Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou motorku?
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
mogul88 je teď offline  mogul88
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:28   Citovat  

Newer napsal:
tak co jsem ozkousel osedlal tak

urcite zx-6r rok 03/04 nebo 05/06 podle financi Úsměv)) Mr. Green

i kdyz ta starsi me ... "rajcuje" vic Úsměv)

jinak preju hodne stastnych km, s ZR-7 , paradni stroj Úsměv)

tak přesně tenhle stroj má kamarád upravenej jen na okruh Úsměv.

Tak hlavně opatrně a taky hodně šťastných km je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 22:17   Citovat  

já mám doma na prodej kawasaki er-6f...stříbrná se zlatejma doplňkama a 3 kufry na cestování k tomu Úsměv letos nová zadní pneumatika, akumulátor a řetězová sada Úsměv na naučení jízdy ideál Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 9:50   Citovat  

tak jen malá do mlýna...tu avizovanou NSR 125 nemůžu nijak jinak než vynachválit.To že v zatáčkách je rychlá nemusím psát,na rovinkách už bohužel ne i když jsem ji upravil výkon. Ale proč vynachválit...? Protože 20letej švagřík co ji dostal se díky "absenci výkonu" naučil jezdit s rozumem.Mám se tam vecpat,nemám se tam vecpat,stihnu to nestihnu to.
   Návrat  
mogul88 je teď offline  mogul88
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 9:55   Citovat  

PAKO napsal:
tak jen malá do mlýna...tu avizovanou NSR 125 nemůžu nijak jinak než vynachválit.To že v zatáčkách je rychlá nemusím psát,na rovinkách už bohužel ne i když jsem ji upravil výkon. Ale proč vynachválit...? Protože 20letej švagřík co ji dostal se díky "absenci výkonu" naučil jezdit s rozumem.Mám se tam vecpat,nemám se tam vecpat,stihnu to nestihnu to.

Tak s tím se dá jen souhlasit, začínat na slabší motorce je určitě nejlepší způsob jak se vyjezdit, protože ten výkon omezuje v blbnutí je to dobrý . Na druhou stranu i silnější mašina není špatná, pokud člověk u toho používá rozum Úsměv, třeba nějaká ta 600 např. Hornet, Bandit a pokud by na někoho byla otevřená moc, tak přiškrtit na 25kW a po vyježdění otevřít OK .
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 18:02   Citovat  

Zdar, prodavam GSX-R 750, K1, kdyztak PM

Newer napsal:
tak co jsem ozkousel osedlal tak

urcite zx-6r rok 03/04 nebo 05/06 podle financi Úsměv)) Mr. Green

i kdyz ta starsi me ... "rajcuje" vic Úsměv)

jinak preju hodne stastnych km, s ZR-7 , paradni stroj Úsměv)
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 18:06   Citovat  

whiteno9 napsal:
Zdar, prodavam GSX-R 750, K1, kdyztak PM

na te jsem sedel ted nedavno a musim rict ze na tech 750 se zatim necejtim Velmi šťastný
i kdyz to mozna nekomu prijde jako hloupost tak me se zda, ze ta 600 tahne od spoda o dost min kuky kuk
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 18:12   Citovat  

tak to urcite i 6ka je mazec, na druhou stranu za chvili si budes rikat, ze jsi mohl koupit litra, ale pokud jsi na nicem nejezdil, tak 600 je max., rekl bych, ze v super sportu az moc. kup si gpz500, jestli se ti libi kapoty, po sezone, dvou, to stejne prodas jako 6ku, ale kdyz to nekde opres, tak te to nebude tolik stat

Newer napsal:
na te jsem sedel ted nedavno a musim rict ze na tech 750 se zatim necejtim Velmi šťastný
i kdyz to mozna nekomu prijde jako hloupost tak me se zda, ze ta 600 tahne od spoda o dost min kuky kuk
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 18:34   Citovat  

Newer: sem zvědavej co nakonec příští sezonu pořídíš Úsměv . když to bude blízko a budu mít čas, tak ti pomužu okouknout to a srazit cenu jak je zvykem a halvně dát pozor ať si nenakadíš do bot. Přes zimu jak už sem ti říkal kup si knihu Dokonalá jízda na motocyklu a přečti to celý, jakožto neznalec motorek začátečník. Ta knížka člověku fakt hodně dá je to dobrý ! Sice jen teorie ale dobře napsaná, já to četl 2x pořádnej výtlem . Pak vyjedem a já tě to naučim ovládat Mrk

tudy odkaz
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 18:36   Citovat  

hometuner napsal:
Newer: sem zvědavej co nakonec příští sezonu pořídíš Úsměv . když to bude blízko a budu mít čas, tak ti pomužu okouknout to a srazit cenu jak je zvykem a halvně dát pozor ať si nenakadíš do bot. Přes zimu jak už sem ti říkal kup si knihu Dokonalá jízda na motocyklu a přečti to celý, jakožto neznalec motorek začátečník. Ta knížka člověku fakt hodně dá je to dobrý ! Sice jen teorie ale dobře napsaná, já to četl 2x pořádnej výtlem . Pak vyjedem a já tě to naučim ovládat Mrk

tudy odkaz

knizku uz mam rozectenou , sehnal jsem ji hned ten den , co jsem jel od tebe Velmi šťastný

kouř

edit: a pocitam s tebou, ze to ukecame a pak tam neco zbastlime Mr. Green
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 22:15   Citovat  

offtopic Kdyby tu knížku někdo chtěl,tak SZ a nějak se domluvíme Mrk
   Návrat  
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 20:53   Citovat  

Viděls někdy Ducati Multistrada? šuk ... nádhera!! ale je drahá Bueee ... já jezdím na Pitbaiku na černo po polňačkách Velmi šťastný ... Asi bych doporučil Suzuki je to dobrý
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 21:30   Citovat  

No ja mam uz jasno ...

bud tu se stříbrným rámem ( to je rok 03/04 ) - tu bych radsi ... jeste kdyb mela zlatej ram jako vidlici to by byla bomba .....
nebo tu druhou (rv 05/06 )

zalezi na penezich ta novejsi je radove o 30-35 drazsi .... a pochybuju ze budu mit tolik
edit: navic si nedelam iluze , ze na starsi motorce nebudou zadne vydaje.. chel bych ji mit v poradnym stavu nez vyjedu tak abych se nevysazel se vsch prachu na drazsi model

kawa.jpeg.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
kawa.jpeg.jpg, 58.49 kB

Kawasaki_NINJA_ZX-6R_ 2006.jpg

Kawasaki_NINJA_ZX-6R_ 2006.jpg, 31.01 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 22:34   Citovat  

tak nakonec ninju? zabiácjý stroj? Velmi šťastný ... ne fakt, dobrá mašinka přátele
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 22:37   Citovat  

civicpower napsal:
tak nakonec ninju? zabiácjý stroj? Velmi šťastný ... ne fakt, dobrá mašinka přátele

naknec ne :o) jsem pro ni rozhodlej od zacatku .... Úsměv) jen jsem cekal ze mi to nekdo rozmluvi Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 22:41   Citovat  

Newer napsal:
naknec ne :o) jsem pro ni rozhodlej od zacatku .... Úsměv) jen jsem cekal ze mi to nekdo rozmluvi Se stydím

Se stydím jsem si začátek moc nečetl, no Se stydím ... "jen jsem cekal ze mi to nekdo rozmluvi" Mr. Green
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 23:07   Citovat  

Hele já teda nejsem nějakej extra vyježděnej jezdec , (pač na to nemam papíry) ale naše rodina dělá do motorek hooodně dlouho. z vlastní zkušenosti bych tě určitě odehnal od CBRka, když do toho chceš dát 70k tak bych bejt tebou šel po Yamaze YZFR6 , máme v baráku jak hondu CBRko tak Suzu GSX rko a tuhle Yamahu. já za ní dal 60+ investice 10 do udržby, a byla padlá na jeden bok myslím si že výkonu to má až až ... a v porovnání zrovna s tou hondou jsou jak brzdy , tak podvozek o dva levely jinde.. jen nevím jestli na ni nebudeš moc velkej , chtělo by to odskoušet.

03092011439.jpg

03092011439.jpg, 271.83 kB
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 23:48   Citovat  

R3S napsal:
Hele já teda nejsem nějakej extra vyježděnej jezdec , (pač na to nemam papíry) ale naše rodina dělá do motorek hooodně dlouho. z vlastní zkušenosti bych tě určitě odehnal od CBRka, když do toho chceš dát 70k tak bych bejt tebou šel po Yamaze YZFR6 , máme v baráku jak hondu CBRko tak Suzu GSX rko a tuhle Yamahu. já za ní dal 60+ investice 10 do udržby, a byla padlá na jeden bok myslím si že výkonu to má až až ... a v porovnání zrovna s tou hondou jsou jak brzdy , tak podvozek o dva levely jinde.. jen nevím jestli na ni nebudeš moc velkej , chtělo by to odskoušet.

ozkouseno :o) je malicka na me , na kave a na suzuki stare jsem se citil nejlepe Úsměv
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2012 , 23:56   Citovat  

at nezakladam nove tema...

prave pokukuju po motorce na leto a rad bych si nechal poradit Úsměv

moje kriteria:

- fungl nová motorka ze salonu
- objem 125 -250ccm ( pripadne 350 ) proste neco na rozjezdeni ted mam babetu tak je pro me skok vsechno, ridicak mam jen do 25kw ( vim ze neni problem si ho rozsirit, ale ted nechci )
- cena +- 100tis ( rad bych pod, vzhledem k akcim by to melo jit v pohode )
- nahac / silnice / choper ( NE crosska, enduro, motard, skutr, cestovni... )
- ucel - dojizdeni do prace po meste za maly provozni naklady, vikendove projizdky s kamarady ( Hornet 600, V-stream 650, Ducati nahac 650, KTM supermoto 900... ) takze aby je to nejak stihalo i kdyz je prumerna vyletni rychlo cca 70kmh ale aby mi neujeli do kopce kdybych jel ve dvou Velmi šťastný a aby to zvladlo bez problemu i delsi cestu cca 300 - 400 km
- moje vaha je 93kg + obleceni a vejska skoro 180

moje navrhy:
Honda CBR 250 bez abs -> 84 900Kc v akci s dalsi slevou
Honda CBF 125 -> 57 900Kc !!! ale bojim se maximalky 104kmh na pohled vypada vcelku "dospela" a velika
Suzuki GW 250 -> vyjde bohuzel az cervenec/srpen cena udajne okolo 100 000Kc ( nekdo rika min nekdo vic ) jinak je nejhezci ze vsech
Aprilia RS4 125 -> udajne hodne ziva 125ka 99 9900Kc
Yamaha YZF R 125 -> 89 990Kc ale moc infa sem nenasel
Yamaha YBR 125 -> 64 990Kc !!! taky info skoro nic
Yamaha YBR 250 -> 109 990Kc bez infa

diky za jakykoliv rady a zkusenosti se zminenejma motorkama Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 0:04   Citovat  

Pochopil jsem spravne, ze chces teda novou motorku ...

neuvazoval jsi o 600ccm?
nemuzu si pomoct ale.... me ty nizsi kubatury prijdou dost ... jak to rict.... Úsměv detsky....
taky mam v planu poridit motorku a krome par jizd na simpsonu, jsem nidky na nicem nejezdil ( jen se svezl na zx-6r 02,05, cbr 600f, gsxr 750 )
a muj nazor je ze bych se, nebal poridit si hned 600, .... je fakt ze tenhle nazor spousta lidi neuzna ale myslim ze kdyz mas rozum, tak to jde ....

mam dost kamosu co zacinalo rovnou na zx-6r a uplne bez problemu OK

neni to asi rada co jsi cekal... ale urcite bych zvazil 600ccm, uz jen kvuli tem otackam Úsměv
jen do 100 tisic asi novoou nesezenes... :hehe:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 0:13   Citovat  

ano chci fungl novou, nejetou, rozdil mezi par let jetou a novou je "par korun" a vim presne v jakym je stavu bez investic, nespadla, nevylitana atd.

velkou roli hraje i ta cena Úsměv nejezdim na plnej plyn, zabit se da i na 50tce ale proste si to chci postupne davkovat, kdyz si hned poridim to nejlepsi, tak se pak nemuzu tesit na neco novyho a lepsiho Velmi šťastný s autem sem taky zacal s 1,2 60k a ted mam 3,0 190k Úsměv proste kazdej clovek chce vzdycky vic a vic a vic a proto chci neco malyho abych pak mohlo postupne zvysovat Úsměv 250 mi do mesta i na vejlet bohate staci a 99% na ot mbudu sedet jnom samotnej
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 0:16   Citovat  

Koupil bych si jetou CB 500 nebo CBF 500 - přiškrcené na 25kW a až si zvykneš,tak je otevřeš na cca 43kW... A až nebude stačit,tak to pošleš dál. Ale pokud trváš na nové, tak CBR250R - na motorkářích jí docela chválili...

Hele, já jezdil na Jawě 350 (asi 2x na staré CB450), pak asi 12let nic a teď mi občas kamarád půjčí BlackBirda a je to v pohodě... Úsměv Až tak v pohodě,že se bojím,že mi Shadow 750 bude málo... Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 8:57   Citovat  

urcite chci novou Úsměv motorky a sportovni auta se ojety nekupujou, to jsou pak jen starosti Velmi šťastný ja vim ze m ita 250 stacit bude, takze silnejsi zatim neresim, jinak do budoucna bych to videl na horneta nebo B-king se mi libi... obepsal jsem celej stredoceskej kraj a prahu aby mi rekli cenu CBRka + udelali kalkulaci uveru a obcas se nestiham divit Velmi šťastný cena se pohybuje od 81 900 do 89 900 coz mi prijde docela sakra tech 10% :-O a o uveru radsi nemluvim Velmi šťastný nejmin preplatim v dobrichovicich asi 10tis a nejvic na jarove kde je to 30tis pořádnej výtlem no uvidim jaky nabidky mi jeste prijdou, obepsal jsem vsechny prodejce tech zminenejch motorek na kalkulace a ceny Úsměv

cbr250 je vychvalovana dost proto bych se asi nebal ji poriti ale ta suzuki GW250 se mi strasne libi vzhledove, jen to bude novej model, novej motor atd takze zkusenosti majitelu nula a nevi mco od toho cekat :-/ ale vzhled ma famozni Úsměv

ted jsme jezdil akorat tak na babete, skutru 50 a 70ccm a honde cb250 nebo co to bylo Úsměv
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 9:27   Citovat  

Já sedlal Kawu ZX-7R starou superbik klasiku s 92kw a nemůžu si vynachválit značku, zpracování jízdní vlastnosti
dostupnost dílů a všechno si člověk udělá doma v garáži, není nad starou klasiku se 4ma karbecama Keihin, ty nový stroje mě připadnou divný člověk na tom sedí jak vosa na bonbóně samá elektronika a kdenic tunic, kdo sedlal sedmu ví o čem mluvim..za mě KAWASAKI je to dobrý

4a5f9b96ad9e36881b610100.jpg

4a5f9b96ad9e36881b610100.jpg, 88.28 kB

4a5f9ba397997cca1e5a0100.jpg

4a5f9ba397997cca1e5a0100.jpg, 86.53 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 9:46   Citovat  

kawasaki je 250ka jen Ninja a tam je cena 125 000 vzhledove je OK ale ta pristrojovka je jak 100 let stara Velmi šťastný 24kw je zatim ais nejvic co sem videl v tyhle kategorii ale Ninju asi ne to mi hlava nebere
   Návrat  
čespa je teď offline  čespa
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 10:51   Citovat  

Ono je jedno co si koupíš ted, nebot pokut se nezabiješ,tak do 5 let budeš jezdit na Varaderu a nebo GSu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 10:58   Citovat  

osiris napsal:
urcite chci novou Úsměv motorky a sportovni auta se ojety nekupujou, to jsou pak jen starosti Velmi šťastný

Ale di Ty... Úsměv To bych si pak motorku koupit asi nemohl,protože to,co bych chtěl se jako u aut už nevyrábí... Úsměv

P.S. Co Suzuki GW250?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 14:41   Citovat  

Hellborn napsal:
Ale di Ty... Úsměv To bych si pak motorku koupit asi nemohl,protože to,co bych chtěl se jako u aut už nevyrábí... Úsměv

P.S. Co Suzuki GW250?

tak samozrejme ze to co se nevyrabi si tezko koupim novy ale kdyz koupim ojeto u vec akroat se do jenom vysypu a u rozdiluc kupni cene 20tis to pak vyjde na stejno jako nova ... GW250 jsme psal ze se mi moc libi jen vychazi az na prelom ucervence a srpna a je to komplet nova motorka, takze nikdo nema zadny zkusenosti s motorem, ramem vlastnostma atd takze netusim vubec nic, ale je krasna Velmi šťastný nekde mi rekli cenu pod 100 jinde 110 a ve treti suzuki rekli 119 Velmi šťastný nikdo an inetusi jaka bude cena natozc nejaky info
   Návrat  
Matyband je teď offline  Matyband
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 14:59   Citovat  

Speedey napsal:
Já sedlal Kawu ZX-7R starou superbik klasiku s 92kw a nemůžu si vynachválit značku, zpracování jízdní vlastnosti
dostupnost dílů a všechno si člověk udělá doma v garáži, není nad starou klasiku se 4ma karbecama Keihin, ty nový stroje mě připadnou divný člověk na tom sedí jak vosa na bonbóně samá elektronika a kdenic tunic, kdo sedlal sedmu ví o čem mluvim..za mě KAWASAKI je to dobrý

tu planuji taky ! je uzasna a uz jsem na taky svezl Mrk je sice drobet tezsi ale nadherne nadcasovej stroj Úsměv
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 15:10   Citovat  

Matyband napsal:
tu planuji taky ! je uzasna a uz jsem na taky svezl Mrk je sice drobet tezsi ale nadherne nadcasovej stroj Úsměv

mě váha nevadila a velikost mašiny taky ne jelikož jsem trochu robustnější postavy spíš plus a taky to není mašina pro tintítka Velmi šťastný 92kw trhá špárky z ramen Velmi šťastný akorát dát bacha na hnutou kostru a vyhoněnej motor bez údržby, klasika repásnout hned šavle,olej,seštelovat karbece,vložku KN,svíčky NGK a jedeš pilu celou sezonu...já jí měl rozhozenou do šroubku a bál se že jí nedám do kupy ale pohoda šlo to akorát mě zbylo pár šroubků- klasika HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 15:21   Citovat  

osiris napsal:
tak samozrejme ze to co se nevyrabi si tezko koupim novy ale kdyz koupim ojeto u vec akroat se do jenom vysypu a u rozdiluc kupni cene 20tis to pak vyjde na stejno jako nova ... GW250 jsme psal ze se mi moc libi jen vychazi az na prelom ucervence a srpna a je to komplet nova motorka, takze nikdo nema zadny zkusenosti s motorem, ramem vlastnostma atd takze netusim vubec nic, ale je krasna Velmi šťastný nekde mi rekli cenu pod 100 jinde 110 a ve treti suzuki rekli 119 Velmi šťastný nikdo an inetusi jaka bude cena natozc nejaky info

No tak třeba CBF 500 se dá koupit slušná za 60tis. a má pořád větší potenciál než 125 nabo 250... Ty koupíš novou, fajn, ale motorky jsou dost návykové a za chvíli Ti nebude stačit.. A co pak?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou motorku?
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina