Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se mi líbí/nelíbí na našem fóru
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 11 z 20
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 21:29   Citovat  

Kalendář na mainpage jak je ted udělaný na očích je fakt super, mě se teda dost zalíbil takto je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 14:53   Citovat  

Asi uz jsem se nekdy ptal, ale radeji se poptam znovu.
V pripade smazani prispevku moderatorem. Je jeho povinnosti informovat autora prispevku o smazani nebo je to jen jeho dobra vule?
Neni to podklad k hadce, jen dotaz Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 15:37   Citovat  

ReNo napsal:
Asi uz jsem se nekdy ptal, ale radeji se poptam znovu.
V pripade smazani prispevku moderatorem. Je jeho povinnosti informovat autora prispevku o smazani nebo je to jen jeho dobra vule?
Neni to podklad k hadce, jen dotaz Úsměv

Cituju z pravidel:
Pakliže rozhodnou, jejich rozhodnutí platí a nejsou povinni s vámi o tom již dále jakkoliv debatovat, což na rozdíl od dřívějška ode dneška ani dělat nebudou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 16:36   Citovat  

crxmann napsal:
Cituju z pravidel:
Pakliže rozhodnou, jejich rozhodnutí platí a nejsou povinni s vámi o tom již dále jakkoliv debatovat, což na rozdíl od dřívějška ode dneška ani dělat nebudou.

Ja se ale ptam, jestli jsou povinni oznamit autorovi smazani jeho prispevku. Nemluvim tu o nasledne debate proc Lucy
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 16:46   Citovat  

ReNo napsal:
Ja se ale ptam, jestli jsou povinni oznamit autorovi smazani jeho prispevku. Nemluvim tu o nasledne debate proc Lucy

ne
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 16:50   Citovat  

nove to ted nevypada spatne , ale nechapu proc mi nefunguje na mobilu vubec H-C a pise mi to vzdy ,,send request oivjofvejhefvouihefuievhbuievfbevfiebfvhiefvbevfhiefvbefvhiefvbihefvbefvhiefvbievhfbefvihefvb´´ a proc se musim po kazdem zavreni H-C prihlasovat znovu to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 16:53   Citovat  

PreludeZ napsal:
ne

Diky za odpoved Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 18:05   Citovat  

jestli bych mohl mit dotaz, nebylo by dobrý při vkládani fotek udělat aby se nemuselo nejdřiv vybrat foto a pak dat odeslat??? a ještě jestli by nešlo vložit třeba 5fotek místo 1 a rovnou to odeslat???
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 19:08   Citovat  

Sakul napsal:
nove to ted nevypada spatne , ale nechapu proc mi nefunguje na mobilu vubec H-C a pise mi to vzdy ,,send request oivjofvejhefvouihefuievhbuievfbevfiebfvhiefvbevfhiefvbefvhiefvbihefvbefvhiefvbievhfbefvihefvb´´ a proc se musim po kazdem zavreni H-C prihlasovat znovu to mi hlava nebere

vymaz si cookies v telefonu
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 19:11   Citovat  

sablos napsal:
jestli bych mohl mit dotaz, nebylo by dobrý při vkládani fotek udělat aby se nemuselo nejdřiv vybrat foto a pak dat odeslat??? a ještě jestli by nešlo vložit třeba 5fotek místo 1 a rovnou to odeslat???

myslíš tim přílohy ? pokaždné je prováděna kontrola. na velikost, typ, povolení atd.

pokud myslíš fotky v albumu. tak tam je to dovoleno a tam taky fotky patří
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 19:30   Citovat  

665+1 napsal:
vymaz si cookies v telefonu

prave ze to uz jsem udelal to mi hlava nebere a dela mi to i v defaultnim i v opere a delphinu to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 19:47   Citovat  

Sakul napsal:
prave ze to uz jsem udelal to mi hlava nebere a dela mi to i v defaultnim i v opere a delphinu to mi hlava nebere

udělej pořádně. musí to tam furt bejt. cookies jsou právě k týhle funkconalitě. "pamatují" si tyhle věci
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 19:56   Citovat  

665+1 napsal:
myslíš tim přílohy ? pokaždné je prováděna kontrola. na velikost, typ, povolení atd.

pokud myslíš fotky v albumu. tak tam je to dovoleno a tam taky fotky patří
ne myslim třeba v topicu Nejhezčí foto, tam to vkládani jde jak porod, jestli je to jen mordování tak to ignoruj.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 21:50   Citovat  

sablos napsal:
ne myslim třeba v topicu Nejhezčí foto, tam to vkládani jde jak porod, jestli je to jen mordování tak to ignoruj.

tak spravně by se měly fotky davat do alba a ne jako přílohy do topicu ... ale to je uz tak halt je a s tim nic nenedělam
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 23:52   Citovat  

665+1 napsal:
tak spravně by se měly fotky davat do alba a ne jako přílohy do topicu ... ale to je uz tak halt je a s tim nic nenedělam
oukej víc tě s tim prudit nebudu. přátele
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 22:55   Citovat  

jaktože máte všichni tak velký avatary a já takovej malej Smutný víc tam nedám a předtim než sem si ho změnil tak sem měl taky větší to mi hlava nebere byl by problém to vrátit zpátky aby šlo zase vložit avatar 120x80 bodů ?
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 23:28   Citovat  

Bazzi napsal:
jaktože máte všichni tak velký avatary a já takovej malej Smutný víc tam nedám a předtim než sem si ho změnil tak sem měl taky větší to mi hlava nebere byl by problém to vrátit zpátky aby šlo zase vložit avatar 120x80 bodů ?

To máš jěště dobrý,já ani nevím jak ten avatar vytvořím/vložím atd Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2012 , 23:37   Citovat  

Vlevo nahoře PROFIL(vedle tlačítka ODHLÁSIT) a dole je NASTAVENÍ AVATARŮ...tam si ho vložíš a vytvoříš si ho v nějakém grafickém editoru, nebo si vybereš ty univerzální(je tam odkaz na galerii)Mrk
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.4.2012 , 16:53   Citovat  

Bazzi napsal:

souhlasim.. je to dobrý jestli to neni nejaka vysada tech co plati coz sem driv navrhoval..coz asi neni tak proc ted muzu mit jen malickaty a jini maji ty velke Tak to valím bulvy chapu,ze jsou to asi jen ty pred nejakyma zmenama,ale proc se to proste nesjednoti uplne pro vsechny ?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.4.2012 , 18:06   Citovat  

Hlavator napsal:
souhlasim.. je to dobrý jestli to neni nejaka vysada tech co plati coz sem driv navrhoval..coz asi neni tak proc ted muzu mit jen malickaty a jini maji ty velke Tak to valím bulvy chapu,ze jsou to asi jen ty pred nejakyma zmenama,ale proc se to proste nesjednoti uplne pro vsechny ?

neni to moc složitý >protože to je docela práce, na kterou chybějí síly

a jinak : je to tak, upravovala se několikrát grafika a musel se měnit i rozměr avataru, jednou nebo 2x byla i konverze
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2012 , 13:33   Citovat  

nevim jestli jste to tu resili nebo ne... ale vsimla jsem si, ze kdyz si nakliknu neci profil, nelze v nem zobrazit podekovani. Ukazuje to jen pocet podekovani, ale na to, abych si je precetla, tak musim vyhledat prispevky dotycneho a tam nakliknout.

je to uplna blbost, ale jen zminuju, jestli to tak ma byt nebo ne...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.4.2012 , 20:10   Citovat  

myst napsal:
nevim jestli jste to tu resili nebo ne... ale vsimla jsem si, ze kdyz si nakliknu neci profil, nelze v nem zobrazit podekovani. Ukazuje to jen pocet podekovani, ale na to, abych si je precetla, tak musim vyhledat prispevky dotycneho a tam nakliknout.

je to uplna blbost, ale jen zminuju, jestli to tak ma byt nebo ne...

jo tam, jsem to nedodělal asi ... mrknu na to, až bude čas.

díky za upozornění pifko
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.5.2012 , 14:36   Citovat  

Nešlo by dodělat někam k číslům stránek nějaký "okýnko" kam bych napsal číslo stránky na kterou chci přímo skočit?
U některých témat, které mají třeba 80 a více stránek by se to docela hodilo...
Příklad: mám rozečtené téma "Vše o Accord 7G", (jsem tady nový, takže nevím, že si mám uložit záložku s aktuální stránkou), jsem na stránce 35 a jdu spát, neb už je pozdě večer... Ráno vstanu, celý nažhavený na informace a ejhle, musim klikat jako blázen abych se doskákal na mnou posledně navštívenou stránku...
Příběh je trochu vymyšlený, ale když jsem loni sjížděl tohle téma na mobilu, tak mě to párkrát docela mrzelo... Se stydím
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2012 , 14:48   Citovat  

Tak si to přepiš nahoře v řádce pro link...já to tak dělám, když chci přeskočit několik desítek stránek.
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 14:41   Citovat  

Mel bych napad na zlepseni hondadnes:

Neslo by nahrat vice fotek najednou s tim, ze jedna by byla hlavni, ktera by se zobrazila v hondadnes na hlavni strance a zbytek nahranych fotek by byl jako fotky vedlejsi, ktere by se zobrazily napr. jako nahledy pod hlavni fotkou po jejim rozkliknuti?
Tedy jedna fotka v hondadnes stejne jako ted a po jejim rozkliknuti by to mohlo vypadat nejak takto:

- vlk by se nazral (uzivatel naplaca fotky podle potreby) a koza zustala cela (hondadnes nezaspamovana).

A pokud by to melo byt jeste vychytanejsi, tak by kazdy uzivatel mohl mit svou hondadnes slozku s fotkama, ze ktere by se na hlavni strance zobrazovala vzdy jen jedna (ta nejnovejsi) fotka a napr. po rozkliknuti teto fotky by se pod ni mohly zobrazovat i jeho predchozi nahrane fotky jako klikaci nahledy.
Tedy na hlavni strance by bylo 5 fotek z 5ti naposledy aktualizovanych slozek 5ti uzivatelu a po jejich rozkliknuti by bylo mozne se podivat i na starsi fotky z dane slozky.
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 14:47   Citovat  

silenec napsal:

Neslo by nahrat vice fotek najednou s tim, ze jedna by byla hlavni, ktera by se zobrazila v hondadnes na hlavni strance a zbytek nahranych fotek by byl jako fotky vedlejsi, ktere by se zobrazily napr. jako nahledy pod hlavni fotkou po jejim rozkliknuti?
Tedy jedna fotka v hondadnes stejne jako ted a po jejim rozkliknuti by to mohlo vypadat nejak takto:

- vlk by se nazral (uzivatel naplaca fotky podle potreby) a koza zustala cela (hondadnes nezaspamovana).

A pokud by to melo byt jeste vychytanejsi, tak by kazdy uzivatel mohl mit svou hondadnes slozku s fotkama, ze ktere by se na hlavni strance zobrazovala vzdy jen jedna (ta nejnovejsi) fotka a napr. po rozkliknuti teto fotky by se pod ni mohly zobrazovat i jeho predchozi nahrane fotky jako klikaci nahledy.
Tedy na hlavni strance by bylo 5 fotek z 5ti naposledy aktualizovanych slozek 5ti uzivatelu a po jejich rozkliknuti by bylo mozne se podivat i na starsi fotky z dane slozky.

Takhle by to bylo mnohem lepší Úsměv Velice souhlasím .
Navíc jen nechápu proč tam je tolik kolonek na vložení fotek .... Úsměv
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 20:44   Citovat  

silenec napsal:

Super nápad.....když už je to dobrý ....melo byt jeste vychytanejsi,.....(to by už bylo asi moc myslim)
A kdyby ne tak bych tam nechal možnost jen jedný fotky....nebo tam dejte omezení jako u poděkování
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 20:45   Citovat  

silenec napsal:

A neni lepsi si zalozit album nekde na netu, ev. rovnou vyuzit podobnych moznosti primo tady na serveru? Potom vlozis treba jenom jednu fotku a pripises pod fotkou odkaz na ty ostatni. Spousta lidi to tak dela uz dlouho Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 20:49   Citovat  

Mne by se libilo kdyby byla u kazdeho prispevku nejaka ikonka s odkazem primo jenom na nej. Casto se opakuji stejne dotazy- stacilo by pak postnout odkaz primo na konkretni prispevek a ne na vlakno treba s padesatkou stranek a doporucenim typu "Hledej, Smudlo".
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 20:52   Citovat  

Bully napsal:
Mne by se libilo kdyby byla u kazdeho prispevku nejaka ikonka s odkazem primo jenom na nej. Casto se opakuji stejne dotazy- stacilo by pak postnout odkaz primo na konkretni prispevek a ne na vlakno treba s padesatkou stranek a doporucenim typu "Hledej, Smudlo".

Bully ámen, přesně tak! OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se mi líbí/nelíbí na našem fóru
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina