Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 44 z 333
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2011 , 16:49   Citovat  

Pri kupe som mal 195/65 R15 Michelin energy saver, spokojny som bol, ale zlakali ma 16-tky. Kupil som pouzite 16 AEZ a na nich 5mm 205/50 R16 Fulda Carat Excelero. Spokojnost bola, v zakrutach som bol spokojny ale su uz stare, hucia a javia znamky ovality, takze aj napriek este vhodnemu dezenu ich vymenim. Nove Fuldy cca 105€ /2700CZK/. Chcel by som sa udrzat v cene 80-90€ /2062 - 2320CZK/ za gumu. Tam sa zmestia tieto Matador MP 44 , BF Goodrich G-Force profiler, Barum Bravuris 2, Kleber Hydraxer a Sava Intensa. Takze toto su moje tipy. Este nemam vitaza, musim postudovat. Ak by som mal v technicaku profil 205/55 miesto 205/50 tak je cena nizsia o 15-20€ /400-500CZK/ za pneu.

Update - moj favorit na leto zrejme bude Sava Intensa HP
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 2:31   Citovat  

fera2 napsal:
Zdravím vás H+ na čem jezdíte v létě? Já jsem pořídil nová 16 origo Honda kola a chystám se pomalu vybírat tu nejlepší volbu... teď je docela dobrá nabídka na Kleber Hydraxer tudy odkaz

máte s tím někdo zkušenost? Trošku mi kazí radost ten profil 50 mm, ale zase to je lepší do zatáčky... kouř

no a k věčnému tématu u klepání od zadní části vozu (záměrně neříkám nápravy...) přidám trošku do mlýna někdy v týdnu, pojedu tam s mojí starší dámou...teď v zimě na ni jdou stařecké nemoci a začíná klepat a vrzat Úsměv)

Něco podobného jsem taky cca týden zpátky řešil a jdu do Michelin Energy saver 205/55/16 cena je kolem 2000,- a jsou to micheliny !!!jinak normalně patří 50tký místo 55 ale koukni na 50 a 55 a uvidíš proč davám 55tky Velmi šťastný
   Návrat  
kocour je teď offline  kocour
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 13:08   Citovat  

Ahoj, nevíte náhodou někdo co všechno je podsvětlené na palubovce accorda rv2002 s digi klimou? Už si nejsem jist co vše bylo podsvětlené předtím než jsem se pustil do výměny autorádia a mám pocit, že sme možná spálili nějakou pojistku nebo něco, protože nemám podsvětlený např. zapalovač, výstražný trojuhelník ovládání průduchů od větráků nebo třeba ovládání zrcátek atd. ale nejsem si jist jestli tohle bylo předtím podsvětleno, mohli byste mi napsat co máte podsvětlené na palubce Vy a případně kde najdu pojistku k tomuhle okruhu?! Díky Kocour
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 13:53   Citovat  

Já používám již několik let značku Nexen,konkrétně tyto a maximální spokojenost 215/45 R17
tudy odkaz

kocour:podsvíceno je tam snad vše a mužu ti jen potvrdit to že jakmile to jednou rozděláš,je zle Velmi šťastný
Přestalo mi svítit půlka displeje na klimatizaci,ale jsou tam malé diodky tuším za pár korun ktere jsem dokoupil a vyměnil,u ostatních jsou malé žárovky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2011 , 10:52   Citovat  

Viete mi poradit aky typ ECU ma Honda Accord rv2001 motor F18B2, pripadne kde ju najdem. Vdaka
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2011 , 12:57   Citovat  

needs napsal:
Já používám již několik let značku Nexen,konkrétně tyto a maximální spokojenost 215/45 R17
tudy odkaz

kocour:podsvíceno je tam snad vše a mužu ti jen potvrdit to že jakmile to jednou rozděláš,je zle Velmi šťastný
Přestalo mi svítit půlka displeje na klimatizaci,ale jsou tam malé diodky tuším za pár korun ktere jsem dokoupil a vyměnil,u ostatních jsou malé žárovky.

No ja sem predelaval veskeré podsvícení na modro ledkama a displej klimy je delanej 2 zarovkama nikde ledky v accu nejsou jen v ovladani okýnek vse ostatni je zarovka a svetlovodnel plast. Jako rozebrany sem to mel xkrat a bezproblemu jen resim jak predelat radio a ovladani klimy na modro prendal sem navlecky na zarovkach a je to spis nazelenale nez modre.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2011 , 17:04   Citovat  

sunnx napsal:
No ja sem predelaval veskeré podsvícení na modro ledkama a displej klimy je delanej 2 zarovkama nikde ledky v accu nejsou jen v ovladani okýnek vse ostatni je zarovka a svetlovodnel plast. Jako rozebrany sem to mel xkrat a bezproblemu jen resim jak predelat radio a ovladani klimy na modro prendal sem navlecky na zarovkach a je to spis nazelenale nez modre.

Mám je tu ještě někde v sáčku,jsou to takové minižárovky,nevím dělal jsem to pár roků zpátky a od te doby do toho raději nesahám dokud to šlape jak má.
Můžeš nahodit fotku jak to vypadá podsvíceno?
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 11:18   Citovat  

angel.CZ napsal:
Něco podobného jsem taky cca týden zpátky řešil a jdu do Michelin Energy saver 205/55/16 cena je kolem 2000,- a jsou to micheliny !!!jinak normalně patří 50tký místo 55 ale koukni na 50 a 55 a uvidíš proč davám 55tky Velmi šťastný

to je mi celkem jasné, ale nerad bych se dostal do potíží při případné nehodě nehledě na nepřesnost tachometru...proto hledám nejlepší variantu v profilu 50
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 11:45   Citovat  

fera2 napsal:
to je mi celkem jasné, ale nerad bych se dostal do potíží při případné nehodě nehledě na nepřesnost tachometru...proto hledám nejlepší variantu v profilu 50

Nepřesnost tachometru nehrozí při tak minimálním rozdílu vůbec. Tachometr sám o sobě ukazuje už větší rychlost. A při nehodě, no musel bys bourat fakt moc hodně a být to tvoje chyba, jinak při ťukanci se sepíše jen ten papír na pojišťovny. Pochybuji že tvého dopravního ,,kolegu´´ napadne si dívat na pneumatiky či je fotit Velmi šťastný

(nědělám chytrého, ptal jsem se na tohle dva týdny zpátky a tohle mi potvrdilo snad 25lidí na jiném fóru).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 12:10   Citovat  

Tiez uvažujem dať 205/55 miesto /50 presne kvôli cene ale aj komfortu jazdy. Len co s STK a policajtmi? Tacho sa pri profile 205/55 r16 približi viac k realu. Na mojom acco s gumou 195/65 r15 ukazoval tacho skoro presne. pri tacho 100km som reálne šiel 99km/h a pri 150 som mal reálne 147. Merane na 4 rôznych gps a nižšie rýchlosťi podľa radaru v dedinach. Guma 195/60 r15 a tacho ukazuje -5km/h. Dokonca je aj web kalkulačka na takéto vypocty, ak nájdem postnem sem.

doplnene
kalkulator na vypocet aleternativnych rozmerov
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 15:16   Citovat  

tukkan napsal:
Tiez uvažujem dať 205/55 miesto /50 presne kvôli cene ale aj komfortu jazdy. Len co s STK a policajtmi? Tacho sa pri profile 205/55 r16 približi viac k realu. Na mojom acco s gumou 195/65 r15 ukazoval tacho skoro presne. pri tacho 100km som reálne šiel 99km/h a pri 150 som mal reálne 147. Merane na 4 rôznych gps a nižšie rýchlosťi podľa radaru v dedinach. Guma 195/60 r15 a tacho ukazuje -5km/h. Dokonca je aj web kalkulačka na takéto vypocty, ak nájdem postnem sem.

doplnene
kalkulator na vypocet aleternativnych rozmerov

Na to bacha, u STK tě stím poženou. Záleží kdy ji máš, já to mám v březnu, tím pádem ještě zimní gumy (normální 195/60/15) a v letě koupím a nazuji ty 16tky. a policajti ? myslíš že ví jaký rozměr tam má být ? v malém techničáku to není a velký sebou nevozíš Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 16:30   Citovat  

angel.CZ napsal:
Na to bacha, u STK tě stím poženou. Záleží kdy ji máš, já to mám v březnu, tím pádem ještě zimní gumy (normální 195/60/15) a v letě koupím a nazuji ty 16tky. a policajti ? myslíš že ví jaký rozměr tam má být ? v malém techničáku to není a velký sebou nevozíš Velmi šťastný

Jezdil jsem i v srpnu na STK na zimních...

Policajti to neví,ale můžou si to zjistit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:03   Citovat  

S tými techničákmi máš pravdu, ale čo ak narazíš na pána policajta rypáka. Kukne na auto a tam 16" disky ET40 jemne trčia von a uz začne preverovať a zistí iný profil. STK prehodím na zimu napr. teraz feb. zimné by obstáli. Každopádne kúpou profilu 55 miesto 50 ušetrím okolo 100e podľa značky gumy. Neviem este ako sa rozhodnem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:12   Citovat  

jj ušetřit se dá 1500 na jedné gumě, což je dobrý argument Úsměv

Mám takovej jinej problém Velmi šťastný Včera jsem vytahoval a nabíjel baterku, nahodím vše v klidu. Jenže mi už nejde AUTOmaticky stahnou ok u řidiče, prostě přepne a nejde. Nevíte čím to je ? Pojistka mě napadla jako první, ale to jsem hned vyvrátil protože by nešli okna vůbec. Co stím ?? Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:27   Citovat  

Nejde ti automaticky otvárať a zatvárať okno vodiča? Zapni kľúč a manuálne nechaj prist okno do krajných polôh a máš.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:34   Citovat  

tukkan napsal:
Nejde ti automaticky otvárať a zatvárať okno vodiča? Zapni kľúč a manuálne nechaj prist okno do krajných polôh a máš.

Za jízdy Velmi šťastný Musím ho držet, jsou tam dvě polohy...hahoru zavřít, a více nahoru (trošku cukne) a už jede automaticky (nemusím držet)
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:35   Citovat  

angel.CZ napsal:
jj ušetřit se dá 1500 na jedné gumě, což je dobrý argument Úsměv

Mám takovej jinej problém Velmi šťastný Včera jsem vytahoval a nabíjel baterku, nahodím vše v klidu. Jenže mi už nejde AUTOmaticky stahnou ok u řidiče, prostě přepne a nejde. Nevíte čím to je ? Pojistka mě napadla jako první, ale to jsem hned vyvrátil protože by nešli okna vůbec. Co stím ?? Velmi šťastný

musis si ho "naucit" sjizdet. Tak jak popisuje tukan... Nehlede na to ze sis tim padem spatne vyresetoval ECU jednotku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 21:41   Citovat  

krtekm napsal:
musis si ho "naucit" sjizdet. Tak jak popisuje tukan... Nehlede na to ze sis tim padem spatne vyresetoval ECU jednotku.

Už OK, díky moc je to dobrý

PS: jak jsem špatně vyresetil jednotku ? jak to mám udělat při příštím vatahnutí baterky ??
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 10:46   Citovat  

S tím resetem by mě to taky zajímalo.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 14:02   Citovat  

No uprimne jsem nikdy nezjistoval jestli to plati pro vsechny hondy ale od dob co je mam delam vzdy kdyz nejak zasahnu do elektriky motoru nebo po odpojeni baterky tuto proceduru. Na H-C jsem ji ve FAQ nenasel. I kdyby se to delat nemuselo urcite to neuskodi: klik
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 14:06   Citovat  

musel by jsi asi hodně naštvat pana policajta aby zjištoval jaké máš mít rozměry kol a to nemluvím o vyjímce kterou můžeš mít ve velkém techničáku jako dodatečný údaj,moje 17 kola by byla do oka bijící a nikdy to neprověřovali.6G je celkem velké auto a pokud máš 16 nepřipadá mi to nijak velké,nehledě že vzhledově 15 na acco mi sedí spíše max na zimu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 21:26   Citovat  

mas pravdu. asi vyhraje profil 55. este ale zvazujem, ze si tie moje neham este sezonu, dam ich uplne dolu alebo prezujem v pol sezone. Taka mala haluz sa mi dnes stala. Dovolim si trosku 'zahrat machra' Predomnou siel VW Touareg vazdu nalepky V10 TDI, ked videl, ze sa blizim on cca 70kmh ja 90kmh dupol na to, kopa dymu, ja som dal 3ku a za nim nevedel sa ma striast isli sme 180kmh dokonca som ho jemne dobiehal a naschval vykukal, ze ho chcem trhnut Mr. Green 313 koni a 850nM 2.7t vs 136 koni 175nM 1,4t To len na margo, ze F18B2 je lenoch. No a na zaver do noveho roku vam a vasim Honda zdravie lasku a stastne km.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 21:45   Citovat  

Promin ale musim. Korenovi delala jeho milenka dobre v rozkroku, on u toho telefonoval a zaroven jedl bagetu... Ve chvili maximalni rozkose se omylem oprel o pedal plynu a vsichni co byli za nim mysli, ze zavodi... To auto ma zrychleni pod 8 sekund za to ty se pod 10 nedostanes. Pruzne zrychleni jeste lepsi jak nejake usmrkane acco. Neblaznete. Zavodite sami ze sebou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 23:53   Citovat  

To je v poriadku. Ja viem ze snomnou nezavodil, len sa nechcel nechať predbehnúť. Niečo ako branenie v predbiehani. Mam uz svoj vek na také blbiny aby som zavodil s vymyslenými supermi. Ale dnes mi iba tak silvestrovsk.y cvaklo. A cely den sa smejem na tejto prihode lebo môj svokor 50r takéto veci berie vážne.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 11:09   Citovat  

OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 14:12   Citovat  

Rad by som zistil typ mojej RJ, kde ju najdem? Acco 6G. Je ukryta podobne ako na Civicu 6G vpravo od noh spolujazdca?
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 10:30   Citovat  

tukkan napsal:
Rad by som zistil typ mojej RJ, kde ju najdem? Acco 6G. Je ukryta podobne ako na Civicu 6G vpravo od noh spolujazdca?

Najdeš ji dole za středovým panelem.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 10:34   Citovat  

Kolikrát to tu ještě bude...? Jak může ECU poznat, že ji chci resetovat, když ji odpojím od baterky...? Proč je u spolujezdce pojistka č. 7...? Proč v manuálu píšou přesný postup resetu ECU, když stejně si to děláte po svém...?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 14:07   Citovat  

piskot napsal:
Kolikrát to tu ještě bude...? Jak může ECU poznat, že ji chci resetovat, když ji odpojím od baterky...? Proč je u spolujezdce pojistka č. 7...? Proč v manuálu píšou přesný postup resetu ECU, když stejně si to děláte po svém...?

no tak to je druha vec... ja to teda delam pres pojistku + ten postup co jsem posilal v odkaze.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 15:41   Citovat  

Piskot ďakujem za radu. Rozobral som kastlik okolo paky aj pod rádiom tam iba krabica SRS. Potom som zistil, ze stačí iba odhrnut koberec vedľa plynového pedálu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina