Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Září 2011 - výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4

Komu dáte svůj hlas?
Petura
1%
 1%  [ 5 ]
Miky07
25%
 25%  [ 105 ]
Shaman
1%
 1%  [ 5 ]
83427
4%
 4%  [ 17 ]
Maxxi
14%
 14%  [ 60 ]
DennySY
1%
 1%  [ 7 ]
Skyline
2%
 2%  [ 10 ]
Luky
5%
 5%  [ 23 ]
Oncek
10%
 10%  [ 43 ]
Armik
6%
 6%  [ 28 ]
Pemi
7%
 7%  [ 29 ]
Michalka
18%
 18%  [ 76 ]
Hlasovalo : 196
Celkem hlasů : 408

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 13:28   Citovat  

crxmann: ty uz ani nevis, jake hlouposti placas Velmi šťastný Takze k tomu, kdo se co komu snazi podsouvat:
"na H-C je zaručeným klíšé jak nasbírat kladné hlasy na svou fotku dát k ní pěknou ženskou.

naopak michalky fotka ať dala zabrat třeba jen na minutu, mi přijde jako fajn změna."

Samozrejme muzes dal tvrdit, zes to myslel obecne, ale nejsem jasnovidec a vychazim z toho, co pises. Mel by sis to tedy po sobe obcas precist, nebyl bys pak tak rozhozenej z toho, jak na to ostatni reaguji. HaHaaa A fakt jsem ti to do tveho vlastniho prispevku nepodsunul, to snad uznas Mrk

Pokud jde o klise obecne, tak s tim castecne souhlasim, nicmene v tvem prispevku bylo neco jineho. Tezko jsem tedy mohl reagovat na neco, cos nenapsal. Castecne proto, ze i klise motiv lze zpracovat tak, ze klisovite nepusobi (a naopak, i neotrely napad lze "zklisovatet").

V cem jsem se zachoval stejne v reakci na Ladynu nechapu. Stejne tak jsem nepochopil narazku na "baba u auta" vs. "modelka u auta", netusim, na jakou cast meho prispevku a proc tim vlastne reagujes.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 14:11   Citovat  

Skyline přátele crxmann

no tak dost kluci jedni ušatí...nechte toho kouř pifko
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:15   Citovat  

skyline napsal:
LadyImagine: hlavne, ze mas na vsechny stejny metr. Co je pro koho "jina liga" s tim nema co delat.

kachnacrx: netusim, co je bludistak (i kdyz uz jsem to nekde slysel), takze nevim, jestli je to metal nebo urazka Velmi šťastný

crxmann: zarucenym klise treba v zavodech je byt nejrychlejsi, ale zatim jsem nikoho neslysel rikat, ze je fajn zmena bejt pomalej a nevyhrat Velmi šťastný Nechapu tvou pointu - zaprve 11 z 12 fotek na kalendari za minuly (a ani tento) rok nejsou modelky u aut (takze neni pravda, ze kdyz s necim takovym prijdes, mas vyhrano), za druhe tady ani 11 z 12 fotek na tento mesic nejsou holky (takze tezko delat klise z vyjimek) a za treti fotka nevede proto, ze pro ni hlasoval autor, ale proto, ze se libi ostatnim (takze ti v podstate vadi, ze se jinym libi neco jineho, nez tobe?).

Celkove nechapu, co tady prispevky DanTe a LadyImagine vubec delaji, je to soutez s hlasovanim, vyjadrit sve preference muze kazdy a zucastnit se se svou zarucene neklisovitou fotkou taky. Snaha shazovat tvorbu/vkus ostatnich v diskusi, protoze nevede fotka, ktera se mi libi je smesne. Spis bych cekal pochvalne komentare na tema "je fajn videt, ze se celkova uroven foceni na h-c zveda", protoze kalendarovych fotek je tam dle meho hned nekolik a je fajn, ze je z ceho vybirat (a neni to bida s nouzi jako v nekterych mesicich, kdyz soutez vznikla). Misto toho se pohrda napadem a praci druhych i kdyz o tom kritici nemaji paru (nehlede na to, ze je to uplne jedno - mizerna fotka po celodenni praci neni lepsi nez dobra momentka jen proto, ze se jeji autor vyrazne vic nadrel).

Možná že muj příspěvek tady nemá co dělat, ale co teprve ty tvoje morální kydy který vedeš pomalu v každym topicu, dej si studenou sprchu, nebo si řekni ženský ať si s tebou zašpásuje, evidentně jsi nevybouřenej meetallll Jo a pro BUllyho, ty se nejdřív nauč česky a zjisti si co jsou sprostý a nesprostý slova ty wokurka To tvoje moralizování po PM je fakt věc Úsměv HAWK and FU
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:16   Citovat  

děkuju moc za hlasy a vaší podporu. To focení v garáži ,které může trvat několik minut trvalo několik hodin. Focení bylo pokus - omyl. Nikdy jsme takto nefotili,takže to bylo pro nás nové. Vzniklo více fotek, jak detailů,tak auta... Nápad se světlama byl až jako poslední a neumíte si představit to drama aby nám tam někdo z boku nevjel páč tam nešlo vůbec vidět. Náskok je hodně veliký, ale už teď mám obrovskou radost, že fotka dostala tolik hlasů, kolik dostala OK Úsměv
   Návrat  
Filipo je teď offline  Filipo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:42   Citovat  

Nechapu proc se tady zbytecne hadate...
Me se stejne nejvic libi fotka Maxxiho
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:49   Citovat  

jen by mě zajímalo kolik hlasů by měla ta fotka bez ležící slečny na kapotě Mrk ono někam si vyjet, vzít si minišaty a lehnout si tam... to taky neni umění, milý skyline... Mrk
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:51   Citovat  

Minor napsal:
Taky jsem dal nejdřív hlas Michalce a teprve pak četl o tom pivu Úsměv
Takže, Miško, zřejmě je ta fotka dobrá a o pivo vůbec nejde )
A dal jsem i Pemiho fotce. Chybějící lišta mi nějak nevadí Úsměv
Minorku děkujeme Úsměv s tím pivem to byl tak trochu vtip, jak mám jinak nalákat hlasující Úsměv A k té liště. Kdyby jste procházeli tím čím my s CRX, nějaká lišta by vám byla jedno a řešili by jste jí úplně na posledním místě ...vím není to krasavice na focení, ale je to action foto Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:54   Citovat  

LadyImagine napsal:
jen by mě zajímalo kolik hlasů by měla ta fotka bez ležící slečny na kapotě Mrk ono někam si vyjet, vzít si minišaty a lehnout si tam... to taky neni umění, milý skyline... Mrk

to mi hlava nebere to mi hlava nebere Lady proč se v tom zase pipláš, sory ale to už mi přijde jako provokace Chápeš!
Nechte to plavat už .. naštvanej
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:54   Citovat  

Ja taky nechapu proc se tady hadaj zmatenej
nejlepsi fotku postal stejne Maxxi...
Miky ma moc pekny auto a peknou slecnu a neni naha tak nechapu co se tady resi, vyhraje fotka co se nejvic libi...
fotka od Michalky je pekna, dobrej napad to byl ale tu fotku si nedokazu predstavit v kalendari jinak proti Michalce nic nemam Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 17:02   Citovat  

kachnacrx napsal:
to mi hlava nebere to mi hlava nebere Lady proč se v tom zase pipláš, sory ale to už mi přijde jako provokace Chápeš!
Nechte to plavat už .. naštvanej

soRRy, nevěděla jsem že tady nemůžu říct svůj názor...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 17:05   Citovat  

Michalka napsal:
Minorku děkujeme Úsměv s tím pivem to byl tak trochu vtip, jak mám jinak nalákat hlasující Úsměv A k té liště. Kdyby jste procházeli tím čím my s CRX, nějaká lišta by vám byla jedno a řešili by jste jí úplně na posledním místě ...vím není to krasavice na focení, ale je to action foto Úsměv
krasavice sice neee ale pod kapotou to pěkně vře vid.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 17:07   Citovat  

LadyImagine napsal:
soRRy, nevěděla jsem že tady nemůžu říct svůj názor...

ale no tááák Lady....neslovíčkař, víš že názory si muže každý ventilovat.
ale když jsme u toho ...
tvuj nazor " přesně tak, jinak je ta fotka totánlě "vo ničem"... " si myslím že není vhodný Chápeš! a nemusel být použit
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 17:28   Citovat  

DanTe: tvuj prispevek je nesmyslny - psat, ze "tohle má bejt kalendář jen s Hondama bez ženskejch" do souteze, ktera ma jasna pravidla a nic o tom, ze "to ma bejt bez zenskejch" v nich neni je stejne hloupe jako sem psat, ze fotky nemaji byt cernobile. Psat o nejake fotce, ze si nezaslouzi vyhrat je pak proste jen ubohe, protoze tim rikas hlasujicim, ze jsi neco lepsiho nez oni. Ti hlasujici jsou ale jaksi ostatni lidi tady na h-c, coz ti bud nedochazi, nebo jen chces aby vedeli co si o nich myslis. Brat ti to nebudu, ale mam na to holt svuj nazor.

LadyImagine: zajimalo by me, kolik by ta michalcina fotka mela hlasu kdyby byla barevna, auto tam bylo cele a nebyla tam "cara" od zadnich svetel CRX. Argument stejne hodnotny, jako ten tvuj. Jinak je fajn, ze co je nebo neni umeni nezalezi na tobe mila LadyImagine Mrk
PS: je zajimave, jak neustale rypes do Neya s Jenniferkou, i kdyz jsi rikala, ze je to prej "jina liga" pořádnej výtlem
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 18:24   Citovat  

ačkoliv to neni uplně běžný, tak souhlasi se skylinem Úsměv

ta mikiho fotka se mi prostě líbí a je jedno, jestli je tam hezká slečna, hlas bych jí dal stejně. i vzhled auta mi připadá na H-C dost nadprůměr Úsměv ale třeba to dělá ta fotka
stejně tak jsem dal hlas i michalce páč se mi ten nápad líbí
třetí dostal oncek, což je prostě moc hezká fotka

jestli fotky s babou, nebo bez je jedno, když je to fotka povedená

třeba master dával fotku s ´´vyprdelenou´´ kitty a nevyhrál, tak že to pravidlo nebude
   Návrat  
Miky07 je teď offline  Miky07
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 19:13   Citovat  

Nejprve bych chtěl všem poděkovat za došlé hlasy, nesmírně si toho já, modelka i fotograf vážíme je to dobrý

Docela mě zaráži jak tu někteří píšou, že to focení trvalo 5 minut. Fotili jsem v noci asi 3 hodiny, bylo 12°C a nafotili jsme něco kolem 300 fotek. Fotili jsme jak samotné auto, tak i s výše zmiňovanou „modelkou“ . Máme i fotku jak kolem projíždí kamion, něco jako michalka, ale nakonec jsme vybrali tuhle fotku, protože se asi nejvíc povedla a je to i vidět na stavu hlasování Mrk takže se asi líbí a těm co ne, tak ať prostě pro ní nehlasují …ať si každý zkusí vzít do ruky foťák a něco nafotit, není to vždy tak jednoduché jak se to mnohým zdá Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 19:29   Citovat  

Miky07 napsal:
Nejprve bych chtěl všem poděkovat za došlé hlasy, nesmírně si toho , modelka i fotograf vážíme je to dobrý

Fotil si to Ty, nebo ne? Jestli ne, tak by to nebylo fér vůči ostatním...dříve se za toto fotky stahovaly ze soutěže to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 19:35   Citovat  

Stepa napsal:
Fotil si to Ty, nebo ne? Jestli ne, tak by to nebylo fér vůči ostatním...dříve se za toto fotky stahovaly ze soutěže to mi hlava nebere

fotili jsme to společně s kamarádem Úsměv a nikde v podmínkách soutěže není psáno, že to musím fotit já...
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 19:48   Citovat  

do diskuze o tom, co se mi libi a ne, vstupovat nebudu, ale chtel bych se pozastavit nad autorstvim... v pravidlech stoji naprosto jasne, ze soutezit muze pouze autor fotografie.

co se tyce mikyho, tak napsal ze "ja, modelka i fotograf". cili kdo je vlastne autorem? nedovedu si dost dobre predstavit, ze nekdo muze byt autorem s nekym spolecne... v tomto pripade bych byl rad, pokud by to mohl uvest na pravou miru.

stejne tak michalka se sverila, ze fotka vznikla tak, ze fotila s nekym, kdo ji ucil (stejne tak pemi). to je samozrejme v poradku, ale zajimalo by me, jestli i finalni zpracovani na pocitaci bylo jeji vlastni praci.

diky predem obema za vysvetleni.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 19:49   Citovat  

To je hloupost, i kdyby zmáčknul spoušť někdo jiný, tak stejně to bylo focený se záměrem do soutěže, a vůbec fotku zaslal miky, samotný civic na fotce je taky mikiho, tady není co řešit. Úsměv
Já si pamatuji na případ, kdy bylo ve fotosoutěži auto, které vyhrálo a fotograf nebyl majítel daného vozu. Úsměv

Má nejvíce bodu, má tak prostě vyhrál tečka. Úsměv
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 19:54   Citovat  

rooney: ja myslim, ze tu co resit je a naprosto evidentne... autorem je pouze ten, kdo tu spoust zamckne, o tom uz tu tech debat bylo myslim dost. cili pokud to miky nefotil, nemuze se vydavat za autora a poslat ji mel ten, kdo tu spoust zmackl.

ze vyhrala fotka auta, ktere vyfotil nekdo jiny, nez ji zaslal do souteze, se mozna stalo... ale nejpis v dobe, kdy nebyla jeste zformulovana pravidla.
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 19:58   Citovat  

rooney napsal:
To je hloupost, i kdyby zmáčknul spoušť někdo jiný, tak stejně to bylo focený se záměrem do soutěže, a vůbec fotku zaslal miky, samotný civic na fotce je taky mikiho, tady není co řešit. Úsměv
Já si pamatuji na případ, kdy bylo ve fotosoutěži auto, které vyhrálo a fotograf nebyl majítel daného vozu. Úsměv

Má nejvíce bodu, má tak prostě vyhrál tečka. Úsměv

plný souhlas je to dobrý
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 19:59   Citovat  

Miky07 napsal:
...a nikde v podmínkách soutěže není psáno, že to musím fotit já...

Bohužel to tam je:
kód:
3. AUTORSTVI A PODMINKY

Soutezit muze pouze autor zaslane fotografie a kazdy muze zaslat maximalne 1 fotografii za mesic. Jestlize nekdo posila fotku ciziho auta napr. zde z klubu, bylo by vhodne ho o tom informovat (pokud je to mozne).

Nechci prudit, ale v některém minulém kole byla takto vyřazena celkem pěkná fotka, kdo to byl už nevím...ale když se má jet fér, tak všichni OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 20:06   Citovat  

skyline: sakra co sem furt taháš Neya? Rejpla jsem snad do něj? Ani slovíčkem Mrk něco tady snad řešíme, tak co do toho taháš něco jinýho?
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 20:09   Citovat  

Neyo: Já u toho focení nebyl, takže nevím kdo přesně fotil.
Jen nechápu, jak někdo může začít zpochybňovat fotografii která má našlápnuto k výhře, jen kvůli toho že se na obrázku objevila slečna atd.. Jak jsem už psal, je to každého věc co všechno bude námětem fotky, a prostě chtě nechtě fotka kde pózuje i slečna má vždycky o něco navrch.
Takže jestli to nakonec dopadne tak že miky bude diskvalifikovaný jen kvůli tomu že se v tom někdo moc šťoural tak doufám, že osoba která to všechno začala, bude konečně spokojená, protože hlavně nevyhrál miky.

To o těch změnách v pravidlech jsem nevěděl. Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 20:10   Citovat  

neyo napsal:
rooney: ja myslim, ze tu co resit je a naprosto evidentne... autorem je pouze ten, kdo tu spoust zamckne, o tom uz tu tech debat bylo myslim dost. cili pokud to miky nefotil, nemuze se vydavat za autora a poslat ji mel ten, kdo tu spoust zmackl.

ze vyhrala fotka auta, ktere vyfotil nekdo jiny, nez ji zaslal do souteze, se mozna stalo... ale nejpis v dobe, kdy nebyla jeste zformulovana pravidla.

to by mě zajímalo,jak poznáš že to fotil někdo jiný Velmi šťastný
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 20:15   Citovat  

jde o férplej ne...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 20:19   Citovat  

vzhledem k faktu, že nesoutěžím, tak je mi to celkem egál... ale přijde mi, že kdyby na jakýkoliv tej fotce byla nějaká sexy slečna, tak by prostě měla navrch... no...mě je to šumák, už se v tom nebudu štourat...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 20:28   Citovat  

no už je to tak,že na zde na fóru je víc mužů než žen
možná někda na girlstuning by měla zase větší šanci fotka s pěkným chlapem Velmi šťastný
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 20:39   Citovat  

se člověk nestačí divit co se tu děje kvůli jedný fotce Úsměv a zajímá mě kolik z těch kritiků si pak ten kalendář koupí ??
když se bude diskvalifikovat tak by bylo fér oba jak Mikiho tak i Michalku Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 20:45   Citovat  

Jak jsem už zmínil dříve - já, modelka a fotograf – tak proto že jsme byli u toho focení tři. Co se týče samotných fotek, fotil jsem to já s potocí fotorafa, který mi radil jak a kde postavit stojan s fotoaparátem a jak se nám má modelka hezky usadit (nejsem určitě jedniný, který si přizval fotografa na pomoc). . Pokud tohle není dostatečné vysvětlení a ostatní stále jen doumáte nad tím, že tahle fotka by neměla vyhrát jelikož pár lidem se nezamlouvá – tak to prosím nechte na lidech co hlasují a stále nekritizujte.. Pokud nás vážně chcete stáhnout a máme hrát fair play, tak v tom připadě budete muset stáhnout ze soutěže i michalku, jelikož ona taky napsala, že jí s tím někdo pomáhal Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Září 2011 - výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina