Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
nic nebude
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
erik29 je teď offline  erik29
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 22:04   Citovat  

[quote="WendyCRX"]
erik29 napsal:
Jestli mam byt uprimny, kazde auto ma sve muchy, ale tady kdyz se vychytaji( a nejsou to velke investice) nepochapete je to nejsilnejsi motor po Vtecu, ma to 130 kobyl, udelate chip tuning a otevrene sani a mate vice koni jak Vtec
........az na jare budou penize chci jit stejne do Vtecu nebo este do neceho silnejsiho .............

Hele tak to vlastně půjdeš do slabšího ne?? Když uděláš chip+sání máš silnější než onen VTEC a když ti tvůj mechanik namontuje ještě nějaké zlepšovadla jako elektrické turbo,zbrousí ti vačky do plocha,místo setrváku hodí ozubená kola z Liberty tak budeš mít víc koníkůůůů než třeba NSXo pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Sorry ale musel jsem,fakt jsem musel!!Céro fakt krásný ,ale je vidět že o Hondách víš asi tolik jak krokodýl o sněhu!!
Přeju cérečku ať se dostane opravdu do pořádných honďáckých rukou.

jo sorry kazdy se nenarodil jak ty s rozumem v gatich vis Mrk ja jen tlumocim co mi rikaly Mrk mas neco proti? nepis me jo? napis borcum co mi to rekly Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 23:08   Citovat  

erik29 napsal:
jo sorry kazdy se nenarodil jak ty s rozumem v gatich vis Mrk ja jen tlumocim co mi rikaly Mrk mas neco proti? nepis me jo? napis borcum co mi to rekly Mrk

Když ti řeknu že ti vyměnim vejfuk budeš mít 150ps taky mi budeš věřit??Vím že mechanici kolikrát dokážou "kouzlit" a naplácat xxx nesmyslů a ten kdo o tom nic neví tak uvěří ale myslet si že pouhým čipem a ot.filtrem dosáhneš nárůst výkonu v řádech desítek Kw..... no nevim no.Navíc spousta otevřených sání,výfuků apod."tuningových věcí výkon spíše ubírá,i když pocitově to je oproti sérii raketa Úsměv ale jak jsem psal,přeji úspěšný prodej céro fakt vypadá moc pěkně.
Už ti tu nebudu offtopic ....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 0:14   Citovat  

WendyCRX napsal:
Když ti řeknu že ti vyměnim vejfuk budeš mít 150ps taky mi budeš věřit??Vím že mechanici kolikrát dokážou "kouzlit" a naplácat xxx nesmyslů a ten kdo o tom nic neví tak uvěří ale myslet si že pouhým čipem a ot.filtrem dosáhneš nárůst výkonu v řádech desítek Kw..... no nevim no.Navíc spousta otevřených sání,výfuků apod."tuningových věcí výkon spíše ubírá,i když pocitově to je oproti sérii raketa Úsměv ale jak jsem psal,přeji úspěšný prodej céro fakt vypadá moc pěkně.

nevim vim ze chip tuningem se dau TDI pridat az 20 koni a otzevreny sani mas 2-3 kone nevim nejsem automechanik Úsměv ale rad se necham poucit lidi Úsměv takze kritiky se nebojim Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 0:16   Citovat  

WendyCRX napsal:

ale presto je to delo Úsměv za 96kx verze akcelelrace jak kr*va teda musim priznat Úsměv
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 12:02   Citovat  

erik29 napsal:
nevim vim ze chip tuningem se dau TDI pridat az 20 koni a otzevreny sani mas 2-3 kone nevim nejsem automechanik Úsměv ale rad se necham poucit lidi Úsměv takze kritiky se nebojim Úsměv

obecně u motorů který maj turbo, tak mužeš chipem přidat dost koníků, ale atmosfery což céro je tak chip nepřidá téměř nic.honit koníky neni tak jednoduchý jak si většina lidí myslí. Každopádně učenej z nebe nespad a všichni se furt učíme offtopic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 13:10   Citovat  

Davee napsal:
obecně u motorů který maj turbo, tak mužeš chipem přidat dost koníků, ale atmosfery což céro je tak chip nepřidá téměř nic.honit koníky neni tak jednoduchý jak si většina lidí myslí. Každopádně učenej z nebe nespad a všichni se furt učíme offtopic

Vidis ja nejsme automechanik, ale vim ze utatikovy octavky tomu pridalo dost Úsměv
   Návrat  
wemeno je teď offline  wemeno
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 18:47   Citovat  

Tak zítra přes 350 Km pro krasavce Úsměv natěšenost Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:57   Citovat  

wemeno napsal:
Tak zítra přes 350 Km pro krasavce Úsměv natěšenost Úsměv

Doufam ze nebudes zklamany. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 21:38   Citovat  

Taky doufám Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 20:03   Citovat  

Tak dneska jsme absolvovali cestu dohromady bez pár kilometrů 800 Km. Když sme dorazily na místo tak jsem prodejci volal a při cestě jsem psal 2 sms. ani na jedno nedošla odpověd na místě jsem mu volal mobil nebral a následně vypl. Naštěstí jsem měl přibližnou adresu kde bydlí a jeho příjmení.. asi po 10 min ježdění po Bystřici pod hostýnem. a ptání lidí kde daný pan Čuba bydlí jsme ho našli. Nejdříve při zvonění nikdo neotvíral.. asi tak 20 minut. Po te vylezla nějaká paní asi sousedka, která následně šla zabouchat na okno po chvíli přišel a začal se omlouvat že spal.. atd.. Po sezná známení jsme byli informováni aníž bychom to věděli dopředu asi při 10 otázkách ohledně motoru a jeho stavu za který dával hlavu a ruce do ohně že je vše naprosto ok a skvěle lítá nám najednou řekl že auto bylo už jednou prodané asi před třemi týdny přičemž v době kdy bylo prodané stále bylo k prodeji.. (papíry měli být udajně v nějakém polopřevodu) prý se mu auto po týdnu vrátilo že má prsaklí chladič prý ho zavařili a že v autě akorát teď není voda.. znovu podotýkám že jsme několikrát konzultovali stav motoru a vozu a že v případě koupi vozidla pojede cesctu po ose téměř 400 km. Nechápu odvahu prodejce že nás nechal vážit takovouto cestu aníž by nás informoval o opravdovém stavu vozidla a nechal nás vážit tento kraj světa zbytečně. Když jsme se jeli podívat na auto prodejce dolil vodu do chladiče a při startu (otočení starterem)!! začla lítat voda z chladiče aníž by motor chytil - pro každého člověka soudného v tomto oboru není potřebný další kometř pro ty co v tom nedělají tak je z této veci jasné že v nejlepším případě je v háji těsnění pod hlavou. Mimo jiné přední náprava totál. přední nárazník ruplí to se taky nepochlubil blatník promáčklí a vyvrakovaný vnitřek v zadu vozidla a podvozek který měl být v tom stavu byl taky sežranej. Přesto přes všechno jsme od prodejce s pozdravem NASHLEDANOU odjeli ve vší důstojnosti. Chtel bych tímto poprosit zda je možné aby se takovýto prodejci dále na Honda Clubu nevyskytovali, neboď tímto svím jednáním haní jméno HC. a samozdřejmě skvělé značky H+ Opravdu nechápu proč nemohl informovat o opravdovém stavu vozidla a motoru když to věděl alespon SMS když to máme takovou dálku. Závěrem chci ještě podotknout že vůbec nevím jestli jsem měl vůbec tu čest z původním majitem tohoto vozu ale jedná se tu o člověka kde se na emailu nazývá eda24@seznam.cz Jméno Eda Trumpf. Při dnešním představění se představil ale někdo jiný tak opravdu nevím. Uplným závěrem jen pro info ostatních kdybych si snad vše vymyslel byl semnou můj bratr a rodiče - otec vlastní autoservís od roku 1992.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 20:23   Citovat  

hodne smutne... takovym lidem nakopat do vajec KO
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 20:24   Citovat  

To je fakt radost Bueee Vím, jak ses těšil. Bohužel ani inzerát na klubu není zárukou férového jednání a normální člověk je proti tomu celkem bezbranný.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 20:30   Citovat  

Jinak tady Miror našel že tudy odkaz

Prodejce se ještě namístě zadušoval že to ví jeden den... datum o sháňce motoru 19.10 mluví za vše.. a K tej rezi že tam na autě po důkladné prohlídce neni tak po pohém 2 minutovém shlédnutí je evidentně vidět ..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 20:32   Citovat  

Minor napsal:
To je fakt radost Bueee Vím, jak ses těšil. Bohužel ani inzerát na klubu není zárukou férového jednání a normální člověk je proti tomu celkem bezbranný.

Jojo je to tak :/
   Návrat  
poupal je teď offline  poupal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:00   Citovat  

Bohužel v dnešní době to není žádná vyjímka. V dnešné době je vyjímkou, když ti někdo nelže a sedí vše dle popisu a slov majitele. Obdivuji tě, žes dokázal odjet jen s "rozloučením". Asi by bylo vhodné, kdyby ti za to lhaní majitel vyrovnal aspoň část nákladů za zbytečnou cestu.
   Návrat  
barbwires je teď offline  barbwires
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:06   Citovat  

wemeno.....Ahoj dnes cely den cekam jak si dopadl pac to tady sleduju.uz ty reci majitele me udivovaly.myslim nejen mne.jinak te obdivuju ze si mu nenakopal zadek pac ja z mou povahou bych to udelal po kor tak dlouhe ceste.a prinejmensim bych si nechal zaplatit cestu za takovy jednani.to opravdu clovek nestaci koukat co to je dnes za lidi.
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:09   Citovat  

wemeno napsal:
Tak dneska jsme absolvovali cestu dohromady bez pár kilometrů 800 Km. Když sme dorazily na místo tak jsem prodejci volal a při cestě jsem psal 2 sms. ani na jedno nedošla odpověd na místě jsem mu volal mobil nebral a následně vypl. Naštěstí jsem měl přibližnou adresu kde bydlí a jeho příjmení.. asi po 10 min ježdění po Bystřici pod hostýnem. a ptání lidí kde daný pan Čuba bydlí jsme ho našli. Nejdříve při zvonění nikdo neotvíral.. asi tak 20 minut. Po te vylezla nějaká paní asi sousedka, která následně šla zabouchat na okno po chvíli přišel a začal se omlouvat že spal.. atd.. Po sezná známení jsme byli informováni aníž bychom to věděli dopředu asi při 10 otázkách ohledně motoru a jeho stavu za který dával hlavu a ruce do ohně že je vše naprosto ok a skvěle lítá nám najednou řekl že auto bylo už jednou prodané asi před třemi týdny přičemž v době kdy bylo prodané stále bylo k prodeji.. (papíry měli být udajně v nějakém polopřevodu) prý se mu auto po týdnu vrátilo že má prsaklí chladič prý ho zavařili a že v autě akorát teď není voda.. znovu podotýkám že jsme několikrát konzultovali stav motoru a vozu a že v případě koupi vozidla pojede cesctu po ose téměř 400 km. Nechápu odvahu prodejce že nás nechal vážit takovouto cestu aníž by nás informoval o opravdovém stavu vozidla a nechal nás vážit tento kraj světa zbytečně. Když jsme se jeli podívat na auto prodejce dolil vodu do chladiče a při startu (otočení starterem)!! začla lítat voda z chladiče aníž by motor chytil - pro každého člověka soudného v tomto oboru není potřebný další kometř pro ty co v tom nedělají tak je z této veci jasné že v nejlepším případě je v háji těsnění pod hlavou. Mimo jiné přední náprava totál. přední nárazník ruplí to se taky nepochlubil blatník promáčklí a vyvrakovaný vnitřek v zadu vozidla a podvozek který měl být v tom stavu byl taky sežranej. Přesto přes všechno jsme od prodejce s pozdravem NASHLEDANOU odjeli ve vší důstojnosti. Chtel bych tímto poprosit zda je možné aby se takovýto prodejci dále na Honda Clubu nevyskytovali, neboď tímto svím jednáním haní jméno HC. a samozdřejmě skvělé značky H+ Opravdu nechápu proč nemohl informovat o opravdovém stavu vozidla a motoru když to věděl alespon SMS když to máme takovou dálku. Závěrem chci ještě podotknout že vůbec nevím jestli jsem měl vůbec tu čest z původním majitem tohoto vozu ale jedná se tu o člověka kde se na emailu nazývá eda24@seznam.cz Jméno Eda Trumpf. Při dnešním představění se představil ale někdo jiný tak opravdu nevím. Uplným závěrem jen pro info ostatních kdybych si snad vše vymyslel byl semnou můj bratr a rodiče - otec vlastní autoservís od roku 1992.

tak po přečtení tohodle Ble to je tak za těch 8000(+prodávající zaplatí benzín/naftu)co tu někdo nabízel
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:13   Citovat  

poupal napsal:
Bohužel v dnešní době to není žádná vyjímka. V dnešné době je vyjímkou, když ti někdo nelže a sedí vše dle popisu a slov majitele. Obdivuji tě, žes dokázal odjet jen s "rozloučením". Asi by bylo vhodné, kdyby ti za to lhaní majitel vyrovnal aspoň část nákladů za zbytečnou cestu.

Svatá pravda.. no to asi neměl ani pomyšlení cesta vyšla na nejméně 2 500 ,- nemluva o tom jak zkusilo po slvné D1..
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:18   Citovat  

Hej chlape, to je mi lito, jednu chvilku, kdyz jsem premyslel nad crx, jsem se na to chtel jet taky podivat, diky bohu, ze ne. Jenom ti muzu poskytnout info, jestli shanis CRX, tak nejezdi na cernou do Pribora, to je jeste vetsi zlo...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:18   Citovat  

barbwires napsal:
wemeno.....Ahoj dnes cely den cekam jak si dopadl pac to tady sleduju.uz ty reci majitele me udivovaly.myslim nejen mne.jinak te obdivuju ze si mu nenakopal zadek pac ja z mou povahou bych to udelal po kor tak dlouhe ceste.a prinejmensim bych si nechal zaplatit cestu za takovy jednani.to opravdu clovek nestaci koukat co to je dnes za lidi.

A myslíš že by jí zplatil? ja myslim že ne.. On by to potřeboval ,,vyfackovat´´
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:20   Citovat  

PeteZ napsal:
tak po přečtení tohodle Ble to je tak za těch 8000(+prodávající zaplatí benzín/naftu)co tu někdo nabízel

Přesně tak ! Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:21  Naposledy upravil krtekm dne 30.10.2011 , 21:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

obdivuju ze ses zachoval tak jak popisujes. ja bych se uz asi neudrzel...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:22   Citovat  

Buchtak napsal:
Hej chlape, to je mi lito, jednu chvilku, kdyz jsem premyslel nad crx, jsem se na to chtel jet taky podivat, diky bohu, ze ne. Jenom ti muzu poskytnout info, jestli shanis CRX, tak nejezdi na cernou do Pribora, to je jeste vetsi zlo...

Buď rád že si nejel fakt jsem byl sklamanej.. a jsem teď z podobných koupí vyléčen Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:27   Citovat  

bez referenci se blbe nakupuje. smejdi jsou vsude na svete. s tim nic neudelame.
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:28   Citovat  

wemeno napsal:
Buď rád že si nejel fakt jsem byl sklamanej.. a jsem teď z podobných koupí vyléčen Mrk

ale na poctivý narazíš neboj Úsměv já koupil cívu kterej nakonec vypadal mnohem líp než podle fotek a popisu majitele Velmi šťastný
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:37   Citovat  

Já jsem si s dotyčným psal, hned po zveřejnění inzerátu a poté co mi byli zaslány fotky vozu mi bylo jasné, že se nejedná o hezký kousek CRX. Kdybych si pro něj jel, taky bych to měl takhle daleko jako ty, to mě trochu odradilo a potom ty emaily od něj co mi chodili. Jsem si řikal, že je to nějakej mladej vejlupek. Ikdyž nejsem uplně nejstarší Velmi šťastný. Lituju tě, že jsi tam musel jet Smutný
   Návrat  
kapid je teď offline  kapid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 22:10   Citovat  

Tak to je pekna svinarna tohle:) Bejt tebou tak bych chtel zaplatit aspon neco z ty cesty. Takhle vyjebavat s lidma. Je to hold smula ale drzim palce pri hledani dalsi CRX.
   Návrat  
BeatleCeeRiX je teď offline  BeatleCeeRiX
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 22:49   Citovat  

To mě strašně mrzí, ale na druhou stranu bych ti měl poděkovat, že si pro něj jel ty. Dneska sem is byl pro CRX v Brně, můžu ti pak poslat fotky třeba, stejná barva jako má tadyhle v tom inzerátu, a po prvním dni s Cerem jsem úplně nadšený a je to pecka!

No, abych napsal co sem chtěl ... Čekal mi borec s CRX asi 3 měsíce, tvrdil bez koroze, atd. znáš to. No pak sem jěl skoro 250 km a co sem viděl .. spadla mi huba ... !( inzeroval - v zimě nejeté Velmi šťastný ) měl to od 3. měsíce 2011 a prodává to v září, říjnu ... jak to mohlo jet v zimě že .. Velmi šťastný prostě přední pravá polosa běhala i ven z převodovky, jáááj, hnus! Takže nejezděte na černé CRX do Moravských Budějovic, pokud ano tak napište, a řeknu na co kouknout, protože sem to s kámošem prolezl uplně celé. offtopic offtopic offtopic
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 7:46   Citovat  

Giger napsal:
Já jsem si s dotyčným psal, hned po zveřejnění inzerátu a poté co mi byli zaslány fotky vozu mi bylo jasné, že se nejedná o hezký kousek CRX. Kdybych si pro něj jel, taky bych to měl takhle daleko jako ty, to mě trochu odradilo a potom ty emaily od něj co mi chodili. Jsem si řikal, že je to nějakej mladej vejlupek. Ikdyž nejsem uplně nejstarší Velmi šťastný. Lituju tě, že jsi tam musel jet Smutný

sem rád že sis to rozmyslel

a lituju člověka který jel takovou dálku.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 8:22   Citovat  

wemeno napsal:

DObře víš že jsem byl na dovolené, auto teďkom stálo 2 týdny u bratrance a neviděl jsem ho, nevěděl jsem ani že je rozbité, moc mě to mrzí, a nevím jak se omluvit, stydím se za to že to neopravil i když jsem mu na vše dal finanční prostředky, ale to už je teďkom můj problém. Když se mi ozveš na email jsem ochotný ti uhradit cestu, popřípadě co si řekneš. Ještě jednou se ti hluboce omlouvám.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
nic nebude
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina