Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jak jsem opet naletel CRX
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4

odstoupil bys od kupni smlouvy?
ano
46%
 46%  [ 15 ]
ne
53%
 53%  [ 17 ]
Hlasovalo : 32
Celkem hlasů : 32

oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:06   Citovat  

Zdravim,

nerad, ale musim se vam pochlubit jak jsem kupoval cero. Je to uz nejakej cas (zari roku 2011).
Zde na honda clubu jsem nasel inzerat "pekneho" cera za 45tis. Inzerat zde vytvoril nas clen EXODUS tedy clovek o kterem jsem si myslel ze je seriozni. Inzerat byl asi takovej: bla bla pred rokem se delaly kulaky a homokinetaky tot vse. Dale bylo napsane od exoduse ze na aute bylo udelane vse co je potreba(to znelo jako ze auto je udrzovane a ze vi o co jde). DAle tam byla 2 mesice technicka.
Auto jsem nakonec koupil za 40 stim ze to ma nejake vady, porad bezela sahara, podivnej zvuk pri behu motoru (lozisko v alternatoru), nefunkci budiky a nepouzitelne 16ctky kola. Rekl jsem si jo to mam doma vymenim si sam bude to dobra koupe, hlavne ze je to nebourane a ma to zdravou kastli (obehl jsem to merakem na tloustku laku). Pri koupi to melo snizeny predek, ale zadek byl origo stim ze to tak musi byt protoze drhnou zadni kola o podbehy, stimto podvozkem to bylo docela nestabilni a celkove zvlastni chovani, takze jsem to ani moc neresil a mavl nad tim rukou.

Postupem casu se cero zacalo projevovat. Prvni vec byla stale bezici sahra po zkoumani jsem zjistil ze tam neni moc vody dolil jsem trictvrte litra a ok. Sahara stale bezela - zjistil jsem ze jsou natvrdo spojene draty. Vymena manzet poloos vnitrich-obe praskle. Po vymene rozvodu a kontrole spojky jsem zjistil ze je v haji jak spojka tak prevodovka. Spojka sjeta na nytky a vydrenej pritlacak. Prevodovka nehorazne hucela i kdyz mela olej (pri koupi to neslo rozeznat protoze jela sahara a jeste ty zvuky z alternatoru). To uz jsem zacal byt nastvanej ale stim ze uz vtom mam nove rozvody a nejke prace to necham byt.

Jako dalsi neprijemnost se stalo to ze na parkovisti vyskocil spodni kulak a upadlo kolo. To me docela prekvapilo ze to nepoznali na technice ktera byla pred 3 mesicama, ale to byla moje chyba ze jsem neresil tuhost rizeni - budiz. Celkove podvozek byl KO. Dale huci zadni lozisko.

Po tehle zkusenosti jsem rekl a dost!!!!! Cero je na kompletni repasi podvozku - vsechny silentbloky(36kusu) a kulaky. Jde na original nesnizeny podvozek.
Dale nova spojka a repasovana prevodovka. Jeste me ceka novej chladic + koncovej dil vyfuku(samozrejme deravej) a snad to bude pripravene na sezonu.

Takze suma sumarum jsem opet koupil hooodne spatne (jiz me druhe CRX) a nemít hromadu nahradnich dilu tak bych asi nekoho zabil respektive odstoupil od kupni smlouvy.

Takze na zaver bych chtel podekovat exodusovi (nevim jak se to pise presne) za "dobre odvedenou praci" a doufam ze jsi dostal aspon 5 tisic za zprostredkovani prodeje :twisted:

Tohle je svobodne forum doufam ze nebudou problemy Chápeš!

Honde zdar a neverte nikomu nic. HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:21   Citovat  

Co dodat ... jak psal Gizmi..nevidel sem dobry cero Ble ma to samej "rozenej zavodnik" a clovek ktery to ma jako srdcovku a vazne se o atu stara ti ho neproda a kdyz uz tak ne za 40k

mozna priste si rozmyslet jestli za to Cero vazne stoji .. tezko se dohadovat s nekym jestli o tehle vecech vedel..mozna byla sahara natvrdo pustena aby nebylo v aute slyset,ze se nejspis cele rozpadne pořádnej výtlem - to uz by bylo samozrejme na presdrzku Mrk mozna to tak vubec nebylo. Kazdopadne pouceni z toho sis asi vzal OK vytentuj se do budoucna na cero a radeji investuj do neceho novejsiho a nejlip do modelu,ktery nepouzivaji jako sve nacini ruzni pomateni "zavodnici"

BTW: urco mas ve smlouve kolonku ze si byl seznamen se stavem vozu a ze ti kupujici nezamlcel zadnou zavadu-ted nevim jak by to kdo resil kdyby pan prodavajici tvrdil,ze te s tema zavadama seznamil a ty bys tvrdil,ze ne- pocitam,ze bys to nevyhral
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:28   Citovat  

Kdyz uz neco chci tak si priplatim a jedu pro to do nemecka treba tohle vypada libove tudy odkaz
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:28   Citovat  

tak to je pech kamo, bud bych odstoupil od smlouvy nebo bych požadoval část peněz co tě stály opravy.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:31   Citovat  

Ja za ty leta co jezdim a co me zajimaji Hondy sem v beznem provozu nepotkal CRX ze ktereho se my nechtelo zvracet kdyz sem to videl-a to myslim vazne..potom se asi ani neda cekat,ze za prijatelnou cenu koupis normalni auto
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:37   Citovat  

jestli je kastle top tak ostatní je spotřebák.Jo "nasavrky" to ,ty kuláky určitě,ale to mě překvapuje že jsi to nepoznal,když už jsi byl dobře vybaven ultrazvukem na lak ,pocloumat koly už je maličkost,v zatáčce se to musí při doříznutí hádat o stopu .Máš jezdit minimálně ve dvou ,a peníze má mít ten druhej aby tě nesvrběli v kapse.Ale což.stalo se.Přeji ti aby ti te´d už jen šlo na autě podle tvých představ a moc jsi nevykrvácel.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:37   Citovat  

Hlavator napsal:

BTW: urco mas ve smlouve kolonku ze si byl seznamen se stavem vozu a ze ti kupujici nezamlcel zadnou zavadu-ted nevim jak by to kdo resil kdyby pan prodavajici tvrdil,ze te s tema zavadama seznamil a ty bys tvrdil,ze ne- pocitam,ze bys to nevyhral

jo takova kolonka tam je proto to neresim...

P.S. jeste jedna perlicka na zaver: celou dobu tam byl stim typkem i jeho tata - ten odpalovaj jedno cigo od druheho aporad rikal jak je to spolehlive auto a jak on byl na technické a jak to auto ma cenu 50 tisic a ze za 40 by ho nikdy nedal. A ze v tomto stavu by jezdilo i dalsi 2 roky do dalsi technicke....a kdyz jsem rekl ze za 40 nebo jedu dom tak otec rika mladej otvri branu a zejd stim na dvur ze to radsi koupi ten tata Velmi šťastný no divadlo Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:40   Citovat  

sablos napsal:
tak to je pech kamo, bud bych odstoupil od smlouvy nebo bych požadoval část peněz co tě stály opravy.

to bych taky rad cast penez ale borec uplnej jarda pepa z dolni horni Bueee nedomluvis na nicem. Radsi si to opravim a budu jezdit ve svojem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:41   Citovat  

oorrbb napsal:

P.S. jeste jedna perlicka na zaver: celou dobu tam byl stim typkem i jeho tata - ten odpalovaj jedno cigo od druheho aporad rikal jak je to spolehlive auto a jak on byl na technické a jak to auto ma cenu 50 tisic a ze za 40 by ho nikdy nedal. A ze v tomto stavu by jezdilo i dalsi 2 roky do dalsi technicke....a kdyz jsem rekl ze za 40 nebo jedu dom tak otec rika mladej otvri branu a zejd stim na dvur ze to radsi koupi ten tata Velmi šťastný no divadlo Velmi šťastný

zmatenej to uz je na ochotnicke divadlo..nejhorsi je asi kdyz jsou u toho tatinkove pořádnej výtlem
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:42   Citovat  

hele ono opravdu tam bylo namontováno spoustu nových dílů,to nekecali...ovšem před kolika lety
   Návrat  
Mugen je teď offline  Mugen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:45   Citovat  

Ty kuláky.. Měl jsem stejnej problém, měl jsem Vtecový céro, a opravdu jsem se o něj snažil starat.. Pak šlo k prodeji, asi týden před prodejem jsem s ním byl na STK, a bylo vše v pohodě, bez problémů prošla, a nikde nic nemlátilo ani nebyla vůle.. Přesto asi 14 dní po prodeji novému majiteli uletělo kolo, ulomil se kulák na spodním rameni.. Takže jsem to taky trochu nechápal, ale asi se to stát může..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:45   Citovat  

Hlavator napsal:
Ja za ty leta co jezdim a co me zajimaji Hondy sem v beznem provozu nepotkal CRX ze ktereho se my nechtelo zvracet kdyz sem to videl-a to myslim vazne..potom se asi ani neda cekat,ze za prijatelnou cenu koupis normalni auto

ja jsem taky nic normalniho nevidel(mozna jednou ale to jen nastartovalo a odjelo)...nebo kazdej jen keca ale skutek utek, ja uz jsem prave mel jedno cero udelane opravene vymazlene pro muj zivot idealni. ALe nakonec me nedal dement prednost a cau ...musel jsem resil alternativu. CRX mame radi ja i moje pritukyne..radi ne, milujem ho takze to slo spatne vybirat neco jineho..

No a penizky na auto v nemecku jsem nemel, takze klasickej priklad socky co pojela pojistovna....jsem mel v ceru 150 tis a dostal jsem 27 Smutný od pojistovny
   Návrat  
sylvik je teď offline  sylvik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:50   Citovat  

Chjo Smutný , to je pech.... záleží jak máš postavenou smlouvuu, ale ze zkušenosti vím, že kupní smlouvy na auta jsou psaný hodně "po domácku" a moc šancí na odstoupení asi nebude. Hlavně už je to celkem dlouhá doba od koupě. Což "hraje" proti Tobě.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 12:54   Citovat  

PAKO napsal:
jestli je kastle top tak ostatní je spotřebák.Jo "nasavrky" to ,ty kuláky určitě,ale to mě překvapuje že jsi to nepoznal,když už jsi byl dobře vybaven ultrazvukem na lak ,pocloumat koly už je maličkost,v zatáčce se to musí při doříznutí hádat o stopu .Máš jezdit minimálně ve dvou ,a peníze má mít ten druhej aby tě nesvrběli v kapse.Ale což.stalo se.Přeji ti aby ti te´d už jen šlo na autě podle tvých představ a moc jsi nevykrvácel.

jojo ve trech jsme jeli (i mechanik)...poznal jsem ze je neco spatne, ale tolik faktoru...byl jsem z toho zmaten a nechtel jsem pripoustet njhorsi variantu. Auto jsme obchazeli kolama jsem cloumal a nic... Pak jsem stim najel max 5 tisic a vypadnul ... to je moje chyba vim to, to tuhe rizeny bylo jasne varovani.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 13:00   Citovat  

sylvik napsal:
Chjo Smutný , to je pech.... záleží jak máš postavenou smlouvuu, ale ze zkušenosti vím, že kupní smlouvy na auta jsou psaný hodně "po domácku" a moc šancí na odstoupení asi nebude. Hlavně už je to celkem dlouhá doba od koupě. Což "hraje" proti Tobě.

ja jsem chtel odstoupit od smluvy uz kdyz jsem zjistil, ze tam neni moc vody (hned na druhej den po koupi), doleval jsem 2x a auto porad chtelo vodu tak jsem mel strach jestli neni praskla hlava. Nakonec jsem dolil do plna a dobry uz se nestracela - do ted cca dalsich 5tisic dobry. Hned tyden po koupi jsem delal rozvody a to uz je zasah do auta a to uz by asi neslo odstoupit...myslim. Kazdopadne jsem se stim srovnal jen ted po case chci sepsat tuto prihodu.
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 13:32   Citovat  

Hlavator napsal:

tak to asi jezdis hodne malo :hehe: znam spousty crx co jsou vazne vonavy Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 13:35   Citovat  

bigy napsal:
tak to asi jezdis hodne malo :hehe: znam spousty crx co jsou vazne vonavy Úsměv

to ja jezdim opravdu dost,ale ne po srazech OK
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 13:41   Citovat  

Hlavator napsal:
to ja jezdim opravdu dost,ale ne po srazech OK

je,ty pises o beznem provozu, tak to souhlasim, pekne cero je rarita potkat(u nas nastesti jedno mame),ale vetsinou jsou to dobite krabice,rezave..ja mel na mysli par sprint etc cérek =)
   Návrat  
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 13:49   Citovat  

tak..a takove nebudou za cenu 40k..je se asi vic nez dobre pripravit na potize kdyz jde clovek kupovat takhle starou pastiku..ovsem taky zalezi kdo mu to prodava a kolik mu toho prodejce umyslne zataji cože cože ?
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 13:58   Citovat  

počkej Oorbe a řešil jsi tyto záležitosti prva s Exxodem? Pokud k něčemu takovému dojde (a stalo se to i mě), chce si to vyříkat ve dvou klidně po telefonu a když ten druhý neni ochotný se o ničem bavit, odpálkuje tě tak potom mu dělat záhul na fóru.

Bohužel i já jsem teď důkladný perfekcionista a nedokážu si představit, co bych všecko zkoušel kdybych si měl teď kupovat další sportovní hondu. Snad bych chtěl sdělat i vanu dolů a zajel na STK na vytřasadlo Úsměv

Jak říkám, mně se stalo něco podobného, ale pač kluk byl mladý zobák a asi opravdu nevěděl o poruchách co se projevily až za půl roku, tak sem to nechal byt a měl do života cennou zkušenost
   Návrat  
voza je teď offline  voza
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:09   Citovat  

Docela mě baví jak tady všichni řikaj jak je to hrozný atd...,ale to že jsi to auto koupil je jen tvoje věc.
Dostal jsi slevu a myslim že za 5tis se dá udělat hodně věcí.
Já jsem měl už čtyři crx a vždycky jsem měl špatnej podvozek a hodně dalších věcí,ale nikdy mě nenapadlo to nějak řešit,protože je to 20let starý auto a je jasný že takové vady tam budou. Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:14   Citovat  

oorrbb napsal:

To je normální,kort dneska-vždyt jde jen a jen o prachy-jak jinak. Smutný

Znam i opačnou roli dojedou 2 "mechanici" nasadí montérky,podívají se na sebe,kývnou a " uf,tak jdem na to"? "ok"

vlastní hever v autě zvednou-jeden už je pod autem a láteří "ajajaj,ajajaj,hm...hm to je to špatný,to je špatný-jéje to je vůle-to je rezi to je rezi-a kolik žes te říkal padesát jooo? hm,ty vado-to je moc"

ten druhý dělá obdobný divadlo u zavazadlového prostoru,lemů-jezdí po autě rukama,nevynechá ani plasty-je to ten lepší herec,tváří se opravdu jakože znalec,dramatičnost situace podtrhuje grimasami (Mr.Bean hadr),občas zakroutí hlavou "padesát je moc" ..."to tak za půlku,a i to je hodně"

Je to groteska s cílem koupit co nejlevněji/prodat co nejdráž-o nic jiného nejde.
Takovýmhle doktorům Matlafousům to občas vyjde a někdo dřív než by dostal inkfart jim auto prodá Bueee

Jinak k tématu: je mi tě líto,pamatuji si jak si psal že si zrušil to pěkné modré crx,ale alespon víš že tyhle zprostředkované prodeje vždy smrdí-též moje zkušenost.
   Návrat  
Bari je teď offline  Bari
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:15   Citovat  

taky mam takovou zkusenost. Behem roku sem do auta zahucel za sedesat tisic. A nikde to neni videt. Bohuzel.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:16   Citovat  

voza napsal:
Docela mě baví jak tady všichni řikaj jak je to hrozný atd...,ale to že jsi to auto koupil je jen tvoje věc.
Já jsem měl už čtyři crx a vždycky jsem měl špatnej podvozek a hodně dalších věcí,ale nikdy mě nenapadlo to nějak řešit,protože je to 20let starý auto a je jasný že takové vady tam budou. Se stydím

za tech 5000 co dostal slevu si muze koupit treba akorat tak tu novou spojku.. zbytek je dalsich minimalne 20 Mrk
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:25   Citovat  

osiris napsal:
za tech 5000 co dostal slevu si muze koupit treba akorat tak tu novou spojku.. zbytek je dalsich minimalne 20 Mrk

No nová spojka dobrá si myslim.Jáko zase jestli kupující věděl o budíkách,sahaře atd.Tak nevim proč to tady ted rozebírá a jak řikám,koupit crx za 40 a myslet si že člověk sedne a bude jen jezdit a jezdit,tak to bohužel,ale takhle to fakt nefunguje Velmi šťastný .
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:29   Citovat  

to Osiris:
přesně tak OK u cera to lítá po desítkách..30 jen to hvízdne

to oorrbb:
jinak já měl top v serii, vše origo, každej se za ním otočil....taky proto mi ho ukradli Bueee
pojišťovna zaplatila prd, proto jezdim s tou modrou herkou Velmi šťastný na oko rozpadlina, ale o ostatní náležitě pečuji
Kamarádovi zbourali teď 5g a dostal tušim 38 Smutný

když se kupuje auto, chce to chladnou hlavu a vše prolézt, hever, montpáku..a jedem Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:36   Citovat  

Streetkid napsal:
počkej Oorbe a řešil jsi tyto záležitosti prva s Exxodem? Pokud k něčemu takovému dojde (a stalo se to i mě), chce si to vyříkat ve dvou klidně po telefonu a když ten druhý neni ochotný se o ničem bavit, odpálkuje tě tak potom mu dělat záhul na fóru.

Bohužel i já jsem teď důkladný perfekcionista a nedokážu si představit, co bych všecko zkoušel kdybych si měl teď kupovat další sportovní hondu. Snad bych chtěl sdělat i vanu dolů a zajel na STK na vytřasadlo Úsměv

Jak říkám, mně se stalo něco podobného, ale pač kluk byl mladý zobák a asi opravdu nevěděl o poruchách co se projevily až za půl roku, tak sem to nechal byt a měl do života cennou zkušenost

Ja komunikoval jen s majitelem a to je nejakej JARDA kterej nevi asi vubec nevi nic. Exodus mu to asi servisoval a delal jen ty kulaky a homokinetaky. A do inzeratu napsal primo UDELALO SE VSE CO BYLO POTREBA proto to pisu ze asi nevedel nic a jen to chtel prodat.
Vis streetkide ja se nebudu handrkovat s nekym ... a promin nikoho nehanim jen pisu jak to bylo. Je to exodusova vec ze se propujcil bastlu .... a jeste mi bylo receno ze exodusovo bejvale CRX bylo v horsim stavu tak si ani nedokazu predstavit v cem jezdil a ani se nedivim ze to rozstrelil.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:40   Citovat  

voza napsal:

spojka 5200 + podvozek 12000 + repas prevodovky 2200(nechal jsem mu jednu na nahradni dily plus) + manzety rozvody altik chladic + jine kola aby se stim dalo jezdit + origo odpruzeni.

vim ze je to 20 let stary a neresim to... jen jsem napsal zkusenost.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:48   Citovat  

voza napsal:
No nová spojka dobrá si myslim.Jáko zase jestli kupující věděl o budíkách,sahaře atd.Tak nevim proč to tady ted rozebírá a jak řikám,koupit crx za 40 a myslet si že člověk sedne a bude jen jezdit a jezdit,tak to bohužel,ale takhle to fakt nefunguje Velmi šťastný .

klidek chlape ja uz jsem jedno cero dopoval vim o co to jde. ja jsem si nemyslel ze to bude bez investic, ale tohle uz je i name moc, tak jsem se sveril Vam vsem.

Jsem trouba no tak jsem chtel varovat ostatni
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2012 , 14:54   Citovat  

Zase musíš brát to,že ty věci ted budeš mit za 20tis,ale budou úplně nové nepoužité.
No to je jedno,prostě jsem chtěl říct,že 20 let starý auto budeš dotovat vždy,někdy míň někdy víc. Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
jak jsem opet naletel CRX
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina