Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anonymous a Stop Vlade - co vy na to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 13 z 18
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 22:04   Citovat  

Redy napsal:
Velmi šťastný ...jj, máš naprostou pravdu, začal se sdružovat protože chtěl myslet jen na sebe...a kam utekla logika? já přihodím názor že se začal sdružovat protože tak měl pocit bezpečí, ať už před zvěří která se jen nepásla tak před divochy který si nebyli schopný opatřit vlastní bobule a také se řídil heslem víc hlav víc ví, dále v tom mohla být víceúčelnost takového uskupení, protože jeden sobec si těžko uloví, uvaří, vypere, vymyslí atd...takový názor se mi zdá mnohem logičtější, ale třeba je to jen můj osobní sobecký pohled, který chci všem nenápadně vnutit..

Správně - začal se sdružovat,aby zvýšil svoje šance na přežití. Psal jsem Ti to výš - přežije tlupa = přežije i jedinec a klidně na úkor jiného. To je jeden ze základních pudů - přežít! Dneska díky všemu možnýmu přežije i slabý jedinec,takže teď se snaha přežít přetransformovala na snahu mít se co nejlíp. Oboje ve finále funguje na úkor jiného. Prostě jedinec bude sledovat svoje cíle a svůj prospěch - některý méně,jiný více, některý chytřeji, některý primitivněji. Tak to bylo, je a bude... Vždy se snažil přežít za každou cenu a vždy se někdo cpal do čela,aby se měl lépe než ostatní (ať se šel první nažrat nebo měl lepší kout v jeskyni).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 23:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Správně - začal se sdružovat,aby zvýšil svoje šance na přežití. Psal jsem Ti to výš - přežije tlupa = přežije i jedinec a klidně na úkor jiného. To je jeden ze základních pudů - přežít! Dneska díky všemu možnýmu přežije i slabý jedinec,takže teď se snaha přežít přetransformovala na snahu mít se co nejlíp. Oboje ve finále funguje na úkor jiného. Prostě jedinec bude sledovat svoje cíle a svůj prospěch - některý méně,jiný více, některý chytřeji, některý primitivněji. Tak to bylo, je a bude... Vždy se snažil přežít za každou cenu a vždy se někdo cpal do čela,aby se měl lépe než ostatní (ať se šel první nažrat nebo měl lepší kout v jeskyni).

ne všichni jsou tak primitivní, jsou lidi co maj vyšší cíle a rozvinutější sociální a emoční inteligenci... tím, co říkáš, se spousta lidí snaží omluvit ne úplně košer věci nebo svoje požitky a tím tak oblbnout svoje svědomí...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 0:03   Citovat  

cheerion napsal:
ne všichni jsou tak primitivní, jsou lidi co maj vyšší cíle a rozvinutější sociální a emoční inteligenci... tím, co říkáš, se spousta lidí snaží omluvit ne úplně košer věci nebo svoje požitky a tím tak oblbnout svoje svědomí...

A kolik % z lidstva takových je? Úsměv Napadá mě akorát tak Ježíš a Ghándí... Každopádně myslet si, že může existovat nějaký systém,aby se všichni měli +/- stejně dobře je blbost. Výše zmińovaná Farma zvířat to popisuje naprosto přesně. Krásný myšlenky existují v různých formách dlouho,ale vždy to ztroskotá na člověku.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 0:10   Citovat  

Hellborn napsal:
A kolik % z lidstva takových je? Úsměv Napadá mě akorát tak Ježíš a Ghándí... Každopádně myslet si, že může existovat nějaký systém,aby se všichni měli +/- stejně dobře je blbost.

tak určitě zas tak málo jich nebude, k tomu připočti různý občasnký sdružení a aktivisty, řádové sestry, jeptišky... nikdo neříká, že se musej mít všichni stejně dobře, ale taky to nemůže být extrémní a dnes to teda je hodně... trochu slušnosti navíc od těch nahoře nikoho nezabije a ve společnosti to pak udělá hodně
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 0:25   Citovat  

cheerion napsal:
tak určitě zas tak málo jich nebude, k tomu připočti různý občasnký sdružení a aktivisty, řádové sestry, jeptišky... nikdo neříká, že se musej mít všichni stejně dobře, ale taky to nemůže být extrémní a dnes to teda je hodně... trochu slušnosti navíc od těch nahoře nikoho nezabije a ve společnosti to pak udělá hodně

No tak někteří aktivisté působí víc škody než užitku - zejména ekoteroristé, o tom,kdo je financuje radši ani nemluvě. Jo, jeptišky v rámci církve jsou prima vzor - dole chudý s prkenou postelí v cele a nahoře to snad ne ...
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 0:32   Citovat  

Hellborn napsal:
No tak někteří aktivisté působí víc škody než užitku - zejména ekoteroristé, o tom,kdo je financuje radši ani nemluvě. Jo, jeptišky v rámci církve jsou prima vzor - dole chudý s prkenou postelí v cele a nahoře to snad ne ...

dost smutný pohled z tvé strany ... ale jak říkám, jen to jen snaha ospravedlnit nepěkné věci a nemít výčitky nebo nepříjemné pocity ze sobeckého chování, které je bohužel pro tuhle dobu příznačné
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 0:40   Citovat  

cheerion napsal:
dost smutný pohled z tvé strany ... ale jak říkám, jen to jen snaha ospravedlnit nepěkné věci a nemít výčitky nebo nepříjemné pocity ze sobeckého chování, které je bohužel pro tuhle dobu příznačné

Jsou to moje zkušenosti.

Podle mě jsou 2 možnosti, jak dojde ke změně - buď se lidi sjednotí a půjdou za nějakým cílem, který ty nahoře donutí ke změně (ovšem to bude chtít hodně kvalitních lidí,kteří budou ty cíle držet i ve funkci za XYtis., a to by mě zajímalo,kde se vezmou) a dokud to tak nebude,tak podobné snahy pár jedinců před plesem jsou plýtvání časem (mohli ho minimálně věnovat vymýšlení,co změnit a jak) nebo to bude nadále živelné a bez cíle až to přeroste v pouliční bordel a násilí (což mi připomíná,že si musím udělat ten zbroják...).

Jinak já mám svědomí (pokud může něco takového právník mít HaHaaa ) čisté a žádné nepříjemné pocity nemám.

Mimochodem, když jsem zběžně kouknul na webu "skutečná demokracie",tak jedním z cílů je znárodnění bank - to je demokratický cíl? Tak to koukám!
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 0:51   Citovat  

Hellborn napsal:
Jsou to moje zkušenosti.

Podle mě jsou 2 možnosti, jak dojde ke změně - buď se lidi sjednotí a půjdou za nějakým cílem, který ty nahoře donutí ke změně (ovšem to bude chtít hodně kvalitních lidí,kteří budou ty cíle držet i ve funkci za XYtis., a to by mě zajímalo,kde se vezmou) a dokud to tak nebude,tak podobné snahy pár jedinců před plesem jsou plýtvání časem (mohli ho minimálně věnovat vymýšlení,co změnit a jak) nebo to bude nadále živelné a bez cíle až to přeroste v pouliční bordel a násilí (což mi připomíná,že si musím udělat ten zbroják...).

Mimochodem, když jsem zběžně kouknul na webu "skutečná demokracie",tak jedním z cílů je znárodnění bank - to je demokratický cíl? Tak to koukám!

je vidět, že moc nesleduješ aktuální dění... nějaký nesmysly o znárodnění bank tady nikdo neřeší, pod pojmem skutečná demokracie si každý představuje něco jiného a jsou různé organizace, musel by ses o to ale zajímat...
z tvého uvažování a agumentů je vidět, že je to spíš fuk, co se děje, radši budeš tolerovat zlo jen proto, že jsi nebo chceš být jeho součástí... jsi alibista

mysli si co chceš, já jsem přesvědčená, že lze leccos dělat lépe, jen se musí chtít
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 1:00   Citovat  

cheerion napsal:
je vidět, že moc nesleduješ aktuální dění... nějaký nesmysly o znárodnění bank tady nikdo neřeší, pod pojmem skutečná demokracie si každý představuje něco jiného a jsou různé organizace, musel by ses o to ale zajímat...
z tvého uvažování a agumentů je vidět, že je to spíš fuk, co se děje, radši budeš tolerovat zlo jen proto, že jsi nebo chceš být jeho součástí... jsi alibista

mysli si co chceš, já jsem přesvědčená, že lze leccos dělat lépe, jen se musí chtít

Jo, částečně máš pravdu - mám dost jiné náročné práce. Nelíbí se dost věcí, ale zaměřuju se na ty, se kterými můžu reálně něco udělat a pro ty dělám maximum.

A opakuju, že dokud to bude ve výše popsaném stylu na stránkách těch,co dělali ten antiples "Nejsme spokojení,chceme to jinak,ale nevíme jak" (což tam přeznávají), tak to nemá smysl a na to jsem nejen tady z fora už hodně alergickej. Samý kecy, jak je to blbě,ale jak to má být to NIKDO neřekne. Konec, jdu se učit. papa
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 1:03   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, částečně máš pravdu - mám dost jiné náročné práce. Nelíbí se dost věcí, ale zaměřuju se na ty, se kterými můžu reálně něco udělat a pro ty dělám maximum.

A opakuju, že dokud to bude ve výše popsaném stylu na stránkách těch,co dělali ten antiples "Nejsme spokojení,chceme to jinak,ale nevíme jak" (což tam přeznávají), tak to nemá smysl a na to jsem nejen tady z fora už hodně alergickej. Samý kecy, jak je to blbě,ale jak to má být to NIKDO neřekne. Konec, jdu se učit. papa

ad 1. no vidíš, ale to už zní úplně jinak!
ad 2. antiples je jedna malá kapitolka, ale zdaleka to není to hlavní... jinak jsou tu skupiny, který říkaj, jak se to má dělat, takže žádný strach:-)
taky howgh, jdu spátÚsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 1:05   Citovat  

cheerion napsal:
ad 1. no vidíš, ale to už zní úplně jinak!
ad 2. antiples je jedna malá kapitolka, ale zdaleka to není to hlavní... jinak jsou tu skupiny, který říkaj, jak se to má dělat, takže žádný strach:-)
taky howgh, jdu spátÚsměv

Ale nic jinýho jsem tu nidky netvrdil. Jen, že bez určitého cíle, to není ani snaha,ale jen zbytečné plýtvání časem. Plus zkušenostmi podložený názor, že člověk je sobec, který upřednostňuje své zájmy a kterého nelze převychovat (teda možná do určitého věku vštípit nějakou tu zásadu..).

Jo a jedna z těch skupin za demokracii chce mimo jiné znárodnění... Ble

P.S. Co je spánek? To od června neznám... Ble
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 8:54   Citovat  

Hellborn je čistá ukázka typu lidí ala "až se něco změní k lepšímu, tak mi dejte vědět a já si vezmu kufry" Velmi šťastný absolutně žádná snaha o nějaký zájem, maximum je v rychlosti čeknout nějakou stránku a rychle pryč, protože dnes mohu změnit veledůležitý cíl, jestli si koupím 5rohlíků nebo 10. Tam má jistotu že se opravdu něco stane a bude to hmatatelné v krátkém časovém úseku. Každopádně i to je odrazem naší doby, lidé nemají čas zajímat se o dění kolem sebe, jak sám příznáváš, od června neznáš spánek. Plus k tomu tvé zaměstnání právníka, kdy se neustále musíš hrabat v novelách, sledovat kde by druhá strana mohla čeho využít a vesměs sledovat význam každého slůvka každého zákona. Takže se není čemu divit, že nemáš čas.
Bohudík jsou mezi námi lidé, kteří si čas na blbosti okolo sebe udělají a o dění kolem sebe se zajímají a pak zjistíš, že se cíle ke kterým se uchylovat, které analyzovat rodí a není jich málo. Prostě tak to je. Je bláhové si myslet, že už žádné nové cíle nenastanou a že už jsme na konci vývoje a to kde jsme teď je konečný stav lidstva a jeho existence.
Pak je tu tvůj strach z nějakého rabování, potřeby zbrojáku apod. Já si myslím že lidstvo se z chyb minulosti poučit umí, takže není důvod ke strachu. Ale chápu že je v nás strach velmi dobře v dnešní době pěstován. Ať už ve formě neustálého hledání finančních prostředků, tak ve formě televizního vysílání, zpráv okolo roku 2012 atd. atd.
Velmi mi tvé smýšlení připomíná mou přítelkyni, které když jsem se zmínil o problémech dnešního světa, mě málem uvrhla do pekel o co se to vůbec zajímám, ať se raději zajímám o to se dnes koupit k večeři a i když se o tom už dávno nebavíme, ten strach z toho že se o něco takového možná ještě zajímám je v ní zakořeněn a občas mi to předhodí. Nejspíše také vždy byli a budou lidé, kteří se zajímají a kteří hýbou děním a lidé kteří mají pouze sbalené kufry a i nevědomky čekají kam budou přesunuti. Ti kteří se o něčem takovém dozví jsou vystrašení, spousta z nich to ale vůbec neřeší (proto v tomto tématu diskutuje jen mizivé procento všech uživatelů fóra) Jak dějiny ukázali občas se takový vývoj dějin stane spíše na škodu (viz upalování čarodejnic, světová válka apod.) ale jsou i dobré posuny vpřed. A odpoutání se o fixace na finančním zisku a s tím spojené lidské nešvary jako individualismus apod jsou dalším krokem ve vývoji. A nezměním to ani já, ani Hellborn, tak to prostě cítí velká skupina lidí která sleduje dění okolo sebe a popostrkuje vývoj tím směrem.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 9:00   Citovat  

Hellborne..tady majoritni cast spolecnosti nechce znarodneni,komunisty,diktatora ktery je zachrani,nebo anarchii..tady majoritni cast spolecnosti chce system predevsim bez korupce..do oci mlatici aroganci a nadrazenost vrchnosti,ktera i kdyz ji experti,ktere dane veci opravdu rozumi i obycejni lidi reknou,ze to je proste spatne tak si to proste udela jak chce a jde pres logiku i mrtvoly vzajmu svem a tech co skutecne tahaji za nitky..

Myslim si,ze konkretne nase zeme ma obrovsky potencial jak v pracovitosti,tak inteligenci a tudiz muze opravdu velmi kvalitne prosperovat..presto co tady prasata u koryt delaji a pritom jak tuto zem pred ocima vsech a zcela verejne rozkradaji sme jeden z nejmene zadluzenych statu..a ted si predstav,ze by napr.300 miliard neuteklo na korupci..no nebylo by to o necem jinem..? Proc v jinych zemich to jde a u nas to nejde..ano..je to v jiste mire o degeneraci ceske spolecnosti ktera toto vlastne svoji laxnosti,odevzdanosti a ovcanstvim proste umoznuje!

edit: Redy pomerne dobre vystihl je to dobrý nekteri proste jen cekaji se sbalenymi kufry kam budou presunuti..nejblbejsi na tom je,ze sami velice dobre vnimaji problem,ale proste je pro ne jednodussi nedelat vubec nic..jen si zit to svoje
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 9:37   Citovat  

Redy: Ano, neznám spánek, protože musím zvládnout práci, rodinu a učení na zkoušky (ano, připravuju se přes půl roku,protože jsou hodně náročné).

Ptal jsem se Tě, čeho chceš svou účastí dosáhnout, co změnit a jak. Neodpověděl jsi,takže pro mě z toho akorát vyplývá,že sám nevíš,čeho chceš dosáhnut a jak. Já vím,co chci a snažím se toho dosáhnout. Pokud svých cílů dosáhnu, tak to bude pro mě prospěné - určitě, jestli to bude prospěšné i pro jiné - snad jo (i když mé snažení nebude nikdy nikde vidět). Víš kulový,co dělám a o co se snažím a jestli to bude k něčemu. Podle Tebe jen čekám. meetallll

A zbroják nechci kvůli rabování,ale kvůli jiným hrozbám,co většina nevidí a ani nemůže a o kterých se z novin, TV ani internetu nedozvíš...

Nikde jsem taky nepsal, že žádné cíle nejsou a nebudou,ale že z toho,co jsi tady naházel žádné pořádně nevyplývají. Jen "chceme to jinak"...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 9:45   Citovat  

Hlavator napsal:
Hellborne..tady majoritni cast spolecnosti nechce znarodneni,komunisty,diktatora ktery je zachrani,nebo anarchii..tady majoritni cast spolecnosti chce system predevsim bez korupce..do oci mlatici aroganci a nadrazenost vrchnosti,ktera i kdyz ji experti,ktere dane veci opravdu rozumi i obycejni lidi reknou,ze to je proste spatne tak si to proste udela jak chce a jde pres logiku i mrtvoly vzajmu svem a tech co skutecne tahaji za nitky..

Myslim si,ze konkretne nase zeme ma obrovsky potencial jak v pracovitosti,tak inteligenci a tudiz muze opravdu velmi kvalitne prosperovat..presto co tady prasata u koryt delaji a pritom jak tuto zem pred ocima vsech a zcela verejne rozkradaji sme jeden z nejmene zadluzenych statu..a ted si predstav,ze by napr.300 miliard neuteklo na korupci..no nebylo by to o necem jinem..? Proc v jinych zemich to jde a u nas to nejde..ano..je to v jiste mire o degeneraci ceske spolecnosti ktera toto vlastne svoji laxnosti,odevzdanosti a ovcanstvim proste umoznuje!

edit: Redy pomerne dobre vystihl je to dobrý nekteri proste jen cekaji se sbalenymi kufry kam budou presunuti..nejblbejsi na tom je,ze sami velice dobre vnimaji problem,ale proste je pro ne jednodussi nedelat vubec nic..jen si zit to svoje

Jo, bylo by to hezký, ale opět to ztroskotá na člověku. Moje zkušenosti mi ukazují,že člověk je sobec a bude prosazovat svoje zájmy,aby se měl líp. Něco dělám,ale jsou to reálné cíle. Ne to,co tady plácá Redy.

Končím, házím tady na to velký smradlavý a jdu dělat pro lidi. papa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 9:49   Citovat  

Hellborn napsal:
A zbroják nechci kvůli rabování,ale kvůli jiným hrozbám,co většina nevidí a ani nemůže a o kterých se z novin, TV ani internetu nedozvíš...

zbran v rukou rozumneho cloveka je dobry pomocnik..kdyby si se pak nekdy chtel kapanek zdokonalit tak se ozvi Mrk

Jinak co rici dal..proste kazdy at dela co uzna za vhodne..nekdo se bude snazit burcovat spolecnost a prispivat k nejake zmene tak..nekdo onak..nekdo vubec..nekdo bude uslintanej koukat na TV Hov.na a bude spokojenej..jen,ze ma aspn co zrat a kde spat..kazdopadne osobne ocekavam,ze se neco do budoucna urcite zmeni..svet a potazmo Cr k tomu speje..mozna i ta blba Holesovska vyzva k necemu aspn trochu prispeje..v posledni dobe zacinam mit pocit,ze skoro kazda zmena uz je ted jen ku prospechu veci pořádnej výtlem

Mrzute je,ze do takovehle debaty se z tisicu clenu na foru zapoji asi 8 pořádnej výtlem a to o necem kazdopadne svedci Úsměv zda se ze sme spokojeni tak proc by se tady nemohlo krast a kuprikladu jen tak namatkou benzin stat 40kc litr , banky vybirat nehorzne poplatky za vse, mit nejdrazsi volani, mit obrovskou 20% dan na vse a pritom mit KO platy KO
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 10:11   Citovat  

Hlavator napsal:
zbran v rukou rozumneho cloveka je dobry pomocnik..kdyby si se pak nekdy chtel kapanek zdokonalit tak se ozvi Mrk

Určitě. Úsměv Poslední střílení bylo špatné,ale bylo to první z automatu... Velmi šťastný Ale postupně - napřed zkoušky. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 10:35   Citovat  

hehe, že se tu neobjevilo nic konkrétního? někdo to holt zdá se vidět nechce Úsměv ať už z alergie na takovou debatu nebo z něčeho jiného Úsměv vidím to v každé větě jak tě to dráždí že se o něčem takovém vůbec mluví. Chápu že bylo v minulém režimu mnohem snažší ukazovat prstem na západ, dnešní situace je komplikovanější, až se dobere k něčemu na co se bude moci pohodlně ukázat prstem, chápu že přijde mnohem více lidí se sbaleným kufrem.
Držím palce se zkouškama, jistě ti dají do života mnohem víc než život sám Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 10:54   Citovat  

Redy napsal:
hehe, že se tu neobjevilo nic konkrétního? někdo to holt zdá se vidět nechce Úsměv ať už z alergie na takovou debatu nebo z něčeho jiného Úsměv vidím to v každé větě jak tě to dráždí že se o něčem takovém vůbec mluví. Chápu že bylo v minulém režimu mnohem snažší ukazovat prstem na západ, dnešní situace je komplikovanější, až se dobere k něčemu na co se bude moci pohodlně ukázat prstem, chápu že přijde mnohem více lidí se sbaleným kufrem.
Držím palce se zkouškama, jistě ti dají do života mnohem víc než život sám Úsměv

Tak jak konkrétně chceš změnit to,co se Ti nelíbí (což vypadá,že jsou peníze bohatých)? Jak by to podle Tebe mělo být správně a jak toho dosáhnout?
Nedráždí mě,že se o čemkoli mluví,ale hospodský styl, jakým se o tom mluví (po 5 pivu je každý dokonalý ředitel zeměkoule). Fajn,že vyjádříš nespokojenost,ale tím končíš. To je trochu málo. Když něco dělám,tak pořádně a až do konce, jinak to nemá smysl.

Ty zkoušky jsou podmínkou pro to,abych mohl dělat práci,kterou jsem vždy chtěl dělat a něco v ní dokázat. Holt to nemám tak snadný jako někteří,kteří vyjdou ze školy a tím pro ně učení končí a budu se muset učit celý život, i když ne v takovém záběru jako teď...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 11:07   Citovat  

Rozhodně to nejsou peníze bohatých, to je jen špička ledovce Úsměv Vyjadřuji nespokojenost i tím, že dávám podněty k diskuzi na facebook stránce pro tisíce dalších uživatelů, vyjadřuji nespokojenost i tím, že dávám dohromady dokumenty na toto téma, s kamarády je překládáme, dokonce i dabujeme do češtiny a zveřejňujeme na youtube, kde už mají statisíce shlédnutí. Krásným příkladem dokumentu o kterém se mluví i ve vysokých ekonomických kruzích je Základní příjem, který jsem také nahrál v češtině na YouTube a o kterém proběhla zmínka i v české televizi a tak bych mohl pokračovat dál. Dokumentů, prací, přednášek apod na toto téma je už nepřeberné množství. Nejsem ten typ člověka co je po pár pivech ředitel zeměkoule a ráno si nic nepamatuje a vesele si to štráduje do práce, snažím se přispět jak jen umím.

Ve škole už jsem 20let a rozhodně nemám pocit, že je toto úsilí nějak doceněné nebo užitečné, ale to je sáhodlouhé téma do kterého bych se nerad pouštěl.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 11:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Fajn,že vyjádříš nespokojenost,ale tím končíš. To je trochu málo. Když něco dělám,tak pořádně a až do konce, jinak to nemá smysl.

neni nahodou vyjadreni nespokojenosti 1. krok ? pokud bude 5 milionu lidi jako Redy vajadrovat verejne nespokojensot nenastane snad zmena..? nebudu ted resit jestli konkretni clovek ma naprosto presnou vizi a presny cil,ktereho chce dosahnout..nebude mezi temi 5 miliony obcanu dostatek lidi s know how..s presnou vizi,ale hlavne dostatek slusnych a poctivych ? ja sem porad optimista a dovolim si nesouhlasit,ze kazdy se zmeni a zacne hrabat a korumpovat..podivejme se vsude okolo sebe..kolik tech statu je na tom o mnoho lepe nez my..ti urednici tam vydelavaji jeste mnohem vic a nekorumpujou a nekradou..ja se ptam proc ? nebo snad chceme rict co cech to zlodej jen si cichne k moci a penezum? to snad ne!!

rozdil je proste v tom jestli rezignovat a vlastne rikat co rikas ty - ze to vlastne nema cenu...nebo byt nespokojeny..vyjadrovat se verejne o sve nespokojensoti a vyzadovat zmenu .. na to nemusim mit prece know how jak z toho srabu..myslim si,ze jen to masove vyjadreni uz navodi velkou zmenu v chovani a jednani u korupcniku,zlodeju a ostatnich prasat..to,ze si vsimnou,ze na ulicich a proti nim stoji obcani a ne ovcani..
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 11:14   Citovat  

Souhlasim s tim, ze se malo lidi zapojuje do diskuze...
Ve svem okoli jsem zjistil, ze malo lidi vlastne vi, o cem to cele je, proto povazuji za dulezite neustale spamovat Hyde park, kde vsichni alespon ramcove pochopi, vo co go
tudy odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 11:18   Citovat  

Velice dobre ted je zaspamovat si na Facebooku proti vladnim stranam OK viz Stop ACTA akcicka Mrk

nemysleme si,ze tim,ze budu breptat doma u televize nebo v hospode tak se neco zmeni..nebo tim,ze rezignuju..kdyz budeme remcat vsichni ti kterym se to nelibi..kdyz se ti lide budou organizovat a budou vymyslet zpusoby jak na sebe a problemy upozornit bude to cesta vpred..nemuze z toho byt nikdy krok zpet..a kdyz tady nekdo tvrdi,ze tam musi byt vudce? proc by tam musel byt..? kdyz nebude bude z toho snad anarchie? nemyslim si.. bude z toho hlavne poprask tam nahore,ze se ovcani bouri a stavaji se z nich obcani..to si pak zacne kazdy rozmyslet sve konani v neprospech obcanu
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 11:22   Citovat  

Redy napsal:
Rozhodně to nejsou peníze bohatých, to je jen špička ledovce Úsměv Vyjadřuji nespokojenost i tím, že dávám podněty k diskuzi na facebook stránce pro tisíce dalších uživatelů, vyjadřuji nespokojenost i tím, že dávám dohromady dokumenty na toto téma, s kamarády je překládáme, dokonce i dabujeme do češtiny a zveřejňujeme na youtube, kde už mají statisíce shlédnutí. Krásným příkladem dokumentu o kterém se mluví i ve vysokých ekonomických kruzích je Základní příjem, který jsem také nahrál v češtině na YouTube a o kterém proběhla zmínka i v české televizi a tak bych mohl pokračovat dál. Dokumentů, prací, přednášek apod na toto téma je už nepřeberné množství. Nejsem ten typ člověka co je po pár pivech ředitel zeměkoule a ráno si nic nepamatuje a vesele si to štráduje do práce, snažím se přispět jak jen umím.

Ve škole už jsem 20let a rozhodně nemám pocit, že je toto úsilí nějak doceněné nebo užitečné, ale to je sáhodlouhé téma do kterého bych se nerad pouštěl.

Pěkný a co se má teda změnit a jak by to podle Tebe mělo být správně a jak toho dosáhnout? Konkrétně.

Když máš pocit, že je škola nedoceněná a neužitečná,že vzdělání k životu nepotřebuješ, tak s ní skonči a jdi dělat něco jiného. třeba uvolníš místo někomu,kdo si to nemyslí a získané vzdělání využije jak k prospěch sebe,tak i ostatních. Můžeš si to zvolit, je to jen na Tobě.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 11:32   Citovat  

Redy napsal:

Ted si to zabil. Změnu žádá ten kdo systém zneužívá. pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 11:36   Citovat  

Hlavator napsal:
neni nahodou vyjadreni nespokojenosti 1. krok ? pokud bude 5 milionu lidi jako Redy vajadrovat verejne nespokojensot nenastane snad zmena..? nebudu ted resit jestli konkretni clovek ma naprosto presnou vizi a presny cil,ktereho chce dosahnout..nebude mezi temi 5 miliony obcanu dostatek lidi s know how..s presnou vizi,ale hlavne dostatek slusnych a poctivych ? ja sem porad optimista a dovolim si nesouhlasit,ze kazdy se zmeni a zacne hrabat a korumpovat..podivejme se vsude okolo sebe..kolik tech statu je na tom o mnoho lepe nez my..ti urednici tam vydelavaji jeste mnohem vic a nekorumpujou a nekradou..ja se ptam proc ? nebo snad chceme rict co cech to zlodej jen si cichne k moci a penezum? to snad ne!!

rozdil je proste v tom jestli rezignovat a vlastne rikat co rikas ty - ze to vlastne nema cenu...nebo byt nespokojeny..vyjadrovat se verejne o sve nespokojensoti a vyzadovat zmenu .. na to nemusim mit prece know how jak z toho srabu..myslim si,ze jen to masove vyjadreni uz navodi velkou zmenu v chovani a jednani u korupcniku,zlodeju a ostatnich prasat..to,ze si vsimnou,ze na ulicich a proti nim stoji obcani a ne ovcani..

Já jsem toho názoru, že dokud ty nahoře nebude něco ohrožovat,tak se nic nezmění. A se nestane tím,že se bude říkat, že to chceme jinak, to chce trochu víc. Třeba to jinak udělají,ale zase podle sebe. Čili ten první krok rozhodně nestačí. A když už ho udělám,tak dělám další, ne že se zastavím. Ale před tím, než udělám ten první,tak si rozmyslím ty další. Redy se zasekl na tom prvním. A to podle mě nemá cenu - maximálně můžu mít dobrý pocit, že vyjadřuju nespokojenost, ale dál s tím nic nedělám. Sorry, ale to je málo! Já dělám něco s věcmi, se kterými můžu něco reálně udělat a ty si musím promyslet a určit. Chceš změnu systému, snížení korupce? Tak si promysli, jak toho dosáhnout a jdi do toho, ale jen nevyřvávej,že chceš změnu!

Pokud jde o změnu a hrabání,tak se podívej třeba na Johna (který teda pěkně skočil na špek Bártovo podnikatelskému záměru VV - Bárta má co chtěl a John má funkci a tipuju,že u politiky už zůstane, protože tím,jak se předvedl ho jako novináře nebude brát nikdo vážně). Kdo se dostane k moci, tak se jí bude nerad vzdávat.

Jo, možná (protože se to asi nedozvíme) máš pravdu, že na západě se tolik nekorumpuje,ale tam mají taky úředníci jiné podmínky. Ne že když se změní vedení,tak je vypoklonkují.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 11:45   Citovat  

Podívej se na ten dokument a uvidíš sám, jaké změny jsou potřeba. Co se týče školy tak na toto téma nebudu odpovídat, je evidentní že jste lehce zaslepeni a já tu nestrávím hodiny a dny, abych vám to vyvracel a třeba tak změnil pohled člověka, kterého v podstatě ani osobně neznám a třeba by se to stejně dostalo do slepé uličky. Více a více se učím že pokud člověk sám nechce vědět víc, nemá cenu u nějakého probourávání ledů trávit hodiny a dny, takže toto téma končím. A téma změn přesouvám po shlédnutí dokumentu, který jsem zmiňoval, až uvidím alespoň náznak nějakého zájmu ze strany místních kritiků Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:00   Citovat  

Redy napsal:
Podívej se na ten dokument a uvidíš sám, jaké změny jsou potřeba. Co se týče školy tak na toto téma nebudu odpovídat, je evidentní že jste lehce zaslepeni a já tu nestrávím hodiny a dny, abych vám to vyvracel a třeba tak změnil pohled člověka, kterého v podstatě ani osobně neznám a třeba by se to stejně dostalo do slepé uličky. Více a více se učím že pokud člověk sám nechce vědět víc, nemá cenu u nějakého probourávání ledů trávit hodiny a dny, takže toto téma končím. A téma změn přesouvám po shlédnutí dokumentu, který jsem zmiňoval, až uvidím alespoň náznak nějakého zájmu ze strany místních kritiků Úsměv

Díky škole mám být zaslepen? V čem? Že si myslím,že si s lepším vzděláním můžeš lépe vybrat práci,v ní nasbírat zkušenosti (jo,vím,že firmy chtějí lidi se zkušenostmi - proto jsem byl na škole,tak jsem trávil prázdniny v práci v oboru zadarmo,abych měl potvrzení,že jsem tam dělal a že nějaké zkušenosti mám) je lépe odměněna atd?

Nebudu se koukat na nějaké filmy. Ptal jsem se konkrétně Tebe,co se Ti nelíbí, jak by to podle Tebe mělo být, jak toho podle Tebe dosáhnout,ale vidím, že jen odkážeš na nějaké filmy, kde je jistě vše 100% pravda a správně. Ale svůj vlastní názor nenapíšeš. Máš vůbec nějaký svůj názor nebo jen přebířáš z těch filmů?
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:03   Citovat  

Nejsem kritik. Já se spíš vidím jako pesimistický optimista. Věřím, že změna nastane, ale obávám se, že pokud se nenajde silný vůdce a zůstane to na ,,davu lidí bez ideí a jen s touhou ,,něco,, změnit, tak nás pracující 9-16hodin denně ochraňuj pánbůh.

Řecko je klasickým příkladem, jak horda lidí obviňuje všechny okolo, že za to mohou oni, vedení státu atd.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:07   Citovat  

crxmann napsal:
Nejsem kritik. Já se spíš vidím jako pesimistický optimista. Věřím, že změna nastane, ale obávám se, že pokud se nenajde silný vůdce a zůstane to na ,,davu lidí bez ideí a jen s touhou ,,něco,, změnit, tak nás pracující 9-16hodin denně ochraňuj pánbůh.

Řecko je klasickým příkladem, jak horda lidí obviňuje všechny okolo, že za to mohou oni, vedení státu atd.

A všichni si tam žili jak prasata v žitě...

Hele,chtěl bych se mít jako řecká uklízečka v důchodu - s důchodem na Kč kolem 30-40tis. bych se nezlobil... pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anonymous a Stop Vlade - co vy na to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina