Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zhasínání s cukání motoru P5G
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 15:15   Citovat  

Ahoj, tak došlo i na mě a preludka teď začíná zlobit. Už delší dobu si u ní všímám nepříjemné cukání za jízdy (neni to nějak extra ale znatelný to je) tak jsem to neřešil až do teďka kdy mi motor zhasíná a pak vždy sám naskočí...Když zhasne tak se rozsvítí kontrolky ABS a zelený klíček, nejsou to pravidelný intervaly takže se to stane většinou když už se na to nesoustředim a jsem třeba na křižovatce:-/A další indicie která nevím zda-li by mohla mít s tím něco společného je ta že mi momentálně docela často praskaj žárovky ve světlech, nevím jestli je to shoda náhod ale auto mám cca 3 roky a když jsem ho koupil tak jsem od datumu koupě cca rok a půl žárovky měnit nemusel. Jedná se o motorizaci F20A4 P5G děkuji za každý postřeh.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 15:35   Citovat  

pokud ti častěji praskaj žárovky máš někde nějákej zkrat jediný co můžeš tak omrkni kabeláž jestli to není někde osmahlý mrkni na pojistky a kdyžtak si vyblikej ecu jestli nehodí nějákou chybu což podle mě hodí ... tohle sem měl u golfa a měl sem to kabelem u starteru (mluvim o těch žárovkách ale podle mě s tim souvisí to zhasínání motoru ...) jinak mrkni na spínačku pač mě se to nedávno stalo taky byla už vylágrovaná a občas to zdechlo kdž sem někde vymetl díru rozsvítily se kontrolky usel sem znova nastartovat ...

Schluke je teď offline  Schluke
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 20:28   Citovat  

vachicek napsal:
Ahoj, tak došlo i na mě a preludka teď začíná zlobit. Už delší dobu si u ní všímám nepříjemné cukání za jízdy (neni to nějak extra ale znatelný to je) tak jsem to neřešil až do teďka kdy mi motor zhasíná a pak vždy sám naskočí...Když zhasne tak se rozsvítí kontrolky ABS a zelený klíček, nejsou to pravidelný intervaly takže se to stane většinou když už se na to nesoustředim a jsem třeba na křižovatce:-/A další indicie která nevím zda-li by mohla mít s tím něco společného je ta že mi momentálně docela často praskaj žárovky ve světlech, nevím jestli je to shoda náhod ale auto mám cca 3 roky a když jsem ho koupil tak jsem od datumu koupě cca rok a půl žárovky měnit nemusel. Jedná se o motorizaci F20A4 P5G děkuji za každý postřeh.

Ahoj, úplně stejnej problém jsem řešil s mojí P5G F20A4. Začalo to tak, že mi to jednou v Německu chcíplo na dálnici, když jsem zkoušel, kolik to jede. Ale během okamžiku zase nastartovalo.. Úsměv Později to tak dělalo i vícekrát za sebou v několikavteřinových intervalech. Skončilo to ve chvíli, kdy jsem vytáhl klíček ze zapalování a motor naopak stále běžel... Nicméně, kontrolky svítily úplně stejně, jak popisuješ. Když si to teď dám do souvislostí, tak jsem v jednom měsíci měnil několikrát žárovky. A byla to spínací skříňka. Když ji vyndáš, měl bys vidět, jak jsou tam spálený kontakty. Kupoval jsem novou v Hondě asi za 1500, ale je to tak 3-4 roky zpátky.

vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 5:24   Citovat  

super no snad to bude ono:-) a vyřeší se s tim i to cukáníÚsměv

bigy je teď offline  bigy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 7:47   Citovat  

kamaradovi takhle zhasinal motor u c5g coupe vtec.. a bylo to vypalenou spinaci skrinkou =)

Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zhasínání s cukání motoru P5G
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina