Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anonymous a Stop Vlade - co vy na to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 14 z 18
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:09  Naposledy upravil Hlavator dne 1.3.2012 , 12:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

crxmann napsal:
Řecko je klasickým příkladem, jak horda lidí obviňuje všechny okolo, že za to mohou oni, vedení státu atd.

No a ty se jim snad divis ? pořádnej výtlem nekdo zo tu situaci tam muze..a asi za ni nemuze hasic,policista,cisnik nebo ridic nakladaku Mrk

nemyslis si snad ze maji jen drzet hubu,ze ne ? proc neuvedes taky pripad Spanelska,Rumuska,Chile,Islandu,Italie ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:10   Citovat  

Hellborn napsal:
Díky škole mám být zaslepen? V čem? Že si myslím,že si s lepším vzděláním můžeš lépe vybrat práci,v ní nasbírat zkušenosti (jo,vím,že firmy chtějí lidi se zkušenostmi - proto jsem byl na škole,tak jsem trávil prázdniny v práci v oboru zadarmo,abych měl potvrzení,že jsem tam dělal a že nějaké zkušenosti mám) je lépe odměněna atd?

Nebudu se koukat na nějaké filmy. Ptal jsem se konkrétně Tebe,co se Ti nelíbí, jak by to podle Tebe mělo být, jak toho podle Tebe dosáhnout,ale vidím, že jen odkážeš na nějaké filmy, kde je jistě vše 100% pravda a správně. Ale svůj vlastní názor nenapíšeš. Máš vůbec nějaký svůj názor nebo jen přebířáš z těch filmů?

Ano to je přesně ono. S jakou jistotou zde píší, že tahle televize je zlá a ošklivá a tahle televize, nebo tenhle film je pravdivý?! Vysvětlí mi už konečně někdo klíč, jakým poznat, že tahle webová stránka (film, blog, noviny, TV je pravdivá, tahle ne?! Donedávna se za zrcadlo demokracie považoval i plátek jménem parlamentní listy. Mrk

Ale co musím říct, že se mi líbí že už se přešlo od nadávek, urážek a obviňování k diskuzi, což je správné a tak to má být. pifko
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:13  Naposledy upravil crxmann dne 1.3.2012 , 12:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hlavator napsal:
No a ty se jim snad divis ? pořádnej výtlem nekdo zo tu situaci tam muze..a asi za ni nemuze hasic,policista,cisnik nebo ridic nakladaku Mrk

nemyslis si snad ze maji jen drzet hubu,ze ne ?

Aha a Tobě přijde tedy v pořádku, že stávkují za to, že jim sebrali příplatky za včasný příchod do práce, strojvedoucím na lokomotivách že jim sebrali příplatky za to, že už nehází uhlí do kotle apod. ???

Sakra děláš si ze mě srandu? Kdo myslíš že to chtěl? Nebyl to nějaký ten Stafros, který si řekl hele dejte mi tohle nebo nepojedu?!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:14   Citovat  

Hlavator napsal:

nemyslis si snad ze maji jen drzet hubu,ze ne ?

Ano, někdo za tu situaci může,ale dokud z toho měli prospěch všichni,tak brali jak diví... Párkrát jsem tam byl a posun před vstupem do EU a po něm byl neskutečnej (baráky, bazény, auta...). Nepochopím,že si mohli myslet,že je normální,aby se za rok dva srovnali s Německem apod... No příjmama se srovnali, zbytek byl horší - je normální chodit do práce v poledne,když tam mám být třeba v 9h? Produktivita práce 0, plat za 10 lidí...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:17   Citovat  

crxmann napsal:
Ano to je přesně ono. S jakou jistotou zde píší, že tahle televize je zlá a ošklivá a tahle televize, nebo tenhle film je pravdivý?! Vysvětlí mi už konečně někdo klíč, jakým poznat, že tahle webová stránka (film, blog, noviny, TV je pravdivá, tahle ne?! Donedávna se za zrcadlo demokracie považoval i plátek jménem parlamentní listy. Mrk

Ale co musím říct, že se mi líbí že už se přešlo od nadávek, urážek a obviňování k diskuzi, což je správné a tak to má být. pifko

nezlob se na me..kazdy ma mozek..verim,ze je spousta tech co tam maji wc a u tech se neni co divit,ze koukaji na tv Nova a mysli si,ze koukaji na objektivni zpravodajstvi..tem ostatnim kteri mysli a treba se podivaji na zatim svobodny internet tak neunikne to co se deje ve Spanelsku,Italii,Islandu,Rumunske nebo USA.. proc myslis,ze Anonymous jsou tam kde jsou ted..prtoze lidi hledaji neco co je spoji..hledaji symbol a smer..ted neobhajuju v zadnem pripade Anony..ted rikam,ze to je impuls ktery lidi zda se potrebovali a ketry je jim pouze k uzitku

je na kazdem jak si vec kterou uslysel a uvidel vyhodnoti..ale je pomerne dobre cerpat z co nejvice zdroju a aspn na tom se urcite shodnem...kdyz koukas na ceska media tak si kolikrat prece i ty musis pripadat jako v Jirikove videni..nebo ti snad pripada revoluce na Islandu nebo svrzeni premiera v Rumusku mene dulezite a podstatne nez liznici v Krkonosich ? Pripadne objev,ze voda v mrazu mrzne ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:22   Citovat  

Hellborn napsal:
Ano, někdo za tu situaci může,ale dokud z toho měli prospěch všichni,tak brali jak diví... Párkrát jsem tam byl a posun před vstupem do EU a po něm byl neskutečnej (baráky, bazény, auta...). Nepochopím,že si mohli myslet,že je normální,aby se za rok dva srovnali s Německem apod... No příjmama se srovnali, zbytek byl horší - je normální chodit do práce v poledne,když tam mám být třeba v 9h? Produktivita práce 0, plat za 10 lidí...

tim chces rict,ze ty bys neprotestoval...? chlape vy jen vidite,ze oni se meli lip nez vy a ted kdyz si maji utahnout opasek tak,ze jdou do ulic..to si myslim,ze je hodne pokriveny zpusob vnimani a mam pocit,ze presne o tohle mediim jde..vytvorit presne takovy obraz reku v nasich ocich..jenze co kdyz treba jdou nejen protoze si musi o tolik utahnout opasky,ale treba i proto,ze chteji viniky,ze chteji zmenu?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:24   Citovat  

crxmann napsal:
Aha a Tobě přijde tedy v pořádku, že stávkují za to, že jim sebrali příplatky za včasný příchod do práce, strojvedoucím na lokomotivách že jim sebrali příplatky za to, že už nehází uhlí do kotle apod. ???

Sakra děláš si ze mě srandu? Kdo myslíš že to chtěl? Nebyl to nějaký ten Stafros, který si řekl hele dejte mi tohle nebo nepojedu?!

Velmi šťastný koukam,ze na tobe media opravdu zapracovala pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:25   Citovat  

Hlavator napsal:
nezlob se na me..kazdy ma mozek..verim,ze je spousta tech co tam maji wc a u tech se neni co divit,ze koukaji na tv Nova a mysli si,ze koukaji na objektivni zpravodajstvi..tem ostatnim kteri mysli a treba se podivaji na zatim svobodny internet tak neunikne to co se deje ve Spanelsku,Italii,Islandu,Rumunske nebo USA.. proc myslis,ze Anonymous jsou tam kde jsou ted..prtoze lidi hledaji neco co je spoji..hledaji symbol a smer..ted neobhajuju v zadnem pripade Anony..ted rikam,ze to je impuls ktery lidi zda se potrebovali a ketry je jim pouze k uzitku

je na kazdem jak si vec kterou uslysel a uvidel vyhodnoti..ale je pomerne dobre cerpat z co nejvice zdroju a aspn na tom se urcite shodnem...kdyz koukas na ceska media tak si kolikrat prece i ty musis pripadat jako v Jirikove videni..nebo ti snad pripada revoluce na Islandu nebo svrzeni premiera v Rumusku mene dulezite a podstatne nez liznici v Krkonosich ? Pripadne objev,ze voda v mrazu mrzne ?

Děkuju, ale neodpověděl si mi na otázku. Jak vyhodnotím, že to co čtu, vidím, slyším je pravda? Neblo jinak. Jak to vyhodnotíš Ty konkrétně! Ty osobně jak to vyhodnotíš, na základě čeho??? Když vidíš jak v severní korei pláčou pro velkého vůdce a jak se majíé dobře ... lež/pravda?
Souhlasím s tím, že kdo není tupoun přijímá informace z více zdrojů. Ale tím se nemění má otázka. Znáš na ní odpověď???
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:26   Citovat  

Hlavator napsal:
Velmi šťastný koukam,ze na tobe media opravdu zapracovala pořádnej výtlem

No když myslíš. Já narozdíl od tebe tam byl za poslední 3 roky asi 7x a s normálníma řekama se bavil. Dokonce mám odtamtud dva kolegy. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:30   Citovat  

Hlavator napsal:
tim chces rict,ze ty bys neprotestoval...? chlape vy jen vidite,ze oni se meli lip nez vy a ted kdyz si maji utahnout opasek tak,ze jdou do ulic..to si myslim,ze je hodne pokriveny zpusob vnimani a mam pocit,ze presne o tohle mediim jde..vytvorit presne takovy obraz reku v nasich ocich..jenze co kdyz treba jdou nejen protoze si musi o tolik utahnout opasky,ale treba i proto,ze chteji viniky,ze chteji zmenu?

Mně je jedno, jak se měli nebo mají v poměru ke mně (nezávidím jim ani jedno), ale logicky, když nic nedělám,tak za to nic přece nemůžu chtít odměnu a pokud jí dostávám (nebo ostávám odměnu navíc za něco,co je mou povinností - viz. ten včasný příchod),tak to není normální a někde je něco špatně a v tomhle okamžiku se začnu ptát a zjišťovat, ne že vesele beru plat za nicnedělání a teprve až když mi na něj šáhnou,tak se začnu ptát a "vztekat".
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:30   Citovat  

crxmann napsal:
Děkuju, ale neodpověděl si mi na otázku. Jak vyhodnotím, že to co čtu, vidím, slyším je pravda? Neblo jinak. Jak to vyhodnotíš Ty konkrétně! Ty osobně jak to vyhodnotíš, na základě čeho??? Když vidíš jak v severní korei pláčou pro velkého vůdce a jak se majíé dobře ... lež/pravda?
Souhlasím s tím, že kdo není tupoun přijímá informace z více zdrojů. Ale tím se nemění má otázka. Znáš na ní odpověď???

tak evidentne ty si vyhodnotil,ze rekove demonstruji za to,ze nemaji priplatek za vcasny prichod do prace..

ja konkretne sem otevreny a pristupny clovek..to znamena vidim co rika TV Nova,Prima nebo ceska televize,vidim co rika CNN nebo BBC, rika cesky rozhlas , Anonymous nebo Blesk ci parlamentni listy..vidim co rika Youtube a jine videoportaly..vidim co pisou jina media mimo tech ceskych..pak do toho vseho zapojim mozek a zacnu premyslet..zacnu si davat dohromady veci ktere sem slysel,videl,ktere vnimam ve svem uzkem i sirokem okoli..a ejhle - vznikne mi z toho nejaky nazor,ktery se pak snazim treba prosazovat a o kterem treba tady diskutuju
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:45   Citovat  

Hlavator napsal:
tak evidentne ty si vyhodnotil,ze rekove demonstruji za to,ze nemaji priplatek za vcasny prichod do prace..

ja konkretne sem otevreny a pristupny clovek..to znamena vidim co rika TV Nova,Prima nebo ceska televize,vidim co rika CNN nebo BBC, rika cesky rozhlas , Anonymous nebo Blesk ci parlamentni listy..vidim co rika Youtube a jine videoportaly..vidim co pisou jina media mimo tech ceskych..pak do toho vseho zapojim mozek a zacnu premyslet..zacnu si davat dohromady veci ktere sem slysel,videl,ktere vnimam ve svem uzkem i sirokem okoli..a ejhle - vznikne mi z toho nejaky nazor,ktery se pak snazim treba prosazovat a o kterem treba tady diskutuju

No furt si mi neodpověděl, na otázku. Navíc jsem z Tvých předchozích příspěvků vydedukoval že na NOVU a BLESK nekoukáš a ejhle, takže mne celkem překvapilo že jsou v Tvém výčtu.
Ale...stááááále si mi neodpověděl na otázku. Jak vyhodnotíš médium jako špatné/ či dobré. Na základě čeho.... odpovím si sám. Protože zpráva je blízká Tvému přesvědčení?! Je to tak?
Baví mne jak jsi vyhodnotil co já si myslím a co je pravda o řecích. Nemluvil si ani s jedním a možná si tam ani v životě nebyl. Na základě čeho tvrdíš že tomu tak není. Dej mi důkaz. áááááá já zapoměl ...určitě bude nějakej dokument na týtrubce (ta patří pod google a ten je nařknut z nezákoného shromažďování informací, pravda/lež)? . A to že jsou tam klipy ANOnymů je asi proč? Není to proto, že by jinak youtube (jako velká továrna na peníze) jako videoportál udělal papa

No takže nakonec se zeptám znova. Co je klíčem k vyhodnocení toho jestli má TV Nova pravdu? Pochybuju, že na CNN/BBC je zajímá něco jiného z ČR, než úmrtí pana Havla.

PS: neříkám že nemáš pravdu, jen chci rozumné vysvětlení, nezabalené do ...podívám se tam a tam, přečtu si todle a todle. Jak poznáš že to co si čteš je pravda?! Odpověz prosím.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:52   Citovat  

crxmann napsal:
en chci rozumné vysvětlení, nezabalené do ...podívám se tam a tam, přečtu si todle a todle. Jak poznáš že to co si čteš je pravda?! Odpověz prosím.

tak pokud si udelam nezavisle na sobe obraz nejake udalosti s vice zdroju tak asi vyhodnotim co je pravda...to je docela na filozofickou debatu..ty hledas absolutni a 100% pravdu ? Nebo 2. presveceni a zpusob jakym si clovek sam pro svoji vlastni osobnost vyhodnoti,ze to je .pravda ? ja hledam to druhe..

TV Hov.na uz davno nesleduji z vlastni vule..ale ano..par televiznich novin sem v posledni dobe videl a jen me neustale utvrzuji v tom co to je za wc napr.sem videl v dobe kdy rikali,ze voda v -15mrzne nebo ze na Anonymous bude nasazena BIS,protoze jsou to vlastne teroristi Velmi šťastný

Jinak 2 reky znam velmi dobre z doby kdy jsem pobyval na Novem Zelandu a jsem s nimi v kontaktu po mailu..a ano..ptal sem se jich co si oni mysli o tom co se v jejich zemi deje..a nerekl mi nikdo z nich nic o tom,ze by protestovali za priplatky...ale ja znam nejake,ty znas nejake..mozna kazdy protestuje za neco jineho,protoze kazdy je jiny,jenze v globalu zakonite museji protestovat proti necemu co je do te situace uvrhlo..a ano..v Recku sem skutecne nebyl Ble proste jen cca 8 let znam spoustu lidi mimo tuhle zemi z doby kdy sem projizdel svet jak stopem tak jinyma dopravnima prostredkama Mrk jo a sev.korejce neznam..pouze par Japoncu Úsměv ale vyhodnotil sem si z jinych zdroju to,ze se tam 4 rady v davu klani,mlati hlavou o zem a placou nebude zrovna jen opravdovy smutek po vudci
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 13:21   Citovat  

Hlavator napsal:
tak pokud si udelam nezavisle na sobe obraz nejake udalosti s vice zdroju tak asi vyhodnotim co je pravda...to je docela na filozofickou debatu..ty hledas absolutni a 100% pravdu ? Nebo 2. presveceni a zpusob jakym si clovek sam pro svoji vlastni osobnost vyhodnoti,ze to je .pravda ? ja hledam to druhe..

TV Hov.na uz davno nesleduji z vlastni vule..ale ano..par televiznich novin sem v posledni dobe videl a jen me neustale utvrzuji v tom co to je za wc napr.sem videl v dobe kdy rikali,ze voda v -15mrzne nebo ze na Anonymous bude nasazena BIS,protoze jsou to vlastne teroristi Velmi šťastný

Jinak 2 reky znam velmi dobre z doby kdy jsem pobyval na Novem Zelandu a jsem s nimi v kontaktu po mailu..a ano..ptal sem se jich co si oni mysli o tom co se v jejich zemi deje..a nerekl mi nikdo z nich nic o tom,ze by protestovali za priplatky...ale ja znam nejake,ty znas nejake..mozna kazdy protestuje za neco jineho,protoze kazdy je jiny,jenze v globalu zakonite museji protestovat proti necemu co je do te situace uvrhlo..a ano..v Recku sem skutecne nebyl Ble proste jen cca 8 let znam spoustu lidi mimo tuhle zemi z doby kdy sem projizdel svet jak stopem tak jinyma dopravnima prostredkama Mrk jo a korejce neznam..pouze par Japoncu Úsměv

Shrnu to tedy : přečteš si několik medií (shlédneš, poslechneš) a pak se přikloníš k tomu, co je ti blíž?!

A závěr o řecku sis udělal na základě toho, že jsis psal se dvěm,a řeky?!

Koutek filosofie: „Pravdivé je říci o něčem, co je, že to je, a o něčem, co není, že to není.“ Aristotelés.

A se sledováním pravdy na youtube si mě fakt dostal. To je snad ještě větší továrna na prachy než TV Nova.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 13:23   Citovat  

No nic, kašlu na to. Jdu vydělávat zlé a špinavé peníze za práci pro nadnárodní zlou firmu abych si mohl večer koupit o 5 rohlíků víc a své dcerce třeba tu červenou sakra drahou postýlku i když už jednu má.
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 13:29  Naposledy upravil Aceman dne 1.3.2012 , 13:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ja si myslim, ze ucelem diskuze je nekam se posunout, rici svuj nazor a to predevsim bez pouziti jakehokoliv osocovani ostatnich. Dale si take myslim, ze nam vsem jde o spolecnou vec, totiz aby se internet nestal nastrojem velkych korporaci slouzici k ovlivnovani mas lidi, ale zustal nadale svobodny. Sem presunte svou energii. Recko nechte reckem, s tim se vyporadaji po svem nemci.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 13:30   Citovat  

crxmann napsal:
No nic, kašlu na to. Jdu vydělávat zlé a špinavé peníze za práci pro nadnárodní zlou firmu abych si mohl večer koupit o 5 rohlíků víc a své dcerce třeba tu červenou sakra drahou postýlku i když už jednu má.

kdyz napises tohle..ma to cenu pak debatovat ? Lucy

na youtube mi prosim nesahej..protoze to je zatim jeste misto kam muzou jeste smrtelnici nahrat video bez cenzury tedy kolikrat podle me pravdive zachycujici danou udalost.. a to treba napr.nas protest proti ACTA na kterem bylo tisice lidi a tv Ho.vna rekla,ze nas bylo 300 Mrk

ps: ja si udelal zaver o recku z toho co je v mediich...a nemyslim tim jen hovinka z Novy..a ano i z toho co mi rekli dva lidi ktere pomerne dobre znam..myslim si,ze si mel podobne zdroje..jen se zda povazujeme za pravdu kazdy neco jineho Mrk a nastesti to se muze OK

PS: jeste nedavno nas nase spicky v politice strasili Reckem..a boze..lide jim na to skocili a zvolili je pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 14:14   Citovat  

Odkaz
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 15:24   Citovat  

Už mě tu rozjetá diskuze ala "Helborne pochop to" ani nebaví číst, jdu dělat něco užitečnýho. Buď jsi na moje příspěvky vysazenej nebo hůř, rád do všeho rýpáš bez jakékoliv konstruktivní diskuze. Na takový lidi nebudu plácat drahocenou energii.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 15:34   Citovat  

Redy napsal:
Už mě tu rozjetá diskuze ala "Helborne pochop to" ani nebaví číst, jdu dělat něco užitečnýho. Buď jsi na moje příspěvky vysazenej nebo hůř, rád do všeho rýpáš bez jakékoliv konstruktivní diskuze. Na takový lidi nebudu plácat drahocenou energii.

Pardon, že chtít konkrétní odpověď není konstruktivní diskuze! pořádnej výtlem

Odpověz, prokaž, že Tvoje názory jsou správné a podložené a že Tebou navrhované řešení může fungovat, vyvrať moje argumenty a uznám,že máš pravdu. Zatím jsem tu nic takového nenašel.

Víru, že člověk není sobec, který chce hlavně "přežít" a že se lidstvo umí poučit z chyb minulosti, jaksi nesdílím, protože dějiny lidstva jsou víceméně stálým bojem o moc, byť rozdílnými formami...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 16:17  Naposledy upravil Hlavator dne 1.3.2012 , 16:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Takze chapu li to dobre ..jak Crx tak Hell jste smireni s denim v teto zemi,potazmo ve svete..netrapi vas situace,ktera v tehle zemi panuje, nevadi vam nalada lidi a jejich znechuceni ceskou politikou..proste zivot jde dal a porvem se s nim tak jak nam ho ti nahore nalinkuji? A co..hlavne,ze ja si vydelam na nove auto,zaplatim hypo a budu mit co do pusy ? nemate pocit,ze by se to melo zmenit.. Co treba Hell..je spokojenej s tim co se deje na ministerstvu spravedlnosti-to je trosku tvuj obor? Co rikas na pana Rampulu nebo Pospisila ? Nemas pocit,ze to co se deje uz je vysmech obcanovi primo do xichtu ? nebo vysoke skolstvi a jeho reforma .. mozna studaci jsou ti jedini v tehle zemi kdo se jeste nesmirili s tim drzet hubu a krok ? Proc jsou kapacity skolstvi za studenty a presto Dobes vymejsli a odvolava postupne jeden debilnejsi napad za druhym to mi hlava nebere neni to dalsi vysmech ceskemu obcanovi primo do obliceje ?

iDnes Se stydím

" Třicetiletý šofér olomouckého Dopravního podniku podle svých slov na protest proti politickým elitám pokreslil nejméně 30 reklam na autobusech, které si před volbami 2010 pronajaly strany. Připisoval na ně slogany, v nichž politiky označoval za lháře, zloděje, korupčníky a prostitutky a maloval jim tykadla.

Nakonec ho udal kolega a Smetana skončil před soudem za poškozování cizího majetku. K trestnímu řízení se s nárokem na náhradu škody připojila ze tří stran, jejichž plakáty na autobusech byly (ODS, ČSSD a KDU-ČSL), pouze ODS a řidič jí musel zaplatit 15,5 tisíce korun.

Kromě toho mu soudkyně Markéta Langerová, manželka někdejšího poslance a lídra olomoucké ODS Ivana Langera, vyměřila 100 hodin obecně prospěšných prací, které ale Smetana na protest proti celému procesu odmítl odpracovat. "

Takze za pomalovani 30 plakatu zaplatil 15,5tis a dostal jako bonus od Langerovi manzelky / jinak kdo by to nevedel tak p.Langer totalne zruinoval ceskou policii OK / 100h prospesnych praci..neni tohle vysmech ceskemu obcanovi?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 16:28   Citovat  

Hlavator napsal:
Takze chapu li to dobre ..jak Crx tak Hell jste smireni s denim v teto zemi,potazmo ve svete..netrapi vas situace,ktera v tehle zemi panuje, nevadi vam nalada lidi a jejich znechuceni ceskou politikou..proste zivot jde dal a porvem se s nim tak jak nam ho ti nahore nalinkuji? A co..hlavne,ze ja si vydelam na nove auto,zaplatim hypo a budu mit co do pusy ? nemate pocit,ze by se to melo zmenit.. Co treba Hell..je spokojenej s tim co se deje na ministerstvu spravedlnosti-to je trosku tvuj obor? Co rikas na pana Rampulu nebo Pospisila ? Nemas pocit,ze to co se deje uz je vysmech obcanovi primo do xichtu ?

Ne, nechápeš. Úsměv Ale odmítám živelné řešení ve stylu "chceme to jinak", protože to půjde do ještě větší srajdy.

K Pospíšilovi ani k tomu, jak se choval Mečl k lidem se vyjadřovat nebudu - to je přesně o tom,že na západě úředník zůstane, ne že ho vyhodí,když se změní politické vedení, proto že jim nejde na ruku.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 16:34   Citovat  

Potom me zajima vase reseni....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 17:33   Citovat  

Ja chapu co se Hlavator snazi rici, ma castecne pravdu, problem, nebo spise fakt je ten, ze lide sice nejsou spokojeni se soucasnou politickou situaci, vetsina populace v cr nedosahuje prumerneho platu atd, atd...
Ale aby se lidi jako je Hellborn, Crxman nebo ja sebrali a sli s tim neco udelat... na to je potreba preci jen trochu vice, podivej se Hlavatore, mame co jist, pit, nase deti chodi do skoly, pokud porovname nasi zivotni uroven s minulosti, kua vzdyt my si zijeme jako cunatka v zite, vubec nic nam nechybi. Nemame za co bojovat, nebo co menit, zijeme ve svobodne zemi, kde ma kazdy sanci se diky svemu vzdelani, aktivite, atd. jakkoli prosadit a kdo tohle popira je bud hlupak, nebo kuze lina, nikdo ti dnes zadarmo nic neda, ale to je vsem jasne. Smutnit nad tim, ze neco neni fer je zbytecne, vse je o lidech, neexistuje rovnost, i pralidi meli mezi sebou vycuranky, kteri si ze spolecnych zasob brali vice, nez ostatni. To je realita-genetika.
Mame demokraticke usporadani statu, coz je nejidealnejsi reseni at se na to podivas z jakehokoli uhlu, problematika ACTA je o tom samem, zachovat demokracii a jakous takous neutralitu internetu. Nedelam si iluze, programator v google dostane tucny balik a kdyz zadate do vyhledavace slovo "lejno" objevi se vam nejuzasnejsi Horstova sekacka na travu:). Ale to same je v politice, jsme jen lide, do urcite miry tohle dav prehlizi, zatim mame velke rezervy k tomu, abysme sli vyhazet vladu z oken.

Pro me jsou ted dulezita temata: ACTA a statni vzdelani zdarma, protoze jsem toho nazoru, ze kazdy Ferda z te, byt nejzapadlejsi vesnice, ma mit moznost ziskat titul. Tohle si nasi pani politici musi vyjasnit, jde o zakladni pravo cloveka na vzdelani, i mezi naprosto chudymi lidmi jsou inteligentni deti, naroky na vzdelani se neustale zvysuji, nemuzeme dovolit nektere socialne slabsi rodiny odriznout od moznosti vzdelat se a stat se tak nekonkurence schopnymi...
Jsou veci, kde by danovy poplatnik mel prispet, bohuzel penize se topi ve statnich zakazkach (silnice, apod.) Rodina a vzdelani lide, jsou zakladem statu, snad zvitezi rozum.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 17:43   Citovat  

Aceman napsal:
Pro me jsou ted dulezita temata: ACTA a statni vzdelani zdarma, protoze jsem toho nazoru, ze kazdy Ferda z te, byt nejzapadlejsi vesnice, ma mit moznost ziskat titul. Tohle si nasi pani politici musi vyjasnit, jde o zakladni pravo cloveka na vzdelani, i mezi naprosto chudymi lidmi jsou inteligentni deti, naroky na vzdelani se neustale zvysuji, nemuzeme dovolit nektere socialne slabsi rodiny odriznout od moznosti vzdelat se a stat se tak nekonkurence schopnymi...
Jsou veci, kde by danovy poplatnik mel prispet, bohuzel penize se topi ve statnich zakazkach (silnice, apod.) Rodina a vzdelani lide, jsou zakladem statu, snad zvitezi rozum.

Topi..presne tak..ne,ze se vyuzivaji,ale spise se zneuzivaji-topi se..lide ve vedeni statu nejsou schopni cerpat dotace z EU ..ja nerikam,ze se mame spatne..ja nerikam ze se mi nelibi demokracie..ja rikam to,ze se tady krade a korumpuje ve velkem a ani ted kdy uz se o tom verejne skutecne vi tak se nedeje nic..souzeni a posilani jsou do vezeni lide kteri vymeni panacky na semaforech a nebo pomaluju plakaty politiku - i kdyz zaplatili pokutu , pripadne skodu..

me vadi,ze tahle zeme by mohla byt jeste mnohem lepsik zivotu..bohuzel je verejne rozkradana a nikdo s tim nic nedela ..to je to co me konkretne primarne na tehle zemi vadi..z koho jineho nez z obcanu by politici meli mit strach kdyz policii uz znicili?
   Návrat  
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 17:47   Citovat  

Nerad Vam vstupuji do debaty, ale co ten protest toho 15.3. 2012 ? zalozit nove tema nebo to budem resit tady ? Ja jdu urcite a vim jeste o spouste dalsich lidi co jdou a myslim si ze by uz bylo nacase prestat klikat na To se mi libi a zvednout zadecky ... Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 17:54   Citovat  

RobiXman napsal:
Nerad Vam vstupuji do debaty, ale co ten protest toho 15.3. 2012 ? zalozit nove tema nebo to budem resit tady ? Ja jdu urcite a vim jeste o spouste dalsich lidi co jdou a myslim si ze by uz bylo nacase prestat klikat na To se mi libi a zvednout zadecky ... Úsměv

nezbyva mi nez se ho take zucastnit OK ..a ano..zalozil bych k tomu ve volne diskuzi Topic byt tebou..tady by to zapadlo v zaplave argumentu nas vsech proti sobe navzajem HaHaaa

vadi mi kdyz prasata nahore primo kradou nebo pripadne ke kradezim davaji prostor a nikdo za to nejde sedet zmatenej vadi mi nekompetentni lidi ve vedeni tehle zeme..vadi mi co se tady deje a proto pujdu

PS: zajmalo by mne jestli by cechacci vylezli z tepla domova kdyby se vyvalili ceske gorily tak jako ty slovenske..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 18:48   Citovat  

Co bys chtel od statu, kde dav, tedy vetsina-prumer, podle drivejsiho poradce prezidenta Havla je vetsina, tedy prumer, spise podprumer, s cimz souhlasim. Tak tato vetsina zastava nazor, ze kdo nekrade, okrada rodinu, resp. oni kradou, ale to je spolecensky prijatelne, my bysme to delali-me take:). Masa je hloupa, dokaze s ni manipulovat jen par jedincu, kteri presne vedi, co chce masa slyset.
Ovladat masu je snadne, lide nemaji svuj vlastni nazor, ktery je podlozeny informacemi...kdo si napr. precte detailne volebni program nejake strany, nez hodi do mailboxu obalku?Úsměv Ten samy trouba po volbach nadava a krici v hospode, jak je vse na lejno, ale ti nahore moc dobre vedi, ze tato podprumerna VETSINA, je naprosto neskodna. Lidska blbost je nadherna vlastnost, kterou par chytrejsich jedincu ukazkove vyuziva:)
Ja misto nadavani v hospode vydelavam penize, resp. se o to snazim, mustang neco sezere:)

edit: Internet je ovsem celosvetova zalezitost, kde zminenych par chytrejsich jedincu, kteri chteji s timto mediem manipulovat, narazilo na jine chytre jedince, ovsem na opacne strane barikady. Internet pouziva temer kazdy, hlavne mladi lide a proto nebylo zadnou metodou mozne, celosvetove internet v tichosti "ovladnout" a predelat do podoby, jak to chteji vydavatelske spolecnosti.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 19:57   Citovat  

Hlavator napsal:
Potom me zajima vase reseni....

Globální, které by vyřešilo vše najednou neexistuje, můžeš se snažit po částech a doufat,že to,co změníš, se zas nepos... jiným způsobem. Ale ty cíle si musíš napřed stanovit a pak stanovit způsob, jakým je chceš řešit a doufat, že se podaří přesvědčit dostatek lidí. Viz. Acta - ukázalo se, jaké může mít dopady a postupovalo se proti. Nějakej obecnej kec, že "je třeba se oprostit od peněz a individualismu", lidi nepřesvědčí. Mně tady Redy tvrdí, e nechci pochopit. Kromě toho,že z něj pořádně nevypadlo co, tak sám nechápe jeden ze smyslů vzdělání... Ale asi je tak přirozeně prudce inteligentní,že si umí vše sám spočítat, pochopit a vymyslet mechanismy,které zajistí "blahobyt pro všechny". V tom případě jsem vůl, protože tohle fakt nedokážu. Možná bych dal dohromady mechanismy, které by mohly zajistit směřování k určitému cíli, ale to je potřeba provázat s ekonomickou náročností, výdaji a dopadem a to neumím. Každpádně, pokud Redy nemá pocit, že vzdělání je užitečné, tak je mi ho velice líto, protože se obávám,že sám je obětí nějakých politiků nebo jiných hráčů, protože ti potřebují,aby lidi nebyli vzdělaní a dali se jim mnohem snáz nakukat různý bludy a ovládat je. Jak to bylo za komančů: Já jsem horník (dělník),kdo je víc? Tím všem podsouvali, že vzdělání je vlastně zbytečné, důležité je makat pro společnost... To je kua Orwellova Farma zvířat jak vyšitá a evidentně to funguje stále stejně a dokud bude člověk člověkem, tak to tak fungovat bude.
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 20:01   Citovat  

Aceman: nemáme za co bojovat? pouze neznalost dění kolem sebe Úsměv

Hellborn: ok, chceš něco konkrétnějšího? Mou vizí budoucnosti je vrátit penězům jejich původní smysl, což je pouhý prostředek směny, nikoliv prostředek chamtivosti, podrobněji například v konceptu základního příjmu který jsem zmiňoval. Neříkám že je to doladěné do dokonalosti, bude to chtít ještě velmi podrobnou a rozsáhlou analýzu ale už je to něco na čem se dá stavět. Dále je to udržitelná společnost, která bude vědět že je jí planeta pouze propůjčena k užívání a že si tu nemůže dělat co se jí zlíbí, jinak za to ponese následky. Nás se to ještě tolik netýká ale to co tu uděláme my tu zůstane pro další generace které se s tím budou muset vypořádat. Absolutně se odkláníme od základních principů na kterých tato planeta funguje a je potřeba to řešit, v rámci chamtivosti a láskou po zisku už si docela zahráváme jak na poli chemie, tak s tím související reprodukce, potravinářství a dalších oborů. Co se týče potravinářství už si také zahráváme a měli by jsme se více soustředit na přírodní zdroje které naše planeta nabízí. Viz nesmyslné hledání levnějších přísad do potravin kdy se uchylujeme k takovým činnostem jako je přidávání posypové soli, melaminu a dalších, což stojí tisíce životů a ani si neuvědomujeme jaké to přinese komplikace pro příští generace. Toho se týká i zdravotnictví, kde se v zájmu zisku vědomě používají látky, které člověku škodí i když jsou mnohem učinnější tradiční způsoby léčení vyzkoušené po tisíce let. Za posledních sto let se velmi změnilo chování lidí na planetě a myslíme si že jsme páni tvorstva, jenže tisíce a tisíce let evoluce se nedá obejít a mnoho látek kterým se teď v rámci zisku vystavujeme naše tělo nedokáže odbourávat a proto se velmi rozšiřuje alzhaimr, neplodnost a další civilizační choroby, s tím vším je potřeba urychleně něco dělat a já vidím odpovědi na všechny otázky právě v peněžním systému který jsme zavedli a který není tak starý. Úroky a z toho plynoucí astronomické dluhy nejsou tak staré. Stačí toto jako konkrétní příklady? Nechci se tu rozepisovat na dvacet stránek, člověk musí také chtít sám se nějak zajímat.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anonymous a Stop Vlade - co vy na to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina