Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rady ohledně Hondy S2000
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2011 , 11:27   Citovat  

infinity napsal:
Nevim kolik v honde stoji origo?

Odesla ti starim, nebo nevydrzela zatez? Pokud nic vazneho nejezdis a moc neprssis a nejezdis boky, tak by seriova mela vydrzet celkem dlouho...

Tezko rict, jestli starim nebo zatezi, bokem obcas taky jezdim no Úsměv Taky si myslim, ze seriova by mela vydrzet. přátele Jinak seriova spojka se da sehnat od 11 000 kc, kdyz se postesti prodejce. (Ebay) BTW. Za kolik ji dokazes sehnat sehnat ty ? Kdyztak SZ přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ballbutick je teď offline  ballbutick
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2011 , 22:39   Citovat  

Tak z Pardubickeho kraje řikaš jo.. No aspon tu zase občas potkám pořadny auto Úsměv To zase ukapne slzička až te potkam.. Hold se srdcem hondaře jsem si nemel kupovat mazdu Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 16.12.2011 , 19:10   Citovat  

ZdravímÚsměv tak, co se týče přípravků na ošetření týhle princezny přes zimu, tak jsem šel do Autoglymu. Až bude čas na to, ji trochu vypucovat, tak nahodím případně další foto a i info, co se týče jednotlivých přípravků. Ještě bych měl ale jednu takovou otázečku, teď už tak nějak mimo auto - nemáte někdo tucha, jak je to s přihlášením vozidla do provozu? Rád bych ji přihlásil až někdy po novém roce a hlavně čekám, jestli třeba nepadnu na nějakou pěknou SPZtku, tak jsem s tím přihlášením zatím počkal Velmi šťastný Proto bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, co mě čeká za vysvětlování nebo za postihy, pokud auto nepřihlásím do těch 15 dnů od zakoupení nebo jak to přesně je..?

Mockrát díky

ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.12.2011 , 19:28   Citovat  

Kapky napsal:
ZdravímÚsměv tak, co se týče přípravků na ošetření týhle princezny přes zimu, tak jsem šel do Autoglymu. Až bude čas na to, ji trochu vypucovat, tak nahodím případně další foto a i info, co se týče jednotlivých přípravků. Ještě bych měl ale jednu takovou otázečku, teď už tak nějak mimo auto - nemáte někdo tucha, jak je to s přihlášením vozidla do provozu? Rád bych ji přihlásil až někdy po novém roce a hlavně čekám, jestli třeba nepadnu na nějakou pěknou SPZtku, tak jsem s tím přihlášením zatím počkal Velmi šťastný Proto bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, co mě čeká za vysvětlování nebo za postihy, pokud auto nepřihlásím do těch 15 dnů od zakoupení nebo jak to přesně je..?

Mockrát díky

Zkus napsat zkusenym,.... Alicante, Rom., Hellborn,... je jich tu spousta, verim ze poradi přátele

Jeník83 je teď offline  Jeník83
0
PříspěvekZaslal: 16.12.2011 , 20:13   Citovat  

Nejdůležitější je, jestli máš auto pojištěný (povinný ručení). Jestli nee, tak se připrav na složenku, a ne malou, jinak já sám jsem přihlašoval motorku asi 3 neděle po koupi a na úřadě nikdo ani muk

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 17:12   Citovat  

Ok, díky..Úsměv trošku jsem ještě hledal a je to tak, jak říká Jeník - mít hlavně pořešený pojištění a pak by snad na registru vozidel neměl bejt žádnej problém, ať už přijdete kdykoliv. Ta lhůta 10 dnů se vztahuje čistě na změnu - přihlášení nového vozidla podle všeho změna není, takže asi takhle..Úsměv ještě pro jistotu zkusím někoho, koho zmiňoval ARMIK..Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rady ohledně Hondy S2000
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina