Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Novinky: Užitečnost tématu a užitečnost příspěvku
Fórum: Novinky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 9
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 18:45   Citovat  

A to je takový problém počkat 5 dní? Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 19:08   Citovat  

Stepa napsal:
A to je takový problém počkat 5 dní? Tak to valím bulvy

tak kdyz chces nekomu podekovat ze ti podrzel dvere tak mu to taky nereknes za 5 dni ale hned Velmi šťastný prostem itech 24h prijde moc

... neslo by to udelat ze behem 24h nemuzu udelit podekovani jednomu konkretnimu cloveku ? takze treba dam +ko trem lidem hned za sebou, ale nemuzu toho zneuzit, ze bych na jednoho kliknul treba 4x za sebou
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 19:50   Citovat  

osiris napsal:
tak kdyz chces nekomu podekovat ze ti podrzel dvere tak mu to taky nereknes za 5 dni ale hned Velmi šťastný prostem itech 24h prijde moc

... neslo by to udelat ze behem 24h nemuzu udelit podekovani jednomu konkretnimu cloveku ? takze treba dam +ko trem lidem hned za sebou, ale nemuzu toho zneuzit, ze bych na jednoho kliknul treba 4x za sebou

.... to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere Cooo??? .... Nápad je tu! ... OK
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 23:03   Citovat  

Hlásím bugreport, nebo jsem spíš narazil na nějaký debug mód..

podekovani.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
podekovani.png, 18.89 kB
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 16:18   Citovat  

osiris napsal:

tohle sme navrhovali uz davno..prijde mi to dost logicky ..ted zpetne dodavam pomalu + klukum kterym sem je dal driv,ale bude to tak na 3 tydny to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 16:20   Citovat  

presne tak, taky to zas dodavam znova přátele
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 19:07   Citovat  

dj-bobr napsal:
Hlásím bugreport, nebo jsem spíš narazil na nějaký debug mód..

jj debugovací proměnný jsou tam, dal jsem to pryč. tak to zkus ještě
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 19:17   Citovat  

a co to podekovani a jeho omezeni na 1 personu za 24h a ne na 1 za 24h vseobecne ?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 19:45   Citovat  

Hlavator napsal:
a co to podekovani a jeho omezeni na 1 personu za 24h a ne na 1 za 24h vseobecne ?

tohle je rozumnej kompromis. S timto nastavenim to jelo 2 roky ... a nebyl problem, ted je ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 20:39   Citovat  

665+1 napsal:
tohle je rozumnej kompromis. S timto nastavenim to jelo 2 roky ... a nebyl problem, ted je ?

ja mel ten problem i predtim, ale nikomu sem ho nezdeloval Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 21:00   Citovat  

665+1 napsal:

poukazovalo na to mnohem vic lidi a nez jen ja a to uz davno..furt se rikalo jak se to zneuziva,ale nvm co by se melo zneuzivat kdyz by to bylo omezene na 1 personu na 24h..nechci tady zase prestrelku a zbuzovat v tobe pocit nejake treba ukrivdenosti,ze zase neco navrhujeme a ze jako ze zase nejsme spokojeni Mrk

byl to jen navrh,ktery by se asi nelibil jen me nebo osirisovi Úsměv zvlaste ve chvili nahaneni starych podekovani,ktere byly vynulovany
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 21:20   Citovat  

mě to přijde jak malý děti na pískovišti... at člověk udělá to nebo to tak se jim to stejně nelíbí. Poděkování bylo zase obnovenu kvůli nim a zas mají nějaký připomínky, prostě je to tak nastavený tak to tak bude Mrk
kdyby měl Pupu řešit každou hovadinu tak by nedělal nic jinýho než jenom programoval forum Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 21:23   Citovat  

Hlavator napsal:
poukazovalo na to mnohem vic lidi a nez jen ja a to uz davno..furt se rikalo jak se to zneuziva,ale nvm co by se melo zneuzivat kdyz by to bylo omezene na 1 personu na 24h..nechci tady zase prestrelku a zbuzovat v tobe pocit nejake treba ukrivdenosti,ze zase neco navrhujeme a ze jako ze zase nejsme spokojeni Mrk

byl to jen navrh,ktery by se asi nelibil jen me nebo osirisovi Úsměv zvlaste ve chvili nahaneni starych podekovani,ktere byly vynulovany

ty osobni invektivy nemusíš snad, bud konkretni, kolika lidem ? Ujmi se toho a zjisti fakta. Pak budeme dělat závěry ...
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 21:45   Citovat  

665+1 napsal:
ty osobni invektivy nemusíš snad, bud konkretni, kolika lidem ? Ujmi se toho a zjisti fakta. Pak budeme dělat závěry ...

665+1 -> je pravda že těch změn si už připravil dost, pak je kvůli nám zase měnil, takže toho máš asi za posledních pár dní plný zuby.....ale kdyby se to řešilo, timeing....tak

Neříkám že to tak být musí,ja jsem rád že to tam vůbec je z5, ale kdyby to bylo jak píše Hlavator, bylo by to vcelku dobrý.
Takže za mě si klidně mužeš Hlavatore napsat ANO, jestli budeš zjišťovat počet..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 7:28   Citovat  

665+1 napsal:

jen sem chtel predejit tomu aby sis nemyslel,ze se jedna z nasi strany o nevdecnost a zase mame pripominky i kdyz je kazdy rad,ze se podekovani vratilo..rozhodne neslo o nic osobniho..a jak rika Shaman tak chapu,ze se udelalo vic nez hodne zmen v posledni dobe..na druhou stranu jeho podle me blba pripominka,ze se jedna vlastne o hovadinu si myslim nebyla vubec na miste zvlast kdyz slo o navrh na doladeni casovani u podekovani..na druhou stranu nikdo z nas nevi jak je to softw narocne a pokud ano tak se svet rozhodne nezhrouti kdyz to nebude hned nebo vubec..zkratka kazdy pochopi,ze to neni priorita a mas asi rozhodne i spoustu jine prace OK

pokusim se iniciovat anketu..jestli to zvladnu..jeste sem nic takoveho nedelal to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 7:32   Citovat  

Hlavator napsal:

pokusim se iniciovat anketu..jestli to zvladnu..jeste sem nic takoveho nedelal to mi hlava nebere

Založ téma a přidej hlasování. Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 18:18   Citovat  

Zdravím,
Minorovi, Hellbíkovi, Rom.ovi, Wheelovi, Beckymu, atd atd atd a i mě zmizelo dost poděkování. Mezi námi naposledy si pamatuji u Minora přes 80, Hellbík pres 40 a já přes 50 atd. ...

O nic nejde. Ten systém se celý předělal, aby byl transparentnější. Většina z Vás žádala, aby bylo poděkování veřejné, což nebylo, aby mohli vidět, za co byl jednotlivec ostatními kladně hodnocen. Takže myslím, že dá logicky rozum, že se přeprogamoval systém a tím zanikla stará poděkování - bohužel.

No a omezení, má to svůj efekt. Proč? Já jsem třeba vděčný za každou drobnost, pomoc, vážím si každé ochoty a vstřícnosti a byl bych schopen i poděkovat Shamanovi, že mi odpověděl na ICQ - tím mi bezpochyby pomohl, 665+1 bych mohl dát poděkování, že mi před 5ti minutama pomohl odstranit mou chybu v nastavení příspěvků ... k tomu to neslouží, takže aby se zamezilu SPAMu v tomto.

Obávám se, že anketa je fajn, ale Hlavatore, tohle už "Pupu" alias 665+1 nebude programovat, je to dle mého zbytečné -neber to špatně, nic proti nikomu ani Tobě kámo, ale fakt je, když vidím pozadí celého fora, tyhle věci by si nechtěl řešit. Je toho fakt moc.

Tudíž omezení je z praktických důvodů takto nastaveno.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 18:30   Citovat  

Anketa bezi..veci jsou v pohybu a uprimne receno je mi jedno jak to dopadne..byl to navrh a pokud s tim maji byt problemy nebo je to narocne pro uvedeni do provozu nebo se to neda nebo si to nekdo vyhodnoti jako,ze to nebude delat,protoze to je knicemu tak to proste nebude..zivot pujde dal Úsměv

nehodlam se tim uz dyl nejak zabyvat..byl sem vyzvan at zjistim kolik lidi by to tak chtelo..v mojich silach je tak max.udelat anketu..byl sem dycky ochotny dat nejaky peniz na provoz fora a pokud to bylo v mojich silach tak sem rad komukoliv pomohl,vysel vstric a snazil se jednat fairove..urcite nemam zajem aby mi tady posleze kdokoliv vycital,ze bych byl rad pro nejakou zmenu,protoze to je pro nekoho prace navic Mrk
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 19:19   Citovat  

Hlavator napsal:
Anketa bezi..veci jsou v pohybu a uprimne receno je mi jedno jak to dopadne..byl to navrh a pokud s tim maji byt problemy nebo je to narocne pro uvedeni do provozu nebo se to neda nebo si to nekdo vyhodnoti jako,ze to nebude delat,protoze to je knicemu tak to proste nebude..zivot pujde dal Úsměv

nehodlam se tim uz dyl nejak zabyvat..byl sem vyzvan at zjistim kolik lidi by to tak chtelo..v mojich silach je tak max.udelat anketu..byl sem dycky ochotny dat nejaky peniz na provoz fora a pokud to bylo v mojich silach tak sem rad komukoliv pomohl,vysel vstric a snazil se jednat fairove..urcite nemam zajem aby mi tady posleze kdokoliv vycital,ze bych byl rad pro nejakou zmenu,protoze to je pro nekoho prace navic Mrk

Kemo,
takhle to neber.A nemyslel jsem to nijak špatně proti Tvé osobě, jen se snažím vysvětlit, proč to asi 665+1 nenaprogramoval už dávno. Víš, ono to vypadá hezky, když to fugnuje, ale je za tím tolik práce, že se vůbec divím, že to jede a funguje.

Nápad to určitě není špatný, pro mnohé logický aji pro mne, ale náročný no ... a důvody jsme tu řekli. Určitě Ti to já ani 665+1 vyčítat nebudeme a třeba se najde kompromis.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2012 , 19:32   Citovat  

Nejak jsem nepochopil, proc zmizeli ty puvodni statusy podekovani. Trochu mi to vadi z toho titulu, ze se obcas snazim neco prodat a podekovani delali alespon trochu referenci. Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.2.2012 , 19:37   Citovat  

DrSlimm napsal:
Nejak jsem nepochopil, proc zmizeli ty puvodni statusy podekovani. Trochu mi to vadi z toho titulu, ze se obcas snazim neco prodat a podekovani delali alespon trochu referenci. Smutný

Přečti si ukázku těch "referencí" na str. 5... Snad jsi s někým,kdo je měl nekšeftoval... HaHaaa Tam někde je vysvětleno proč se jede od nuly.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2012 , 20:20   Citovat  

Hellborn napsal:
Přečti si ukázku těch "referencí" na str. 5... Snad jsi s někým,kdo je měl nekšeftoval... HaHaaa Tam někde je vysvětleno proč se jede od nuly.

Ok, díky za vysvětlení, tak hluboko dozadu jsem se neprochroustal.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.2.2012 , 22:06   Citovat  

Hellborn napsal:
A dá se dozvědět,za co jsou (jde a jak vytáhnout "oznámkované" příspěvky uživatele)? Se stydím

Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Novinky: Užitečnost tématu a užitečnost příspěvku
Fórum: Novinky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina