Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pozor :bazar na hondaclub.cz (neg) Rendy
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 12:06   Citovat  

teď prodává na hondaclub.cz další věci...
tudy odkaz
tudy odkaz
kuky kuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dannda je teď offline  Dannda
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 12:39   Citovat  

gear napsal:
teď prodává na hondaclub.cz další věci...
tudy odkaz
tudy odkaz
kuky kuk

To je hustý,mne se ty jeho inzeraty nejak nelibí,prijde mi to jako by prodaval rozebrany corky,sleduju jeho inzeraty uz delsi dobu,podvozky na crx dily na civic a acord ruzny rocniky,repraky atd.tam neco smrdí.Mam dobrej nos na tyhle šuk ,pokud se dostaví reznik brzy tak tim lepe a o jednoho šuk mene. :twisted:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 13:34   Citovat  

to by se fakt hodilo, kdyby se někomu poblíž hodilo něco z toho co nabízí a jel se tam rovnou na to mrknout.. ono to nebusí bejt zrovna šme, ale taky je prostě šance, že ho nachytá a pak... KO
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 14:43   Citovat  

majkl_l napsal:
to by se fakt hodilo, kdyby se někomu poblíž hodilo něco z toho co nabízí a jel se tam rovnou na to mrknout.. ono to nebusí bejt zrovna šme, ale taky je prostě šance, že ho nachytá a pak... KO

nachytá při čem? panáček tě nepustí ani na dvur,nechá tě čekat na ulici a přinese ti to co chceš to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 14:49   Citovat  

No neškodilo by napsat "inzerát" Pozor na mail xxx... to mi hlava nebere
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 15:10   Citovat  

Kmóďa napsal:
nachytá při čem? panáček tě nepustí ani na dvur,nechá tě čekat na ulici a přinese ti to co chceš to snad ne
mno ty věci ti donese jako automat až poté co mu dáš peníze? jestli jo, tak hned bych se otočil a čau a pokud je alespoň trochu normální, tak ti dá věc do ruky, ty na ní jukneš a když se ti zamlouvá, řekneš OK a dáš peníze ne? a právě v tom momentě když na to koukám a není to ono, tak mu řeknu, že takhle ne a ať konečně přestane vo šuk lidi a nazdar a podle jeho reakce nezůstat třeba u facky...

Hellborn napsal:
No neškodilo by napsat "inzerát" Pozor na mail xxx... to mi hlava nebere
jo, to by nebylo vůbec od věci...
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 15:11   Citovat  

posero napsal:
zrovna dneska sem byl u Dimitara a to neštěstí sem poznal ....

jinak já sem fakt zkušenost sama pořádnej výtlem OK

A předpokládám, že stále žádná změna ???
Mě z toho trefí ...
Dneska to musím obvolat ať sem zase v obrazu. Bueee

Úsměv OK
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 15:25   Citovat  

s mr. Rendym mám osobní zkušenost. v 2007 jsem byl asistovat při nákupu jedné esiny. okouknout klasické závady ,změřit tlaky auto si pak projel budoucí majitel.řekl jsem mu svůj názor ,ale rozhodnutí jsem nechal na něm.
Auto bylo dílo zmiňovaného rendy který asistoval prodávajícímu... nemohl jsem doměřit tlaky nejdříve...v dírách na svíce byli podložky bud po starých nebo možná z důvodů aby písty nepotkali knoty. V rozhovoru o hondách ,nejdřív ze mě dělal blbce že nejde z D15 a podob udělat 4bod a podobné věci,pak ze mě začal tahat rozumy jak na to .

Zajímávé je že je to starý chlubitel ,tudíš se o něm ví že v třídě 1,6 rád míval pod kapotou motor zajímavě se stejným obsahem jako itr ... a vono mu to jezdilo...super know-how pro zákazníky , a při závodech kdy se mu měl nalívat motor ,buď marodil nebo zajímavě mu to ten vejkend nejezdilo .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 16:16   Citovat  

Pako : ta esina byla černá ? Pro Oseka Spidera ?
Lehce si na ten incident vzpomínám, s motorem posléze byl nějakej problém, jen je to dlouho a už si nepamatuju přesně jak to bylo ....
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 16:46   Citovat  

Udajne pouziva vic nicku i emailovych adres, ale zpet odepisuje ze sve, takze pozor bych si daval spis na to, s kym jednam, nez kdo podal inzerat.

Jinak kamarad od nej bral kdysi motor pro CRX (D16ku), udajne v perfektni kondici, coz byl ochotny i potvrdit pisemne. Po nekolika najetych km vylitla ojnice ven.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 20:24   Citovat  

Zuz@ napsal:
Pako : ta esina byla černá ? Pro Oseka Spidera ?
Lehce si na ten incident vzpomínám, s motorem posléze byl nějakej problém, jen je to dlouho a už si nepamatuju přesně jak to bylo ....

o tom mi ani nemluv ty Rendyho úpravy byly natolik dobrý že se mu nějak podařilo vypnout nebo nějak ošlutit lambdu a auto žralo benzínu jak nějakej supersport na okruhu, tenkrát jsem do dával k PK a ten nic nezjistil protože ecu byla sériová a po výměně lambdy to bylo furt stejný, motor i docel ažral olej, tenkrát jsem o tom věděl kulový, navíc to auto byla swapnutá 1,5 na esi papírech a vzadu bubny docela by mě zajímalo kam ta esina přišla

další kšeft jsem s ním byl že mi prodal ostřikovače světel na 5g ale to bylo v pohodě
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 17:39   Citovat  

tenhle člověk jezdí často závody do vrchu s severozápadním kraji, už jsem ho tu několikrát viděl... Joo Rendy racing team. Velmi šťastný
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 18:13   Citovat  

Tak já sním mám zatím jen dobré zkušenosti. Komunikuji sním občas přes tento rendyteamracing@email.cz nebo tel. 603277070

Dokonce jsem mu měl dávat motor, ale první jsem rozhodil sítě a pak se dověděl že to je ten co to dělal Zuz@ tak jsem rychle utekl.

Jinak jak jsem psal jednání sním a prodej naposledy v srpnu bylo ok. Napadlo mne jestli ten jak tu píšete jestli je to opravdu on ale asi víte.

Jinak Tebe nemyslím Zuz@ je mi jasný že tam to je on.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 19:47   Citovat  

kojak napsal:
....Komunikuji sním občas přes tento rendyteamracing@email.cz nebo tel. 603277070

Hmm, tak s tímhle jsem si taky užil svoje...odtahovka mi přes půl republiky dovezla jiný vrak (s jiným motorem) než tvrdil že to je, holt chybama se člověk učí naštvanej A do telefonu ze sebe dělal wokurka to snad ne
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 19:52   Citovat  

no co dodat no wc
   Návrat  
tatohp je teď offline  tatohp
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:01   Citovat  

Zuz@ nepredáva náhodou tvoju plachtu? HaHaaa tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 12:50   Citovat  

tatohp napsal:
Zuz@ nepredáva náhodou tvoju plachtu? HaHaaa tudy odkaz

EE to není ta moje. Byla to plachta z autokelly taková tak jen na horní část auta, vesměs nic extra, ale na auto mi padá prach takže se mi to dosti hodilo.
Naštěstí sem koupila další dvě a mám zase pokoj.

Musí se nechat, že některý obchody sním byly v pohodě kupovala sem od něj pravej práh na c6g a taky brzdový válec na EG6tku. Dokázal sehnat slušný věci a většinou je nechal i za slušný peníze, ale to bylo v době kdy mi dělal auto.

Osek Spider : olej si měl asi 20W60, že ? Jinak to co píšeš tak to přesně sedí. Taky sem měla podobný problémy, check svítil, prej to je normál. Přitom check vyblikával tuším chybu 42(vtec solenoid systém, nebo to byla chyba 14, podívám se?). Taky mě dostalo to, že odpojil všechny lambda sondy .... Jinak upozorňoval mě taky na to DARK, že to není dobré, ale byla sem prostě hloupá a neposlouchala sem mno, teď to vím. Jen mě mrzí, že sem si tu udělala tak trochu špatnou reklamu, jelikož se ho člověk zastával .....
Taky mi to žralo jak o závod a to člověk na ty závody ani nejel.
Kouknu na maila, kdyžtak ti pošlu SZ
   Návrat  
Aichi je teď offline  Aichi
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 17:49   Citovat  

Na Radka Chamolu si dejte opravdu pozor je to ten největší hajzl všech dob mě před třemi týdny prodal auto který na něj nebylo vůbec napsaný šlo o žlutou HONDU CRX TARGA já kretén si nevzal vůbec jeho občanku a podepsal jsem mu smlouvu na který zfalšoval podpis. V životě by mě nenapadlo že je někdo něčeho takovýho schopnej. Jel jsem pro auto 200 kilometrů se dvěma kamarády aby ho z koukli a ty blbci do mě jen strkali abych ho vzal že je super ale po týdnu jsem od známého zjistil že auto za poslední čtyři měsíce třikrát neprošlo evidenčkou takže jsem začal pátrat po tom kdo mi auto vlastně prodal protože auto bylo napsaný na někoho jinýho který bydlí od místa kde jsem auto kupoval 150 kilometrů a ten už auto dávno prodal a takhle se prodalo asi třikrát než došlo ke mě ,ale pořád bylo napsaný na jednu osobu protože mělo jinej typ motoru a tím pádem nemohlo projít evidenčkou.Šel jsem s tím problémem radši za tátou protože jsem věděl že podobnýma lidma umí jednat a že se sním nebude s**t . Nejdřív se po telefonu cukal že peníze nevrátí a že nám čísla motor přerazí že to není problém že udělá technickou a spostu dalších s****k mu padalo z huby prostě pro něj nic nebyl problém. Tak jsem se sebral a šel jsem za našim rodiným právníkem že chci na toho šaška podat trestní oznámení a ten mi řekl že to není problém že mu mam jen zjistit adresu kam mu má poslat obsílku já ji v tu chvíli neměl u sebe tak jsem volal tátovy at mi jí řekne a ten mi do telefonu řekl že když ten sráč slyšel o obsílce tak že se chce najednou dohodnou a peníze vrátí. Nakonec nám prachy za auto vrátil protože asi věděl že za zfalšovanej podpis jsou dva roky natvrdo a ještě by zaplatil soudní výlohy a auto by mu zabavily.Hned druhej den mi ten idiot volal že jsem mu auto odřel a že chce pěti kilo zpátky já už byl celkem nasranej tak jsem na něj vyletěl co si o sobě myslí a on mi to zavěsil.Každopádně ten člověk si o sobě asi myslí že je Don Corleone a že mě bude vyhrožovat kvůli pětikilu ještě jednou mi zavolá tak něco zažije on ani netuší s kým má tu čest jestli chce válku tak jí dostane už mě opravdu přestává bavit to sním řešit po dobrým myslel jsem že vrácením peněz a toho angličáka to všechno končí ale ono to tím asi teprve začíná. Hlavně tu Hondu nikdo nekupujte nebo se dostanete do stejnech s****k!!!!
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 9:13   Citovat  

Neskutečný, co si někteří lidé dovolí Smutný
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 9:32   Citovat  

Aichi napsal:
Na Radka Chamolu si dejte opravdu pozor je to ten největší hajzl všech dob mě před třemi týdny prodal auto který na něj nebylo vůbec napsaný šlo o žlutou HONDU CRX TARGA já kretén si nevzal vůbec jeho občanku a podepsal jsem mu smlouvu na který zfalšoval podpis. V životě by mě nenapadlo že je někdo něčeho takovýho schopnej. Jel jsem pro auto 200 kilometrů se dvěma kamarády aby ho z koukli a ty blbci do mě jen strkali abych ho vzal že je super ale po týdnu jsem od známého zjistil že auto za poslední čtyři měsíce třikrát neprošlo evidenčkou takže jsem začal pátrat po tom kdo mi auto vlastně prodal protože auto bylo napsaný na někoho jinýho který bydlí od místa kde jsem auto kupoval 150 kilometrů a ten už auto dávno prodal a takhle se prodalo asi třikrát než došlo ke mě ,ale pořád bylo napsaný na jednu osobu protože mělo jinej typ motoru a tím pádem nemohlo projít evidenčkou.Šel jsem s tím problémem radši za tátou protože jsem věděl že podobnýma lidma umí jednat a že se sním nebude s**t . Nejdřív se po telefonu cukal že peníze nevrátí a že nám čísla motor přerazí že to není problém že udělá technickou a spostu dalších s****k mu padalo z huby prostě pro něj nic nebyl problém. Tak jsem se sebral a šel jsem za našim rodiným právníkem že chci na toho šaška podat trestní oznámení a ten mi řekl že to není problém že mu mam jen zjistit adresu kam mu má poslat obsílku já ji v tu chvíli neměl u sebe tak jsem volal tátovy at mi jí řekne a ten mi do telefonu řekl že když ten sráč slyšel o obsílce tak že se chce najednou dohodnou a peníze vrátí. Nakonec nám prachy za auto vrátil protože asi věděl že za zfalšovanej podpis jsou dva roky natvrdo a ještě by zaplatil soudní výlohy a auto by mu zabavily.Hned druhej den mi ten idiot volal že jsem mu auto odřel a že chce pěti kilo zpátky já už byl celkem nasranej tak jsem na něj vyletěl co si o sobě myslí a on mi to zavěsil.Každopádně ten člověk si o sobě asi myslí že je Don Corleone a že mě bude vyhrožovat kvůli pětikilu ještě jednou mi zavolá tak něco zažije on ani netuší s kým má tu čest jestli chce válku tak jí dostane už mě opravdu přestává bavit to sním řešit po dobrým myslel jsem že vrácením peněz a toho angličáka to všechno končí ale ono to tím asi teprve začíná. Hlavně tu Hondu nikdo nekupujte nebo se dostanete do stejnech s****k!!!!

jo Rendy ,jednou ho vezme někdo na dovolenou na Orlík ,na potápění se v zinkové ponorce.Zajímaví že mi ještě nikdo nikdy neřekl že by od něj koupil auto v pořádku.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 11:00   Citovat  

PAKO napsal:
jo Rendy ,jednou ho vezme někdo na dovolenou na Orlík ,na potápění se v zinkové ponorce.Zajímaví že mi ještě nikdo nikdy neřekl že by od něj koupil auto v pořádku.
Já bývalou mojí prelude 4.g 2.2 ale to byla po jeho synovi. Neříkám že to byl top stav ale byla slušná za ty peníze.. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 11:15   Citovat  

Mr.Rendy to tu sleduje. V sobotu po příspěvku do bazarových nabídek mě obšťastnil a pobavil dvěma SZ. Vadilo mu vyjádření,že bych nechtěl auto, na kterém se podílel a mám si uvědomit,že jejich auta ještě nikdo neporazil. Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 11:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Mr.Rendy to tu sleduje. V sobotu po příspěvku do bazarových nabídek mě obšťastnil a pobavil dvěma SZ. Vadilo mu vyjádření,že bych nechtěl auto, na kterém se podílel a mám si uvědomit,že jejich auta ještě nikdo neporazil. Úsměv
asi protože nikdy ještě nevyjela Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 11:40   Citovat  

sablos napsal:
asi protože nikdy ještě nevyjela Velmi šťastný Velmi šťastný

To nevím... A od něj se to nedozvíme, protože obhajovat se tu nebude, nemá to cenu, protože tu tu velmi funguje "jedna paní povídala"... Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 11:58   Citovat  

Hellborn napsal:

Tak ses ho měl zeptat kolik má úprav mimo dané kategorie Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 12:02   Citovat  

crxmann napsal:
Tak ses ho měl zeptat kolik má úprav mimo dané kategorie Velmi šťastný

Je mi jasný, že žádnou! A tady ho pomlouvají lidé,kteří nikdy neviděli motor z Hondy, víš.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 12:22   Citovat  

kdo tahá auta jen na kšeft, obchoduje s díly tak většinou jsou to největší podfukáři. To snad jedině Rom. tady o nás je vyjímka...

když jsem viděl u známého jak na transporteru 2009 v bílé stříkali spodek dveří, bych blil. Otevřeli dveře, na kolo dali deku a stříkali to venku před dílnou KO
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 15:37   Citovat  

Hellborn napsal:
Je mi jasný, že žádnou! A tady ho pomlouvají lidé,kteří nikdy neviděli motor z Hondy, víš.
hele mě taky psal Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Aichi je teď offline  Aichi
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 16:00   Citovat  

Pozor ta žlutá Honda co jsem od něj koupil je opět na netu na bazoši akorát ji prodává přes někoho jinýho za žádnou cenu nekupov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 16:03   Citovat  

Aichi napsal:
Pozor ta žlutá Honda co jsem od něj koupil je opět na netu na bazoši akorát ji prodává přes někoho jinýho za žádnou cenu nekupov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To je tahle? Říkal sem si, že za ty peníze není ještě pryč, vypadá dobře. HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pozor :bazar na hondaclub.cz (neg) Rendy
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina