Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autolakovna
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2011 , 20:24   Citovat  

PAKO napsal:
nevím proč mi někdo smázl odkaz na lakýru...asi jako že relama proti pravidlům? tož by tady toho museli smazat pořádnej výtlem

tudy odkaz

k diskusi.nejdůležitější se je dopředu domluvit co se bude stříkat,jak se to bude stříkat,co se udělá když se objeví koroze(například při vyndání okna,sundání lišty apod...investice na víc).Co se použije za meteriály.jakej odstín,zda mají souhlasit odstíny na 100%.nebo že to stačí tak a tak.Zdělit lakýrovi že se do teď auto leštilo Tempíčkem či podobným prevítem co se zažere do laku a hezky ho promastí(dojde následně ke zbytečné při kdo může za to že se zbytečně vystříkalo tolik a tolik materiálu a kdo to zaplatí). Kdo chce šetřit měl by spíše udělat to že si auto sám vystrojí ,je li rez nebo rovnání tak to hodí ke klempírovy,veškeré stříkané části očistí odmastí.Hodí to na podval a odveze lakýrovy.Apropo jsou firmy co dokáží celé auto opískovat,kdyby byl někdo fajnšmekr třeba z veteránem...

diky je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petris01 je teď offline  Petris01
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 7:45   Citovat  

Tak se taky připojím do diskuze.Mám obchod s autolakama a reálná cena za celolak u garážníka by se měla pohybovat někde kolem 15000Kč,-Kč.Každý se dnes snaží ušetřit proto vám nastíním ceny materiálu u nás v Pardubicích.Na celolak si většinou vyberou ze 150 odstínů metalízy ,která se u mě prodává za 1000,.Kč 1l.To znamená že na takovou CRX potřebuje max 2L barvy +Uni ředidlo 2L=200kč,V případě ,že chce barvu pouze na dostřik to znamená přesný odstín tam tam je cena 1800,-Kč za 1L.Hodně samozřejmě záleží na vrchním bezbarvém laku kde se ta cena hodně liší,ale opravdu drahé a kvalitní laky si berou pouze na stříkáni motorek a tam je cena i 3000,-Kč za 1L.Ovšem na auta se takový lak prodává minimálně.Z 99% si berou 2K lak za 550Kč s tužidlem,1L.Na zalakování CRX budete potřebovat ta 3L laku.K tomu připočtěte tak 2xplnič za 440,-Kč.K tomu tmel za 250Kč a nějaké brusivo.Takže celková cena za matroš se dá pořídit už za 5000,-Kč a zbytek je za práci.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 17:49   Citovat  

Není celolak jako celolak.. někdo pouze zvenčí přestříkne celé auto, jiný to oholí na skelet a vystříká si motorový prostor, kabinu, kapoty zespoda, zkrátka vše a tam už se prostříká o něco víc. Co si matně vzpomínám, tak na celolak u Targy mi padlo 2 l akrylátu a 1 l perletě, pokud si dobře vzpomínám. Spotřeba mi trochu narostla kvůli tmavému podkladu, který se červeným akrylátem špatně překrýval. Jinak cenu metly máš výbornou, to jsem si myslel, za jak dobře nenakupuju barvu a ty máš ještě za l o několik stovek méně je to dobrý jinak co píšeš je čistá pravda, materiál není tak drahý jako práce, na které ale není vůbec co závidět a která zabere dost času.. zvlášt pokud se auto jenom nebrousí, ale pokud je potřeba i něco kitovat nebo rovnat. Když přijde na to kitování, tak málokdo má v ruce tak dobrý cit, aby v povrchu našel sebemenší dolíček.

Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 8:24   Citovat  

Ahojte

Nevie náhodou niekto, aký RAL kód má farba Championship White NH-0?
V Honde mi to nevedia (alebo nechcú) povedať, pretože oni používajú "len" honďácke kódy.
Na nete som pátral a vraj by to malo byť 9001. Mne sa však zdá, že je to skôr 9016, aj keď na monitore sa to ťažko porovnáva.
Vzorkovník je napríklad tu: odkaz

Vďaka za odpovede přátele

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 8:28   Citovat  

Slivka napsal:
Ahojte

V Honde mi to nevedia (alebo nechcú) povedať, pretože oni používajú "len" honďácke kódy.
Na nete som pátral a vraj by to malo byť 9001. Mne sa však zdá, že je to skôr 9016, aj keď na monitore sa to ťažko porovnáva.

Doporučim ti zajít si do nějakých autolaků a tam maji fyzický vzorkovníky, na monitoru to nepoznáš, protože na každym ta barva vypadá jinak Mrk

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 8:40   Citovat  

Slivka napsal:
Ahojte

Se mi to s těmi "honďáckými kódy" nějak nezdá... Když mi dělali u tchána v servisu Škoda nárazníky na C6g(fialový i zelený, přičemž nárazníky jsem sundal a tchán je vezl svým autem a ten "fialový" jsem jim dodal zelený,jak jsem ho koupil na vrakáči,takže barvu auta neviděli),tak jim stačil kód ze sloupku a barvu trefili... Aby se chlapci zase nedělali tajnými s tím,že jen oni to trefí správně... Ble

Elvis.Helicopter je teď offline  Elvis.Helicopter
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 7:52   Citovat  

nezlob se , ale teď jsem si kvůli nárazníku s lízátkem nechával 2krát míchat barvu a pro číslo barvy od hondy existuje 9 odstínů . samosebou , že každý díl měl jiný odstín . teď už mám lízátko v plniči a ještě musím dodělat ten nárazník a odřené blatníky . můj názor je ten , že člověk si udělá práci nejlíp , když si ji dělá sám . a na druhou stranu nastříkat část auta , či celé auto , není zas až takový problém . horší je sehnat hermeticky uzavřenou místnost s 25°C a nechat tam auto min.24h .

Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 10:00   Citovat  

DanTe napsal:
Doporučim ti zajít si do nějakých autolaků a tam maji fyzický vzorkovníky, na monitoru to nepoznáš, protože na každym ta barva vypadá jinak Mrk

Aha vidíš, to s tou predajňou mi nenapadlo a pritom je to tak logické, vďaka přátele
Už asi starnemn HaHaaa

Hellborn napsal:
Se mi to s těmi "honďáckými kódy" nějak nezdá... Když mi dělali u tchána v servisu Škoda nárazníky na C6g(fialový i zelený, přičemž nárazníky jsem sundal a tchán je vezl svým autem a ten "fialový" jsem jim dodal zelený,jak jsem ho koupil na vrakáči,takže barvu auta neviděli),tak jim stačil kód ze sloupku a barvu trefili... Aby se chlapci zase nedělali tajnými s tím,že jen oni to trefí správně... Ble

No ja som sa práve informoval na farbu autofólie a NH-0 im nič nehovorilo, ale chceli vedieť RAL a vraj by mi to mali dať v Honde.

l4gun4 je teď offline  l4gun4
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 16:54   Citovat  

obcas tady tu vasi diskuzi nepobiram podle me by kazdej mel delat to co mu de a to co umi a nemichat se do remesla nekoho jineho..... ja sem si domichaval barvu na rozstrik na svy auto a po zadani honda kodu na me vybehlo 9 ruznych receptur podle roku podle mesice a podle auta takze to s hondou nebude tak jednoduchy....

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2011 , 6:02   Citovat  

Tak ted nvm..kdyz mi predbezne rekli,ze lakovani lipu do moji metly bude za 1000,- je to realna a normalni cena nebo levne ci drahe to mi hlava nebere jen by me zajimalo jak se vubec ceny pohybujou..nemam,ale vubec anung Mrk

zyx je teď offline  zyx
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2011 , 8:03   Citovat  

Hlavator napsal:
Tak ted nvm..kdyz mi predbezne rekli,ze lakovani lipu do moji metly bude za 1000,- je to realna a normalni cena nebo levne ci drahe to mi hlava nebere jen by me zajimalo jak se vubec ceny pohybujou..nemam,ale vubec anung Mrk
Platil jsem v lakovne stejnou cenu.Za predni lip 1000kc takze myslim ze je to normalni cena.

Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2011 , 8:15   Citovat  

Hlavator napsal:

Jo to je normální až dobrá cena. Já teď zkouším borce, který bere za díly jako jsou nárazníky, kapota apod. 1200-1500,- a za menší díly jako jsou lipy 700-1000,-. Příští týden si pro to jedu, pak tu můžu hodit cenu kolik si za co skutečně vzal.

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2011 , 8:40   Citovat  

Newtom napsal:
Jo to je normální až dobrá cena. Já teď zkouším borce, který bere za díly jako jsou nárazníky, kapota apod. 1200-1500,- a za menší díly jako jsou lipy 700-1000,-. Příští týden si pro to jedu, pak tu můžu hodit cenu kolik si za co skutečně vzal.

no asi v tydnu to tam hodim a uvidime co z toho vyleze OK ten cernej bezlak uz mi vylozene vadi

Jeník83 je teď offline  Jeník83
0
PříspěvekZaslal: 24.11.2011 , 11:33   Citovat  

Mám otázku na plzeňany, nemáte zkušenost s nějakým lakýrou nebo firmou, kde bych si mohl nechat přestříkat dveře (výměna z vraku)? cenová relace kolem 2000kč (je to reálné?), předem díky

Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.11.2011 , 11:45   Citovat  

Jeník83 napsal:
Mám otázku na plzeňany, nemáte zkušenost s nějakým lakýrou nebo firmou, kde bych si mohl nechat přestříkat dveře (výměna z vraku)? cenová relace kolem 2000kč (je to reálné?), předem díky

Znám lakýra z povolání, co si doma přivydělává, určitě by nebyl problém se s ním domluvit. Práci od něj jsem neviděl, ale co jsem slyšel, tak jsou lidi spokojení. Jestli chceš někde vyhrabat kontakt, tak se domluvíme po SZ.

Fatal je teď offline  Fatal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.11.2011 , 16:23   Citovat  

Jeník83 napsal:

Je to reálné, sám sem si nechával stříkat u p. Lercha ale je z Lipí a z Plzně sem mu to tam vezl.

whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 17:56   Citovat  

Resuscituju téma, nemáte někdo tip kde by mi stříkli 2010 A8G černou metlu? Mám nějaký škrábance a přecejenom je to novější autí tak někde kde to udělají pořádně. Mám lehce škrábnutý oba zadní blatníky od parkování, jeden potřebuje maličko kit, druhý ne. Pak mi ještě někdo položil kabelku ze země na kufr a víko je trošku poškrábaný od kamínků...

P.S.: nevíte, jestli má Honda Auto Jarov vlastní lakovnu nebo to někam vozí?

Díky

nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2015 , 6:01   Citovat  

tudy odkaz pan Pirev, jsou moc sikovni, delaji i pro autorizaky..zminovany pan dokonce sam mel Acco 8, pak presedlal na Lexus IS ale porad basnil o Acco...Úsměv

whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2015 , 18:07   Citovat  

nexus_cz napsal:
http://www.lackdesign.cz/ pan Pirev, jsou moc sikovni, delaji i pro autorizaky..zminovany pan dokonce sam mel Acco 8, pak presedlal na Lexus IS ale porad basnil o Acco...Úsměv

díky za tip, dneska jsem tam byl a v pondělí jedu na stříkání Úsměv Tak snad bude vše OK VTEC

nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 6:35   Citovat  

Bude. Dej pak info. Úsměv Ale jsou hodni (odvoz na metro, bus, pokec) a sympataci.

Slawa je teď offline  Slawa
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2015 , 11:46   Citovat  

abych nezakladal novy tema tak se napojim...
potřebuju striknout Madla(kryt) klik, budou sundany..
do bílé barvy, je tu někdo koho by to neotravovalo a obětoval tomu par minut...
Praha 6 ...
proste praha:)
samozřejmostí zaplatím..
díky je to dobrý

Mrs the.Doctor je teď offline  Mrs the.Doctor
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 14:30   Citovat  

Trochu to tady oživím... Nemáte někdo kontakt na dobrou lakovnu v okolí Brna a cca představu o tom na kolik by vyšel celolak (bílá metal.)?

Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 14:46   Citovat  

Sudoměřice nad Moravou už sou daleko? Co je to za auto?

SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 16:39   Citovat  

Scotty33 napsal:

Něco mi říká, že to bude delSolka... Se stydím

Sidesync je teď offline  Sidesync
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 18:47   Citovat  

Mrs the.Doctor napsal:
Trochu to tady oživím... Nemáte někdo kontakt na dobrou lakovnu v okolí Brna a cca představu o tom na kolik by vyšel celolak (bílá metal.)?

Ahoj taky řeším acco 7g byla přelet dostal jsem se na 30 za celolak tak ještě hledám abych měl porovnání

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 20:36   Citovat  

Sidesync napsal:
Ahoj taky řeším acco 7g byla přelet dostal jsem se na 30 za celolak tak ještě hledám abych měl porovnání

Jestli děla dobře,tak je to ok cenovka..Všude mi počítali cca 40 a nikdo za nikoho nebyl ochotnej dat ruku do ohne,abych to tam s klidným svědomím dal.Nakonec mi to fouknul znamej,kterej strika mergly pro německý pohrebaky,za 25.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 22:14   Citovat  

SaKaL napsal:
Něco mi říká, že to bude delSolka... Se stydím

je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 22:17   Citovat  

Scotty33 napsal:

No je to dost.. 80km.. ale kdyby to bylo dobré a za slušné peníze, tak by se to asi zvládnout dalo Úsměv

Sidesync je teď offline  Sidesync
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 11:42   Citovat  

Ahoj tak oživím, celolak A7G sedan NH0 barva. Jižní morava nejlíp okolí Brno ale možnost po dohodě odvoz jinam. I bez dokladu( bohužel manželka neproplatí - ta kdyby veděla Tak to valím bulvy Velmi šťastný ) . A zase aby to netrvalo měsíc Úsměv jelikož auto docela využívám . Nejednalo by se o motorák. Auto zvenku + vnitřky dveří. Díky pokud máte někdo kladné zkušenosti.

kuky.kak je teď offline  kuky.kak
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2019 , 10:08   Citovat  

Sidesync napsal:
Ahoj tak oživím, celolak A7G sedan NH0 barva. Jižní morava nejlíp okolí Brno ale možnost po dohodě odvoz jinam. I bez dokladu( bohužel manželka neproplatí - ta kdyby veděla Tak to valím bulvy Velmi šťastný ) . A zase aby to netrvalo měsíc Úsměv jelikož auto docela využívám . Nejednalo by se o motorák. Auto zvenku + vnitřky dveří. Díky pokud máte někdo kladné zkušenosti.

Jaj, kdyby jsi byl z Prahy, tak doporučím tuto firmu: http://www.united-c.cz/ ale v Brně vážně nevím...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autolakovna
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina