Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Civic 5G 4D
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:44  Naposledy upravil Harry dne 9.3.2011 , 1:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj,

poohlizim se po civicu 5G 4D.
Kdyz by jste nekdo premyslel v blizke dobe o prodeji tohoto auta, rad si shlednu Vase nabidky, at uz zde, lepe v SZ.

Dekuji za spolupraci přátele

H+
Edit: Kdyby byla s klimou OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 0:35   Citovat  

jaká motorizace a cenový rozpočet???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 1:22   Citovat  

sablos napsal:
jaká motorizace a cenový rozpočet???

Vsechny moznosti jsou otevrene.

Avsak, lepe ESInu D16Z6 nez LSI D15B2.
Nejlepe ale VTEC-E D15Z1, ale to by byl asi problem sehnat Bueee

Cena je zavisla na motoru, ale co si budeme povidat, levneji/lepe Se stydím , hranici nemam presne urcenou.
Ve hre je i pokus o prodej stavajiciho neHondiho auta, ktery by vse dost ovlivnil.
Nikdy bych ale nedal 80tis. jako tehdy za mou prvni D15B Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 9:14  Naposledy upravil sablos dne 9.3.2011 , 9:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Harry napsal:
Vsechny moznosti jsou otevrene.

Avsak, lepe ESInu D16Z6 nez LSI D15B2.
Nejlepe ale VTEC-E D15Z1, ale to by byl asi problem sehnat Bueee

Cena je zavisla na motoru, ale co si budeme povidat, levneji/lepe Se stydím , hranici nemam presne urcenou.
Ve hre je i pokus o prodej stavajiciho neHondiho auta, ktery by vse dost ovlivnil.
Nikdy bych ale nedal 80tis. jako tehdy za mou prvni D15B Velmi šťastný
No ESI se dá sehnat ale ted nejak jich moc neni na obzoru, LSIček je tu jak máku, ale VTEC-E D15Z1/3 se do tohohle c5g nedával to až od 6g. já sem přemýšlel o prodeji ale zatim neni druhý auto do baráku.tak pardon za mystifikaci, ale dával se až ke konci ne? někdy kolem 94-95?
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 9:15   Citovat  

sablos napsal:
No ESI se dá sehnat ale ted nejak jich moc neni na obzoru, LSIček je tu jak máku, ale VTEC-E D15Z1/3 se do tohohle c5g nedával to až od 6g. já sem přemýšlel o prodeji ale zatim neni druhý auto do baráku.

nedělej v tom bordel D15Z1 se do c5g dával úplně běžně 66kW vtec-e
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 9:26   Citovat  

Destak napsal:
nedělej v tom bordel D15Z1 se do c5g dával úplně běžně 66kW vtec-e

Jo,jo, do C6g se dával až Z3 (66kW) a Z6 a Z8...

Akorát si tou Z1 nejsem úplně jistý u sedanu - vždy jsem jí viděl jen ve 3D... To chce kupující šetřit palivo,když chce ekonoma? to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 9:49   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo,jo, do C6g se dával až Z3 (66kW) a Z6 a Z8...

Akorát si tou Z1 nejsem úplně jistý u sedanu - vždy jsem jí viděl jen ve 3D... To chce kupující šetřit palivo,když chce ekonoma? to mi hlava nebere

V coupe C5G 1.5 jsem jezdil slusne za nejakych 6,5 - 7 Prahu. Pri dnesnich cenach benzinu je to tak akorat a neni zrovna nutne platit vic.
Nevim proc, ale trosku se branim ESIne. Co vim z doslechu, je pry trochu rozeranejsi. Nevim, jesti je to az tak pravda.
A Vtec-e je mi sympatictejsi, co do vykonu/objem a i te spotrebe Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 9:57   Citovat  

Harry napsal:
V coupe C5G 1.5 jsem jezdil slusne za nejakych 6,5 - 7 Prahu. Pri dnesnich cenach benzinu je to tak akorat a neni zrovna nutne platit vic.
Nevim proc, ale trosku se branim ESIne. Co vim z doslechu, je pry trochu rozeranejsi. Nevim, jesti je to az tak pravda.
A Vtec-e je mi sympatictejsi, co do vykonu/objem a i te spotrebe Úsměv

Esina bude rozežranějsí ve Vtecu, do kterého se při klidné jízdě nedostaneš. Úsměv Já měl s ekonomem (D15Z6) průměr 6l - beru kombinovanou spotřebu, čistě ve městě jsem nádrž nikdy nevyjel,ale odhadem by těch 7l měl taky... A nevím,jak u Z1,ale Z6 má kvůli spotřebě delší převodovku = o něco horší zrychlení a s tím spojená nutnost víc podřazovat a točit...

Jo a mimochodem, Targaman měl s ESi Targou na dovolené po kempech (zadní nárazník měl jen pár cm nad zemí) spotřebu cca 5,9l (trasa byla okresky - přes Alpy,kde jsme si to hodně užívali, dálnice, města)...

Samozřejmě bude záležet na stavu motoru,ale výrazně dramatický rozdíl ve spotřebě bych tam neviděl.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 10:06   Citovat  

Hellborn napsal:
Esina bude rozežranějsí ve Vtecu, do kterého se při klidné jízdě nedostaneš. Úsměv Já měl s ekonomem (D15Z6) průměr 6l - beru kombinovanou spotřebu, čistě ve městě jsem nádrž nikdy nevyjel,ale odhadem by těch 7l měl taky... A nevím,jak u Z1,ale Z6 má kvůli spotřebě delší převodovku = o něco horší zrychlení a s tím spojená nutnost víc podřazovat a točit...

Jo a mimochodem, Targaman měl s ESi Targou na dovolené po kempech (zadní nárazník měl jen pár cm nad zemí) spotřebu cca 5,9l (trasa byla okresky - přes Alpy,kde jsme si to hodně užívali, dálnice, města)...

Samozřejmě bude záležet na stavu motoru,ale výrazně dramatický rozdíl ve spotřebě bych tam neviděl.
asi tak no, VTEC-E nevim má to 66 kw jako d15b2 s tou se dá taky jezdil kolem 6-7 klidnou jízdou, a nesháni se tam špatně jako d15z1/3, sam mam D15B a jsem spokojen s jizdnima vlastnostma a spotřebou pokud to netejrám ad do redline tak spotřeba je nakych 6 litrů.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 10:48   Citovat  

Hellborn napsal:

To je moc hezky udaj o spotrebe. Na dalnicich to prave hezky pada.
Je to sice mimo misu, s P4G jsem jel Praha-Ostrava-z5 za 6,8 HaHaaa (objem 2.3, zbytek nadrze jsem jeste dojizdel v Praze a pak spocetl).
Z toho vypliva, ze je to o stavu motoru hodne, takze vyhraje asi nevylitana Esina Je to tam.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 11:10   Citovat  

Harry napsal:
To je moc hezky udaj o spotrebe. Na dalnicich to prave hezky pada.
Je to sice mimo misu, s P4G jsem jel Praha-Ostrava-z5 za 6,8 HaHaaa (objem 2.3, zbytek nadrze jsem jeste dojizdel v Praze a pak spocetl).
Z toho vypliva, ze je to o stavu motoru hodne, takze vyhraje asi nevylitana Esina Je to tam.

ještě takovou najdi, ESi ve většině případů koupil někdo kdo chtěl lítat a neměl na vti podle toho že neměl prachy vypadá většinou i údržba motoru ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 11:30   Citovat  

Destak napsal:
ještě takovou najdi, ESi ve většině případů koupil někdo kdo chtěl lítat a neměl na vti podle toho že neměl prachy vypadá většinou i údržba motoru ...

Nebo tak no. Dedeckove, co nemate vnoucata a rodinu....tady jsme Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2012 , 17:31   Citovat  

Skoro po roce probouzim/pripominam tema. Úsměv
Sekci prodej obcas prochazim, ale kdyby nekdo chtel nabidnout primo, zasadni info je v uvodu diskuze.

Jsem radeji za PM.

Gracias je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2012 , 17:41   Citovat  

cenová relace??
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2012 , 18:32   Citovat  

sablos napsal:
cenová relace??

hmhmhm, tak letos ji uz uvedu. Velmi šťastný
Do 30tis. Nic neni dost levne, vis jak. Zalezi na hodne okolnostech samozrejme. V nejakem bode se vzdy sejdes. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2012 , 18:42   Citovat  

No je zde na prodej sedan za 30 ale má par vad technickýho rázu ale lak má vynikajicí ovšem d15b2, no a pak ja zvažuji prodej svý D15B po generálce a spoustě serepetiček co sem do toho nastrkal a já sem za ní chtěl aspon 35(to mě stálo GO cenu auta nepočítam) a žebych šel do kombíka 6G.kdyžtak se číhni ke mě do garáže ale řikam na rovinu že venek neni nic moc, zato technická stranka je na 1- olej to nebere docela to jede.
   Návrat  
KadlikHonďák je teď offline  KadlikHonďák
PříspěvekZaslal: 4.3.2012 , 17:22   Citovat  

Dobrý den, mám 1.5 Lsi D15B2 sedan 93' jezdí bez poruch, nebere olej.. Představoval bych si tak do těch 20 tisíc - no i 18 by nevadilo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 17:19   Citovat  

sablos napsal:
No je zde na prodej sedan za 30 ale má par vad technickýho rázu ale lak má vynikajicí ovšem d15b2, no a pak ja zvažuji prodej svý D15B po generálce a spoustě serepetiček co sem do toho nastrkal a já sem za ní chtěl aspon 35(to mě stálo GO cenu auta nepočítam) a žebych šel do kombíka 6G.kdyžtak se číhni ke mě do garáže ale řikam na rovinu že venek neni nic moc, zato technická stranka je na 1- olej to nebere docela to jede.

No ten tvuj vypada opravdu dobre, jen ta cena po pravde receno Velmi šťastný Na druhou stranu, generalkou jsem si na p4g taky prosel a naslednou cenu auto uplne chapu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 17:19   Citovat  

KadlikHonďák napsal:
Dobrý den, mám 1.5 Lsi D15B2 sedan 93' jezdí bez poruch, nebere olej.. Představoval bych si tak do těch 20 tisíc - no i 18 by nevadilo.

SZ
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 17:30   Citovat  

Harry napsal:
No ten tvuj vypada opravdu dobre, jen ta cena po pravde receno Velmi šťastný Na druhou stranu, generalkou jsem si na p4g taky prosel a naslednou cenu auto uplne chapu.
právě jak píšu, auto prodávam za cenu GOčka, to že v autě je dalších 20-25 tisic nepočítam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Civic 5G 4D
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina