Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 46 z 158
area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2012 , 22:07   Citovat  

optimas napsal:
Jediný o kom vím co má CR-V 1 gen v LPG tak je odsud schweiger a má na tom najeto v LPG 40tkm a nemá jediný problém. Jen by mě zajímalo o co se tu jako area snaží. když nemáš rád LPG tak jsem nelez a nepruď tady. Na ty tvoje bludy, že je to špatné atd. tady nikdo není zvědavý. Ano my o tom víme ,že CR-V mají s tímhle problém ,ale řekni nám dalších Hondách co s tím mají problémy. Já o dalších neslyšel navíc jsem několik lidí doneslo infa o lidech co maj Hondy a mají to bez Flashlube a najeli s LPG přes 100tkm ,ale nikde jsem se nedočetl nebo mi to někdo striktně nedoporučil abych si to do Hondy nedal. Kdyby byl někde takový obrovský problém tak by se o tom hóóóóódně mluvilo nemyslíš??? Dokonce jeden mechanik jak jsem psal tady několikrát s HL Propanu co montuje LPG v Ostravě a mají tady od něj kluci systém i já za nim několikrát byl a říkal mi to osobně ,že měl ACCO bez flashLube a najeto 100tkm a bez problému. Nemyslíš, že je to slušná reklama? Pokud opravdu nemáš rád LPG ušetři nás těch tvých stupidních výlevů, ano??

Chlapci moji, já tu jen diskutuju, nejvíc se tu rozčilujete vy co by majitelé LPG. přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2012 , 22:17   Citovat  

area07 napsal:
Chlapci moji, já tu jen diskutuju, nejvíc se tu rozčilujete vy co by majitelé LPG. přátele

Klidně diskutuj , ale nepiš sem nesmysly co nedokážeš obhájit . Stále čekám na ten slíbený velký seznam LPG závad přátele

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.2.2012 , 7:53   Citovat  

area07 napsal:

A divíš se když tu napochoduješ a žečneš tady rozumovat a s LPG jsi jel naposledy kdy byly ještě v kurzu Fačka? A to kdoví jestli. Můžeš nám tady vysvětlit proč jsi sem vlastně vlezl a začal tady prudit?

Hopit: nejdříve si ho musí vymyslet HaHaaa

Tony.r1 je teď offline  Tony.r1
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2012 , 14:36   Citovat  

Dutch napsal:
a co máš za systém Úsměv

Je to System EOBD. plus jsem si tam dal pro jistotu přimazávaní ventilu Flash Lube.nádrž místo rezervy 56L a tankovaní mám udělané hned vedle tankování na benzín.takže je vše pěkně schováno... je to dobrý je to dobrý je to dobrý

boratko je teď offline  boratko
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 15:15   Citovat  

Dnes se mi rozsvítila kontrolka engin, když jsem jel autem. Asi je to při provozu na LPG normální, kor v těchto mrazech, nicméně, zeptám se, rozsvítila se někomu při jízdě v tomto počasí?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 15:25   Citovat  

Teď v zimě za jízdy ne ,ale v sobotu ráno v 6.00 jsem měl už za sebou asi 30km možná i více a stál sem na pumpě a na volnoběh mi běžel motor a náhle se mi rožla kontrolka enginu. Podle teploměru bylo -20°C. Tak jsem vypnul motor vytáhl pojistku resetoval ECU a zas je pokoj. Občas to udělá bohužel.

schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 18:02   Citovat  

čau chlapi,tak u mně bez problémů,ale ťukám na dřevo.Tyhle mrazy dávají autům pěkně zabrat.Jediné,co mně trošku štve,že mi trvá někdy i 3km,než se mi přepne na LPG Bueee Tak si pořád říkám VYDRŽET VYDRŽET VYDRŽET Úsměv jednou to poleví a už se to bude přepínat rychle.Ty kontrolky závady motoru bych já teď moc neřešil,v těchto extrémních mrazech může blbnout elektronika.U nás ve firmě zkolabovala polovina aut,zamrzla jim nafta Velmi šťastný a kolega má mercedesa a má ho tak přeelektronkováno různými systémy,že jak nenastartoval napoprvé,tak mu to nedovolilo nastartovat hned podruhé a napsalo,že musí počkat.Samozřejmě,že ani napodruhé nenastartoval a začalo mu blikat polovina kontrolek Úsměv

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 18:07   Citovat  

Ja musim taky zaklepat, ale co tam dali ty novy vstriky, tak taky bez jedinyho problemu, i pri soucasnych mrazech. Jinak asi bych to resnul, pokud se to rozviti znova navstivil bych plynare.

boratko je teď offline  boratko
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 20:43   Citovat  

Tak plynaře, resp. firmu, která mi systém instalovala, jsem navštívil hned dnes, protože vůbec nevím, kde je od toho pojistka a už vůbec nevím, jak to vyresetovat Smutný
Takže mi to načetli a zjistili chudou směs, že prý se to v tomto mrazu občas stane, ale auto jelo v pohodě, i když kontrolka svítila. Ale asi odpojili baterku nebo nevím, protože jsem musel znovu ladit rádio a hodiny.... Tak nevím, jestli mi jen neodpojili baterku, ale toho jsem si vůbec nevšiml...

marab je teď offline  marab
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 21:46   Citovat  

Odbočím od zimního tématu....při provozu na lpg mě překvapila hlasitost vstřikovačů lpg....na volnoběh a nízké otáčky je slyším uvnitř auta jako bych mě diesela....je to normální? Koukal jsem do faktury a mám namontované lišta valtek(stella)4V. Jak jste na tom vy ostatní? Konkrétně mě zajímá crxman a Zombiek....mají stejný motor a lpg jako já Ble

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 22:18   Citovat  

marab napsal:
Odbočím od zimního tématu....při provozu na lpg mě překvapila hlasitost vstřikovačů lpg....na volnoběh a nízké otáčky je slyším uvnitř auta jako bych mě diesela....je to normální? Koukal jsem do faktury a mám namontované lišta valtek(stella)4V. Jak jste na tom vy ostatní? Konkrétně mě zajímá crxman a Zombiek....mají stejný motor a lpg jako já Ble

Mám také k20 , vstřiky jsou hlučné pouze za studena.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 6:04   Citovat  

marab napsal:

Já jsem je měl před rokem a pul taky hlučné,takové cvakání při volnoběhu a v HL propanu mi dělali repas vstřikovačů,že jsem prý nevyměnil včas filtry na LPG,že po 20 tis. se musí vyměnit,že prý se pak vstřikovače namáhají a pak je problém.No repas mě stála 60kč za kus,tak mě to moc nebolelo a už si to hlídám.(sys.Magic3)Jinak jsem měl ještě špatně nastavený systém od předchozí firmy,tak i tím se to mohlo dodělat.

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 8:23   Citovat  

marab napsal:

Čoveče já mám vstřiky na LPG tiší než ty benzínové Tak to valím bulvy

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 8:36   Citovat  

crxmann napsal:

Asi tak nějak. Když jsem neměl ještě LPG tak ranní starty v mrazech a při chladnějším počasí vždy bylo slyšet cvakání a pořád jsem nevěděl co to je. Už jsem myslel že je to chycená klika a další blbosti. Až mi bylo řečeno že to jsou vstřiky. Ráno při startu zaklepaly a pak byl pokoj. A teď s LPG už ráno neklepou i když to startuje na benzín což je zajímavé. A LPG nejdou slyšet vůbec

Ještě jeden dotaz. Když to ráno přepne na LPG tak mi začnou kolísat otáčky. Už jsem to tu jednou řešil a měl jsem nastavený reduktor na 20°C tak mi to posunuli na 30°C a zlepšilo se to, ale ještě to kolísá. Už ne tak moc ,ale dělá to. Psali jste mi tu že by to mohlo být i teplotní čidlo. Může to být tím?

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 9:23   Citovat  

Hmm hmm....tak ty vstřiky s Neptuňákama asi budu řešit. Na zvuky v autě jsem sice hnidopich...ale tohle je fakt dost hlučný. Dokonce si toho všimla i Káča když řídila, že tam něco cvaká. A když si toho všimne ženská....tak to už je co říct Velmi šťastný

Jinak tady jsou nějaké fotky z instalace odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 9:43   Citovat  

marab napsal:
Hmm hmm....tak ty vstřiky s Neptuňákama asi budu řešit. Na zvuky v autě jsem sice hnidopich...ale tohle je fakt dost hlučný. Dokonce si toho všimla i Káča když řídila, že tam něco cvaká. A když si toho všimne ženská....tak to už je co říct Velmi šťastný

Jinak tady jsou nějaké fotky z instalace odkaz

To asi nebudou Valtek vstřiky , zjisti co tam máš ? Odhaduji odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 15:43  Naposledy upravil schweiger dne 7.2.2012 , 17:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

optimas napsal:
Asi tak nějak. Když jsem neměl ještě LPG tak ranní starty v mrazech a při chladnějším počasí vždy bylo slyšet cvakání a pořád jsem nevěděl co to je. Už jsem myslel že je to chycená klika a další blbosti. Až mi bylo řečeno že to jsou vstřiky. Ráno při startu zaklepaly a pak byl pokoj. A teď s LPG už ráno neklepou i když to startuje na benzín což je zajímavé. A LPG nejdou slyšet vůbec

Ještě jeden dotaz. Když to ráno přepne na LPG tak mi začnou kolísat otáčky. Už jsem to tu jednou řešil a měl jsem nastavený reduktor na 20°C tak mi to posunuli na 30°C a zlepšilo se to, ale ještě to kolísá. Už ne tak moc ,ale dělá to. Psali jste mi tu že by to mohlo být i teplotní čidlo. Může to být tím?

Může i nemusí,já jsem si to čidlo vyměnil sám,otázka 15 min.A dával jsem tam sice neoriginál,ale stálo to pár korun v autokelly.Tak že tou výměnou nic nepokazíš.To moje staré čidlo bylo kupodivu po 10 letech funkční,ale ta guma v něm byla styřelá,tak že propouštěl.
OPRAVA:ta steřelá guma,tak to jsem si popletl s termostatem.A vzpomněl jsem si že se mi tim novým čidlem dřív přepínalo LPG oproti starému čidlu.Je to asi tím,že ř.j.LPG si bere signály z čidel auta.Samozřejmě,že má i své teplotní čidlo na přepnutí z benzínu na LPG.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 16:19   Citovat  

To čidlo je pod rozdělovačem ,že?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 16:58   Citovat  

optimas napsal:
To čidlo je pod rozdělovačem ,že?

jj,jsou tam ale 2 čidla,alespoň u mého CRVčka.Já mám diagnostiku,tak jsem to udělal jednoduše.Odpojil jsem za běhu motoru kabel z jednoho a z druhého ,ihned se rožla kontrolka závady v motoru,napojil jsem to na diagnostiku a zjistil,které je teplotní čidlo.Návod nemám,tak jsem to udělal takhle.Rychle a účinné Velmi šťastný

SDC15586.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SDC15586.JPG, 336.37 kB

SDC15585.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SDC15585.JPG, 338.43 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 17:00   Citovat  

ale myslím,že to je ten s tím šedým konektorem v zadu,protože přístup byl pěkně blbý Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 18:46   Citovat  

No ,super přístup

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 12:30   Citovat  

Chlapi jak vám kape FlashLube v těchto mrazech. Kape vám to normálně jako v létě nebo Vám to zhoustlo. Já to mám skoro jak med a moc se tomu nechce kapat. Nemám origo FlashLube ,ale GasLube odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 12:58   Citovat  

optimas napsal:
Chlapi jak vám kape FlashLube v těchto mrazech. Kape vám to normálně jako v létě nebo Vám to zhoustlo. Já to mám skoro jak med a moc se tomu nechce kapat. Nemám origo FlashLube ,ale GasLube odkaz

Doporučuji neměnit nastavení , když se pak nádobka zahřeje od motoru kape normálně . Když nastavíš správný poměr za studena ,tak to po ohřátí už nekape ale teče HaHaaa

SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 13:10   Citovat  

zdravim,mam mensi problem s legendem,je tam sekvence...jak jsou ted ty mrazy,je mozne,ze se plyn prepne v rozmezi 14-22min,at uz stoji nebo jede?bratranec ma sekvenci v A6G 2.0 a prepina se mu po 3ech minutach...chapu,ze mam vetsi motor,ale cekat 20min se mi zda celkem dlouho

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 13:11   Citovat  

SonnyX napsal:
zdravim,mam mensi problem s legendem,je tam sekvence...jak jsou ted ty mrazy,je mozne,ze se plyn prepne v rozmezi 14-22min,at uz stoji nebo jede?bratranec ma sekvenci v A6G 2.0 a prepina se mu po 3ech minutach...chapu,ze mam vetsi motor,ale cekat 20min se mi zda celkem dlouho

No to je celkem dlouho. Máš v pořádku chladící okruh? Protože je to napojeno na něj a nepřepne to dřív dokud o nemá nastavenou teplotu.
Kdo ti to dělal?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 13:15   Citovat  

je to legend od MH,delano nekde u chomutova,jinak par dnu zpet menen termostat a teplotni cidlo,u auta je problem,ze netopi v nizkych otackach,pouze kdyz jede...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 13:16   Citovat  

SonnyX napsal:
je to legend od MH,delano nekde u chomutova,jinak par dnu zpet menen termostat a teplotni cidlo,u auta je problem,ze netopi v nizkych otackach,pouze kdyz jede...

No tak to bude ono. Když vyřešíš topení, podle mě vyřešíš i tohle.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 13:19   Citovat  

a cim to muze byt? za mravenec chladici soustava? doporucovali mi TEC 2000,ale porad jsem veril,ze to bude cidlo nebo termostat...kdyby i ten tec nepomohl,co jeste je na chladici soustave?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 13:25   Citovat  

SonnyX napsal:
a cim to muze byt? za mravenec chladici soustava? doporucovali mi TEC 2000,ale porad jsem veril,ze to bude cidlo nebo termostat...kdyby i ten tec nepomohl,co jeste je na chladici soustave?

Měl jsem stejný problém kdysi na civicu 5g sedan a pomohla mi až koupě nového chladiče.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 13:32   Citovat  

hopit napsal:
Doporučuji neměnit nastavení , když se pak nádobka zahřeje od motoru kape normálně . Když nastavíš správný poměr za studena ,tak to po ohřátí už nekape ale teče HaHaaa

To mi je jasné ,že to po ohřátí pak teče jen mi příjde že v téhle kose se ten mot. prostor moc neohřeje když je venku -10°C tak za jízdy ten nápor toho ledového vzduchu není -10 ,ale i klidně -20 a když jsem otevřel kapotu tak to vůbec neteklo i když jsem najel 50km a v klidu jsem držel ruku na ventildeklu. Mě právě zajímá jakou má hustotu právě ten FlashLube jestli taky zhoustne nebo ne. Mě právě zarazilo že to kapalo tak málo protože to nekape tak to nemaže a nechladí takže vlastně jako bych jezdil bez toho Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina