Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 12 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.1.2012 , 22:59   Citovat  

SaKaL napsal:
No nevim jaky máš další favority na Tvé další auto, ale jako u Feldy to už asi nebude u žádného vozu této kategorie... Úsměv
Servisní knížka píše 20.000 km, ale myslim, že "zlatý střed" 15.000 km je tak akorát... Alespoň jsme se takhle dohodli s Aldou na další návštěvě...
A jinak tedy nevim jak jsou na tom spojky výše zmíněných vozů, ale okolo 200.000 už bývají zralé na výměnu... Možná, že u 2.0 dostávají méně zabrat... nevim... (jinak spojka + olej v převodovce + práce = cca 10.000,- tedy u Aldy (snad Úsměv )

10 tkc je u oficialni bezna cena u Hondy pro "vetsi" servis (vets. po 40 tkm- naplne jako olej; filtry olej, vzduch, palivovy, pylovy; celkova kontrola, udrzba, promazani, ..., + cena za praci podle hodinove sazby a DPH). Plus ev. dily co se opravuji nebo meni.
Jasne ze se da usetrit kdyz si neco udelas sam, koupis dily nebo naplne jinde nebo navstivis jiny servis.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 8:12  Naposledy upravil crxmann dne 25.1.2012 , 8:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

U Acco 7g, zvláště pak u PředF, bych se zaměřil na komplet podvozek. Odchází uložení zadního stabíku + tyčky a přední plochá ramena jsou vpředu ZAVĚŠENA v silentblocích ne vertikálních ale horizontálních (nechápu proč,ale je to i u poF) a tak jsou hodně moc často časem prostě utrhané. Dále ještě pletenec (pružný spoj) výfuku za svody.

Až to najdu v manuálu dám sem fotku. Nebál bych se PředF, ale je nutno počítat s nějakou investicí a nevychytanejma blbostma. Jako absence palubního PC, nepodsvícená tlačítka, poruchy zadních dveří a mlžící se světla. Mám PředF a jsem i tak spokojenej. A po kontrole panem Kuhnelem ještě víc.
Jinak co se týká nákladnosti servisu tak toho bych se už vůbec nebál. Ceny jsou úplně normální, jako každé jiné auto, někdy kupodivu i levnější. A pokud můžu doporučit tak vozit k prověřeným, Aldovi a p.Kuhnelovi.
Já dokonce uvažuju o koupi druhého A7gT PředF, ale 2.4. S jídlem totiž roste chuť.

tudy sem to editoval aby bylo jasné že je to před Face Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 17:52   Citovat  

saly napsal:
Ahoj

Chci se zepta koupil jsem si z bazaru střešní nosič origo na Acco rok 2004. Střešní nosič má v sobě drážku dá se tam dát i nosič na lyže nebo rakev i od jiných výrobců než je original honda třeba thule je ta drážka univerzální???

Dík za info Úsměv

Co se tyka stresniho kufru- Tourer ma ve vetsine verzi hagusy uz z vyroby, k tomu se daji poridit jakekoli pricniky (kazdy vyrobce normalne oznacuje ktery typ se hodi pro konkretni vuz), jistota je klasika Thule. V cenach moc rozdil neni, ale aspon se clovek muze spolehnout ze je vsechno prislusenstvi kompatibilni. Kazdopadne ja mam zrovna jinou znacku co byla vlastne kopie Thule a koupil jsem to v setu i se stresnimi nosici na kola. Dneska se i noname vyrobci snazi byt kompatibilni s mainstreamem, ale je potreba si to kontrolovat. Stresni kufr samotny mam Thule, dneska uz starsi typ Polar 200 (450 l. objemu). Upnuty je pomoci T-adapteru navlecenych v aero-pricnicich.
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 19:03  Naposledy upravil boratko dne 25.1.2012 , 21:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Akutní problém. Ladil jsem na radiu orion a z ničeho nic mi tam přeskakuje alarm, jen u této stanice, vůbec nevím, co to znamená. Chvilinku hraje orion, chvilinku alarm. Vůbec nevím, jakým tlačítkem se spouští, ani jak se vypíná.
A nevím, jak nastavit RDS, aby se zesílilo při dopravních zprávách, ale to není tak podstatné. A dále, co na disleji rádia znamená TP a jak nastavit automatické vyhledání předvolené stanice, když ji chci poslouchat, zmáčknu tlačítko té stanice a vjedu do oblasti s jinou frekvencí, aby se přeladilo na jinou frekvenci automaticky.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 21:29   Citovat  

Tady máš vysvětlené všechny zkratky v RDS Mrk : tudy odkaz
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 21:41   Citovat  

Stepa napsal:
Tady máš vysvětlené všechny zkratky v RDS Mrk : tudy odkaz

Díky moc přátele
Jenn nevím, jak to na radiu nastavit. Když dlouze zmáčknu hlavní vypínač rádia, je myslím, pod 1 NEWS, 2 ovládá něco jiného, 5 přepínání na 12/24 hod atd, ale jak naprogramovat ty věci, kterés mi poslal?
   Návrat  
inza je teď offline  inza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 22:20   Citovat  

skyline napsal:

Mimochodem automatu ve 2.4 se urcite vyhni, je to stara vrazda a zere to s nim jak tank. Bohuzel, Honda automaty neumi, v Legendu je to taky katastrofa. HDM zere strasne moc vykonu, takze i 2.4 je tupa a bezny rozdil ve spotrebe oproti manualu je temer 2 litry (na spritmonitoru jsou manualy s prumerem 9.4 a automaty 11.2).

Mozna je dobry automat ten novy sestikvalt, co ma napr. Acura TL, ale to nez se dostane k nam, tak bude mit Hyundai desetikvalt i v i10...

Tak vím, že obecně Hondisté vyznávají manuály, já (především díky tomu, že žena nebude nikdy už řídit nic jiného) dával přednost automatu.
Aut mi prošlo rukama asi výrazně víc než běžným lidem a můžu říct, že automat Hondy je naopak docela povedený. Honda sama ho sem tam označuje jako "hondamatic".
Nevýhody:
- vyšší spotřeba (ano - 1,5 litru navíc oproti manuálu je běžné, ovšem to i u ostatních automatů z té doby - tedy klasických hydroměničů. Dvouspojková ústrojí, která už tehdy začínala fungují jinak a dle toho vypadá i spotřeba)
- u 2.4 výrazně delší převody, což znamená nutnost podřazování při touze zrychlit (mimo jiné mi vadí, že při cestě po D1 tachometrových 145 převodovka do kopců neudrží 5ku a musí dát 4ku, tu v pohodě vytočí a zrychlí nad 145, přeřadí na 5, zase rychlost klesne atd. stále dokola)
- zrychlení - ano mám pocit že je to lemra, ale ono to vlastně jede a to kdykoliv kdy potřebuju, jen to "nekope" do zad

Výhody:
- délka rychlostí znamená min. hlučnost (tachometrových 200km/h je něco přes 4tis otáček což u benzínového motoru je skoro neskutečné)
- životnost - do 200tis o té převodovce ani nevíte, že tam je
- z mého pohledu rychlost řazení - nic neklouže, nereguluje otáčky, prostě to zařadí a hotovo (prodleva tam samozřejmě je)
- přemosťovací spojka - uzavírá rychlosti úplně jinak než u všecho s čím jsem jezdil - prostě to "řadí" 1-2-3-4-5, žádný klouzání, nic jinýho - rozjedete se na 1, cvak a je tam 2 cvak a je tam 3... kdo jezdil s automatem pochopí co tím myslím
- oproti dvouspojkám výhody klasického automatu - podrží v kopci, výborně se s tím parkuje (pouze povolováním brzdy) atd.

Porovnání s čím jsem jezdil:
BMW E46 330d, Suberb 2.0 TDi DSG, Mondeo 2.0 TDCi, BMW E61 530d
... manželka má Jazz 1.4 s variátorem
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 23:26   Citovat  

kandik napsal:
mam pocit ze u predface je čudl vystraznejch blikacek nepruhlednej plast, cili nepodsvicenej (a to je docela průda) - a nebo jen u naseho zepelínu odesla zarovicka v palubce? Jinak další dílčí rozdíly jako např. poface rozmrazovani okna a zrcatek v jednom čudlu na palubce, předface zrcátka zvlášt na dveřích...

Mám to stejně, tzn. že mi nesvítí, ale je to jen prasklá žárovička... Nevěděl by někdo jak ten čudl vyndat? Zda jde jen vyloupnout nebo jestli se tam leze zespoda?

Hazard.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Hazard.jpg, 90.75 kB
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 23:49   Citovat  

SaKaL napsal:
Mám to stejně, tzn. že mi nesvítí, ale je to jen prasklá žárovička... Nevěděl by někdo jak ten čudl vyndat? Zda jde jen vyloupnout nebo jestli se tam leze zespoda?

Ked som kupil moje sucasne Acco, tak som si myslel, ze to svietit nema, kupil som to uz tak. Potom som na kamaratovom pri nocnej jazde zbadal, ze to svieti, tak som si v ramci H kampane dal vymenit prasklu ziarovicku. Servisak mi pri vymienani odmontoval tuto celu vrchnu cast (je to tam nacvakavacie), hovoril, ze vylupnut to nejde.

garage.jpg

garage.jpg, 202.85 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 23:54   Citovat  

Zacal to rozoberat od zadu, od okna

garage.jpg

garage.jpg, 201.48 kB
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2012 , 9:03   Citovat  

inza: ja jsem v tomto rozmazlenej, protoze neporovnavam se starymi auty. Automaty znam v Infiniti G37, 750i, X6, Panamera Turbo, Quattroporte, Veloster atd.

Oproti tomu u Hondy znam CR-V 2.4, Legend, TL Type S. Ve vsech tech autech je to proste katastrofa ve srovnani s tim nahore. Nerikam, ze to v roce 2003 bylo to stejne, ale prave rychlost razeni je desiva (i TL Type S, ktera ma udajne prevodovku optimalizovanou - mluvim o minulem modelu, tedy 2008 - to byl duvod, proc jsem to nekoupil, byt jinak to ma super zvuk i zatah).

Proste nejsem ochoten u Hondy platit hromadu penez navic za benzin, kdyz to aspon z meho pohledu neprinasi nic navic. Oproti tomu treba to infiniti bych naopak chtel s automatem, ten sedmikvalt radi proste fantasticky (maserati je precejen jina liga, aby me nekdo nechytal za slovo, ze srovnavam nesrovnatelne). Stejne tak bych se automatu nebranil v 370Z (cimz naznacuju, ze je fakt skvely - je tam ten stejny, co v infiniti). U Velosteru je to tak na hrane, je to lepsi, nez Honda, ale neni to tak uzasne, abych ho uprednostnil.

Pokud nekdo touzi po pohodli automatu a nevadi mu otupely motor a vyssi spotreba, tak samozrejme go ahead, kazdy mame jine priority. Navic 8G Acco uz ma pry automat lepsi, ale porad je to jen petikvalt. Ticho ve 200 je pro vetsinu lidi irelevantni, prerazujici auto na D1, kdy neudrzi na nejvyssi kvalt petku ve 140 je treba pro me dealbreaker samo o sobe (a souvisi s tim tak vysoka spotreba).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2012 , 12:05   Citovat  

boratko napsal:
Má někdo český návod na tourera 07?

Mam dokonce dva ceske navody. Jeden tlusty pro Accord obecne a pak tenci pro Tourera... Nevim jestli je uplne univerzalni na pred i poface, ale myslim, ze tam rozdily moc nejsou, ostatne jak se to tu psalo ted nedavno... A ja tedy vlastne ani nevim z jakeho je ten manual roku, protoze auto je z Nemecka /mam i nemecky/ a predchozi majitel, ktery si ho dovezl pred 2 a 1/2 rokem si manual dokupoval...
   Návrat  
JN je teď offline  JN
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 12:57   Citovat  

Rom. napsal:
jenže 4ka u automatu bude tak stajeně dlouhá nebo někde mezi 4-5kou u manuálu a o tom to je.
Automatová 5ka je takový Overdrive, kdy je v autě klid a moc to nežere ...

Připojím svou trošku do mlýna. Mám A7G,sedan,2.0 AT, rok výroby 2006. Najeto cca 70t.km. Dlouhodobá spotřeba je 8,5. S autem jsem spokojený, i s tím automatem. Při dálničních 130ti točí nějakých 2800-2900. Na svižnou jízdu bohatě stačí.
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 17:00   Citovat  

Ahoj Byl jsem se svitici kontrolkou airbagu v honde a chyba v.srs jednotce. Nevite co vsechno ovlivnuje srs jednotka? Oprava nova jesnotka 20 000 coz je trochu moc to radsi vytahnu zarovku at to porad nesviti. Nevite jak se pohybuje cena techto dilu na vrakovisti? Dik za radu ps je jednotka stejna u predface i po face?
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 17:16   Citovat  

saly napsal:
Ahoj Byl jsem se svitici kontrolkou airbagu v honde a chyba v.srs jednotce. Nevite co vsechno ovlivnuje srs jednotka? Oprava nova jesnotka 20 000 coz je trochu moc to radsi vytahnu zarovku at to porad nesviti. Nevite jak se pohybuje cena techto dilu na vrakovisti? Dik za radu ps je jednotka stejna u predface i po face?

srs je jen na airbagy myslím a na vrakáčích zhruba polovina.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 19:28   Citovat  

Uz to tady urcite nekdy bylo, ale opakovani matka moudrosti Úsměv

tudy odkaz

Sem se koukam, kdyz potrebuju zjistit, co je kde v aute nebo jak priblizne se to rozebira / z ceho je to slozeny.
Urcite tam najdes i to, kde je ona zminena jednotka...
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 22:06   Citovat  

saly napsal:

Jednotka air bagu je pod radiem pod palubovkou a sam bych se do toho moc nepoustel. Jednotka SRS je "mozek" air bagu a pokud ti sviti jako mne tak jsou air bagy de facto nefunkcni. Jestli je poface a predface SRS jednotka strejna nevim, ale muzu se ti zeptat az budu v Honde.

Manual pro Accord 7G je stejny jako pro Acura TSX a je tu na foru odkaz k volnemu stazeni tady v tom tematu uplne dole od ARMIK:

tudy odkaz

v souboru: Restraints

Sam mam problem se svitici kontrolkou air bagu a diagnostika mi vyhodila chybu: chybejici signal narazoveho snimace v pr. Uz to resim s Honda Smucler v Plzni. V pondeli mi to skouknou jestli je chyba v kabelazi a nebo je vadny snimac (snimac 3300,- Kc).

Pak napisu jak sem dopad.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 22:20  Naposledy upravil Rom. dne 28.1.2012 , 9:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

JN napsal:
Připojím svou trošku do mlýna. Mám A7G,sedan,2.0 AT, rok výroby 2006. Najeto cca 70t.km. Dlouhodobá spotřeba je 8,5. S autem jsem spokojený, i s tím automatem. Při dálničních 130ti točí nějakých 2800-2900. Na svižnou jízdu bohatě stačí.

Vím, dvoulitr s automatem jede na 3t ot/min. 140 km/h a když je třeba zrychlit, nebo do kopce, tak si podřadí.
Měl jsem tu čest s ním najet cca 600 km a bral bych ho radši než manuál OK
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 17:55   Citovat  

nomadm napsal:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.

co rikate na tuto? Na kolik tak prijde dovoz se vsim vsudy? Kdyby to bylo do desiti litru, tak by to u teto jeste slo...

samotná doprava by ode mně vyšla na cca 9000,- Kč, tzn. komplet do 14t Kč.
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 19:11   Citovat  

CAD napsal:
Zeptam se na to jeste jednou, ale myslim ze to tak opravdu je KO

Projížděl jsem google a někdo přehrává jednotky SRS našel jsem i video na youtubes. Nesetkal jste se někdo stím? Našel jsem i reaktivaci jednotek po nehodě znovu přehrají soft. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost??

Dík.
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 19:17   Citovat  

ZDravím jdu zase otravovat, mám dotaz ohledně koberečků, dají se sehnat po kusech nebo jenom jako komplet 4. kusů? potřeboval bych jenom přední, případně kdyby se někomu váleli doma Lucy
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 19:24   Citovat  

Čaute všichni.......potřebuji radu.Na mém Accu 2004 jsem dnes ráno vycouval z garáže a ejhle.Jak se tak dívám na ten xenon u řidiče tak během 30 sekund začal červenat a za dalších cca 40 sekund přestane uplně svítit.Zkoušel jsem zapnout a vypnout světla a dělá to pořád ve stejném intervalu při zapnutí xenonu(rožnu,zčervená a přestane svítit a pořád dokola)Neměl by někdo radu čím to muže být?Nebo stalo se to už někomu?Podle mě je výbojka dobrá ale bude někde asi inačí zádrhel....Díkec za každou radu.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 19:43   Citovat  

Co vím, tak když svítí xenon červeně, tak je na cestě do věčných lovišť Smutný
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 21:23   Citovat  

Davidoff napsal:
ZDravím jdu zase otravovat, mám dotaz ohledně koberečků, dají se sehnat po kusech nebo jenom jako komplet 4. kusů? potřeboval bych jenom přední, případně kdyby se někomu váleli doma Lucy

Origo se prodávají zvlášť předek, zadek. Neorigo, co vím, tak komplet.
   Návrat  
nomadm je teď offline  nomadm
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 15:13   Citovat  

a co rikate na ten podelny prostor na nohy vzadu? Jak jsem v tom sedel, tak mi to tak nejak neprislo, protoze jsem venoval pozornost hlavne mistu u ridice, ktere je paradni...ale aby nizsi stredni trida (i Focus II a vpodstate i Astra H) mela vic mista na nohy se mi moc nelibi....Smutný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 16:27   Citovat  

nomadm napsal:
a co rikate na ten podelny prostor na nohy vzadu? Jak jsem v tom sedel, tak mi to tak nejak neprislo, protoze jsem venoval pozornost hlavne mistu u ridice, ktere je paradni...ale aby nizsi stredni trida (i Focus II a vpodstate i Astra H) mela vic mista na nohy se mi moc nelibi....Smutný

Mas premiovku, co bys nechtel. Sedni do IS nebo 3er a uvidis. Jestli koukas po nakladaku, tak Mondeo nebo C5 treba.
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 17:22   Citovat  

nomadm napsal:

sestra má focuse kombi 2006 a věř mi,že tam víc místa, než v mým sedanu není. Čísla z auto.cz jsem super věc, ale moje nohy mluví jinak, nemohl jsem tam hnout.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 17:27   Citovat  

tsmart napsal:
sestra má focuse kombi 2006 a věř mi,že tam víc místa, než v mým sedanu není. Čísla z auto.cz jsem super věc, ale moje nohy mluví jinak, nemohl jsem tam hnout.

Presne tak, zalezi casto na zpusobu mereni. Acco neni to nejprostornejsi auto ve sve tride, ale ve sve dobe k nim 7.gen. patrila. Ze se navic dneska vozy nizsi stredni tridy nafukuji a po 10 letech od vzniku A7G uz maji skoro jeho rozmery je uz dalsi vec a nejde to moc porovnavat.
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 17:27   Citovat  

crxmann napsal:
99% majitelů s ní má problémy. Teď řeším s kamarádem jestli se to dá nějak hacknout a tím problém s načítáním odstranit.

Ja to mel to same, reseni bylo jednoduche. Koupil sem poradne cistici DVD, jednou za cas projel a byl klid. Vozil sem ho standartne v aute. Toto reseni funguje, vycetl sem ho tehda z nejakeho Polskeho fora. přátele
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 31.1.2012 , 12:54   Citovat  

Ahoj.Nevim jestli to je schoda nahod a nema to se zimou nic spolecneho, ale co zacala byt vice zima, auto dost zmenilo zvuk.Vzdy se projevovalo pomerne tise, ted je hrozne "traktorovy".Zvuk je stejny i po zahrati motoru na provozni teplotu.Je to slyset i kdyz je vice vytoceny - drive jsem slysel jen slabe piskani turba.Timto se chci zeptat, jestli nekdo netusi, cim by to mohlo byt.Je to moje prvni zima s Accordem.Diky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina