Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 43 z 333
kocour je teď offline  kocour
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 17:59   Citovat  

krtekm napsal:
jen pro predstavu kdyz to odchazi... dik

těžko říct do jaké míry je to berná mince, je jasné, že záleží jaké silnice člověk brázdí...po Praze a nebo po dálnici z Prahy do Plzně to bude asi velkej rozdíl pro ty nápravy...takže těžko říct, ale silnice v Olomouckém kraji jsou opravdu katastrofa...takže nezbývá než opravit to
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 8.12.2011 , 11:05   Citovat  

Zdravím, tak jsem stále v procesu ladění mého "nového" accorda a mám tyto dva problémy:

1) nefunguje mi pravý přední odstřikovač př.světlometu, ale to mi tak nevadí..nepotřebuju je, ale jak mám ty odstřikovače světel odpojit? musím sdělat př. nárazník? ještě jsem ho nikdy nesundával a asi bych se to měl naučit i pro případ výměny žárovky v mlhovce počítám?!

2) po výměně převodového oleje jsem si všiml, že mi jde třošku hůř řadit Smutný v servise mi tam dali převod. olej co používají do Subaru, nejsem si přesně jist jakou viskozitu, ale na faktuře to mám myslím 5W-80 nebo tak něco.....a teď může to být tím olejem? nebo je potřeba poštelovat trošku řazení? problémy mám hlavně s dvojkou ta i při vyšlápnuté spojce po jedničce kope a jde tam těžko, někdy i lehce zachrastí jakoby přes zuby...co radíte? dát origoš Honda převoďák a jaký tam přesně patří?

díky za rady a přeji hezký den
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.12.2011 , 11:23   Citovat  

kocour napsal:
Zdravím, tak jsem stále v procesu ladění mého "nového" accorda a mám tyto dva problémy:

1) nefunguje mi pravý přední odstřikovač př.světlometu, ale to mi tak nevadí..nepotřebuju je, ale jak mám ty odstřikovače světel odpojit? musím sdělat př. nárazník? ještě jsem ho nikdy nesundával a asi bych se to měl naučit i pro případ výměny žárovky v mlhovce počítám?!

2) po výměně převodového oleje jsem si všiml, že mi jde třošku hůř řadit Smutný v servise mi tam dali převod. olej co používají do Subaru, nejsem si přesně jist jakou viskozitu, ale na faktuře to mám myslím 5W-80 nebo tak něco.....a teď může to být tím olejem? nebo je potřeba poštelovat trošku řazení? problémy mám hlavně s dvojkou ta i při vyšlápnuté spojce po jedničce kope a jde tam těžko, někdy i lehce zachrastí jakoby přes zuby...co radíte? dát origoš Honda převoďák a jaký tam přesně patří?

díky za rady a přeji hezký den

1) na vyndani mlhovek nepotrebujes sundavat naraznik, staci delsi nastavec na malou golu, mrkni do manualu Úsměv je to otazka 2 minut, tou dirou po mlhovce se mozna dostanes i na konektor u nadobky na ostrikovace. (pokud ne staci sundat spodni plast a urcite ne naraznik)

2) Olej je nejlepsi Origo MTF od Hondy - viz FAQ
U Rom.a muzes koupit za lepsi cenu odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
macino je teď offline  macino
PříspěvekZaslal: 8.12.2011 , 18:39   Citovat  

Ahoj, vim ze su tu neco podobnyho ted resi, mam problem s klepanim podvozku, rozepsal jsem se o tom uz tady... tudy odkaz diky za vase reakce
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 11:30   Citovat  

myslim že si přečti tento topik a budes mozna moudřejši než aby se tu zas nekdo vyjadřoval, ale vesměs smula kazdemu to dela neco jinéaho. Ted mam auto na heveru a koukaj mi na to technici tak napisu vyjadreni co tam mam schnileho ja, dela mi to zadni leva naprava. kosti a uchyceni Stab vymeneno Tak to valím bulvy
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 11:38   Citovat  

Luky napsal:
2) Olej je nejlepsi Origo MTF od Hondy - viz FAQ
U Rom.a muzes koupit za lepsi cenu odkaz

Jeste jinak. Nic jineho tam ani nedavej!
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 12:23   Citovat  

Zdar vespolek, tak už mám zase Acco, ale tentokrát Coupé H+ Řeším ale problém s lambdou. Víc z Vás už s tím má zkušenosti, hlavně u obsahu 2.0 a motorem F20B6. Já mám na svém motor F20B7 a pokud mrknu do EPC tak na motor F20B6 je jiné číslo dílu(lambdy) než na F20B7. Neválí se náhodou někomu doma labda sonda na motor F20B6, že bych ji ozkoušel na svém F20B7? Moc by mi to pomohlo, protože na vrakáčích jsou jen motory F20B6. Díky všem za pomoc přátele
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 13:36   Citovat  

Peliator napsal:
Zdar vespolek, tak už mám zase Acco, ale tentokrát Coupé H+ Řeším ale problém s lambdou. Víc z Vás už s tím má zkušenosti, hlavně u obsahu 2.0 a motorem F20B6. Já mám na svém motor F20B7 a pokud mrknu do EPC tak na motor F20B6 je jiné číslo dílu(lambdy) než na F20B7. Neválí se náhodou někomu doma labda sonda na motor F20B6, že bych ji ozkoušel na svém F20B7? Moc by mi to pomohlo, protože na vrakáčích jsou jen motory F20B6. Díky všem za pomoc přátele

co mas za coupe?ja rok 2000 a mam motor F20B5.O F20B7 slysim poprve
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 20:11   Citovat  

Ahoj, bliká vám po vytažení klíče ze spínačky zelená kontrolka klíčku na přístrojovce? Dneska jsem zjistil, že mi po vytažení klíče 4x blikne a nevim jestli to dělalo i před tím. Díky
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 20:19   Citovat  

Me jo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 20:29   Citovat  

krtekm napsal:
Me jo...

taky 4x?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 21:00   Citovat  

V uzivatelske prirucce doslova pisi, ze pri otoceni klice z polohy 2 do polohy 1 nebo 0 kontrolka nekolikrat blikne. Neni specifikovano kolikrat. Nic si z toho nedelej. Je to jen kontrolka imobilizeru. Musi hlavne pred startem motoru zhasnout. Rozhodne blikanim nehlasi nejkou chyb nebo tak neco. Vsechno ti funguje normalne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 21:12   Citovat  

krtekm napsal:
V uzivatelske prirucce doslova pisi, ze pri otoceni klice z polohy 2 do polohy 1 nebo 0 kontrolka nekolikrat blikne. Neni specifikovano kolikrat. Nic si z toho nedelej. Je to jen kontrolka imobilizeru. Musi hlavne pred startem motoru zhasnout. Rozhodne blikanim nehlasi nejkou chyb nebo tak neco. Vsechno ti funguje normalne.

OK díky. Všechno funguje, jak má, jen když jsem dneska ten klíček vytáhl, tak ta kontrolka 4x blikla a já nevěděl jestli to dělala i předtím, nevěnoval jsem tomu pozornost. No ale asi to teda blikalo i dřív. Bliká to i po vyjmutí druhýho klíče.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 22:01   Citovat  

mikos napsal:
OK díky. Všechno funguje, jak má, jen když jsem dneska ten klíček vytáhl, tak ta kontrolka 4x blikla a já nevěděl jestli to dělala i předtím, nevěnoval jsem tomu pozornost. No ale asi to teda blikalo i dřív. Bliká to i po vyjmutí druhýho klíče.

Janse. I v druhym klici je imobilizer. Kdyby sis nechal udelat obycejnou kopii bez imobilizeru a chtel s nim nastartovat, kontrolka ti bude blikat misto toho aby zhasla. A nenastartujes. To ze blika zanmena, ze nedokaze rozpoznat klic. Coz nevadi kdyz chcipas motor a klic vytahujes. Vadi to kdyz chces nastartovat...
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 23:22   Citovat  

David.306 napsal:
co mas za coupe?ja rok 2000 a mam motor F20B5.O F20B7 slysim poprve

Mam coupe rok 2000, dával se do toho F20B5 a F20B7. Mám právě tu B7 a potřeboval bych sehnat starší lambdu a zkusit jestli tam bude chodit z F20B6 a hlavně jestli přestane svítit ECU. Já tam teď dal druhovýrobu Bosch, aby to aspoň fachalo, ale svítí kontrolka. Chce to origo, ani nevím kdo ty sondy vyrábí pro Hondu, ale mam pocit, že Denso. Přes výrobce by se pak dala sehnat levněji. 6000 Kč za novou se mi moc dávat nechce naštvanej
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2011 , 10:35   Citovat  

Peliator napsal:
Mam coupe rok 2000, dával se do toho F20B5 a F20B7. Mám právě tu B7 a potřeboval bych sehnat starší lambdu a zkusit jestli tam bude chodit z F20B6 a hlavně jestli přestane svítit ECU. Já tam teď dal druhovýrobu Bosch, aby to aspoň fachalo, ale svítí kontrolka. Chce to origo, ani nevím kdo ty sondy vyrábí pro Hondu, ale mam pocit, že Denso. Přes výrobce by se pak dala sehnat levněji. 6000 Kč za novou se mi moc dávat nechce naštvanej

viz. 3 strana tohodle tematu :

pro F20B6 se pod origo kodem Hondy 36531-PAA-307 dodava DENSO 192400-1003 12K22
(poslední číslo může být údajně místo 1003 i 1000 nebo 1001- nemám ověřeno!)

zkus dodavatele Aldu zde na foru OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.12.2011 , 12:25   Citovat  

Zdravím všechny, chci se zeptat, bude mi pasovat místo origoš autorádia bose normálně kupované rádio? Mám digi klimu verze accorda je ES a rok výroby 2002 a kdybych chtěl měnit reproduktory ve dveřích za komponentní? Máte stím někdo zkušenosti, jakou velikost repro a hloubku tam můžu dát a případně technickej výkres nebo popis jak sdělat tapec ze dveří?! Moc díky za odpovědi..
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2011 , 14:25   Citovat  

To mikos: Stačí takhle...?

Immobilzier.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Immobilzier.JPG, 123.32 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2011 , 14:47   Citovat  

kocour napsal:
Zdravím všechny, chci se zeptat, bude mi pasovat místo origoš autorádia bose normálně kupované rádio? Mám digi klimu verze accorda je ES a rok výroby 2002 a kdybych chtěl měnit reproduktory ve dveřích za komponentní? Máte stím někdo zkušenosti, jakou velikost repro a hloubku tam můžu dát a případně technickej výkres nebo popis jak sdělat tapec ze dveří?! Moc díky za odpovědi..

skus napsat Hifilovi , nedavno delal audio do Accorda Type R , tak urcite bude vedet co se tam da nacpat Úsměv
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.12.2011 , 17:15   Citovat  

kocour napsal:

Ahoj. Samozřejmě se dá vyměnit originál BOSE za neoriginál 1Din rádio. Výměna je však trochu složitější. Je třeba vymontovat celý plast přístrojové desky kryjící budíky protože BOSE radio je zboku přišroubováno čtyřmi šrouby do konzole klimatizace která je zase přišroubována k rámu palubní desky. Není to nic složitého, při troše zručnosti a s pomocí ESM to hravě zvládneš, jen upozorním že potřebuješ redukci konektoru z origo BOSE na konektor tvého nového rádia (většinou EURO ISO konektor 2 x), do BOSE radia vedou 2 konektory první je napájecí+audio výstup pro 4 repro ve dveřích a druhý jde do equalizeru který je pod sedačkou spolujezdce. Aby hrálo všech 7 reproduktorů je třeba připojit cinch konektory na tvém neorigo radiu (pokud je má) k equalizeru přesně podle kanálů (opět schema v ESM a nebo tady na foruodkaz. Stačí jen pájka , kleště a cín a umět číst ve schématu.

Snad jsem poradil Velmi šťastný
   Návrat  
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.12.2011 , 19:43   Citovat  

Ahojky lidičky, mám takový dotaz, koupil jsem accordíka a ten ,,prodavajicí´´ do toho lil 5W40, chtěl jsem se zeptat, můžu tam přihodit 10W40 nebo to budu muset vylít a dát nový filtr ? A kdybych to vylíval musím to pročistit tou speciální vodičkou ??
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.12.2011 , 20:36   Citovat  

angel.CZ napsal:
Ahojky lidičky, mám takový dotaz, koupil jsem accordíka a ten ,,prodavajicí´´ do toho lil 5W40, chtěl jsem se zeptat, můžu tam přihodit 10W40 nebo to budu muset vylít a dát nový filtr ? A kdybych to vylíval musím to pročistit tou speciální vodičkou ??

Já osobně bych tyto oleje nemíchal. Pokud nechceš pokračovat v mazání miláčka plnou syntetikou (je to škoda nepokračovat) dolij nyní 5W-40 a při výměně oleje dej 10W40 a takto pokračuj. čistit "speciální vodičkou" nedoporučuji aby se z Acca nestal Fiat aka pojízdná maznice.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.12.2011 , 21:37   Citovat  

piskot napsal:
To mikos: Stačí takhle...?

díky, takhle to stačí. Mám to v pořádku
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.12.2011 , 12:06   Citovat  

wassil napsal:
Ahoj. Samozřejmě se dá vyměnit originál BOSE za neoriginál 1Din rádio. Výměna je však trochu složitější. Je třeba vymontovat celý plast přístrojové desky kryjící budíky protože BOSE radio je zboku přišroubováno čtyřmi šrouby do konzole klimatizace která je zase přišroubována k rámu palubní desky. Není to nic složitého, při troše zručnosti a s pomocí ESM to hravě zvládneš, jen upozorním že potřebuješ redukci konektoru z origo BOSE na konektor tvého nového rádia (většinou EURO ISO konektor 2 x), do BOSE radia vedou 2 konektory první je napájecí+audio výstup pro 4 repro ve dveřích a druhý jde do equalizeru který je pod sedačkou spolujezdce. Aby hrálo všech 7 reproduktorů je třeba připojit cinch konektory na tvém neorigo radiu (pokud je má) k equalizeru přesně podle kanálů (opět schema v ESM a nebo tady na foruodkaz. Stačí jen pájka , kleště a cín a umět číst ve schématu.

Snad jsem poradil Velmi šťastný

JJ díky za informace, ještě by mne zajímalo, jaká velikost repro patří do těch dveří, tzn v palcích velikost a hloubka?!Chtěl bych tam dát komponentní, protože to co tam je není bůhvíco...výšky téměř nejsou slyšet a celkově je to takové nevýrazné.... Ble
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2011 , 12:13   Citovat  

angel.CZ napsal:

Čistit to nemusíš, ale první výměnu 10W-40 bych zkrátil na 3-5tis.km a až poté měnil po (maximálně) 10tis.km a vždy nový filtr.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2011 , 16:58   Citovat  

Hellborn napsal:
Čistit to nemusíš, ale první výměnu 10W-40 bych zkrátil na 3-5tis.km a až poté měnil po (maximálně) 10tis.km a vždy nový filtr.

to mi chceš říct že budu co 3 měsíce měnit olej ?? Velmi šťastný Já bych to tam nechal aspoň na 20 -25 000 ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2011 , 18:15   Citovat  

angel.CZ napsal:
to mi chceš říct že budu co 3 měsíce měnit olej ?? Velmi šťastný Já bych to tam nechal aspoň na 20 -25 000 ...

10 000 km je podle mne krátký interval výměny ale motoru tím neuškodíš snad jen peněžence, zato 25 000 je moc a počítej s tím že budeš stejně dolévat protože spotřeba oleje je u VTEC motoru tím vyšší čím je tvá noha na plynu těžší t.j. čím častěji bude motor do VTECu přepínat. Nakonec se klidně můžeš s množstvím dolitého oleje za těch 25 000 km dostat na 4-5 litrů což odpovídá těm dvěma výměnám po 10 000 ale filtr zůstane stejný to snad ne . 25 000 km a víc t.j Longlife je akorát tak dobré pro TDI s přídavnou forsáží oleje z intercooleru Velmi šťastný . Věř mi že pokud budeš pravidelně dělat údržbu motoru výměna oleje + filtr max po 15 000 nebo roku (co nastane dříve) motor ti to vrátí v bezporuchovém chodu a neklesajícím výkonu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2011 , 19:32   Citovat  

wassil napsal:
10 000 km je podle mne krátký interval výměny ale motoru tím neuškodíš snad jen peněžence, zato 25 000 je moc a počítej s tím že budeš stejně dolévat protože spotřeba oleje je u VTEC motoru tím vyšší čím je tvá noha na plynu těžší t.j. čím častěji bude motor do VTECu přepínat. Nakonec se klidně můžeš s množstvím dolitého oleje za těch 25 000 km dostat na 4-5 litrů což odpovídá těm dvěma výměnám po 10 000 ale filtr zůstane stejný to snad ne . 25 000 km a víc t.j Longlife je akorát tak dobré pro TDI s přídavnou forsáží oleje z intercooleru Velmi šťastný . Věř mi že pokud budeš pravidelně dělat údržbu motoru výměna oleje + filtr max po 15 000 nebo roku (co nastane dříve) motor ti to vrátí v bezporuchovém chodu a neklesajícím výkonu.

Já zas nejsem bůh ví jak nějákej zavodník, jen to teďka zkouším co to umí atd, ale jinak nejezdím po dalnici více jak 140 max 160. A to jen 50km denně, jinak přes vesnice, tím pádem 50 - 80km/h, takže točení motoru na max u mě je jen výjmečné.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 22:37   Citovat  

chlapci je vas tu vice nechteli byste se mrknout na muj posledni problem s Accordem? Díky
!!! Tadyk !!!
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2011 , 19:55   Citovat  

Zdravím vás H+ na čem jezdíte v létě? Já jsem pořídil nová 16 origo Honda kola a chystám se pomalu vybírat tu nejlepší volbu... teď je docela dobrá nabídka na Kleber Hydraxer tudy odkaz

máte s tím někdo zkušenost? Trošku mi kazí radost ten profil 50 mm, ale zase to je lepší do zatáčky... kouř

no a k věčnému tématu u klepání od zadní části vozu (záměrně neříkám nápravy...) přidám trošku do mlýna někdy v týdnu, pojedu tam s mojí starší dámou...teď v zimě na ni jdou stařecké nemoci a začíná klepat a vrzat Úsměv)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina