Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik kdo dáte na benchpress ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 14
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 14:21   Citovat  

tak jen posledni prispevek, at to tu moc nezadelame...klidne, posli mi sz s nejakym kontaktem, rad dorazim, cistej zisk je k nezaplaceni, salon to prezije:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 14:27   Citovat  

Chlapi a doufám, že ty bechpresy děláte kurňa poctivý až dolů! Velmi šťastný
Maximálku jsem ještě nezkoušel, série s 87kg, což zvednu max. 6-7 Lucy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 14:36   Citovat  

samozrejme...a drepy radne hluboky ;D

Aceman: no, ale komu by se chtelo zvedat vahy pod svy limity ;D Ja si osobne myslim, ze kdyz se clovek radne stravuje, rozcvicuje a dodrzuje spravnou techniku, nic se stat nemuze Úsměv
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 14:42   Citovat  

Ja to vidim asi takhle: Kazdy kdo kdy delal nejaky sport (ne rekreacne) tak na to většinou jednou doplati Velmi šťastný
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 14:52   Citovat  

Tomik napsal:
Chlapi a doufám, že ty bechpresy děláte kurňa poctivý až dolů! Velmi šťastný
Maximálku jsem ještě nezkoušel, série s 87kg, což zvednu max. 6-7 Lucy

ja benchuju jako reno, ze to jen zvednu ze stojanu Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 14:56  Naposledy upravil Aceman dne 16.1.2012 , 15:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mas pravdu buchtaku, strava je 70 a vice procent uspechu, pak samotne cviceni a samozrejme kvalitni spanek, klasika.
Vis jak to je s autakem, muzes mu davat sebelepsi olej a servis, ale kdyz ho honis do maxima na okruhu, casem stejne zacnou odchazet nejruznejsi komponenty, tady vsak Buchtaku nastava zasadni rozdil mezi autem a clovekem, opotrebovany brzdovky jednoduse vymenis, ale co udelas s uponem, ledvinou, kloubem, vazem....
Nechci tu hazet moudra, jen hovorim z vlastni zkusenosti, ja byl do 30ti naprosto v pohode, bez jakekoli bolesti, strava, doplnky, vyziva a ostatni veci striktne dodrzovane a stejne, je mi 33. a zacinam se sypat Je to tam.
Vypadam jako hovado, ale jednorucky jedu s 12kg jako mimino, protoze tenisovy loket mi vice nedovoli, to same ramena, jako blb jsem nekolik let zvedal 180kg na multipressu, rval jsem to na doraz, ale na multaku mas pevny uhel, ktery neni v plne delce cviku optimalni pro vazy a upony... drepoval jsem s 220kg cinkou, hnaty jako slon, ale ted mam v zadecku kolena, take jsem si rikal...preci nebudu cvicit s mensi vahou, kdyz na to mam Velmi šťastný Mladej a blbej, ted toho lituji, za tech par chvil "slavy" na plovarne, nebo osobni pocit vitezstvi mi to nestalo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 15:01   Citovat  

A jak by se měl tedy takovej bechpresista (nebo prostě běžnej cvičitel) stprávně stravovat? Já totiž žeru všechno a jak chcu, což asi nebude to pravé ořechové že?
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 15:07   Citovat  

Tomik napsal:
A jak by se měl tedy takovej bechpresista (nebo prostě běžnej cvičitel) stprávně stravovat? Já totiž žeru všechno a jak chcu, což asi nebude to pravé ořechové že?

zakladni rada, jez pravidelne , treba po 2 hodinach

pomer 40:30:30

( sachy : tuky : bilkoviny )

bude to pro zacatek stacit
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 15:09  Naposledy upravil Aceman dne 16.1.2012 , 15:30, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tomiku, reknu ti muj nazor, ktery rozhodne neber jako nejake dogma...
Samozrejme je idealni doprat telu vse co potrebuje ke spravnemu rustu a regeneraci...to je na desne dlouhe povidani...

V tvem pripade si myslim, ze je mnohem lepsi, takrikajic, sezrat na co prijdes, nez zacit drzet nejakou dietu, nebo jidelnicek, protoze to zavany prusvihem, telo totiz potrebuje desnou spoustu latek, ktere jsou obsazeny ve vetsi ci mensi mire v uplne jine surovine, laicky receno, snis vse, mas velkou sanci, ze se trefis do toho co telo zrovna potrebuje ke spokojenosti, nedochazi tak k nejakemu nechtenemu startu poskozeni cekokoli v tele. Proto jsme vsezravci, nase tela profituji uplne ze vseho, od zeleniny po maso... Nektere jidelnicky, zamerene na nabirani svalove, ciste svalove hmoty, btutalne omezuji napr. sacharidy a tuky, coz je skvele, ale muzes si nabourat metabolismus, poskodit zazivani, zaludek, klouby z premiry bilkovin, je toho spousta co se muze pokazit.
Jestli nejsi vrcholovy sportovec a jsi gurman, pak ti dororucim: zer dal Velmi šťastný

Jinak chlapi, benchpressisti, jak si je nazval jsou vanari, chlapi s pneumatikou a postavou jako vzperaci, jenom zerou a zerou, jednoho takoveho znam, dela obcas nejaka show, lidove se takovym jedincum rika SILAK... Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 15:18   Citovat  

Aceman: Díky moc, přesně to sem chtěl slyšet pořádnej výtlem
Bohatě postačí ty extraprotejnový tyčinky, co mě naučil jíst brácha vždycky po cvičení, jinak se nebráním konzumaci čehokoliv a v jakýmkoliv množství HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 15:31   Citovat  

Aci, to mi ani nerikej, takovy veci... Velmi šťastný Uznavam tvy zkusenosti...ale ruku na srdce, koho by bavilo cvicit s malyma vahama? To je o nicem. To uz tam rovnou muzu jit jen na rotoped Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 15:33   Citovat  

Buchtak napsal:
Aci, to mi ani nerikej, takovy veci... Velmi šťastný Uznavam tvy zkusenosti...ale ruku na srdce, koho by bavilo cvicit s malyma vahama? To je o nicem. To uz tam rovnou muzu jit jen na rotoped Velmi šťastný

crossfitaky !!! Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 16:50   Citovat  

Newer napsal:

Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 17:06  Naposledy upravil Aceman dne 16.1.2012 , 17:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vsak si taky Buchtaku stezuju:), uz nemuzu to co drive, ale pomalu se to snad lepsi, musi, zase tak stary nejsem, naopak, ted mam nejlepsi silovy vek:)
Ale jsem v situaci, jak by rekl nejmenovany komentator....nasi maji chut, ale nemaji puk. pořádnej výtlem
Maly vahy mam jen na nektere partie, ostatni nesetrim, jen jedu jinak nez drive, clovek se porad uci, zdokonaluje postupy, techniky...klasika.
Nekteri mladi kluci v posilce jsou technikou dale nez ja ve 33ti, nemam problem se ucit i od nich, jsem nazoru, ze kazdy ti muze neco pozitivniho predat, kdo tvrdi, ze vi vsechno a machruje na mladsi je blb. Jako kazdy sport se i kulturistika neustale posouva vpred, ja jsem jeste nedavno jedl doplnky, ktere mam naucene dlabat 8let a klucina mi povida, hele Jardo, misto techto 5ti krabic ber tuhle a mas tam vsechno, jen to jinak davkuj, atd... Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 17:12   Citovat  

Aceman napsal:
Vsak si taky Buchtaku stezuju:), uz nemuzu to co drive, ale pomalu se to snad lepsi, musi, zase tak stary nejsem, naopak, ted mam nejlepsi silovy vek:)
Ale jsem v situaci, jak by rekl nejmenovany komentator....nasi maji chut, ale nemaji puk. pořádnej výtlem
Maly vahy mam jen na nektere partie, ostatni nesetrim, jen jedu jinak nez drive, clovek se porad uci, zdokonaluje postupy, techniky...klasika.

Velmi šťastný kolik mas maxka ted, kdyz uz jsme nakousli my oblibeny tema? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 17:18  Naposledy upravil Aceman dne 16.1.2012 , 17:21, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

maxka ceho?, pred rokem a pul, kdy to jeste obcas slo normalni serie s 35jednoruckou bicak, bench naposledy pred 18mesici 185kg 6x po 2 seriich. Ale pak jsem lezl po 4rech a lizal omitku ze zdi, edit> dnes jedu hlavne hodne opakovani, ja si to muzu dovolit, mam 110kg, ale zadne, ze hodne znamena 10-12, mam na mysli 30 a vice, at to poradne pali, ja kdyz cvicim, tak se musim uplne znicit, jinak mam spatny pocit.
Je strasne tezdy se ovladat, kdyz ma clovek prirozenou velkou silu, ale kdyz chces, abys to vylecil, tak ti nic jineho nezbyva, nejhorsi je, ze musim uplne vynechat hrazdu, coz byl muj nejoblibenejsi cvik na zada, ale bohuzel je to smrtici kokteil na tenisovy loket. Nekdy muzeme zajit spolecne, chodim uz par let sam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 17:20   Citovat  

Aceman napsal:
maxka ceho?, pred rokem a pul, kdy to jeste obcas slo normalni serie s 35jednoruckou bicak, bench naposledy pred 18mesici 185kg 6x po 2 seriich. Ale pak jsem lezl po 4rech a lizal omitku ze zdi.
Je strasne tezdy se ovladat, kdyz ma clovek prirozenou velkou silu, ale kdyz chces, abys to vylecil, tak ti nic jineho nezbyva, nejhorsi je, ze musim uplne vynechat hrazdu, coz byl muj nejoblibenejsi cvik na zada, ale bohuzel je to smrtici kokteil na tenisovy loket. Nekdy muzeme zajit spolecne, chodim uz par let sam.

Tak to jsou hodne slusny vykony sakra, mozna bych i zkusil nejakou soutez, az na tom budes zdravotne lip Mrk Mmmm, hrazda je nejlepsi, pravda, pravda. Hned bych sel, ale jsem z Olomouce :/
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 17:24   Citovat  

Buchtak napsal:

My máme v posilovně běhací pásy a jsou borci, co přijdou a 20 minut na tom pásu jdou vycházkovým krokem. Dál nevím co dělají ... asi zvedají na benchpress samotnou tyčku Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 17:30   Citovat  

Souteze...neblazni, jsou daleko lepsi borci, ja jsem vyznavacem dobre techniky, silu a vahu beru jako druhoradou vec. Navic kazdy ma prednost jinde, treba kluk, ktery je mhohem vyrysovanejsi nez ja a vypada neuveritelne dobre (ja jsem takova spis gorila) nezvedne ani polovinu co ja na benchi, ale uplne suverene me dostane v trapezach, ty mam slabe, drzim 50kg v jedne ruce, dohromady 100kg a funim jako starej vosel:) a on si dava 80 na kazdou stranu a jeste se usmiva:)
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 18:12   Citovat  

Newer napsal:

crossfit ... myslíš klasickej českej kruháč ? Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 20:46   Citovat  

169kg bp.... owned
   Návrat  
Baddy je teď offline  Baddy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 20:59   Citovat  

Newere, aby ses do toho coupatka zachvíli vůbec narval Úsměv Jinak uctihodné váhy:-) OK
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 19:46   Citovat  

tady jeden crossfiťák HaHaaa

Odkaz

ps: doufám, že to tu neni Úsměv
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 23:34   Citovat  

Uz tyden chodim poctive cvicit (3x tydne) ...
a dnes v klidku kilecko tam padlo Se stydím

Ale o co vetsi radost mam, ze me ta utrzena ruka uz ani nestipe ..
Ale obe ramena zniceho nic ano naštvanej
   Návrat  
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 0:19   Citovat  

haha husté téma, tak využiji a zeptám se...

cvičím cca rok, mám atletickou vyrýsovanou postavu, váha 72kg. Ale tak tak si ji držím a chvilku nejím a jdu dolů... a chci mít 76kg Chápeš!

a váhy: banch když je dobrej den 95kg, pulover 50kg, tlaky 2x35.

cvičím někdy 4x týdně, někdy 1x.... někdy mám noční, nekdy ne... mám to dost nepravidelný.. ale aji když jsem jedl 6x denně, pil 3x denně sachar. a cvičil každý druhý den.. tak jsem neměl víc jak 74kg Smutný

IMG_7003.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_7003.jpg, 67.84 kB

P8090580.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P8090580.jpg, 114.07 kB
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 7:24   Citovat  

Měřím 191cm vážím 84kg cvičím 4x týdně,baštím tak jak mám a nabírám celkem pomalu za 6 měsíců v tomhle režimu 4kg ,jsem spíš vyrýsovanej,ale síla jde nahoru do léta bych rád nabral ještě 4kg svalové hmoty a budu spokojenej..Jinak na bp nejvíc 120kg když mám dobrej den jinak 100-110 KG standard...
   Návrat  
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 7:39   Citovat  

Tak kdyz uz tu je tento topic tak :

Benchpress RAW 165kg pri 123kg BW
Benchpress v dresu 180kg pri 121kg BW

Mrtvy tah v dresu 300kg pri 121kg BW
tudy odkaz

jinak spise amatersky strongman
tudy odkaz

Se stydím
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 7:39   Citovat  

sem taky vyrýsovanej...ale místo pekáče buchet jsem omylem vyrísoval mazanec
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 9:03   Citovat  

ReNo napsal:
Uz tyden chodim poctive cvicit (3x tydne) ...
a dnes v klidku kilecko tam padlo Se stydím

Ale o co vetsi radost mam, ze me ta utrzena ruka uz ani nestipe ..
Ale obe ramena zniceho nic ano naštvanej

Tyden chodis cvicit a uz jsi dal kilo? Prestan. Velmi šťastný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 9:29   Citovat  

Zemi napsal:
Tyden chodis cvicit a uz jsi dal kilo? Prestan. Velmi šťastný

Zemino, pisu, ze chodim tyden POCTIVE cvicit HaHaaa
Permice mam v rade od ledna, ale diky pracovnimu vytizeni jsem tam zasel 3x mesicne. I ten rust neni tak zazracnej. Po rocni pauze jsem zvedl okamzite 80kg jak nic. Po tydnu tedy +20.
Osobne predpokladam, ze do mesice tak 110. Pak mozna casem 120 .. a tim to hasne HaHaaa

Mimochodem, lokalitu me posilky znas .. tak se muzes stavit na prezkoumani pripadu Hihi

gryga : tak uplne stejny problem jsem resil ve dvaceti. Ne a ne pribrat .. a ted, o 15 let pozdeji, mam opacny problem. Misto 72 uz mam 85 a ne a ne se dostat pod 82 .. takze nikam nespechej. Ono to "prijde samo" Lucy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik kdo dáte na benchpress ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina