .. ale asi origo a musej bejt na obouch stranách stejný ? No dá rozum že asi musej.. takže bude lepší koupit rovnou dva a vyměnit je oba .. ale kterej mám koupit ? co doporučujete ?? Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.8.2010 , 7:36   Citovat  

ARMAG3DON napsal:
Úsměv tak mam dalsi dotaz : vubec nevim kterej homokinetickej kloub mám koupit Velmi šťastný nevim kterej tam je .. ale asi origo a musej bejt na obouch stranách stejný ? No dá rozum že asi musej.. takže bude lepší koupit rovnou dva a vyměnit je oba .. ale kterej mám koupit ? co doporučujete ?? Úsměv

Vnejsi klouby na obou stranach jsou stejny, ja jsem ted prehazoval z jedne kratke na dlouhou a nebyl problem. Pokud bys kupoval novy nebal bych se znacky Spidan mam od nich manzety a krasa. Kazdopadne se podivej na dlouhou poloosu jak je natom to lozisko v tom domecku (nalitek co je prisroubovanej na motoru) ja ho mel v haji (velke vule).
A pokud mas vule na vnitrnich kloubech - tripoidech (ja treba trosku mam) ty jsem jeste v obchode nenasel - asi nejdou koupit snad jen neakej repas.
Kup ten kloub co je znicenej, bud vydava zvuk cvakavej pri zataceni nebo ma sileny vule - nekdy napovi praskla manzeta = zadna vazelina kloub je KO
Honda ceru zdar Honda

Fork je teď offline  Fork
0
PříspěvekZaslal: 27.8.2010 , 22:32   Citovat  

ARMAG3DON napsal:

Kup oba klouby. Měl jsem to stejný. Vyměnil jsem jeden a za pár měsíců i druhý. Kupoval jsem od Niparts a mám je tam už dva roky bez problému.
Pokud ti žere olej, tak určitě vnitřkem, zvláště při těhlech najetých kilometrech. Na 100% tě čeká minimálně malá generálka motoru. Pokud ráno po nastartování zadýmí, tak jsou v čudu guferka na ventilech, po vypnutí motoru steče olej po dříku ventilu do potrubí a po nastartování se spálí. Pokud při vysokých otáčkách a zahřátým motoru, tak jsou zapečený pístní kroužky.
Než se dostaneš k té generálce tak opravdu bacha na olej. Nefunkční kroužky maj poté za následek klepání pístu ve válci a otírání těla pístu o stěnu - velmi brzké zadření, plus spousta dalších potíží. Ani změření tlaků ve válcích tento problémek nemusí odhalit, stačí když jeden ze tří kroužku trochu těsní a tlaky jsou celkem v pořádku.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2010 , 0:51   Citovat  

Fork napsal:
Kup oba klouby. Měl jsem to stejný. Vyměnil jsem jeden a za pár měsíců i druhý. Kupoval jsem od Niparts a mám je tam už dva roky bez problému.
Pokud ti žere olej,....

Olej mi to zničeho nic přestalo žrát Velmi šťastný Nic sem s motorem nedělal jenom sem vyměnil svíčky ( dal sem tam NGK BCPR6E-11 ) a po konzultaci s automechanikama sem dolil ten Olej Mogul EXTREME (GX-FE PRO) 10W-40 a ten se tam drží jako klíště Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2010 , 23:05   Citovat  

ARMAG3DON napsal:
Olej mi to zničeho nic přestalo žrát Velmi šťastný Nic sem s motorem nedělal jenom sem vyměnil svíčky ( dal sem tam NGK BCPR6E-11 ) a po konzultaci s automechanikama sem dolil ten Olej Mogul EXTREME (GX-FE PRO) 10W-40 a ten se tam drží jako klíště Velmi šťastný

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem co dodat muhehe

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2011 , 16:10   Citovat  

zdravim Úsměv
Objevil sem další a další problémy . Ale nevim si rady jenom s jednim. Zadní kola mám šejdrem . To znamená že levý zadní je nakloněný spodní stranou doleva a zadní pravý kolo je nakolení taky spodní stranou doleva. A když jedu tak se mi ty kola kejvou .Jako když si člověk udělá na kole osmičku. Pravý znatelně a levý míň . Kterej díl by to mohl na tý nápravě dělat ?

Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2011 , 16:22   Citovat  

ARMAG3DON napsal:
zdravim Úsměv
Objevil sem další a další problémy . Ale nevim si rady jenom s jednim. Zadní kola mám šejdrem . To znamená že levý zadní je nakloněný spodní stranou doleva a zadní pravý kolo je nakolení taky spodní stranou doleva. A když jedu tak se mi ty kola kejvou .Jako když si člověk udělá na kole osmičku. Pravý znatelně a levý míň . Kterej díl by to mohl na tý nápravě dělat ?

Co seřídit odklony?
Zajeď si s tím na geometrii, tam ti poví, jestli to vůbec seřídit půjde.
Máš auto sníženo nebo na sérii podvozku? Dost lidem to po snížení šlo do A.
Bylo auto bourané?

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2011 , 17:21   Citovat  

ARMAG3DON napsal:
zdravim Úsměv

vyměň podélný ramena i s nábojema, všechny špatný silentbloky (ostatní ramena samozřejmě zkontrolovat) a hurá na geometrii.

muj typ je, že na jedný straně máš ohnutý podélný rameno a na druhý co šmajdá jenom unašeč ale to jsem ještě neviděl Velmi šťastný

Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2011 , 18:40   Citovat  

Kdyby jsi chtěl jakékoli rameno se zárukou tak jich tady mám hromadu...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 8:13   Citovat  

Spacir napsal:
Co seřídit odklony?
Zajeď si s tím na geometrii, tam ti poví, jestli to vůbec seřídit půjde.
Máš auto sníženo nebo na sérii podvozku? Dost lidem to po snížení šlo do A.
Bylo auto bourané?

Velmi šťastný na crxu 2.g se nekde daj seridit odklony ? Úsměv jinak to auto mam snizeny ale delalo mi to uz i pred tim kdyz sem tam mel seriovy tlumice. a ja to nemam do A ale do naklonenyho H Velmi šťastný a ano , auto bylo pravdepodobne nabourano . Nejspis stim predchozi majitelka zajela bokem do pole nebo tak neco ... Smutný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 8:15   Citovat  

Maggoth napsal:
Kdyby jsi chtěl jakékoli rameno se zárukou tak jich tady mám hromadu...

Budu tě mít v paměti . Nejdřív ale zjístit co je třeba Mrk nafotim to , zjistim co je špatně a dám ti vědět.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 8:16   Citovat  

posero napsal:
vyměň podélný ramena i s nábojema, všechny špatný silentbloky (ostatní ramena samozřejmě zkontrolovat) a hurá na geometrii.

muj typ je, že na jedný straně máš ohnutý podélný rameno a na druhý co šmajdá jenom unašeč ale to jsem ještě neviděl Velmi šťastný

Podle mě to bude zohejbaný celý Velmi šťastný o vejkendu to rozeberu a uvidim co stim .

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 14:46   Citovat  

ARMAG3DON napsal:
Podle mě to bude zohejbaný celý Velmi šťastný o vejkendu to rozeberu a uvidim co stim .

Odkud jsi? Mám tady 4 CRX v dílech tak myslím , že bych ti mohl pomoct.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 19:51   Citovat  

Maggoth napsal:
Odkud jsi? Mám tady 4 CRX v dílech tak myslím , že bych ti mohl pomoct.

Určitě se dohodneme , kámoš teď kupuje jednu CRXu a bude potřebovat .. Řekněme celou přední nápravu krom tlumičů Úsměv co by jsi za to kdyžtak chtěl ? Úsměv jinak oba jsme z Pardubic Úsměv

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 21:35   Citovat  

ARMAG3DON napsal:

ee bude to tak jak říkám pokud neni křivá kastle, nebo hnutý uložení ramen .... ty velký podélný umíraj první

RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 21:42   Citovat  

posero napsal:
ee bude to tak jak říkám pokud neni křivá kastle, nebo hnutý uložení ramen .... ty velký podélný umíraj první

můžu potvrdit Velmi šťastný
měl sem hnutý uložení příčných ramen a ohnutý vlečný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 22:18   Citovat  

ARMAG3DON napsal:
Určitě se dohodneme , kámoš teď kupuje jednu CRXu a bude potřebovat .. Řekněme celou přední nápravu krom tlumičů Úsměv co by jsi za to kdyžtak chtěl ? Úsměv jinak oba jsme z Pardubic Úsměv

Člověče náprav , ramen a celkově podvozkových částí tady mám fakt moc... na vše dávám záruku a posílám na dobírku cokoli. Nějaké rozměry neřeším a na poště jsou na mně zvyklí když jim přinesu třeba zabalené CRX dveře takže pohoda... Ceny jsou dohodou -většinou si je navrhuje sám kupující. Pokud není navrhnutá cena příliš nízká -pak odesílám za tuto cenu. Pokud nízká je -tak se lehce upraví. Množstevní slevy taky dávám -vše je na domluvě.. Kdyby jsi ty nebo nějaký tvůj kamarád potřeboval - tak jsem non stop na čísle 606 167 188.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX a pár problémů
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina