Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 49 z 333
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 18:15   Citovat  

piskot napsal:
Dík za odkaz, zajímavé. Ale proč to tahat od motoru, když ECU je u nohou...? Úsměv
Docela jsi mě nakopl, jdu koupit dvě svítivky, odpory, kus drátu mám doma, a jdu to zkoumat. Ale kde na to vzít čas...? Se stydím

jasny,chtel sem to zapojit u ECU,ale nebyl sem si jistej s barvou kabelu,jestli je stejny jako u myho acco coupe.kazdopadne dej pak vedet na co jsi prisel Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 18:36   Citovat  

...kluci help me...vydelaval jste nekdo kliku ze zadnich dveri? muselo se kvuli tomu sundat i zamek ve vnitr dveri? Smutný...

AFY

PS tu detskou poistku jsem nakonec neobesel a musel sem odvrtat kliku z venku a ted jsem zjistil ze na te strane klicky ktera je za zamkem je taky matka a nemuzu se tam dostat Smutný
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 19:03   Citovat  

Jorgensen napsal:
Zdravim dámy a pánové, chci se zeptat, včera mi něco začalo brutálně vrzat a kníkat ze přední nápravy, budou asi silentbloky, je to při nerovnostech atd... že by to bylo tim mrazem? minulou zimu se to občas ozvalo, rok nic a ted tak 2x tolik, vržu jak stará postel Se stydím máte někdo zkušenost? díky kouř

u mě to bylo vrzání od levého předního kola...nakonec pomohlo promazání čepu spodního ramene...začalo to taky s mrazem a první solí na cestách...
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 20:50   Citovat  

Promazání, pomůže jen pro odstranění vrzání, už tak mrtvýho čepu. Mrk
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 10:48   Citovat  

Presne tak, vrzganie neopravi zniceny cap... Pozor na to aby si neostal niekde na frekventovanej krizovatke s vyvalenym kolesom...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 19:45   Citovat  

Já myslel že čep v háji se projeví klepánim bouchánim apod... ne vrzáním Cool ale díky, doufám že to bude jen ten silentblok...Úsměv dělá mi to u předního pravýho kola, stačí jen ve předu s autem pohoupat a vrže to...
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 20:14   Citovat  

skus mrknout na silentbloky 10 a 11...

teda alespon u me to delaji prave oni. vrzani a zda se ze i krupani... drz v ruce tu tyc a at ti nekdo poradne houpne s autem. Pokud tam ucitis vibrace a to vrzani mas jasno.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 21:30   Citovat  

krtekm napsal:
skus mrknout na silentbloky 10 a 11...

teda alespon u me to delaji prave oni. vrzani a zda se ze i krupani... drz v ruce tu tyc a at ti nekdo poradne houpne s autem. Pokud tam ucitis vibrace a to vrzani mas jasno.

aha,ze by to delalo i me?ty zvuky co popisujes jsou mi povedome.dela mi to na leve strane,staci kdyz za blatnik prohoupnu auto a je to slyset. přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 21:55   Citovat  

Jj díky, ono to může bejt víc věcí, fakt ty čepy že budou jen suchý nebo i uložení tlumičů třeba... ale nejspíš ty gumy... snad nic vážnýho že jako pár kilometrů to ještě vydrží než se na to mrkne... kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 19:12   Citovat  

...tak si odpovim sam ano musi i zamek dolu aby se dala zamenit klika Úsměv /pac to potom drzi jenom na jedne matce a to neni nic moc/...

AFY
   Návrat  
dukemb je teď offline  dukemb
PříspěvekZaslal: 2.2.2012 , 20:32   Citovat  

tak asi budu nucen svou Hondu prodat, vzhledem k finační situaci, moc jsem si ji neužil:(
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2012 , 7:45   Citovat  

Vela stastia, ja sledujem inzeraty pocas celeho roka a poviem ti uprimne, accord 6G je skoro nepredajny za normalnu cenu... Kazdy sa boji 200tis km, kazdy sa boji drahych nahradnych dielov a spotreby...

Logicky to aj tak vychadza,nasi spoluobcania su skveli v poctoch, ak si kupis octaviu TDI ktora ma treti krat 150tisic km za 5tisic € so spotrebou 5 litrov a rocne najazdis 13tis km tak si ohromne usetril ako by si kupil accord za 2300€ so spotrebou 8 litrov a je to aj skvela tema na vecer po krcmach...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.2.2012 , 10:31   Citovat  

Chumo napsal:
Vela stastia, ja sledujem inzeraty pocas celeho roka a poviem ti uprimne, accord 6G je skoro nepredajny za normalnu cenu... Kazdy sa boji 200tis km, kazdy sa boji drahych nahradnych dielov a spotreby...

Logicky to aj tak vychadza,nasi spoluobcania su skveli v poctoch, ak si kupis octaviu TDI ktora ma treti krat 150tisic km za 5tisic € so spotrebou 5 litrov a rocne najazdis 13tis km tak si ohromne usetril ako by si kupil accord za 2300€ so spotrebou 8 litrov a je to aj skvela tema na vecer po krcmach...

Všechno se dá prodat za tu správnou cenu. Já jsem 3/4 roku zpátky prodával svojí 6G za 20.000,- a do pár tejdnů byla pryč OK
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2012 , 11:26   Citovat  

Střelec napsal:
Všechno se dá prodat za tu správnou cenu. Já jsem 3/4 roku zpátky prodával svojí 6G za 20.000,- a do pár tejdnů byla pryč OK

to mi ani nerikej zes ho prodal za 20 tis Smutný

ja tet shanim olitanyho Accorda za nejakou rozumnou cenu, kilometry jsou mi jedno muze byt i bez motoru a nemuzu nic sehnat Smutný

takze kdybyste o necem vedeli tak sem stim podminka je obsak 2,0 platne doklady a vybava ES. odkaz kuky kuk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2012 , 10:18   Citovat  

Každej den koukám na sauto.cz a ty accordy tam jsou třeba rok v kuse... moc lidí to nechce... ale ty 7g si držej celkem cenu... o proti mazdám 6 celkem rozdíl...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2012 , 11:19   Citovat  

...kluci dotaz...pri vymene spojky me mechanik zdelil ze predchozi majitel pouzil pri vymene spojky lamelu s mensim prumerem nez tam ted daval on...
...lamela udelal na setrvaku mirny vybrus a ted kdyz je tam vetsi lamela hnusne to skube s motorem - predni silentblok byl vymenen...ale proste motor pri rozjezdu auta z klidu pri nizkych otackach /proste zadne 1500-2000rpm a hrr ale 1 a na klidek tech 800-1000rpm/ zacne hnusne vybrovat...
...uz me to zacina poradne s*at a nevim kde se stala chyba - jestli predchozi lamela mela spravny prumer a tudiz nova spojkova sada /podle mechanika ktery sam vlastni hodny a hondy opravuje hodne let/ byla na jiny typ nebo ta predchozi mensi lamela udelala takovy zakus do setrvaku ze ted pri pouziti spravneho prumeru je setrvak rozhozen Smutný...
...nevite nekdo jaky prumer by mela mit lamela pro 2.0l a6g? - tu puvodni mensi mam doma tak bych to mohl zmerit...a druhy setrvak mam taky ale do vymeny se me nechce pokud si nebudu jisty ze se to stopro spravi...

AFY

PS a ano taky budu a6g prodavat Velmi šťastný
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2012 , 19:37   Citovat  

Tomik napsal:
Promazání, pomůže jen pro odstranění vrzání, už tak mrtvýho čepu. Mrk

kdyby ten čep byl mrtvý, nevrzalo by to už dřív?
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 11:43  Naposledy upravil Kendik dne 5.2.2012 , 13:20, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Prosim o radu nejde mi nastartovat acco 99 dobil jsem baterku a dal zpatky a od ty doby nechyta.Toci ale nechytne.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 12:02   Citovat  

chalejkum napsal:
...kluci dotaz...pri vymene spojky me mechanik zdelil ze predchozi majitel pouzil pri vymene spojky lamelu s mensim prumerem nez tam ted daval on...
...lamela udelal na setrvaku mirny vybrus a ted kdyz je tam vetsi lamela hnusne to skube s motorem - predni silentblok byl vymenen...ale proste motor pri rozjezdu auta z klidu pri nizkych otackach /proste zadne 1500-2000rpm a hrr ale 1 a na klidek tech 800-1000rpm/ zacne hnusne vybrovat...
...uz me to zacina poradne s*at a nevim kde se stala chyba - jestli predchozi lamela mela spravny prumer a tudiz nova spojkova sada /podle mechanika ktery sam vlastni hodny a hondy opravuje hodne let/ byla na jiny typ nebo ta predchozi mensi lamela udelala takovy zakus do setrvaku ze ted pri pouziti spravneho prumeru je setrvak rozhozen Smutný...
...nevite nekdo jaky prumer by mela mit lamela pro 2.0l a6g? - tu puvodni mensi mam doma tak bych to mohl zmerit...a druhy setrvak mam taky ale do vymeny se me nechce pokud si nebudu jisty ze se to stopro spravi...

AFY

PS a ano taky budu a6g prodavat Velmi šťastný

Je jasné, že lamela nezabírá po celém povrchu a "kouše se", proto to škubání.
A nezlob se, ale dát novou lamelu na setrvák nebo přítlačák který je zvlněný nebo dokonce má "schod" od předchozí menší lamely je "prasečina".
Buď to měl nechat srovnat (pokud to nebylo moc) nebo jiný dobrý setrvačník, přítlačný talíř nebo oba.
Podle mne se to bez opakovaného vyndání a výměny opravit nedá
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 13:21   Citovat  

Nakonec jsem nastartoval ale motor mel divnej zvuk jako ma auto na setrvacnik a neco dost smrdelo umela jakoby umela hmota a od te doby mi sviti kontrolka dobijeni baterie Smutný diky za radu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 14:40   Citovat  

Rom. napsal:
Je jasné, že lamela nezabírá po celém povrchu a "kouše se", proto to škubání.
A nezlob se, ale dát novou lamelu na setrvák nebo přítlačák který je zvlněný nebo dokonce má "schod" od předchozí menší lamely je "prasečina".
Buď to měl nechat srovnat (pokud to nebylo moc) nebo jiný dobrý setrvačník, přítlačný talíř nebo oba.
Podle mne se to bez opakovaného vyndání a výměny opravit nedá

rome...dik za zajem...ja nebyt blbej tak na to nekyvnu ale auto jsem potreboval a mechanik me rekl ze se to "obrousi" - muzu si za to vlastne sam Smutný...spojka byla menena komplet pritlacak lamela atd no a doufam ze pri vymene teho setrvaku nebudu muset zas neco ze spojky menit...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 14:50   Citovat  

Hondy v těch mrazech "padaj" jak švestky Tak to valím bulvy
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 14:51   Citovat  

chalejkum napsal:
rome...dik za zajem...ja nebyt blbej tak na to nekyvnu ale auto jsem potreboval a mechanik me rekl ze se to "obrousi" - muzu si za to vlastne sam Smutný...spojka byla menena komplet pritlacak lamela atd no a doufam ze pri vymene teho setrvaku nebudu muset zas neco ze spojky menit...

Je velké riziko, že než se lamela obrousí do nerovného setrváku, tak se roztrhá nebo připálí. Může se ti stát, že když s tím budeš jezdit, tak budeš lamelu měnit znovu.
Navíc se "škubací" spojkou budeš Accorda hůř prodávat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 15:03   Citovat  

rome...popravde bych si to ani na triko nevzal prodavat auto s takovou degradaci Smutný...takze rikas ze se mam pripravit i na vymenu lamely Velmi šťastný...xsakru...
   Návrat  
dukemb je teď offline  dukemb
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 23:19   Citovat  

za kolik se necha prodat Accord 6G sedan 2.0 Esi r.v.2000, ve slušném stavu (bez zavad), nejaka realna cena?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 18:46   Citovat  

dukemb napsal:
za kolik se necha prodat Accord 6G sedan 2.0 Esi r.v.2000, ve slušném stavu (bez zavad), nejaka realna cena?

Zelezi taky jestli mas servisni knizku, kolik najeto zda bylo bourane atd... ale tipuju tak od 50 do 80 tisic? Podivej se treba na tipcars a muzes zhruba porovnat bazarove ceny
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 18:49   Citovat  

Tak problem s alternatorem vyresen byly to diody v alternatoru nastesti regulator to prezil.
Ale nastal jiny problem: po vyrazeni klesnou otacky tak nizko, ze auto skoro chcipne a pote se pomalu se vrati na obvykle volnobezne otacky.Cetl jsem tu neco o EACV ventilu muze to byt take tim?Je mi hlavne divne ze to dela az od te doby co byl problem s alternatorem. Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 18:43   Citovat  

Poradi nekdo?Kde nebo od koho nejlepe koupit palec a vicko rozdelovace(novy)?

A zaroven se chci zeptat:Mam v poslednich par mesicich problemy s tim ze motor obcas cuká.Je uplne jedno jestli je studeny nebo zahraty,ale vzdycky to zacne cukat,kdyz jedu treba v obci a mam 2000-2500otacek motoru.Dela to jen par desitek,stovek metru a pak zas dobry.Mel sem sundany vicko rozdelovace a palec,byli dost zaneseny a asi i opaleny.Nicmene,kontakty jsem poradne ocostil(obrousil smirkem) a par dni auto jezdilo bez problemu.Myslite,ze by mohl byt uz spatny palec a vicko rozdelovace?Nebo mate tip na neco jineho?Nejake cidlo?Spinaci skrinka?Dekuji
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 21:20   Citovat  

David.306 napsal:
Poradi nekdo?Kde nebo od koho nejlepe koupit palec a vicko rozdelovace(novy)?

A zaroven se chci zeptat:Mam v poslednich par mesicich problemy s tim ze motor obcas cuká.Je uplne jedno jestli je studeny nebo zahraty,ale vzdycky to zacne cukat,kdyz jedu treba v obci a mam 2000-2500otacek motoru.Dela to jen par desitek,stovek metru a pak zas dobry.Mel sem sundany vicko rozdelovace a palec,byli dost zaneseny a asi i opaleny.Nicmene,kontakty jsem poradne ocostil(obrousil smirkem) a par dni auto jezdilo bez problemu.Myslite,ze by mohl byt uz spatny palec a vicko rozdelovace?Nebo mate tip na neco jineho?Nejake cidlo?Spinaci skrinka?Dekuji

Asi moc nepomuzu jen chci napsat, ze me to taky delalo ale najednou to z niceho nic zmizelo a uz je to ok takze nevim kde mohl byt problem. Ble a doufam ze se to uz nevrati je to dost neprijemne Úsměv
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 22:33   Citovat  

zakladem je palec, vicko, kabely, svicky, palivak. pokud si jima nejsi jistej rovnou vsechno povimenuj. nerikam ze to je timto ale muze byt. muze to byt i nekvalitni benzin nebo spousta daslich veci...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina