Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Folie
Fórum: Exteriér
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
krasnyja je teď offline  krasnyja
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 15:13   Citovat  

Ahoj, neznáte někoho kdo děla folie ? za rozumnou cenu okolo Plzně ... (kdyby byly s atestem vůbec se nezlobim) je to dobrý je to dobrý bylo by to na C6G sedan..a komplet... Díkec za info OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 15:51   Citovat  

někdo v letkově, víc nevim zatim

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 16:02   Citovat  

Mám kontakt na frajera ze Žebráka .... chceš ho?

0
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 17:09   Citovat  

crxmann : jojo .. kdyz tak SZ dikec

posero: nevis za kolik dela auto ?? měl jsem právě frajera co mi dělal ještě C5G ..ale utekl dělat do Anglie... tam byla cena 3000,- chtěl bych obdobnou cenu ..

Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 18:58   Citovat  

tudy odkaz
výborná firma.nejlevnější v Plzni super kvalita.dělali dřív okna pro autosklo RADA a pak se oddělili.
dostaneš homologaci i certifikát

Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 21:49   Citovat  

Žemli: tak to na jaře asi také využiji, se mi to nejspíš vyplatí dojet i těch 2x 150 km...a alespoň okouknu i stará známá místa

0
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 22:14   Citovat  

superr..(hodne slusny ceny) tak snad bude i ta kvalitka Úsměv Se stydím diky moc za odkaz .. zitra tam zkusim zavolat ....

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 23:26   Citovat  

kvalita je 100% to zaručuju.máme doma 3 auta.jedno od Rady jedno nevim kde a jedno tam a to z japkoru vypadí nejlip.jinak mi řikal pán že do nich včichni z okolí pruděj že to maj moc levný a od nich to pak nikdo nechce Velmi šťastný

Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2010 , 23:30   Citovat  

Žemli napsal:
kvalita je 100% to zaručuju.máme doma 3 auta.jedno od Rady jedno nevim kde a jedno tam a to z japkoru vypadí nejlip.jinak mi řikal pán že do nich včichni z okolí pruděj že to maj moc levný a od nich to pak nikdo nechce Velmi šťastný

ceny super,kolik casu ta montaz zabere? Tak to koukám!

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 9:19   Citovat  

Maximus napsal:
ceny super,kolik casu ta montaz zabere? Tak to koukám!

cca 4 hodiny jsme to tam měli ale jinak řikal 2hodiny jedno auto

0
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 13:15   Citovat  

tak super domluva vyborna... objednal jsem tam rovnou tri auta HaHaaa HaHaaa tak jeste bude i slevicka... jeste jednou dikec moc za odkaz je to dobrý je to dobrý

Idea je teď offline  Idea
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 17:06   Citovat  

kdzy sme u toho zna nekdo nekoho z chomutova/jirkova kdo by nalepil folie ? uz je mam doma, je to jen na zadni okna .. za kazdej tip moc diky

Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 18:02   Citovat  

Když už jsme se dostali k tématu folie,nemáte někdo potuchy, jak je to s foliema na předních bočních oknech to mi hlava nebere ?Na Technické kontrole kámoši meli často problém,to samé i v cizině... a to meli atest !Jednalo se o Bruxafoly instalované firmou,která měla certifikát!
Že prý,že maximální možné legální zatmavení na předních bočních oknech je 25% to jest 70% propustnosti světla.
Zatmavení oken z výroby je kolem 25% to znamená že propustnost 75%,a lepid folii s 5% procentním zatmavením nemá vůbec smysl.

Nerad bych vypláznul balík za cetrifikované folie a pak je při první technický kontrole nebo výletu za hranice trhal z oken pryč! meetallll

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 18:07   Citovat  

Pravidla, zákony, vyhláška

Pro tónování autoskel platí pravidla, daná zákonem a vyhláškou MD. Při aplikaci těchto folií je nutno respektovat v rámci platných zákonů MD Předpis EHK č.43 a Směrnici 92/22/EHS. V něm je mj. řečeno, že jednotlivá skla u automobilů musí splňovat schválené celkové propustnosti a musí být opatřena schvalovací značkou (štítkem), na které je uvedeno číslo atestu, typ folie, celková propustnost světla, výrobce a instalační firma. U čelního skla nesmí celková propustnost denního světla přesáhnout hodnotu 75%, u předních bočních skel (u řidiče a spolujezdce) nesmí celková propustnost světla přesáhnout 70%. Skla za řidičem nejsou již limitována propustností světla. Instalační firma je povinna zabezpečit zneužití proti nesprávné instalaci folií vydáním dokumentu (certifikátu, osvědčení, typového listu) s vyznačením typu a výrobního čísla vozidla (VIN), číslo schválení MD ČR, způsobu úpravy, minimální celkové propustnosti světla, počet upravených skel, datum provedení úpravy a podpis oprávněné osoby s razítkem montážního pracoviště.

Pro větší bezpečnost je možnost nechat si namontovat do automobilu bezpečnostní autofolie. Tyto folie jsou čiré a mohou se aplikovat pouze na boční skla automobilů. Fólie mají osvědčení MD ČR o schválení technické způsobilosti č. 2195 ze dne 23. 12. 1998.

Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2010 , 18:54   Citovat  

optimas napsal:
Pravidla, zákony, vyhláška

Pro tónování autoskel platí pravidla, daná zákonem a vyhláškou MD. Při aplikaci těchto folií je nutno respektovat v rámci platných zákonů MD Předpis EHK č.43 a Směrnici 92/22/EHS. V něm je mj. řečeno, že jednotlivá skla u automobilů musí splňovat schválené celkové propustnosti a musí být opatřena schvalovací značkou (štítkem), na které je uvedeno číslo atestu, typ folie, celková propustnost světla, výrobce a instalační firma. U čelního skla nesmí celková propustnost denního světla přesáhnout hodnotu 75%, u předních bočních skel (u řidiče a spolujezdce) nesmí celková propustnost světla přesáhnout 70%. Skla za řidičem nejsou již limitována propustností světla. Instalační firma je povinna zabezpečit zneužití proti nesprávné instalaci folií vydáním dokumentu (certifikátu, osvědčení, typového listu) s vyznačením typu a výrobního čísla vozidla (VIN), číslo schválení MD ČR, způsobu úpravy, minimální celkové propustnosti světla, počet upravených skel, datum provedení úpravy a podpis oprávněné osoby s razítkem montážního pracoviště.

Pro větší bezpečnost je možnost nechat si namontovat do automobilu bezpečnostní autofolie. Tyto folie jsou čiré a mohou se aplikovat pouze na boční skla automobilů. Fólie mají osvědčení MD ČR o schválení technické způsobilosti č. 2195 ze dne 23. 12. 1998.

Vyčerpávající odpověď Nápad je tu!
Moc dík OK

Bartek je teď offline  Bartek
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 16:56   Citovat  

A nemá někdo zkušenost s nějakou firmou co dělá folie v Opavě popř. Ostravě??

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 17:38   Citovat  

Bartek napsal:
A nemá někdo zkušenost s nějakou firmou co dělá folie v Opavě popř. Ostravě??

Třeba tady odkaz

Bartek je teď offline  Bartek
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 18:12   Citovat  

díky na tu už jsme taky koukal. Ale ty folie MADICO má kamoš na pasatu nevím ja dlouho ale už ma jeden roh okna odlepený tak to na mě nepusobí moc dobře. Pusobí na mě líp ty Sunteky ale neslišel jsem na ně reference.

0
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 20:06   Citovat  

supeeerrr.. tak uz jsou porizene nove folieee .. Úsměv masakr ... na to ze to maaa ze zakladu tonovany skla .. tak ted uz to mam jako jedno velky nepruhledny zrcadlo Úsměv vypada to luxus .... az bude cas tak hodim foto .. bal jsem se za ta kombinace bude vrazedna....ale nakonec pecka .. jinak firmu JAPKOR.cz muzu vrele doporucit! domluva vyborna, kvalita super, a cena bezkonkurencni je to dobrý

pojk je teď offline  pojk
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 11:20   Citovat  

no a je to tady Smutný tudy odkaz
já folie na autě mám a nepřijde mi,že bych měl nějak zhoršený výhled a někoho tím ohrožoval.Vždy záleží kdo je za volantem a ne co má na oknech.Sám sem auto už s foliema koupil a líbí se mi to,ale kdyby to mělo být do budoucna nějaký velký problém,tak nemám důvod je nesundat.Rozhodně nemám folie na autě jen proto,že bych se pak cítil jako mafián HaHaaa ale mají i jiné výhody kouř

petrp je teď offline  petrp
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 11:30   Citovat  

pojk napsal:
no a je to tady Smutný tudy odkaz
já folie na autě mám a nepřijde mi,že bych měl nějak zhoršený výhled a někoho tím ohrožoval.Vždy záleží kdo je za volantem a ne co má na oknech.Sám sem auto už s foliema koupil a líbí se mi to,ale kdyby to mělo být do budoucna nějaký velký problém,tak nemám důvod je nesundat.Rozhodně nemám folie na autě jen proto,že bych se pak cítil jako mafián HaHaaa ale mají i jiné výhody kouř

Souhlasím. V létě je to příjemný i večer, teda pokud to není někde v totální tmě bez pouličního osvětlení... Mrk

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 11:36   Citovat  

Nvm..tak vzadu at maji co chcou ,ale vepredu by meli mit aspn neco propustneho..protoze nekteri pitomci ani zrcatka nepouzivaji a je blbe kdyz se k nim pridavaji jini co v nich zase nic nevidi hlavne ze nikdo nevidi je pořádnej výtlem

ale zase myslim,ze se daji instalovat folie,ktere jsou v pohode a uz vidim,ze diky dementum zase neprojdou Tak to valím bulvy

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 11:46   Citovat  

Ten zakon o foliich pred B-sloupky neni pro nic za nic. Ze sami vidite ven (a jeste sami pripoustite ze ne za vsech okolnosti zdaleka tak dobre jako bez folii) je jedna vec, ale jde i o to ze na ridice musi byt videt i dovnitr + jde i o kompletni pruhlednost pres vuz. Ale vzdyt to tu je porad dokola.
Nakonec kdo se chce s odrbanym veteranem tvarit jako agent CIA at se oblepi foliemi kde chce a jeste si da tmave bryle kouř , ale at potom nenadava ze dostane pokutu nebo ze neprojde STK. Pokud diky foliim zavini havarii tak by mu meli polamat obe ruce a zaplatit kurz cteni, aby vedel co se pise v zakonech.

petrp je teď offline  petrp
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 11:49   Citovat  

Já je mám vpředu trochu víc zatmavený, protože jsem nechtěl aby ten přechod z těch zadních, byl takový velký rozdíl. Jinak vidím uplně skvěle i samozřejmě do zrcátek do kterých se neustále dívám.
Je to jenom i lidech jak umí ovládat své auto... Mrk

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 11:54   Citovat  

petrp napsal:
...Je to jenom i lidech jak umí ovládat své auto... Mrk

Neni, ale to ti je asi stejne jedno.

Toubi je teď offline  Toubi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 11:59   Citovat  

Na netu jsem narazil na zajímavou nabídku pro olomoučáky odkaz

mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 12:49   Citovat  

ja ma u targy taky na bocnich oknech folie, urcite nesplnujou propustnost co by meli, ale ven vidim krasne, z venku dovnitr je taky videt a hlavne se mi lip jezdi s foliema, kdyz me oslnuje slunicko z boku, tak vytahnu okynko a nevadi mi to, radsi dobre uvidim na cestu nez aby sem naboural pri oslneni slunickem, na druhym aute mam folie jenom vzadu a v lete mi casto vepredu ty folie chybej, uz do me naboural jeden dedula co ho takhle oslnilo slunicko

crushot je teď offline  crushot
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 13:02   Citovat  

podle mě...firma co lepí fólie vydává o tom potvrzení...pokud nesplňuje automobil vyhlášku nebo zákon, tak by případnou pokutu měla platiti asi ta firma, ne? já sám fólie nelepil, už jsem je koupil s autem...vidím přes ěn teda krásně, ale myslím, že ty přední určitě nejsou do 75% Úsměv

mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 13:15   Citovat  

crushot napsal:
podle mě...firma co lepí fólie vydává o tom potvrzení...pokud nesplňuje automobil vyhlášku nebo zákon, tak by případnou pokutu měla platiti asi ta firma, ne? já sám fólie nelepil, už jsem je koupil s autem...vidím přes ěn teda krásně, ale myslím, že ty přední určitě nejsou do 75% Úsměv

tak ono je hodne firem a vetsine je asi stejne jedno jestli to splni danou propustnost nebo ne a pokuta zustane na majiteli auta Velmi šťastný
ja sem taky auto koupil uz s foliema, kdyz to bude opravdu nutny tak nemam problem je dat dolu, ale jinak je necham, jeste nemam takovej extrem jako co obcas vidim a k nam do prace jezdi clovek co ma folie na vsech oknech vcetne celniho

HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 13:16   Citovat  

mattheo napsal:
ja ma u targy taky na bocnich oknech folie, urcite nesplnujou propustnost co by meli, ale ven vidim krasne, z venku dovnitr je taky videt a hlavne se mi lip jezdi s foliema, kdyz me oslnuje slunicko z boku, tak vytahnu okynko a nevadi mi to, radsi dobre uvidim na cestu nez aby sem naboural pri oslneni slunickem, na druhym aute mam folie jenom vzadu a v lete mi casto vepredu ty folie chybej, uz do me naboural jeden dedula co ho takhle oslnilo slunicko

pořádnej výtlem OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Folie
Fórum: Exteriér
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď