Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzdove destičky FERODO
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 22:11   Citovat  

Petr 78 napsal:
Nezlob se na mě, ale moje osobní zkušenost není ani OT ani nesmysl.
Když mi destičky ATE vydrží sotva 20 000 km při normálním používání, práší jako blázen, drolí se a odlupuje obložení při 50% a nijak extra nebrzdí a naopak destičky Ferodo Premier neubývají zdaleka tak rychle, nepráší tolik, nepískají a brzdí lépe, tak je mi úplně jedno, jaké máš ty "zkušenosti" z obchodu s náhradními díly.
A nejedná se o zkušenost s ATE na jednom autě. Mrk
Já si destičky ATE už nikdy nekoupím a ani je nikomu nedoporučím.
Tečka

Velmi šťastný kazdy sveho stesti (ve Tvem pripade i jmena) strujcem Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 22:15   Citovat  

Petr 78 napsal:
Když mi destičky ATE vydrží sotva 20 000 km při normálním používání, práší jako blázen, drolí se a odlupuje obložení při 50% .....
a kotouče máš? styl jízdy si asi domyslím.

já mam s ATE skvělou zkušenost, ubývají dost (desky) ale fungují super OK

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
-2
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 23:19   Citovat  

posero napsal:
a kotouče máš? styl jízdy si asi domyslím.

já mam s ATE skvělou zkušenost, ubývají dost (desky) ale fungují super OK

Na jednom autě jsou kotouče Nipparts a na druhém origo Honda.
Podle čeho si domyslíš styl jízdy?

To že desky hodně ubývají, bych čekal (a akceptoval) u ICERu a podobných blát, ale ne u předražených ATE.
Já měl taky dobré zkušenosti s deskami ATE, ale to byly ještě Made in Germany.
A kde se vyrábí teď?
Zdá se ti v pohodě, když se německé destičky vyrábí ve Španělsku?
Mně teda ne a rozdíl jsem poznal.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 23:25   Citovat  

tak vím ja jezdíš. spousta věcí se změnila to vím, sem zvědav jak se budou chovat další generace destiček na autě

kde se věci vyrábí je naprosto jedno. mašina bude tu tmu lisovat stejně v německu i v číně.

ptam se proto, že mam zkušenost s tím, že fungují jen některý kombinace desky x kotouče, tak mi zajmá který máš ty

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 23:33  Naposledy upravil ReNo dne 8.3.2012 , 23:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Petr 78 napsal:
Na jednom autě jsou kotouče Nipparts a na druhém origo Honda.
Podle čeho si domyslíš styl jízdy?

To že desky hodně ubývají, bych čekal (a akceptoval) u ICERu a podobných blát, ale ne u předražených ATE.
Já měl taky dobré zkušenosti s deskami ATE, ale to byly ještě Made in Germany.
A kde se vyrábí teď?
Zdá se ti v pohodě, když se německé destičky vyrábí ve Španělsku?
Mně teda ne a rozdíl jsem poznal.

Boze, ty mas fakt nazory ...
Nacez kdyz jezdis na Nippartsu a kritizujes ATE HaHaaa

Jak prijit k pomluvam v ocich odbornika?
Mam firmu v Nemecku. Nestiham s vyrobou a tak jsem se rozhodl pro stavbu nove fabriky. Hle, ve Spanelsku mam tretinove mzdove naklady. A hele, ze Spanelska muzu rovnou expedovat zbozi lodi do USA, to se mi take hodi. Super, postavim tam nejnovejsi fabriku. Usetrim na mzdach pro tech par lidi. No stejne vsechno udela stroj. I to vkladani do krabice.. lidi to pouze hlidaji a expeduji. Tak ... a problem na svete. Sakra, delam nekvalitni veci, bot nova fabrika je v "horsi" zemi ..
A vite co je nejlepsi?
Ze na vsech produktech ATE co dodavame je jasne napsano, ze Made in Germany. No co, nekdo ale vi, ze jsou delane ve Spanelsku. A proc to vi? Hmm, vzdyt on je ani nepouziva, kdy asi videl krabicku od ATE naposledy?

Vsem ctenarum se omlouvam, ale takove predpotopni nazory musim komentovat.
Amen VTEC

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 23:44   Citovat  

posero napsal:
tak vím ja jezdíš. spousta věcí se změnila to vím, sem zvědav jak se budou chovat další generace destiček na autě

kde se věci vyrábí je naprosto jedno. mašina bude tu tmu lisovat stejně v německu i v číně.

ptam se proto, že mam zkušenost s tím, že fungují jen některý kombinace desky x kotouče, tak mi zajmá který máš ty

Věř tomu, že to tak není. Opravdu ne. Já ten rozdíl poznal. Nebudu polemizovat nad tím, proč to tak je. Mně stačí moje zkušenost.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 23:47   Citovat  

ReNo napsal:

Já se s tebou ale nechci hádat.
Pouze jsem napsal svoje zkušenosti. Mrk

tomas311 je teď offline  tomas311
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 7:10   Citovat  

posero napsal:

Kde sa veci vyrabaju rozhodne nieje jedno. je rozdiel medzi kvalitou a kvalitou. rozhodne to nefunguje tak, ze zoberem fabriku, odveziem ju do mongolskej stepi a budem robit za stvrtinu nakladov rovnaku kvalitu. Toto si ale bohuzial vela manazerov mysli. offtopic

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 7:32   Citovat  

tomas311 napsal:
Kde sa veci vyrabaju rozhodne nieje jedno. je rozdiel medzi kvalitou a kvalitou. rozhodne to nefunguje tak, ze zoberem fabriku, odveziem ju do mongolskej stepi a budem robit za stvrtinu nakladov rovnaku kvalitu. Toto si ale bohuzial vela manazerov mysli. offtopic

Nesrovnavej rozvojovou zemi s vyspelou zemi. Bot jinak je to jednoduche. TRW dela cast vyroby v CZ, MANN dela velkou cast vyroby v CZ. A vlastne kolik automobilek tu vyrabi vozidla? To vse je nekvalitni, nebot CR taktez nepatri mezi "kvalitni staty"?

Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 7:40   Citovat  

Je mi naprosto jasné, že každý máme nějaké názory a zkušenosti...

Já se trošku snažím zkušenosti zobecňovat, až když je mám ověřené na více případech, jinak vždy zdůrazňuji, že to je můj názor a kdo ho akceptuje a kdo ne, to už je jen na každém čtenáři...

Nicméně je mi vždycky líto, když se tady na fóru konstruktivní diskuse zvrhne v osobní napadání, to totiž potom stejně nic nevyřešíme a jen to vlastně ostatní odradí, hodnota takového topicu se pak rovná nule...

Pojďme se snažit to řešit o něco víc konstruktivně...
Přiznávám, že s tím sám mívám někdy problémy, ale zase na druhou stranu se mi to stává hlavně v oblastech, kde mám pocit, že nějaké zkušenosti mám a druhá věc je psaný text, bohužel dost často vyzní jinak, než to třeba já myslím, možná s tím má problém i někdo jiný než já...

Protože takováto diskuse, asi nemá moc velký význam, stejně nikdo neustoupí a mám takový pocit, že to již nikdo číst nebude...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 8:38   Citovat  

Petr 78 napsal:
Věř tomu, že to tak není. Opravdu ne. Já ten rozdíl poznal. Nebudu polemizovat nad tím, proč to tak je. Mně stačí moje zkušenost.

rozdíl nastal to nepopírám ale nemyslím, že by to bylo k horšímu.... ten materiál funguje naprosto super, jen desky ubejvaj. zase jedny kotouče vydrží dvoje desky jinak to vyhazuju najednou

a představy který máte mě oprvdu baví Velmi šťastný stejná výrobní linka jen v jiný zemi a bude vyrábět jinak? ... tím to nebude, protě firma změnila složení směsi

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 9:42   Citovat  

zase trocha offtopic , ale ano bude robit inak. vyroba nieje o tom, ze dam linku a ludia tam nieco vkladaju a nieco vyberaju. ide o kontrolu vstupneho materialu, o vystupnu kontrolu vyrobkov, o servis a nastavovanie zariadeni a pod...
Co sa tyka vyrobkov z SK a myslim aj CZ, tak by som problem s kvalitou nevidel. Za tych Spanielov by som ruku do ohna nedal.

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 10:03   Citovat  

tomas311 napsal:
zase trocha offtopic , ale ano bude robit inak. vyroba nieje o tom, ze dam linku a ludia tam nieco vkladaju a nieco vyberaju. ide o kontrolu vstupneho materialu, o vystupnu kontrolu vyrobkov, o servis a nastavovanie zariadeni a pod...
Co sa tyka vyrobkov z SK a myslim aj CZ, tak by som problem s kvalitou nevidel. Za tych Spanielov by som ruku do ohna nedal.
ted si tak trošku protiřečíš ne????? zezačátku píšeš že zboží a směsi musi projit vstupní a výstupní kontrolou, a nakonec napíšeš že bude v jine tovarně jiná kvalita, oni existují nějaké normy a ty se musí dodržet jak v továrně v čechách tak i např v továrně ve španělsku.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 10:44   Citovat  

prave v tom moze byt rozdiel, ako pristpuju ku kontrole, ci pustia von vsetko, alebo napr. 2.triedu vyhodia, ci zaplatia kvalifikovanych ludi na nastavenie zariadeni, alebo sa spolahnu, ze to zvladne operator atd...

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 10:47   Citovat  

sablos napsal:
ted si tak trošku protiřečíš ne????? zezačátku píšeš že zboží a směsi musi projit vstupní a výstupní kontrolou, a nakonec napíšeš že bude v jine tovarně jiná kvalita, oni existují nějaké normy a ty se musí dodržet jak v továrně v čechách tak i např v továrně ve španělsku.

No známe španělské "mañana"... Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 18:12   Citovat  

ReNo napsal:

Jak prijit k pomluvam v ocich odbornika?
Mam firmu v Nemecku. Nestiham s vyrobou a tak jsem se rozhodl pro stavbu nove fabriky. Hle, ve Spanelsku mam tretinove mzdove naklady. A hele, ze Spanelska muzu rovnou expedovat zbozi lodi do USA, to se mi take hodi. Super, postavim tam nejnovejsi fabriku. Usetrim na mzdach pro tech par lidi. No stejne vsechno udela stroj. I to vkladani do krabice.. lidi to pouze hlidaji a expeduji. Tak ... a problem na svete. Sakra, delam nekvalitni veci, bot nova fabrika je v "horsi" zemi ..
A vite co je nejlepsi?
Ze na vsech produktech ATE co dodavame je jasne napsano, ze Made in Germany. No co, nekdo ale vi, ze jsou delane ve Spanelsku. A proc to vi? Hmm, vzdyt on je ani nepouziva, kdy asi videl krabicku od ATE naposledy?

Vsem ctenarum se omlouvam, ale takove predpotopni nazory musim komentovat.
Amen VTEC

A včil mudruj...

Resize of Rotation of Fotografie1777.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Resize of Rotation of Fotografie1777.jpg, 130.85 kB

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 18:15   Citovat  

Petr 78 napsal:
A včil mudruj...

Nemusim, bot ja verim i spanelskemu ATE HaHaaa
V pondeli Ti poslu fotku nasich dodavek. Co asi reknes pote, az zjistis, ze jsou vyrobeny v DE? muhehe

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 18:20   Citovat  

sablos napsal:

Přesně jak píše tomas311. Problém je v lidech a v jejich přístupu k práci a smyslu pro kvalitu a detail. A to právě jižanské národy nemají.
Hellborn to vystihnul trefně jedním jejich slovem.
Ale co, každýho věc, co si koupí. Když je někdo naivní a věří marketingovým kecům, jeho boj.
Já si o tom myslím svoje na základě zkušeností a jsem ochotný se o tyto zkušenosti podělit s tím, kdo o to bude stát.
A proto bylo založeno toto téma

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 18:26   Citovat  

ReNo napsal:
Nemusim, bot ja verim i spanelskemu ATE HaHaaa
V pondeli Ti poslu fotku nasich dodavek. Co asi reknes pote, az zjistis, ze jsou vyrobeny v DE? muhehe

Ale já nenapsal, že všechny destičky ATE se dělají pouze ve Španělsku.
Já jsem se pouze podělil o zkušenost se španělskými destičkami.
Fotku jsem pořídil speciálně pro tebe, aby sis nemyslel, že si vymýšlím.
Opravdu nechápu o co ti jde, ale vidím že to je těžké OT.
Ani jeden tvůj příspěvek v tomto tématu nepomohl jeho zakladateli. On se ptal na zkušenosti s deskama Ferodo.
A co jsi napsal ty? Kromě spousty neužitečných keců, urážek a napadání jenom to že ti Feroda pískaly.
Gratuluju, jsi borec a ohromě jsi zakladateli téma pomohl.....

5 háček
-1
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 18:41   Citovat  

Petr 78 napsal:
Když mi destičky ATE vydrží sotva 20 000 km při normálním používání, práší jako blázen, drolí se a odlupuje obložení při 50% a nijak extra nebrzdí a naopak destičky Ferodo Premier neubývají zdaleka tak rychle, nepráší tolik, nepískají a brzdí lépe, tak je mi úplně jedno, jaké máš ty "zkušenosti" z obchodu s náhradními díly.
A nejedná se o zkušenost s ATE na jednom autě. Mrk
Já si destičky ATE už nikdy nekoupím a ani je nikomu nedoporučím.
Tečka

A ted mi povez .. kde tu pises o tom, ze nedoporucujes spanelske ATE?
Tvuj prispevek znel celou dobu proti spolecnosti ATE a az pote jsi zacal zminovat vyrobu ve Spanelsku. Proto jsem reagoval.
Usudek o tom, co mu pomuze s rozhodovanim si muze udelat zakladatel tematu sam.
Ja mluvim z nekolikalete pusobnosti obchodu s autodily na ceskem trhu. A rikam, ze z nekolika stovek prodanych sad, prevazne pro servisy, v minulem roce se nevratila jedina sada. Zatimco u Feroda zakladni rady muzeme pocitat desitky reklamaci.
To vse vs Tvuj prispevek, ze ATE uz nikdy nikomu nedoporucis, nebot na Tvem vozidle se neosvedcilo.
At si teda kazdy rekne .. kdo ma tady vice zkusenosti a muze spise doporucit ci nedoporucit danou znacku.
A ano, rad se do tebe navezu, bot si staci precist Tve prispevky na foru. Z nich mam pocit, ze jsi samotny stvoritel sveta. Nebot Tva zkusenost = samozrejmost. Lec svet neni jen o Tobe .. zdaleka ne, pane Myspuline Lucy

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 19:10   Citovat  

ReNo napsal:
A ted mi povez .. kde tu pises o tom, ze nedoporucujes spanelske ATE?
Tvuj prispevek znel celou dobu proti spolecnosti ATE a az pote jsi zacal zminovat vyrobu ve Spanelsku. Proto jsem reagoval.
Usudek o tom, co mu pomuze s rozhodovanim si muze udelat zakladatel tematu sam.
Ja mluvim z nekolikalete pusobnosti obchodu s autodily na ceskem trhu. A rikam, ze z nekolika stovek prodanych sad, prevazne pro servisy, v minulem roce se nevratila jedina sada. Zatimco u Feroda zakladni rady muzeme pocitat desitky reklamaci.
To vse vs Tvuj prispevek, ze ATE uz nikdy nikomu nedoporucis, nebot na Tvem vozidle se neosvedcilo.
At si teda kazdy rekne .. kdo ma tady vice zkusenosti a muze spise doporucit ci nedoporucit danou znacku.
A ano, rad se do tebe navezu, bot si staci precist Tve prispevky na foru. Z nich mam pocit, ze jsi samotny stvoritel sveta. Nebot Tva zkusenost = samozrejmost. Lec svet neni jen o Tobe .. zdaleka ne, pane Myspuline Lucy

Jo, jsi nejlepší...... je to dobrý

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 19:17   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jo, jsi nejlepší...... je to dobrý

Konecne z Tebe vypadlo neco pravdiveho HaHaaa

665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 19:38   Citovat  

nechte toho ...

domecek2 je teď offline  domecek2
0
PříspěvekZaslal: 24.8.2017 , 10:39   Citovat  

Mam ve predu desticky bosh a jsou take po krajich odlamane a vsude popraskane,dal jsem ferodo premier a super!Zadny problem porad v celku a funguji.Priste dam ferodo 2500,ferodo doporucuju

Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzdove destičky FERODO
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina