Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anonymous a Stop Vlade - co vy na to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 12 z 18
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 17:03   Citovat  

Hlavator napsal:
.................Ja si myslim,ze tady neni prima potreba aby vysel do ulic nekdo s tim,ze ma reseni proto co se tady deje..myslim si ze do ulic musi prosti obcani,kteri uz nechteji byti ovcani a museji ukazat STOP..............

A toho se bojím. Že do ulic vyjde masa lidí, kteří ani nevědí co dál. A to je prostě špatně! Nemůžeš hledat vůdce po akci. Každá akce musí mít vůdce, koordinátora, zkrátka někoho, kdo říká jakým jít směrem. Protože pak to není cesta za změnou přece, ale anarchie a zvůle davu a ta postihne všechny třídy bez rozdílu Chápeš! K moci se dostanou aktuálně nejsilnější, nejtvrdší nejnemilosrdnější. Ty jako zaměstnanec AČR bys v tomhle měl mít jasno! Akce bez vůdce skončí přinejlepším, jen finanční ztrátou.

Víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Mám svůj postoj vymezený vůči ACTA, i vůči pseudorevolucionářům. Rozhodně se nepostavím za někoho kdo neví co chce.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 17:13   Citovat  

crxmann napsal:
Víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Mám svůj postoj vymezený vůči ACTA, i vůči pseudorevolucionářům. Rozhodně se nepostavím za někoho kdo neví co chce.

lidi chcou zmenu..nejde o to vyjit do ulic a demolovat,nicit,rabovat nebo valcit..jde o to vyjit ven z tech hospod a zaprdenych domacnosti a ukazat,ze uz nadesel cas na zmenu..to co to muze vyvolat je konstruktivni debata..zamysleni se tech nedoktnutelnych..mozna to vyvola jejich strach Mrk urcite tenhle zpusob nevyvola to,ze zbankrotuje zeme a bude uvrzena do chaosu Mrk

podle me to chce impuls a k tomu nepotrebujes nekoho s primim resenim.. a vazne si myslim,ze tech dobrych je v tehle spolecnosti vic nez tech spatnych..jen potrebuji sanci to ukazat OK

ja tady nerikam - lidi vemte zbrane a bijte je..nerikam nic o nejakem prevratu..nestojim o zadne nasili nebo chaos..o zadnou dalsi revoluci..stojim o to aby si tahle spolecnost uz nedala dal vymejvat mozky a nebala se rict nahlas svuj nazor, protoze ti kteri jsou poslednich 20let u kormidla prokazali,ze tam proste nepatri..

problemem je ceska natura,ktera unese skutecne mnoho Velmi šťastný na druhou stranu jsou takovy kteri se neboji rict svuj nazor a tech si ja osobne vazim.. a je jedine stesti,ze na svobodnem internetu se to jeste da..teda DOUFAM pořádnej výtlem
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 17:49   Citovat  

Zdejší společnost má velké problémy, které podle mne vyplývají především z oblasti práva nebo spíše nedostatku práva. Vadí mi rozkradené milardy, kupované tituly, zkorumpované státní složky, nabobští politici atd. To je podle mě zdroj napětí, kdy stát neměří všem stejně. Výtvarník jde za sklíčka na semaforech do basy, komunistický prokurátor, zodpovědný za lidské životy v politických procesech, k soudu ani nedojde a užívá si vysokého důchodu. A takhle by se dalo jistě pokračovat pořád dál.
Nicméně z hlediska statistiky patříme prý mezi přibližně 5% nejbohatších obyvatel světa (nezkoumal jsem to, nevím, možná je to nepřesné).
Lepší systém, než je kapitalismus, lidstvo ještě nevynalezlo. Principy, na kterých je naše společnost založena, nejsou špatné, jen špatně fungují. Řešení, jak věci napravit, bohužel neznám.
Jinak všem doporučuji knihu G. Orwella Farma zvířat. Poučné čtení o tom, jak dopadá snaha vytvořit lepší a spravedlivější svět.
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 18:07   Citovat  

Je vidět, že jsou tady lidé, který jsou za vodou a nevadí jim co se tady děje. A asi ani nikdy nestrádali. Já závidím těm snobům, ale ne to že žerou a chlastaj drahé jídlo a pití, nosí drahé hadry, vlastní pozemky, firmy a nemovitosti, jezdí v drahých autech a letadlech, ale závidím jim to že mají kde bydlet, co jíst, mají práci a své koníčky, můžou si pořídit dítě a žít důstojný plnohodnotný život.( neříkám že nic z toho nemám) Já nejsem žádný vědátor, ani myslitel, vůdči typ ani chytrák( je to asi poznat i z toho jak se vyjadřuji). Moji rodiče nikdy nebyli bohatí, ani moc chytří ale za minulého režimu se měli líp! PROČ??? Teď si vydělají na Slovensku oba dva dohromady to co já tady a žijí od výplaty do výplaty.(17000kč čistého) Jo teď si řeknete že co to má společného s ACTA-ma. Nikdy jsem tu smlouvu nečetl a ani nebudu. V konečném důsledku se dá žít i bez internetu. Ale čeho je hodně, toho je moc. Já se necítím, ne v tomhle státě ale na tomhle světe, jako slobodný člověk. Jsme otroky tohohle systému. Kvůli tomu, že nejsem moc chytrý, průbojný a nemám kontakty ani známosti, nemám právo na bydlení, dítě a slušný život i když těžce pracuji každý den??????? A tak je to správně, že? Jakákoliv forma protestu je přijatelná, třeba i násilí když je toho potřeba. Proč by se někdo kdo umí používat termíny a umí se ze všeho vymluvit( politici) a nebo jen líp vypadají(miss) atd. měli mít líp než obyčejní lidé i když nejsou nijak prospěšný? Špatně nastavený systém. Tohle se musí změnit a kdo pro to něco dělá i když je to jen kapka v moři má můj respekt. Nesnáším Ameriku ale ne všechno co odtamtud přichází je špatné - ANONYMOUS (je to názor) kuky kuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 18:46   Citovat  

Ad Acta a demonstranti - objektivní by bylo, kdyby se zeptali všech a pak z toho vyvodili závěry, ne že si v davu vyhlídnu dva, vybafnu na ně a čekám precizní odpověď... Horší mi přijde, že ti, co to za naši republiku podepsali, vůbec neměli tušení o co go.

Revoluci taky nechci, když se někde na FB u témata Pochod proti ACTA rozkřikuje nějakej pošuk, že máme vzít vládu granátem a vyjít do ulic, tak mě jímá hrůza. A to je další aktuální nebezpečí - ultrapravicové/levicové a podobné "dělnické" strany, kde se to podobnými "mysliteli" jen hemží. Ti jsou v důsledku stejně nebezpeční jako komančové.
Nesouhlasím s názorem, že volby nic nezmění, problém je když lidé volí pořád stejné strany a naivně doufají, že to snad tentokrát bude lepší. Nic nebude, pokud tam budou pořád ty 3 největší monstra. Lidi radši volí "jistotu" = zavedené mafiány, než aby to riskli s někým jiným. K čemu mi je, že mají úžasně vymyšlený program, když každý ví, že ho stejně plnit nebudou.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 19:30   Citovat  

cheerion napsal:
Ad Acta a demonstranti - objektivní by bylo, kdyby se zeptali všech a pak z toho vyvodili závěry, ne že si v davu vyhlídnu dva, vybafnu na ně a čekám precizní odpověď... Horší mi přijde, že ti, co to za naši republiku podepsali, vůbec neměli tušení o co go.

Revoluci taky nechci, když se někde na FB u témata Pochod proti ACTA rozkřikuje nějakej pošuk, že máme vzít vládu granátem a vyjít do ulic, tak mě jímá hrůza. A to je další aktuální nebezpečí - ultrapravicové/levicové a podobné "dělnické" strany, kde se to podobnými "mysliteli" jen hemží. Ti jsou v důsledku stejně nebezpeční jako komančové.
Nesouhlasím s názorem, že volby nic nezmění, problém je když lidé volí pořád stejné strany a naivně doufají, že to snad tentokrát bude lepší. Nic nebude, pokud tam budou pořád ty 3 největší monstra. Lidi radši volí "jistotu" = zavedené mafiány, než aby to riskli s někým jiným. K čemu mi je, že mají úžasně vymyšlený program, když každý ví, že ho stejně plnit nebudou.

Jenže pokud to takhle živelné ve stylu "nám se to nelíbí,chceme to jinak",tak to k těm "granátům" dojde... to máš jako tady na foru - taky je občas slyšet "děláte to blbě, udělejte to jinak!" Když se zeptáš jak,tak je ticho... Tak se kluci zamyslí, vylepšení je nenapadne,tak se nic nezmění... A ti nahoře se nezamyslí,když bude někdo na ulici vyřvávat "chci to jinak". ti se zamyslí až je bude něco ohrožovat - tedy až někdo stanoví cíl a lidi za ním půjdou... Dřív těžko...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 19:38   Citovat  

mimozo napsal:
Je vidět, že jsou tady lidé, který jsou za vodou a nevadí jim co se tady děje. A asi ani nikdy nestrádali. Já závidím těm snobům, ale ne to že žerou a chlastaj drahé jídlo a pití, nosí drahé hadry, vlastní pozemky, firmy a nemovitosti, jezdí v drahých autech a letadlech, ale závidím jim to že mají kde bydlet, co jíst, mají práci a své koníčky, můžou si pořídit dítě a žít důstojný plnohodnotný život.( neříkám že nic z toho nemám) Já nejsem žádný vědátor, ani myslitel, vůdči typ ani chytrák( je to asi poznat i z toho jak se vyjadřuji). Moji rodiče nikdy nebyli bohatí, ani moc chytří ale za minulého režimu se měli líp! PROČ??? Teď si vydělají na Slovensku oba dva dohromady to co já tady a žijí od výplaty do výplaty.(17000kč čistého) Jo teď si řeknete že co to má společného s ACTA-ma. Nikdy jsem tu smlouvu nečetl a ani nebudu. V konečném důsledku se dá žít i bez internetu. Ale čeho je hodně, toho je moc. Já se necítím, ne v tomhle státě ale na tomhle světe, jako slobodný člověk. Jsme otroky tohohle systému. Kvůli tomu, že nejsem moc chytrý, průbojný a nemám kontakty ani známosti, nemám právo na bydlení, dítě a slušný život i když těžce pracuji každý den??????? A tak je to správně, že? Jakákoliv forma protestu je přijatelná, třeba i násilí když je toho potřeba. Proč by se někdo kdo umí používat termíny a umí se ze všeho vymluvit( politici) a nebo jen líp vypadají(miss) atd. měli mít líp než obyčejní lidé i když nejsou nijak prospěšný? Špatně nastavený systém. Tohle se musí změnit a kdo pro to něco dělá i když je to jen kapka v moři má můj respekt. Nesnáším Ameriku ale ne všechno co odtamtud přichází je špatné - ANONYMOUS (je to názor) kuky kuk

Rodiče se za minulého režimu měli lépe? To můj strejda taky - ve 20 přišel z vojny, šel do truhlárny za asi 3tis. od "7 do 15h"... Moje máma má vysokou, měla a má odpovědnost za každý papír,který podepíše, brala si práci domů (+ měla mě) a ve 30ti plat 1.700,- (o celoživotním vzdělávání nemluvě). To je normální? Otázka je - měli by se dobře,kdyby režim nepadl nebo by to u nás bylo jako v Severní Korei, na Kubě? Holt tehdy se měli lépe dělníci no... O svém platu radši ani mluvit nebudu...
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 19:47   Citovat  

Hellborn napsal:
Jenže pokud to takhle živelné ve stylu "nám se to nelíbí,chceme to jinak",tak to k těm "granátům" dojde... to máš jako tady na foru - taky je občas slyšet "děláte to blbě, udělejte to jinak!" Když se zeptáš jak,tak je ticho... Tak se kluci zamyslí, vylepšení je nenapadne,tak se nic nezmění... A ti nahoře se nezamyslí,když bude někdo na ulici vyřvávat "chci to jinak". ti se zamyslí až je bude něco ohrožovat - tedy až někdo stanoví cíl a lidi za ním půjdou... Dřív těžko...

Nesouhlasím, naopak společnost musí ukazovat své názory a oni je dřív nebo později budou muset změnit... Zásadní je, aby se společnost zajímala o veřejné dění... teď to celé roky nedělalal, protože si myslela, že už jsme se toho zla zbavili... chce to větší angažovanost a zájem, to funguje.
Věřím tomu, že kdyby nebyly velké protesty proti ACTA, už by to bylo dávno schválené. To samé se týká různých kauz ohledně územních plánů, kde se angažují různá sdružení a organizace, a taky mají úspěchy. Lidi se prostě musí zajímat a pomalu se to začíná měnit k lepšímu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 19:54   Citovat  

cheerion napsal:
Nesouhlasím, naopak společnost musí ukazovat své názory a oni je dřív nebo později budou muset změnit... Zásadní je, aby se společnost zajímala o veřejné dění... teď to celé roky nedělalal, protože si myslela, že už jsme se toho zla zbavili... chce to větší angažovanost a zájem, to funguje.
Věřím tomu, že kdyby nebyly velké protesty proti ACTA, už by to bylo dávno schválené. To samé se týká různých kauz ohledně územních plánů, kde se angažují různá sdružení a organizace, a taky mají úspěchy. Lidi se prostě musí zajímat a pomalu se to začíná měnit k lepšímu.

Jo,ale to jsou ty konkrétní cíle,kterých chtějí dosáhnout a pokud nedosáhnou,tak může politik,který schválí územní plán, příště smůlu.

Jinak kolik lidí,kteří jdou do politiky jsou slušní? Podívej se na Johna,jak vypadal jakp bojovník z práva a teď si chrochtá blahem,že má v parlamentu funkci... Kolik z nich si za první cestu do parlamentu nespočítá,že když tam ty roky vydrží,tak si vydělají XY,-Kč a když nebudou zlobit,tak mají poměrně slušnou šanci na další roky?
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 20:01   Citovat  

Hellborn napsal:

Jinak kolik lidí,kteří jdou do politiky jsou slušní? Podívej se na Johna,jak vypadal jakp bojovník z práva a teď si chrochtá blahem,že má v parlamentu funkci... Kolik z nich si za první cestu do parlamentu nespočítá,že když tam ty roky vydrží,tak si vydělají XY,-Kč a když nebudou zlobit,tak mají poměrně slušnou šanci na další roky?

Věřím, že to jde. Chce to novou generaci, inteligentní lidi, kterým o něco jde. Kdybych šla někdy do politiky, tak jen proto, abych mohla ovlivňovat dění ve prospěch obce/měst/státu. Vím, že jsou slušní lidé, které bych tam ráda viděla. A i kdyby tam šla většina pro peníze, tak i to hamounství musí mít hranici. A myslím, že v dohledné době bude.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 20:17   Citovat  

cheerion napsal:
Věřím, že to jde. Chce to novou generaci, inteligentní lidi, kterým o něco jde. Kdybych šla někdy do politiky, tak jen proto, abych mohla ovlivňovat dění ve prospěch obce/měst/státu. Vím, že jsou slušní lidé, které bych tam ráda viděla. A i kdyby tam šla většina pro peníze, tak i to hamounství musí mít hranici. A myslím, že v dohledné době bude.

myslim,ze prave ti slusni musi dostat sanci a impuls..odstavit od kormidel ty neslusne a ve chvily kdy ani nase slavne krouzkovani nepomohlo je treba na case ukazat politikum,ze nejsme jen loutky,ktere lze donekonecna dojit

a hlavne si nemysleme,ze mame min Goril nez na SVK..myslim,ze jich mame mnoooohem vice Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 20:41   Citovat  

Hellborn napsal:
Rodiče se za minulého režimu měli lépe? To můj strejda taky - ve 20 přišel z vojny, šel do truhlárny za asi 3tis. od "7 do 15h"... Moje máma má vysokou, měla a má odpovědnost za každý papír,který podepíše, brala si práci domů (+ měla mě) a ve 30ti plat 1.700,- (o celoživotním vzdělávání nemluvě). To je normální? Otázka je - měli by se dobře,kdyby režim nepadl nebo by to u nás bylo jako v Severní Korei, na Kubě? Holt tehdy se měli lépe dělníci no... O svém platu radši ani mluvit nebudu...

Měli se líp. Měli určitou finanční jistotu. Nemuseli se bát, že nebudou mít práci. Stát je podpořil když chtěli bydlet. Uživili rodinu. Já jsem byl po převratu ještě dítě a hodně jsem to pociťoval když přišli rodiče o práci(každý den brambory, hadry po bratrankovi nebo segře) atd. Nemluvě o exekucí. V ČR to možná bylo lepší. I teď je tady líp než v SR. Je to smutné ale samotné vzdělání ti nepomůže ani v téhle době. To neříkám jen proto, že mám jen maturitu.
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 20:54   Citovat  

mimozo napsal:
Měli se líp. Měli určitou finanční jistotu. Nemuseli se bát, že nebudou mít práci. Stát je podpořil když chtěli bydlet. Uživili rodinu. Já jsem byl po převratu ještě dítě a hodně jsem to pociťoval když přišli rodiče o práci(každý den brambory, hadry po bratrankovi nebo segře) atd. Nemluvě o exekucí. V ČR to možná bylo lepší. I teď je tady líp než v SR. Je to smutné ale samotné vzdělání ti nepomůže ani v téhle době. To neříkám jen proto, že mám jen maturitu.

To ze se jeden mel lip za jednoho rezimu a druhej za jinyho, neznamena ze jeden je lepsi nez druhej. Ovsem kazdy si samozrejme bude stat za tim, ktery mu poskytuje vetsi vyhody a jistoty.
Nicmene to co pises neni tak uplne pravda i dnes jsou programy na podporu bydleni a ne jen pro socialne slabe, ale pro kazdeho kdo si zazada, muzes si uroky hypoteky odecist od zakladu dane. Na dite mas slevu na dani, na manzelku na materske taky pokud dobre zvoli delku a pokud je to i tak malo zase od statu uvidis davky na vsechno mozny. Otakza uziveni rodiny uz vubec neni zalezitosti rezimu nebo vlady. Je to zakladni matematika, pokud si clovek neumi spocitat, ze tri maji vetsi spotrebu nez dva, asi by se radsi vubec nemel rozmnozovat.
   Návrat  
oyram je teď offline  oyram
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 22:07   Citovat  

Já vidím problém v tom, že to, co se dnes vydává za kapitalismus a tolik se kritizuje (viz. nedávný pořad Planeta Země 2012 na ČT), není kapitalismus, ale korporativismus. Proč? Protože jsme(většina) politikům k tomu dali moc a prostor (tím co jsme zvolili). Protože většina lidí nejsou schopni (resp. nechtějí) vzít zodpovědnost do svých rukou (samozřejmě chápu lidi, kteří prostě pořádně pracovat nemohou, o ty by se někdo postarat měl, ale těch je tipuju míň než 1%) a čekají od státu různé jistoty a výhody. Tady bezplatné školství, támle bezplatné zdravotnictví a já nevím co všechno ještě. Ale někdo to zaplatit musí. Pořád si to platíme z daní. Ale člověk je prostě od přírody sobec, máme sice rozum, ale pořád jsme tak trochu zvířata. Téměř každej, kdo má tu možnost něco přerozdělovat, si pro sebe něco málo uleje. A i kdyby si opravdu nic neulil, tak pořád není motivovanej pro to vykonávat to, co vykonává, efektivně, protože ty peníze, které přerozděluje, nejsou jeho. Spousta lidí nadává na korupci, ale ruku na srdce. Pokud byste měli tu možnost získat třeba předraženou státní zakázku, kdo z vás ji odmítne? Já asi taky ne.

Řešením je podle mě zavedení ekonomie do hlavního vzdělávacího proudu (jako třeba matematika) a důraz na samostatnost a zodpovědnost. Jenže to by si to ti politici taky museli přát.

Takový krátký video o důsledcích minimální mzdy. tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 22:25  Naposledy upravil mimozo dne 1.3.2012 , 14:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 22:40   Citovat  

cheerion, hlavator : problém je, že na to aby se do politiky dostal někdo jinej je potřeba peníze. hodně peněz. Kde myslíte že vznikají korupční vazby?
Já to zkusil. V době kdy sem byl naivní a věřil v demokracii sem to zkusil. Vybral si nejsilnější pravicovou stranu a chtěl ten systém změnit. Něco Vám povím.
Jen pro to, aby jste se dostali k mikrofónu na oblastním sjezdu, potřebujete 10tis czk v členských příspěvcích přinést do pokladny. Jinak nemáte šanci se tam dostat. Řeknete si ok, 10kilo obětuju. Promluvíte. Když přesvědčíte, dostanete funkci a možnost jít vejš. Pak přijde krajský sněm a tam světe div se je to už o 30kilo ve členských příspěvcích jinak papa. A to si říkáte, ale to já nemám ale chci mluvit. Pak za Váma dorazí človíček a říká já tě slyšel tam a tam a tady. Já ti Ty peníze dám, věřím ti. A Vy je vemete, protože systém chcete změnit. No a pak jednoho dne když to nepokadíte, sedíte na nějakém místě, kde o něčem rozhodujete a najednou kdosi zaťuká na dveře a ejhle, on je to ten hodný strýček co mi před 10lety něco dal. A copa myslíte že chce...no zrovinka má zájem o tu zakázku kterou máte na stole. Takže asi tak.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 22:45   Citovat  

crxmann napsal:
cheerion, hlavator : problém je, že na to aby se do politiky dostal někdo jinej je potřeba peníze. hodně peněz. Kde myslíte že vznikají korupční vazby?
Já to zkusil. V době kdy sem byl naivní a věřil v demokracii sem to zkusil. Vybral si nejsilnější pravicovou stranu a chtěl ten systém změnit. Něco Vám povím.
Jen pro to, aby jste se dostali k mikrofónu na oblastním sjezdu, potřebujete 10tis czk v členských příspěvcích přinést do pokladny. Jinak nemáte šanci se tam dostat. Řeknete si ok, 10kilo obětuju. Promluvíte. Když přesvědčíte, dostanete funkci a možnost jít vejš. Pak přijde krajský sněm a tam světe div se je to už o 30kilo ve členských příspěvcích jinak papa. A to si říkáte, ale to já nemám ale chci mluvit. Pak za Váma dorazí človíček a říká já tě slyšel tam a tam a tady. Já ti Ty peníze dám, věřím ti. A Vy je vemete, protože systém chcete změnit. No a pak jednoho dne když to nepokadíte, sedíte na nějakém místě, kde o něčem rozhodujete a najednou kdosi zaťuká na dveře a ejhle, on je to ten hodný strýček co mi před 10lety něco dal. A copa myslíte že chce...no zrovinka má zájem o tu zakázku kterou máte na stole. Takže asi tak.
hezky napsaný přátele
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 23:00   Citovat  

crxmann napsal:

tohle já právě vím!! jenže to si musíš vybrat menší stranu!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 23:01   Citovat  

mimozo napsal:

No vidíš, já měl hadry po známých za komančů a dlouho po převratu,protože moje máti radši zvolila rodinu než vysoké výdělky.. Kdyby zvolila výdělky,tak by asi nebyl problém k 18tinám novou ITR. O práci, přesněji o výplatu se bát nemuselo ani největší nemehlo,ale na úkor jiných... Přesněji - všichni byli placeni poměrně mizerně. Kromě vysokých činovníků strany - těm jezdili řidiči denně do "tuzexu" pro banány atd... Teď Tě holt nikdo za ručičku nevede.

A že pivovar patří afičanům? No tak patří, důležitější je,že vyrábí.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 23:37   Citovat  

cheerion napsal:
tohle já právě vím!! jenže to si musíš vybrat menší stranu!

Ale takhle jednoduché to bohužel není. Pro vstup do politiky, respektive do parlamentu potřebuješ mít alespoň 5% hlasů. Pro to abys je dostal se musíš dát o sobě vědět. A jak to chceš udělat? Musíš si koupit mediální prostor a to stojí peníze a troufám si říct, že v případě malé politické strany je ten náklad ještě vyšší.

A ten kdo nechodí volit se podílí na moci současných politických stran víc než ten kdo jde a volí nějakou alternativu. Protože neodevzdané hlasy se dělí mezi strany, které překonali volitelná čísla. Tak to jen tak mimochodem aby tu každý pochopil jak funguje náš politický systém a kdo jej podporuje. Tím nenarážím konkrétně na Tebe.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 0:01   Citovat  

crxmann napsal:
Ale takhle jednoduché to bohužel není. Pro vstup do politiky, respektive do parlamentu potřebuješ mít alespoň 5% hlasů. Pro to abys je dostal se musíš dát o sobě vědět. A jak to chceš udělat? Musíš si koupit mediální prostor a to stojí peníze a troufám si říct, že v případě malé politické strany je ten náklad ještě vyšší.

A ten kdo nechodí volit se podílí na moci současných politických stran víc než ten kdo jde a volí nějakou alternativu. Protože neodevzdané hlasy se dělí mezi strany, které překonali volitelná čísla. Tak to jen tak mimochodem aby tu každý pochopil jak funguje náš politický systém a kdo jej podporuje. Tím nenarážím konkrétně na Tebe.

to jo, ale taky existuje komunální politika, tam nepotřebuješ nic... ale operuješ jen v menší oblasti, ale i tak je tam prostor ovlivnit aspoň lokální věci

a k těm co nechodí volit - to je právě ta malá angažovanost lidí... jenže většinu lidí sledování aktuálního dění obtěžuje, tak radši volí sladkou nevědomost se slovy ono to nějak dopadne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 0:12  Naposledy upravil Hellborn dne 28.2.2012 , 0:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cheerion napsal:
to jo, ale taky existuje komunální politika, tam nepotřebuješ nic... ale operuješ jen v menší oblasti, ale i tak je tam prostor ovlivnit aspoň lokální věci

a k těm co nechodí volit - to je právě ta malá angažovanost lidí... jenže většinu lidí sledování aktuálního dění obtěžuje, tak radši volí sladkou nevědomost se slovy ono to nějak dopadne

Pokud Tě do té komunální politiky vládnoucí "starosta a jeho klika" pustí... Na to taky musíš vlézt do správné strany... Z kámoše si delám srandu, páč je od 18ti u socanů (na na druhou stranu díky straně přišel v 25ti o panictví... pořádnej výtlem ) a teď ve 31 se dostal do komunální politiky (kolik za to dal úskostně tají).

já mám osobně dost lidského odpadu v práci - ještě abych sledoval další odpad večer doma... Úsměv
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 28.2.2012 , 0:15   Citovat  

Hellborn napsal:
Pokud Tě do té komunální politiky vládnoucí "starosta a jeho klika" pustí... Na to taky musíš vlézt do správné strany...

já mám osobně dost lidského odpadu v práci - ještě abych sledoval další odpad večer doma... Úsměv

v malých obcích jde, toho už jsem byla svědkem

s tím druhým souhlasím... no uvidíme v budoucnu:-)
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 12:32   Citovat  

co vy na tohle?
tudy odkaz
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 17:33   Citovat  

Pořád se tu melou dokola peníze. Lidstvo by nemělo zapomínat, že peníze si člověk stvořil proto, aby šla pohodlně kráva vyměnit za ovci. Od tohohle smýšlení se lidstvo úplně odklonilo až jsme se dostali do bodu kde jsme teď. Je potřeba korunkám vrátit jejich prapůvodní funkci, jinak se nikdy nic nezmění k lepšímu. A nesouhlasím s názory že člověk je od přírody takovej a takovej...člověk je pouze takovej jaké je jeho prostředí okolo, to ho utváří. Když člověk žije ve společnosti, kde není podporován individualismus, sobectví apod., tak se člověk chová přirozeně úplně jinak. Takhle smýšlí pouze západní kultura, zeptejte se na sobectví, individualismus, chamtivost někde v džungli, v různých pro nás prapodivných komunitách i v civilizovaném světě, nebudou vědět o čem je řeč. Řešení budoucnosti hledejme v minulosti, toť vše.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 17:51   Citovat  

Hurá řešení je na světě! Zpět na stromy! HaHaaa

Nechci Ti do toho kecat, věř si čemu chceš, ale měl bych jednu poznámku: Tlupu vždycky někdo vedl. Většinou ten,kdo měl největší moc, ať už pramenila z větších bicepsů, kyje, mozku nebo konta, dokud nebyl moc starej a zeslábnul, aby dostal od mladšího,silnějšího přes držku nebo nenatáh bačkory... Jo, tlupa spolupracovala,aby přežila, ale i na úkor jiných tlup... Takže se z moderního individualistického sobectví dostaneme na kolektivní sobectví a zase zpátky k individuálnímu (když přežije tlupa, přežiju já)... A většinou přežil ten,kdo si nasbíral nejvíc bobulí na zimu, takže nahamounil nejvíc na úkor ostatních.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 17:52   Citovat  

Odkaz

nikdo nemusi byt jen tupa vymleta ovce..pokud mu to ovsem nevyhovuje a nezda se mu pak zivot jednodussi meetallll

Se stydím wall street atp Mrk

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 19:28   Citovat  

Hellborn napsal:
Hurá řešení je na světě! Zpět na stromy! HaHaaa

Nechci Ti do toho kecat, věř si čemu chceš, ale měl bych jednu poznámku: Tlupu vždycky někdo vedl. Většinou ten,kdo měl největší moc, ať už pramenila z větších bicepsů, kyje, mozku nebo konta, dokud nebyl moc starej a zeslábnul, aby dostal od mladšího,silnějšího přes držku nebo nenatáh bačkory... Jo, tlupa spolupracovala,aby přežila, ale i na úkor jiných tlup... Takže se z moderního individualistického sobectví dostaneme na kolektivní sobectví a zase zpátky k individuálnímu (když přežije tlupa, přežiju já)... A většinou přežil ten,kdo si nasbíral nejvíc bobulí na zimu, takže nahamounil nejvíc na úkor ostatních.

a kdo řiká že tu budeme zmateně pobíhat a drbat se na hlavě pač nikdo nebude vědět co má dělat? Proti "vůdcům" jsem tu nenapsal ani slovo. A pokud je vůdce ten kdo má největší mozek, tak se můžeme dostat do bodu kdy vůdce řekne "bobule dávejte na tuhle hromadu ať se ví kam se pro ně má chodit"...když bude vůdce ten co má nejvíc peněz, tak si všechny bobule koupí, vybere ty nejhnusnější a ty hodí lidem, který je sbírali...voala...dnešní svět.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 20:12   Citovat  

Redy napsal:
a kdo řiká že tu budeme zmateně pobíhat a drbat se na hlavě pač nikdo nebude vědět co má dělat? Proti "vůdcům" jsem tu nenapsal ani slovo. A pokud je vůdce ten kdo má největší mozek, tak se můžeme dostat do bodu kdy vůdce řekne "bobule dávejte na tuhle hromadu ať se ví kam se pro ně má chodit"...když bude vůdce ten co má nejvíc peněz, tak si všechny bobule koupí, vybere ty nejhnusnější a ty hodí lidem, který je sbírali...voala...dnešní svět.

Tak to udělá každý,kdo má moc, protože člověk je sobec a prvotní je pro něj vlastní přežití. Pak jde jen o to,jak moc utáhne šrouby... Nebo myslíš,že se člověk začal sdružovat,aby pomáhal ostatním?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 21:30   Citovat  

Velmi šťastný ...jj, máš naprostou pravdu, začal se sdružovat protože chtěl myslet jen na sebe...a kam utekla logika? já přihodím názor že se začal sdružovat protože tak měl pocit bezpečí, ať už před zvěří která se jen nepásla tak před divochy který si nebyli schopný opatřit vlastní bobule a také se řídil heslem víc hlav víc ví, dále v tom mohla být víceúčelnost takového uskupení, protože jeden sobec si těžko uloví, uvaří, vypere, vymyslí atd...takový názor se mi zdá mnohem logičtější, ale třeba je to jen můj osobní sobecký pohled, který chci všem nenápadně vnutit..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anonymous a Stop Vlade - co vy na to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina