Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jak jsem opet naletel CRX
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4

odstoupil bys od kupni smlouvy?
ano
46%
 46%  [ 15 ]
ne
53%
 53%  [ 17 ]
Hlasovalo : 32
Celkem hlasů : 32

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 17:14   Citovat  

Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 18:43   Citovat  

Evička napsal:
No dovol naštvanej

A jéje.. Mám průšvih... Nebij mě...
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2012 , 22:53   Citovat  

to oorrbb: nejseš to ty, co ode mě koupil plecháče a udělal ze mě do telefonu podvodníka, abys nakonec zjistil, žes měl špatný matice? Úsměv
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 10:53   Citovat  

jvkgrifone napsal:
to oorrbb: nejseš to ty, co ode mě koupil plecháče a udělal ze mě do telefonu podvodníka, abys nakonec zjistil, žes měl špatný matice? Úsměv

nene to urcite ne pořádnej výtlem

a nevim proc me to pises? jakoze zeme chces udelat blbecka? duvod?
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 11:20   Citovat  

Pokud bys to byl Ty, což asi teda ne, když říkáš že ne, tak by to o Tobě ledacos vypovědělo:) A myslím, že k tématu. Ale takhle se omlouvám, asi jsem se spletl:)
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 12:11   Citovat  

jvkgrifone napsal:
Pokud bys to byl Ty, což asi teda ne, když říkáš že ne, tak by to o Tobě ledacos vypovědělo:) A myslím, že k tématu. Ale takhle se omlouvám, asi jsem se spletl:)

porad se mi zda ze to pises jakoze jojo ses to ty!! takze te vyhlasuju jako pomluvacnou krysu, ktera nema jedinej duvod (ale ano,asi ti je lito zaslouzileho clena, ktereho jsem tzv pospinil). Nemas zadnej dukaz ani SZ nic. Ja tedy rikam ze ty jsi me prodal motor B16A1 a ten mel zadrenou kliku Velmi šťastný Hihi ok? tak se ti to libi?
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 13:43   Citovat  

uz bych to smazal, je to k nicemu to tema...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 14:19   Citovat  

ALE PÁNOVÉ ... bohužel se Vám-nám líběj auta co se již nevyrábí,prostě stará.a někomu obvzlášť,takové jebky staré.

Chápu ucha co jim neoschl řidičák,mají balíček peněz,málem neví jak se má auto chovat(zkušenosti autoškola nějaká fábka,a tátuv kombík).Koupěj to co si vysněj.

Ale u starého auta za peníz kdy neočekávám top Top by bylo 70-80 serioví stav .
Nahlížím obezřetně , a když člověk zjistí že je špatné to a to a auto i s tím koupí stejně se většinou najde ještě nějaký neduh. Když jsem kupoval poslední auto VW T4 s 230tkm (dle mne po prvním svezení tak 350-400) ale majitel mi doložil seznam oprav do kupní smlouvy jsme uvedli záruční dobu na motor 3 měsíce nebo 10tkm v rámci té doby. Po 60tkm se mi vysypala 5ka to jediná provozní závada(+klasickej spotřebák).
Tím jsem chtěl naznačit že když prodejce si pevně stojí za tím že motor je good,čí podobná věc,není nad to si to zahrnout do smlouvy alespoň na zkušební dobu.Žádný "auto odpovídá stáří" .
Nejednou se tady na HC stalo ,že si někdo koupil autí .Žádná základní údržba a hurá na letiště porovnat si pin´doury.
Pak dohady s prodejcem,že se zadřel motor ,že klouže spojka atd. se slovy že s tím byl pouze párkrát na nákupu. Bohudík ČR je malé pískoviště a nezodpovědnému kupci se to vrátí jako bumerang.

Byl jsem samozřejmě spoluokukovatelem u koupi auta,a někdy je těžké kupujícího držet zkrátka aby nekoupil.
I prodejci jsou zlí,úsměv ,med připravenej v ruce na hubu. Takto jsem zažil např. prodejce Rendyho pamětníci znají Zuza z jiné stránky.

Bohužel u starých aut není všechno bílé nebo černé ...ale většinou šedé.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 15:06   Citovat  

Pako: tohle sem nepis!!!!

1. zpusobis par lidem (mladi zavodnici) infarkt
2. budes ten nejhorsi
3. jsi na Honda-clubu! Tady jakakoliv Honda je TOP stav a pojede kazde jine auto
4. dat zaruku na motor u takoveho auta je kravina, protoze nikdo nevi (kord u x majitelu pred) jak dlouho bude slapat. Navic 80% CRXek jsou olejnicky (a to me stacilo podivat se i mezi "libovkama" na Hondayi - nedivil jsem se, ze stara 1g v TOP motor stavu vyhraje oceneni za zvuk/vyfuk)

oorrbb: proste udel takoveho vozidla. To co jsi napsal je realita a z 99% by te to cekalo ikdyby jsi koupil jinou v CR.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 15:33   Citovat  

Takové "vraky" jak zde mnozí píšou z nich ale udělali naši "závodníci" kteří opravdu neřeší to co je třeba,hlavní je koupit kde jakou hromadu sra.. narvat to na auto nebo do interiéru ale to že má dělat tohle na motoru nebo tamhle to na podvozku neřeší... koupil jsem Céro ze Švýcar,mělo 2 puchýře na zadních lemech,lehce promáčklé dveře u spolujezdce,nic hrozného,ale motor a podvozek byl v opravdu výborné kondici,na 10tis km si řekla o 0.5-0.7l oleje když jsem jel na geometrii tak si volali šéfa aby mu ukázali jak má vypadat podvozek,naprosto netknutej.. je fakt že jsem do něj musel po koupi 15 vrazit ale za věci jako rozvody+filtry+náplně+čepy+svíčky apod. věci které nikde vidět nejsou.. pak ale to céro ,vlastně pomalu vrak/olejničky/staré výkopávky a co já vim co tady o nich někteří "znalci" píšou budou mít cenu,bude to atraktivní auto,spolehlivé moje mělo 230tis a pohoda...když se ale dostanou do rukou závodníků je zle...
Za mě (a to nejsem mladíček ) je céro jedno z nejlepších aut které jsem měl,praktickou stránku neřešim...Jednou,tak za 20let ta auta budou mít takovou cenu že si je konečně bude moc dovolit jen někdo kdo bude mít penízky,místo a bude vědět co má pak budou padat brady až to vyjede do ulic,v pěkném stavu,žádná honička,vychutnat si tu jedinečnost a výjmečnost.Dnes se dá takové auto sehnat za 30-50tis a to je právě ta škoda,kupuje to kde jakej tonda co mu skončí stavebko a pak to taky tak vypadá....
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 15:58   Citovat  

crx není nic než kus plechu, co se povedl..také mu jednou odzvoní, jako každému z nás
to co mám jsem kupoval 6 let zpět a celou dobu mu dávám, co mu patří se vším všudy
když nepočítám benál stojí mě 5kč/km - jen údržba a pár vychytávek
prostě daily car
v životě mě nikde nenechalo, vždy chytlo na otočení a to sem s nim jezdil i po rakousku OK
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 22:21   Citovat  

Buchtak napsal:
To se mi libi, kdyz si nekdo koupi auto dvacet let stary, co vystridalo pet a vice majitelu a pak se divi. Po svejch zkusenostech uz neverim zadnejm kecum ala top stav, nebourana, atd. Co projedu, prolezu, to je smerodatny. A ne kecy typka z internetu.

když pak takovej človek co koupil od nejmenovaného člena preludu, s tím že domí vrazí "pár korun a má zloatý auto" ( cituji prodejce ) a ono nemá podbehy, žere 2loleje na 1000km ( protože teče pod hlavou po spatné výměně tesnení pod hlavou ), ma v pryč skoro všechny čepy, přeraženou pružinu a vyteklé tlumiče tak je vše v pořádku ? Kdyby radeji řekl, auto je za cenu takovou a takou ale na rovinu aby bylo top, buide se do nej muset pár desítek tisíc nasypat.. ( ted nemluvím o jiném členovi a jiném autě, ale clovek kterého myslím si to jiste uvedomí ).
Majitel když prodává auto tak by mel být trosku soudnej a ferovej a aspon takhle nekrmit, na druhou stranu u nás se to proste "nosí" uprodeje co nejvíce lhát a podvádet protože vymahatelnost u takovýchle "výhodných" prodejů je takřka nulová. Na druhou stranu takřka každej kupující je po nastudování pár témat přesvědčenej že s enemuže nechat nachytat a má seznam vecí na které se podívá a mylsí si že v tu chvíli ty ostatní jsou v pohode. Mě osoben zatím to vychází že tak jeden z dvaceti se ozve ( sdám od sebe )a řekne - hele scháním nekoho zkušeného kdo by s emnou zašel skoukout pár aut a zajde s tím za nekým kdo skutečne ta auta opravuje/živí se tím a tudíž je předpoklad že zkušeností bude více než človek co občas kamarádum an zahradě vymení ložisko v kole.
Stojí to prahcy, protože pokud to není kamarád tak je to pro nej svým zpusobem ztracený čas, ale já třeba na druhou stranu vím, že když mu s výberem pomohu tak bud se na mne obrátí se servisem v budoucnu nebo pokud je zdaleka alespon s díly..

sakra , trosku jsem se rozvášnil, ale proste shrnu - každej chytrej jak stádo opic, mylsí že snedl šalamounovo lejno a pak se diví že si nabehl.... Na druhou stranu "napálení" členové pak na veřejnosti mlčí a v ustraní pomlouvají prodejce jakej je neseriozn že jim vědomě prodal skorovrak a pak mají zábavu z toho že s enekdo další "nachytal" u toho samého člena ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 22:24   Citovat  

jinak co se týče servisu, divili byste se co se najde lidí cojsou schopni jezdit s autem, které potřebuje neco vymenit "ale jeste to drží" a pak se diví že s emísto jendo veci jich mení pět.
Nejhorší jsou lidi "od fochu" - třeba profi řidič, který řekne : "..to je divné, tako vé to bylo spolehlivé auto, šest let a 490tis km jsme nemusel sáhnout na podvozek a ted mam jako najendou vysolit 6tisíc do materiálu naopravu podvozku, už ho nechci toho radsi prodám..."

..divili byste se kolikrát tohel zažiju na dílne a auta pak jsou naprodej na forech jako zde a na dalších...
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 23:09   Citovat  

Idaho: proč mám tak trochu pocit, že mluvíš o mojí zadní nápravě Tak to valím bulvy

jinak - lidi jsou dneska zvyklí na auto jakožto spotřebák s životností pár let. TO je celej problém. Vy wc se něco drobného na podvozku? zalátat provizorně a rychle střelit do áček..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 23:16   Citovat  

dj-bobr napsal:
Idaho: proč mám tak trochu pocit, že mluvíš o mojí zadní nápravě Tak to valím bulvy

jinak - lidi jsou dneska zvyklí na auto jakožto spotřebák s životností pár let. TO je celej problém. Vy wc se něco drobného na podvozku? zalátat provizorně a rychle střelit do áček..

neboj, ty si jezdi s čím chceš, mluvil bych o tobe pokud bys ten svuj "střep" ( myšleno s humorem - nic ti nevytýkám Velmi šťastný ) prodával a vychvaloval ho jak je v super stavu a jak stačí pár korun "..a bude to spolehlivá lštenka.."
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 23:19   Citovat  

Idaho napsal:
sakra , trosku jsem se rozvášnil, ale proste shrnu - každej chytrej jak stádo opic, mylsí že snedl šalamounovo lejno a pak se diví že si nabehl.... Na druhou stranu "napálení" členové pak na veřejnosti mlčí a v ustraní pomlouvají prodejce jakej je neseriozn že jim vědomě prodal skorovrak a pak mají zábavu z toho že s enekdo další "nachytal" u toho samého člena ...

Nediv se že mlčí, někdy se jedná opravdu o zasloužilé a všeobecně uznávané lidi. Když se pak někdo přece jenom ozve, tak je automaticky za blbce. Já jsem to zkusil, takže dobře vím o co jde.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 23:27   Citovat  

Zaruku na motor? Ten neni problem znicit behem par hodin, pokud "budu chtit"
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 23:37   Citovat  

Sice neznám podrobnosti a nevím, jaké konkrétní případy máte kdo na mysli, ale ti uznávaní a zasloužilí členové si svou pověst asi nezískali soustavnými podvody, ne?
Osobně si myslím, že třeba Exxsodus je v tomhle případě celkem nevinně. Copak to auto prodával on?
Očernit někoho je strašně snadné.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 23:57   Citovat  

Minor napsal:
Sice neznám podrobnosti a nevím, jaké konkrétní případy máte kdo na mysli, ale ti uznávaní a zasloužilí členové si svou pověst asi nezískali soustavnými podvody, ne?
Osobně si myslím, že třeba Exxsodus je v tomhle případě celkem nevinně. Copak to auto prodával on?

sem si vzpomnel na esa Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 20:12   Citovat  

Minor napsal:

Neboj, kdby jistí lidé mlčely a nereagovali rozhořčene v tomto topicu asi bych se tolik nevytočil, al ena jendé strane jsou rozhořčeni jak spatné auto tu nekdo je schopen vychválit a prodat ( nic proti Exxsodusovi, tento případ neznám a nevyjadřuji se k nemu ) a sami jsou zrovna tací a udelali to samé jen "pár" měsíců zpet...
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 20:49   Citovat  

( ted nemluvím o jiném členovi a jiném autě, ale clovek kterého myslím si to jiste uvedomí ).

Z tve divne poskladane vety chapu, ze myslis me. Jojo, byl to tenkrat strasnej podel, jak jsem mu prodal tu Preludu, ze? Hruza, ty veci, co jsem mu nakecal! Jo, ja zapomnel, ty si u toho vlastne nebyl Velmi šťastný

Jinak bys vedel, ze slo v prvni rade o vymenu P4G vti za P5G 2,0. Na zatajovani zrani oleje nevim, kde jsi byl, asi to mas z druhe ruky nebo mas prilis bujnou fantazii, nethero.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 21:04  Naposledy upravil Idaho dne 14.1.2012 , 21:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Buchtak napsal:
( ted nemluvím o jiném členovi a jiném autě, ale clovek kterého myslím si to jiste uvedomí ).

Z tve divne poskladane vety chapu, ze myslis me. Jojo, byl to tenkrat strasnej podel, jak jsem mu prodal tu Preludu, ze? Hruza, ty veci, co jsem mu nakecal! Jo, ja zapomnel, ty si u toho vlastne nebyl Velmi šťastný

Jinak bys vedel, ze slo v prvni rade o vymenu P4G vti za P5G 2,0. Na zatajovani zrani oleje nevim, kde jsi byl, asi to mas z druhe ruky nebo mas prilis bujnou fantazii, nethero.

Tak zrovinka na tebe sem nenarážel jelikož neznám tvou verzi - ale krásne se ozvala jedna z potrefených hus Velmi šťastný
Nevím jak jsi majiteli ludu prodal, ale vím s čím přišel a práve proto že nevím celé pozadí tak to nešířím veřejně (= se zde na foru )vím s čím přišel majitel, že vymenil super preludku v otp stavu ( udajne ) že na ní nic nebude třeba, jen že mu to žree podezřele moc oleje .. problém ale byl v tom že to nežralo olej ale olej vytékal mezi hlavou a blokem kvuli použitému špatnému tesnení o čemž ale podle mne předchozí majitel musel vedet protože to byly doelpované silikonem a stačilo nechat auto na voolnobeh běžet 10-15 minut na míste a udelala se tam louže oleje.
To že kastle je v super stavu ( opet nový majitel tvrdil žes mu to řekl ) a to auto za šoferoem mádíru 10x10cm v podběhu je další věc. Je jasné že každý s ebude snažit svou vinu ( to že si auto pořádne neprohlédla a nabehl si kvuli vlastní blbosti a možná důvěřivosti ) zamaskovat, stejně jako prodejce bude tvrdit že to bylo jinak, to jsou problémy s prodejci a kupci a budou takové stále Úsměv
Realita je taková že proste ten unik oleje nemohl vzniknout po prodeji, musel tam být celou dobu ( logicky, když je tam spatné tesnení pod hlavou - tím mylsím ne poškozené ale proste jiné ), navíc je vdet že si toho byl nekdo vedom protože tam cpal červený silikon.
Pokud mylsíš že jsem Nethero jak píšeš, klidne se stav, vse jsem schopen doložit fotodokumentací - to že si to Ondra neprohlídl je vec jedna, zda jsi mu zatajil že se ztrácí na 1tis km cca 1-2l oleje to nemohu posoudit.
Mne vyčítáš že o tom píšu, přesto že jsem nejemnoval anikoho přímon enřaknul ale sám tu reaguješ obdobne v topicu na uplne stejnou situaci, takže si své narážky na nethera nech prosím pro sebe a koukni se do zrcadla.
Nebylo to mířeno na tebe ale vzhledem k timu že nemám rád "píchání do vosího hnízda" nebudu radsi jmenovat, budeš mi proste muset věřit, případne se poptat "v kuloárech" ,ale když už jsi se ty takhle ozval tak sem proste musel Úsměv Úsměv
pokud budeš mít zájem - nevím jak jsi k auto přišel přpadne kdo ti to tesnení pod hlavu delal - doporučuji pokračovat v komunikaci po SZ, rád vysvětlím co s tím bylo po motorové stránce, a doložím fotkami, nebo se klidne stav.. ale veřím že na to nemáš vaječníky Velmi šťastný
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 21:19   Citovat  

tomu říkám perličky.. Úsměv kam se hrabe SPY a jim podobnípořádnej výtlem

EDIT:buď bych to tu zamknul nebo přejmenoval: Jak kdo koho podělal HaHaaa
sry,musel sem Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 21:23   Citovat  

Dobre, kdyz uz to rozebirame, rad ti historku priblizim. O zrani oleje byl Diamond 100 procentne informovan, dokonce nadnesenym zpusobem, kdy jsem mu rikal, ze olej mizi litr na 100km, mohou potvrdit dva svedkove a stejne tak i muze potvrdit inzerat na ono auto, ktery je zde jiste k dohledani. Me udajne tvrzeni o kastli v top stavu je naprostej vysmech, sam jsem mu ukazoval prorezla mista a dokonce daval nahradni plechy k vyvareni. To, ze auto nebyla vonavka bylo evidentni, vsak jsem taky menil origo vti za dvoulitr. Navic jsem nasledne Diamondovi z vlastni vule zaslal komplet sibr, nasosy a dal origo vti volant.

Stoprocentne si stojim za tim, ze vsechny vady, o kterych jsem vedel mu byly receny a nebyl na nej vyvijem zadnej natlak na vymenu. Tesneni pod hlavou menil minulej majitel Blazen001. Kdo zna me, vi, ze muj automobilovej um konci u vymeny kola.

Objektivne vzato, on dostal P4G vti v padesati procentnim stavu, ja P5G 2,0 v osmdesati procentnim stavu (nebyla to taky zadna libovka, sve chyby mela). O vyhodnosti nebo nevyhodnosti vymeny pro tu ci onu stranu se da spekulovat. Pro me osobne prave ted ma origo P4G vti vetsi cenu, nez P5G 2,0...protoze se jedna v nasich koncinach o temer nesehnatelnej kousek.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 21:33  Naposledy upravil Idaho dne 14.1.2012 , 21:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bohuže kde je pravda skutečne tu asi nedopátráme, každopádne celý problém byl v tom že ten kdo delal tesnení pod makovici použil Vtecové tesnení, které nekryje jeden kanálek /( vratku z hlavy ) a 90% ztrácejícího se oleje práve vytéklao mezi blokem a hlavou kvuli te netesnící vratce ( viz rozdíly mezi hlavami ) nemluve o totálne krivé hlave - proste odfláké to bylo fest. Každopádne mne zaráží že sis toho nevsiml prožože to auto u mne udelalo flek 10x10cm po cca 15ti minutách volnobehu ve vyšších otáčkách ten olej stříkal ven... Je možné že ten silikon kterým to to pako utesnovalo se časem uvolnil ale zase vzhledem jak ten motor zvenku vypadal si myslím že to muselo téct dýl ( vrstvy olejnatého prachu usazené přes cpulku firewallu atd.. ) a že majitel co se o své auto stará by si toho všiml..
Tohle auto možná mělo cenu jako VTi ale na druhou stranu osobně si mylsím že v tomhle případe spíš než o samaritánství ( zbavení se cenného VTi výmenou za "bezcennou" 2.0 ) šlo o předání "černého Petra" vzhledm k tomu v jakém stavu byl podvozek, kastle atd .. ale třeba pro Ondru to melo "cenu" i za tu investici co to stálo dát do stavu pro "bezpečné" používání.

jak už sem se zmínil, nejmenoval jsem tebe jen sem pospal svuj zážitek, divil by ses kolik takovýchle "dobrých prodeju" se delá a v drtivé vetšine případů je ta pravda ( co bylo nebo nebylo zmíneno při prodeji ) spíše na strane kupujícího.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 21:37   Citovat  

dobre se to tady rozjelo..jak se nekdo neceho chytne i kdyz to treba neni vubec na nej..tak honem vsichni sem kdo mate spatne svedomi at si to tu vyrikame jako spravni klubeři přátele

jinak to,ze se u prodeje nerika vse je bohuzel specilita hlavne tady v cechach,ale verim,ze je to obvykle i jinde a hold takovy sou lidi..a klub je obrazem spolecnosti a tudiz neni vyjimkou
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 21:38   Citovat  

Hlavator napsal:
dobre se to tady rozjelo..jak se nekdo neceho chytne i kdyz to treba neni vubec na nej..tak honem vsichni sem kdo mate spatne svedomi at si to tu vyrikame jako spravni klubeři přátele

ja si myslim ze kazdej druhej z nas ( ne li kazdej prvni ) koupil auto na kterem nasel neco, o cem nebyl informovan ...

tak to proste u starejch aut chodi ...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 21:41   Citovat  

to SAMOZREJME..uz jde jen o to v jake mire..me taky nikdo nerekl,ze moje 1,4ka byla bourana a nevim co jeste sem treba ani nevedel o ekonomovi-na druhou stranu ja sem kupci mojeho ekonoma vyblil i tu nejmensi zalezitost-kazdy detail a to mi ver,ze 90% nebylo vubec videt a k zjisteni by nemuselo ani nikdy dojit Mrk

a to nebyl ani z klubu Mrk .. spise jde o slusnost prodejce vice nez o cokoliv jineho!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 21:49   Citovat  

Idaho napsal:
Bohuže kde je pravda skutečne tu asi nedopátráme, každopádne celý problém byl v tom že ten kdo delal tesnení pod makovici použil Vtecové tesnení, které nekryje jeden kanálek /( vratku z hlavy ) a 90% ztrácejícího se oleje práve vytéklao mezi blokem a hlavou kvuli te netesnící vratce ( viz rozdíly mezi hlavami ) nemluve o totálne krivé hlave - proste odfláké to bylo fest. Každopádne mne zaráží že sis toho nevsiml prožože to auto u mne udelalo flek 10x10cm po cca 15ti minutách volnobehu ve vyšších otáčkách ten olej stříkal ven... Je možné že ten silikon kterým to to pako utesnovalo se časem uvolnil ale zase vzhledem jak ten motor zvenku vypadal si ymslím že majitel co se o své auto stará by si toho všiml..

jak už sem se zmínil, nejmenoval jsem tebe jen sem pospal svuj zážitek, divil by ses kolik takovýchle "dobrých prodeju" se delá a v drtivé vetšine případů je ta pravda ( co bylo nebo nebylo zmíneno při prodeji ) spíše na strane kupujícího.

Ten problem se zranim oleje jsem kdysi resil v topicu "Preludari spojme se". Pod autem jsem to kontroloval, skrvny to v garazi nedelalo, tim padem jsem to tipoval na pistni krouzky. Tesneni pod hlavou za myho kratkyho vlastnictvi delano nebylo, takze s nejvetsi pravdepodobnosti to mel na svedomi Blazen001, majitel prede mnou. Kazdopadne jsem ho o tom zrani informoval a dokonce jsem mu radil, at si koupi aspon dva litry oleje na cestu Velmi šťastný No kazdopadne doufam, ze tu rekonstrukci auta, co nacal, brzy dokonci......prisel mi jako extra v pohode a hlavne ferovej borec, proto jsem se mu snazil pomoct, jak jsem mohl.

Ja osobne uz na prodeje na klubu, diky jinym nejmenovanym zkusenostem picham.....nez tady strelit dvacet let stary auto za tricet a pak poslouchat, jak je spatny a bla bla....to radsi rozeberu pouzitelny a zbytek dam srotu
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 22:19   Citovat  

Pokracovani debaty v dalsim dile BRAVO
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
jak jsem opet naletel CRX
Fórum: Volná diskuze