Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jak jsem opet naletel CRX
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4

odstoupil bys od kupni smlouvy?
ano
46%
 46%  [ 15 ]
ne
53%
 53%  [ 17 ]
Hlasovalo : 32
Celkem hlasů : 32

Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 17:13   Citovat  

To se mi libi, kdyz si nekdo koupi auto dvacet let stary, co vystridalo pet a vice majitelu a pak se divi. Po svejch zkusenostech uz neverim zadnejm kecum ala top stav, nebourana, atd. Co projedu, prolezu, to je smerodatny. A ne kecy typka z internetu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 17:22   Citovat  

To je zajímavé, že když já jsem koupil taky auto které bylo prakticky na odstoupení od smlouvy a taky od zasloužilého člena, tak se do mně všichni pustili jak jsem blbý, co bych za ty prachy chtěl. Taky mi dotyčný básnil o tom jak je auto v super stavu a že na něj nemusím sáhnout.

Jaké z toho plyne poučení ? Přesně to co je o příspěvek výše ... a hlavně nevěřit nikomu.
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 17:23   Citovat  

Buchtak napsal:
To se mi libi, kdyz si nekdo koupi auto dvacet let stary, co vystridalo pet a vice majitelu a pak se divi. Po svejch zkusenostech uz neverim zadnejm kecum ala top stav, nebourana, atd. Co projedu, prolezu, to je smerodatny. A ne kecy typka z internetu.

souhlasím. CRX už budou samý vylítaný krámy, už jen těžko se najde opravdu hezkej kousek na prodej Úsměv
je to škoda... jinak je to pěkný a svižný auto
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
tomas311 je teď offline  tomas311
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 18:26   Citovat  

Chapem, ze si rozculeny, ked mas "nove" auto, chces si ho uzivat, vozit sa a namiesto toho mas iba starosti. Kazde auto nieco pyta a tym duplom ak ide o 20-rocne vylozene sportove auto, ktore mali vacsinou mladsi a nie prilis solventni majitelia, ktori mu pravda davali, jak si zasluzi. VTEC
Bohuzial za celu situaciu si mozes sam, aj ked divadielko otca so synom mohla byt show, ktoru by som si pozrel. Pises, ze si pri kupe vedel o sahare, alternatore, 16"kolesach, budikoch a podvozku, cize na tieto veci sa stazovat nemozes. Proste si si bol vedomy, tak jak si je vedomy clovek, co kupuje Fiat 500 toho, ze v nom nepreveze zirafu. pořádnej výtlem Navyse si dostal zlavu cca 10%, co je pekne. Co sa tyka manzety, capu, je to spotrebak a na ten sa mozes stazovat vtedy, keby ho niekto nareze, aby sa odtrhol naschval. No a spojka a prevodovka ... su veci, co mas zistit pri kupe. Ked to nezistis ty pri testovacej jazde, nemozes obvinovat ani predajcu, ze ti to nepovedal. Jedine, ze by si sa ho pytal konkretne na to a on by klamal, ze je nova ...
Nemam nic proti tebe, ani nepoznam predajcov, ani nechcem vyvolavat nejake hadky, len pisem nazor ako clovek, co mal cca 20 aut a kedze sme boli partia, co sa motala okolo aut, bol som mozno pri 100-150 kupach, alebo predajoch auta.

Ja som kupil CRX pred 6 rokmi za vtedy 110 000 Sk a dodnes ma stala, bez srandy, urcite cez 10 000 Eur. Proste 4 motory, prevodovka, napravy, vyvaranie ...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 18:43   Citovat  

No priznej se, koupit za 40tisic cero v pochybnem stavu, kde vsechno huci a nevim co, to jsi taky trochu pacient... Tak to valím bulvy
Pokud jsi s tim jel, tak snad aspon tu spojku a prevodovku bys mohl poznat ne???

Nemluve o tom, ze cera maji vetsinou mladi "zavodnici" s cerstvym ridicakem, kteri autum poradne ani nerozumi...
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 18:51   Citovat  

uz mne to tady vazne zacina prekvapovat.. uz jednou sem ti rikal neber si me takhle do huby tady pred vsema
ja sem to auto zas tak neznal, jen sem mu ho pomohl koupit, udelat ty nejdulezitejsi veci a pak s tim jezdil pul roku a dalsiho pul ne, ptz uz mel vteca
a si myslis, ze kdyz kupujes auto 20 let stare tak za 40 bude jak nove? ja sem dal do auta tez 2x vic nez sem ho koupil NO A CO??????????
jo a co vim, tak si dostal slevu z 50 na 40 takze uz tady prosim nemel bludy a stezovat si bez mamince
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 19:02   Citovat  

jestli bylo v inzeratu napsany že je po repasi podvozek a upladl mu čep, tak je to klidně i na žalobu , pač se nemusel pobít jen sám ale mohl pobít další lidi...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 19:15   Citovat  

Nechci být za škarohlída, ale i kdyby mu majitel řekl, že je konkrétně tenhle čep měněný, a on mu po 3 měsících provozu upadl, že to lze jen těžko přičítat za vinu původnímu majiteli.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 19:59   Citovat  

auto neznám, tak se k němu nemohu vyjadřovat,
ale obecně když jsou TOP CRXa za 100 nebo více tisíc Kč, tak za 40t Kč je třeba s "něčím počítat"
jinak čep se vylomí hlavně když je zarezlý (třeba když se s autem moc nejezdí), tzn. na STK vůli nemá.
Znám případ, kdy čep začal vrzat a po 3 dnech se vylomilo kolo.

PS. Riccardo : jestli píšeš o mne a Accordu Aerodeck 2.2i , tak jsi ho vůbec kupovat nemusel a od smlouvy klidně mohl odstoupit. Navíc stejný nebo podobný auto nejde dodnes za tyhle peníze koupit. atd. ...
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 22:46   Citovat  

Uz dlouho jsem si tady nic tak nepocetl(malo casu a jine starosti), a nechci se tu nekoho zastavat,ale kdyz kupuji auto, tak prece mam tu moznost, si cele auto projit, povozit, spocitat jake budou jeste investice, aby me stav auta pote uspokojil a zvazil zda koupit, bo nekoupit. Kupujem si starsi auta, tak je potreba pocitat s investicemi, kterych si pri koupi auta nevsimnem.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 22:54   Citovat  

R3S napsal:
jestli bylo v inzeratu napsany že je po repasi podvozek a upladl mu čep, tak je to klidně i na žalobu , pač se nemusel pobít jen sám ale mohl pobít další lidi...

U těhle dílů je trošku problém ve smyslu "On vjel do díry!" "Ne, nikdy!"...

Exxodus: Auto jsi neznal a přesto sem dal inzerát? To se pak nediv,že to slízneš taky... Pro dobrotu na žebrotu... Vem si z toho poučení pro příště a radši doporuč, ať si to sem dá každý sám.

Ale musím říct, že tam bylo evidentně dost aspektů,které by mě od koupě odradili (ještě,že se mi CRX nelíbí...). Velmi šťastný

Po takhle dlouhé době už s tím těžko něco naděláš...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 22:59  Naposledy upravil exxsodus dne 11.1.2012 , 23:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sem si vsim, ze tady jsou sami ubozaci, kteri naleteli...
on koupil vteca od mejly a za 2 mesice mu odesla spojka a co myslis, ze delal, brecel mu do telefonu?
ja sem koupil civica 4g a za mesic mi fouklo tesneni pod hlavou a to ho pry predtim delal a taky menil vsechny cepy a silenty na predni naprave a kdyz sem to zvednul, kdyz zcal cvakat cep, tak ty tam byly tak od kuvajtu napadeni.. a matka poloosy byla privarena a co? taky sem mu nevolal, nic sem mu nerikal, jen sem si myslel svoje..
Ne, to jen Ty uz si tady zalozil druhy topic jak si spatne koupil, pritom Te to nikdo nenutil.
Byla to jen tvoje volba a kdyz se ti nelibi a porad si tady stezujes, tak si nekupuj auto 20 let stare, ale zajdi si do autosalonu a kup si nove se zarukou.
Dal uz se k tomu nehodlam vyjadrovat.

EDIT: ted sem si jeste vzpomnel, ze na civicovi hned druhy den praskla hadice od chladice a dojel sem, ale stejne sem nebrecel
A za zprostredkovani sem nemel ani korunu!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 23:01   Citovat  

Hellborn napsal:
U těhle dílů je trošku problém ve smyslu "On vjel do díry!" "Ne, nikdy!"...

Exxodus: Auto jsi neznal a přesto sem dal inzerát? To se pak nediv,že to slízneš taky... Pro dobrotu na žebrotu... Vem si z toho poučení pro příště a radši doporuč, ať si to sem dá každý sám.

Ale musím říct, že tam bylo evidentně dost aspektů,které by mě od koupě odradili (ještě,že se mi CRX nelíbí...). Velmi šťastný

Po takhle dlouhé době už s tím těžko něco naděláš...

uvazuji, ze tady nebudu prodavat ani uz nic sveho, stejne je tu nejvic nespokojencu co by jeste nejradsi chteli vsechno zadarmo meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 23:06   Citovat  

exxsodus napsal:
uvazuji, ze tady nebudu prodavat ani uz nic sveho, stejne je tu nejvic nespokojencu co by jeste nejradsi chteli vsechno zadarmo meetallll

Já tu s prodejem neměl nikdy problém... I když třeba Speedymu moje kola nešla na auto (já je nestihl ani nasadit a sehnal jsem vhodnější), ale v klidu jsme se dohodli.

Jinak si myslím,že pokud jsi měl to 4g tady z klubu,tak jsi mlčet neměl (to těsnění se stát může,ale ten zbytek... to mi hlava nebere ). I od toho tu klub je,aby se na podobné vifikundace aspoň upozornilo.
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2012 , 23:57   Citovat  

exodus: do huby si te neberu minulej topic se nechal uz davno smazat ani jsem si ty prispevky od tebe necetl. TO co pises chapu a je mi jasny ze jsi nasranej. Nemyslel jsem si ze to bude zadarmo a bez investic ale ty jsi nslysel toho tatika ten pomalu strkal za to auto ruku do ohne. A kdyz jsem si k tomu pricetl pozitivni ohlasy od tebe tak jsem i ty neduhy prekousl. Byla to chyba ale nevadi clovek se pouci.

mel jsem taky auta co staly za ..... tohle jsem chtel od nekoho seriozniho, tak co!!! jsem trouba ale nikomu nic nevycitam a nikomu nevolam a nebrecim(hend druhej den jsem typkovi volal ze si myslim ze je neco spatne ze kdyby byla praskla hlava at stim pocita ze odstupuju od smlouvy). V klidu jsem stim jezdil a ted jsem suma sumarum udelal jen soucet.

TENTO TOPIC NENI PRO TO ABY JSEM SE VYPLAKAL ALE PRO TO ABY STE VIDELI JAK TO JE VE SVETE CRX PRO BUDOUCI GENERACE NEPOUZITELNE...POMALU SE LOUCIME. meetallll
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 8:51   Citovat  

od kupní smlouvy bych neodstoupil, protože bych jí ani nepodepsal Velmi šťastný

joo, taky sem od jednoho člena koupil udělaný motor, který se po 350 km přidřel
promáčklá vana (nevšiml sem si Se stydím) ucpala 2/3 sácího koše,ale hlavně motorem
proběhl písek po špatném proplachu pískovaného sání..

jeden hovor, motor sem vrátil a dostal zpět peníze
smlouva žádná nebyla
je to dobrý tak to má vypadat
každopádně věci, které si člověk sám může prohlídnout, jsou o tom - chci,nechci a nebo jsem ochoten se vysypat OK
   Návrat  
Zanek je teď offline  Zanek
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 10:08   Citovat  

auto muze byt aji za 5 s tim ze cloveka seznami prodavajici se stavem vozu a pokud to neudela a zataji skutecnosti tak si myslim ze neni na miste aby ste se toho prodejce tady jeste zastavali ze prece za 40 je kazdy auto plecka trochu divny nesouhlas aji za 150 muze byt v horsim stavu nez za 40
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 10:21   Citovat  

Velmi šťastný ja bych taky predpokladal, ze kdyz koupim 20let stary auto na klubu, tak bude bez investic minimalne 5let a ze mi posledni majitel jeste zaplati nasledujici servis podvozku a motoru primo v Honde, tak to preci chodi ne? A kdyz ne, tak bych si to auto nekoupil a sel pro nove.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 10:23   Citovat  

nvm..on tu shrnul to co zazil pri koupi a vy z nej delate jak kdyby se tady z toho rozbrecel a skladal se..dyt rikal jasne,ze nikomu nic nevracel a z nekteryma vecma pocital-to dalsi byl jen bonus! Je to jen pro kazdeho upozorneni ,ze pokud se mu neco nezda je lepsi jit hned od toho a nenechat se zlakat pokusenim,ze to treba nebude tak hrozny kdyz mel s prodejem co docineni i nekdo z klubu

nebo sem snad nepochopil o co autorovi slo? ja z toho nemam pocit,ze by neco nekomu nejak vycital a byl z toho psychicky na dne Tak to valím bulvy na druhou stranu nvm proc by sem tohle nemohl jako napsat meetallll sou tu teda uplne jine hovinka,ktere by sem treba podle me psat nemuseli a ne zrovna tohle
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 10:43   Citovat  

Když jdu koupit auto, dobře udělám chybu, nerozumím tomu ,může nebo se stalo už někomu z nás, že naletěl.
Když jdu koupit auto po druhé ,snažím se takovou chybu neudělat, vezmu sebou někoho kdo se v tomto vyzná ať mi poradí popř. mě od koupě odradí.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 10:45  Naposledy upravil RASTA dne 12.1.2012 , 10:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

to Hlavator:
já to pochopil asi jako ty..prostě jen info pro neznalý a nezkušený na co vše si dát při koupi pozor
a že mají spoléhat jen na sebe

ovšem pokud nechtěl tento směr diskuze, stačilo nezveřejnit nick přes koho ta koupě šla OK
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 10:46   Citovat  

misan napsal:
Když jdu koupit auto, dobře udělám chybu, nerozumím tomu ,může nebo se stalo už někomu z nás, že naletěl.
Když jdu koupit auto po druhé ,snažím se takovou chybu neudělat, vezmu sebou někoho kdo se v tomto vyzná ať mi poradí popř. mě od koupě odradí.

je dobry mit s sebou nekoho nezavislyho, protoze jak si jde hondar koupit hondu tak je slepej. to moc dobre znam Velmi šťastný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 10:57   Citovat  

Becky napsal:
je dobry mit s sebou nekoho nezavislyho, protoze jak si jde hondar koupit hondu tak je slepej. to moc dobre znam Velmi šťastný

Já to znám 2x Velmi šťastný Kupoval jsem už třetí Hondu a všechny tři jsou katastrofa ale tak co, nehroutím se z toho Velmi šťastný Pojede se mnou nějakej Hondař kouknout do Pardubic na VW? pořádnej výtlem
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 10:57   Citovat  

Becky napsal:

mi povídej, taky jsem vzal hned první co jsem viděl, a to jsem tam měl kámoše co měl taky hondu Velmi šťastný
naštěstí to byl celkem dobrej kup
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 10:59   Citovat  

DanTe napsal:
Já to znám 2x Velmi šťastný Kupoval jsem už třetí Hondu a všechny tři jsou katastrofa ale tak co, nehroutím se z toho Velmi šťastný Pojede se mnou nějakej Hondař kouknout do Pardubic na VW? pořádnej výtlem

Kvůli zvracení nemusím až do Pardubek... HaHaaa

Proto jsem si radši vzal k Shuttlu Paka, k VTi ninju a k Accordu jsem do Kolína ukecal Alicanteho z Plzně... HaHaaa
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 11:06   Citovat  

Hellborn napsal:
Kvůli zvracení nemusím až do Pardubek... HaHaaa

Proto jsem si radši vzal k Shuttlu Paka, k VTi ninju a k Accordu jsem do Kolína ukecal Alicanteho z Plzně... HaHaaa

Já měl u všeho Evičku Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 11:07   Citovat  

DanTe napsal:
Já měl u všeho Evičku Velmi šťastný

Aha, tak to je jasný... Je to červený,tak to vem... pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 11:08   Citovat  

Hlavator napsal:
nvm..on tu shrnul to co zazil pri koupi a vy z nej delate jak kdyby se tady z toho rozbrecel a skladal se..dyt rikal jasne,ze nikomu nic nevracel a z nekteryma vecma pocital-to dalsi byl jen bonus! Je to jen pro kazdeho upozorneni ,ze pokud se mu neco nezda je lepsi jit hned od toho a nenechat se zlakat pokusenim,ze to treba nebude tak hrozny kdyz mel s prodejem co docineni i nekdo z klubu

nebo sem snad nepochopil o co autorovi slo? ja z toho nemam pocit,ze by neco nekomu nejak vycital a byl z toho psychicky na dne Tak to valím bulvy na druhou stranu nvm proc by sem tohle nemohl jako napsat meetallll sou tu teda uplne jine hovinka,ktere by sem treba podle me psat nemuseli a ne zrovna tohle

ano presne tak OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 11:09   Citovat  

RASTA napsal:
to Hlavator:
já to pochopil asi jako ty..prostě jen info pro neznalý a nezkušený na co vše si dát při koupi pozor
a že mají spoléhat jen na sebe

ovšem pokud nechtěl tento směr diskuze, stačilo nezveřejnit nick přes koho ta koupě šla OK

asi to byla chyba mel jsem napsat ze nekdo z klubu doporucil Tak to valím bulvy
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 16:30   Citovat  

Hellborn napsal:
Aha, tak to je jasný... Je to červený,tak to vem... pořádnej výtlem

No dovol naštvanej
   Návrat