Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Chcete radar v Brdech?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3

Chcete, aby stál v ČR radar USA?
Ano
32%
 32%  [ 22 ]
Ne
47%
 47%  [ 32 ]
Je mi to fuk
20%
 20%  [ 14 ]
Hlasovalo : 68
Celkem hlasů : 68

Anonymní
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 17:26   Citovat  

Daver napsal:
Tak pokud jde o zničení nebo rekognoskaci neznámého předmětu, tak určitě postačí .... jinak pokud vím tak jsme v NATO a na-to se sází při velkých invazích. A až na nás nastoupí rusové s celou flotilou čehokoliv, tak to nepřežijeme ani s miliardou gripenů (by se nevlezli na oblohu). Jde o odvrácení teroristických útoků a ti neposílaj 14 našláplých stíhaček Mrk

Jinak ftip hustej ... ale dyž voni nám od té doby dost odcestovali do VB a Kanady Tak to valím bulvy

Ano tak to máš pravdu,na takové akce jako něco sestřelit z oblohy atd.. je to postačující. Úsměv. Co se týče toho že jsme v NATU,tak to máš opět pravdu,ale my by jsme i přesto byli v první línií (Já rooney,bych byl v té první línií doslova HaHaaa ). Než by nám někdo přispěchal na pomoc,tak by už to bylo stejně jedno. Já si vůbec ani nedovedu představit,jak by se v takové situaci zachovaly ostatní západní Evropské velmoci (Francie,Německo, Anglie). Amerikánci by chvíli koukali ze svého kontinentu jak se to tady vyvíjí, pak by se o něco pokusili,nevyšlo by jim to a pak by na Evropu poslali jaderné zbraně z moře ze vzduchu prostě odevšat. A to jen proto aby se pokusili rusáky zastavit. ´=D A bylo by. Kdyby se něco takového stalo tak Einsteinův citát "Nevím jakými zbraněmi se bude bojovat ve 3.Světové válce,ale ve 4té to bude kameny a klacky." by nebyla nejspíš pravda no. Miliarda gripenu na obloze by vypadala úžasně,ale jak sám píšeš je to něco nepřestavitelného HaHaaa
   Návrat  

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 17:42   Citovat  

rooney napsal:
Ano tak to máš pravdu,na takové akce jako něco sestřelit z oblohy atd.. je to postačující. Úsměv. Co se týče toho že jsme v NATU,tak to máš opět pravdu,ale my by jsme i přesto byli v první línií (Já rooney,bych byl v té první línií doslova HaHaaa ). Než by nám někdo přispěchal na pomoc,tak by už to bylo stejně jedno. Já si vůbec ani nedovedu představit,jak by se v takové situaci zachovaly ostatní západní Evropské velmoci (Francie,Německo, Anglie). Amerikánci by chvíli koukali ze svého kontinentu jak se to tady vyvíjí, pak by se o něco pokusili,nevyšlo by jim to a pak by na Evropu poslali jaderné zbraně z moře ze vzduchu prostě odevšat. A to jen proto aby se pokusili rusáky zastavit. ´=D A bylo by. Kdyby se něco takového stalo tak Einsteinův citát "Nevím jakými zbraněmi se bude bojovat ve 3.Světové válce,ale ve 4té to bude kameny a klacky." by nebyla nejspíš pravda no. Miliarda gripenu na obloze by vypadala úžasně,ale jak sám píšeš je to něco nepřestavitelného HaHaaa

moje řeč, vždycky se potáhne přes nás, takže je jedno, jestli tu volak radary budou nebo ne.... spíš mě serou ti arabáši nez Rusi

Kalacha pod utěrkou od těsta na placky a zastrašujou půlku světa kura.... cože cože ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 17:44   Citovat  

Mno kucí máte pravdu.

Ale jde právě o ty teroristické akce atd.

Teda nevím nevím, ale viděl jsem před 2letay na CIAFu v Brně našeho Gripena a mohu říci, že to co tam předváděl byl docela mazec, takže si myslím, že svou práci zajisté udělají mnohem lépe než-li stařické MiGy a staré SU čka ...

Mám pocit, že jestli někomu jde o zničení, pak by to dopadlo jedině totálním zničením ...
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 17:48   Citovat  

Mno prostě to je jedno, já tomu nerozumím a abych byl upřímnej ani moc nechci. Stejně si o tom rozhodujou ti nahoře Hihi . Takže nevidím ani jeden důvod proč si přidělavat další starosti s nějakým raderem. Úsměv Tak řekl jsem svůj názor. - HOU DOMLUVIL JSEM - HaHaaa
   Návrat  

Boky je teď offline  Boky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 17:56   Citovat  

Já jsem spíše proti tomu bláznivýmu radaru, ale ono je to stejně jedno protože Ti bl..i nahoře si stejně rozhodno po svém.......mě by spíše vadilo to pomyšlení že o tom budou vědět Arabové či co je to za verbeš a budou nám sem posílat ty svoje hašašíry s bombama pod oblečením....
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 18:27   Citovat  

ja dal ze mi je to fuk.. .taky ze je, ale kdybych mel dat ze bud jo nebo ne, tak NE, protoze to z nas dela cil teroristu a dalsich, doted jsme pro ne nezajmavy, pak budem zajmavejsi. Navic jsou amici vycurany, to ma ochranit je a ne nas. To co ma stat v CR je okrajova cast celyho systemu, radar, kterej ma sledovat balisticky strely uz dopredu nez to doleti k usa kde to maj sestrelit, ale aby to chranilo nas, potrebovali bychom u nepritele taky takovej radar abychom mohli zareagovat vcas, nekde na idnes tusim psali jak to ma fungovat, proste nas to ochrani tak na 10% a kdyz to tu bude stat tak amiky na 99% jinak to maj horsi.
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 18:54   Citovat  

NE a NE a NE!!!
potkávat amíky, když jdu na procházku fakt nechci Bueee
ať si daj radar do Prahy do sněmovny, to by mi nevadilo, kdyby tam vběhnul nějakej šílenec s bombou meetallll
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 19:13   Citovat  

Jasne ANO, nebot vim co znamena slovo RADAR a jak to ma slouzit.. Hodne lidi si predstavilo 200amiku v dobovych uniformach jak chodi kolem Brdskych lesu, coz asi neni ono OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 19:14   Citovat  

gizmi napsal:
Jasne ANO, nebot vim co znamena slovo RADAR a jak to ma slouzit.. Hodne lidi si predstavilo 200amiku v dobovych uniformach jak chodi kolem Brdskych lesu, coz asi neni ono OK

a myslíš si taky, že postavi nějakou kukaň a odjedou ? KO
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 19:37   Citovat  

NE a podepsala sem petici mravenec
   Návrat  
SkodaRapid je teď offline  SkodaRapid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 20:04   Citovat  

STOP USA, STOP RADARU
   Návrat  
HynekVTi je teď offline  HynekVTi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 20:37   Citovat  

papa USA wc
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 20:38   Citovat  

Hlavně se nedohadujte tady a podejte to vládě a poslancům, to jsou Vaši zákonní zástupci. Ale o tom to tu nejni ... Úsměv
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2008 , 20:38   Citovat  

Po tom dlouhem reseni atd ho tu uz ani nechci....
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 10:52   Citovat  

Jsem proti, Neyo už to psal, ten radar je nám na nic. Nemá za účel ochránit nás a před teroristama už vůbec. Jednak teroristi žádný takový rakety nemají a i kdyby je měli a náhodou ji namířili sem tak je nám tenhle radar k ničemu protože by musel k naší obraně být postaven mnohem blíž stejně jako rakety které by měly ty útočné sundat ze vzduchu.
To spíš dopadne tak že až budou chtít arabáči opravdu poslat někam raketu tak nejdřív k nám přijde po svejch "špinavá bomba" nebo podobná chuťovka aby se toho radaru zbavili.

Doporučuju přečíst např. toto odkaz popřípadě další články na toto téma z D-F
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 11:08   Citovat  

PreludeZ napsal:
Jsem proti, Neyo už to psal, ten radar je nám na nic. Nemá za účel ochránit nás a před teroristama už vůbec. Jednak teroristi žádný takový rakety nemají a i kdyby je měli a náhodou ji namířili sem tak je nám tenhle radar k ničemu protože by musel k naší obraně být postaven mnohem blíž stejně jako rakety které by měly ty útočné sundat ze vzduchu.
To spíš dopadne tak že až budou chtít arabáči opravdu poslat někam raketu tak nejdřív k nám přijde po svejch "špinavá bomba" nebo podobná chuťovka aby se toho radaru zbavili.

Doporučuju přečíst např. toto odkaz popřípadě další články na toto téma z D-F

přátele

A taky nevim, kde berou tu drzost cpát to na cizí území... Rusku se nedivím, že se mu to nelíbí, jako kdyby oni si chtěli postavit radar v Mexiku, už vidím, jak by z toho Amíci byli nadšení Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 11:12   Citovat  

neyo napsal:
přátele

A taky nevim, kde berou tu drzost cpát to na cizí území... Rusku se nedivím, že se mu to nelíbí, jako kdyby oni si chtěli postavit radar v Mexiku, už vidím, jak by z toho Amíci byli nadšení Úsměv

to s tím Mexikem napiš jako návrh do Kremlu... Ať je nějaká sranda... svatoušek svatoušek svatoušek
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 11:45   Citovat  

NE!!! Jelikož mám v Brdech koknkrétně co by kamenem dohodil všechny prarodiče tak NE, kdo souhlasí, vžijte se do mé situace, sice tato diskuse asi nemá cenu když ani různé petice nepomohly taka asi ani toto... papa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 16:53   Citovat  

OsekSpider napsal:
NE!!! Jelikož mám v Brdech koknkrétně co by kamenem dohodil všechny prarodiče tak NE, kdo souhlasí, vžijte se do mé situace, sice tato diskuse asi nemá cenu když ani různé petice nepomohly taka asi ani toto... papa

A o tom to je.

Tví, mí či jiných prarodiče nikoho nezajímají, byť se na vysoké politické úrovni o tom mluví, jak o prioritě - bezpečnosti národa, národů.

Ale ono jde o vyšší cíle a vždy když byly války tak to odrala lůza a plebs, takže myslím, že na Tvé prarodiče, na mé známé nikdo hledět nebude.

Bohužel!!! Smutný
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 16:59   Citovat  

Nerozumim tomu, takze je mi to jedno Úsměv... Ale ze by litali grilovani holubi, to snad ne pořádnej výtlem
   Návrat  
DejW je teď offline  DejW
PříspěvekZaslal: 29.3.2008 , 8:29   Citovat  

maryo napsal:
Nerozumim tomu, takze je mi to jedno Úsměv... Ale ze by litali grilovani holubi, to snad ne pořádnej výtlem

...ber holuby s nadsazkou Cool
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2008 , 11:04   Citovat  

obecne vzato mi to je jedno, protoze nemam kapacitu se nervovat nad zbytecnostmi - z pohledu toho, ze toto je zalezitost, kterou nemuzu jakkoliv ovlivnit a ktera je podle mne uz davno rozhodnuta.

navic, kdyz uz se nad tim tak zamyslim, investice a technologie (zakazky) ktere s tim mohou prijit nebudou pro nas nezajimave. takze +.

dalsim aspektem je, ze to, ze se ten radar muze stat cilem nejakych hnedych ci zlutych vymatlancu je duvodem, ze bude dobre chraneny a take se po takovychto potencionalnich magorech pujde vice i v sirsim okoli. takze (diskutabilne) spis +.

tim ze jsme vstoupili do NATO (s cimz asi ti co maji problem s radarem problem nemaji) tak bychom z toho nemeli jen sobecky prijimat (potencionalni) vyhody ale brat i (potencionalni) rizika. takze o5 + duvod.

a uz vzhledem k tomu, kdo je u nas proti (s islamem spojene existence a podobne, dokonce verejne podporujici akce militantnich islamistu) tak bych nemel problem zvednout ruku pro.

... holt byli jsme, jsme a budeme vzdy v uzemi mezi --- mezi ruskem, arabacema a usa. a popravde budu klidnejsi kdyz tu bude zarizeni usa nez zarizeni druhe strany ....
   Návrat  
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2008 , 18:46   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem Takhle se musim smat nekterym lidem,ale jsou to nazory jednotlivce a nemuzu je za to soudit,i kdyz si myslim,ze o tom nic nevi Chápeš!

PS:jak bylo receno,radsi radar z USA nez nuklearni strelu z Ruska(neverim jejich kvalite)!
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2008 , 20:23   Citovat  

proč ho nedaj třeba do Německa nebo Rakouska?By je hnali svinským krokem.
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2008 , 21:23   Citovat  

Amici proste chteji mit vsechno pod kontrolou a vubec tady nejde o zadnou "nasi" obranu... Nikdo si toho ani nevsiml ale USA je proste velmoc.... Hitlerovi se to nepodarilo silou tak USA na to sla pres nesmyslne NATO, fiktivni obranu proti teroristicke hrozbe a dotace na vsechno mozny diky nimz zkorumpovani politici schvalili co si amici nadiktovali...

A co nazor obycejnych lidi? Kolik lidi stoji o to aby po celem svete byly ruzne vojenske zakladny, radary, jaderne zbrane, stihacky a ostatni vojenska technika.... Kazda vlada do armady cpe miliardy, ktere by mohly poslouzit na spoustu uzitecnejsich veci, ale politici se proste rozhodli ze je lepsi udrzovat lidstvo ve strachu z hrozby ze 3. svetove valky...

A o co jde ve skutecnosti? V 19. stoleti zacla vedecko technicka revoluce a na zemi zila cca 1 miliarda lidi.... diky technickym vydobytkum bylo mozne drancovat nerostne bohatstvi nasi zeme takovymn zpusobem ze to mohlo uzivit mnohanosbne vic lidi, kolem roku 2050 uz tu bude 10 miliard lidi... a co to znamena? Ze se behem par let vydrancuji i ty posledni zbytky nerostnych bohatstvi, hospodarstvi a ekonomika se zhrouti, bude obrovska nezamestnost a tim i kriminalita, vlada padne a vsude zavladne tezka anarchie... A kdo tuhle situaci bude mit pod kontrolou? No jasne ze ti nasi Amici, kteri cely tak pracne vybudovany vojensky sytem po celem svete pouziji pro svoje potreby.. zbavi se nepotrebnych a zustane je jim to co chteji... uz dneska diky tomu maji zajistene ropne bohatsvi, ktere jim vubec nepatri...

Nastesti pro ne jsou lidi tak zmagoreni s tehle konzumni doby, kterou ovladaji pouze penize, takze nemusi mit obavy, ze by jim v jejich planech nekdo zabranil...
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.3.2008 , 21:47   Citovat  

misan napsal:
proč ho nedaj třeba do Německa nebo Rakouska?By je hnali svinským krokem.

OK JO jo moje řeč. Taky přoč to nedat k hloupým čechům že. Úsměv
   Návrat  

klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 7:03   Citovat  

Frik napsal:
Amici proste chteji mit vsechno pod kontrolou a vubec tady nejde o zadnou "nasi" obranu... Nikdo si toho ani nevsiml ale USA je proste velmoc.... Hitlerovi se to nepodarilo silou tak USA na to sla pres nesmyslne NATO, fiktivni obranu proti teroristicke hrozbe a dotace na vsechno mozny diky nimz zkorumpovani politici schvalili co si amici nadiktovali...

Fiktivni obranu?Vis co jsou militantni skupiny?Byl jsi treba nekdy v Iraku,Afganistanu nebo v nektere zemi tretiho sveta(Afrika)?Vis co je genocida?Az uvidis malou holcicku,ktera ma zada rozparany od srapnelu,tak budes o techle lidech premyslet jinak!Predstav si,ze by ti nekdo hodil granat oknem do loznice,kde spis s celou rodinou,jen za to,ze jsi treba Moravak,tak tohle jsou presne teroristi,takze terorismus nehrozi?Dokud neco nevyhodi u nas,tak budes takhle mluvit porad!Budes sedet doma pekne v teploucku a neudelas nic pro to,aby se takove veci nedeli,delej tak dal,ale nevis co je terorismus,tak o nem nemluv!

A co nazor obycejnych lidi? Kolik lidi stoji o to aby po celem svete byly ruzne vojenske zakladny, radary, jaderne zbrane, stihacky a ostatni vojenska technika.... Kazda vlada do armady cpe miliardy, ktere by mohly poslouzit na spoustu uzitecnejsich veci, ale politici se proste rozhodli ze je lepsi udrzovat lidstvo ve strachu z hrozby ze 3. svetove valky...

Obrana statu,jakehokoliv,by nemela byt v rukach lidi,co jsou zblbli dnesnima mediama a recima,co pochytili v hospode!Prave diky takovim nazorum jsme byli vzdycky pod neci nadvladou,misto toho,aby jsme vybudovali funkcni system,prave diky takovim slabim jedincum,kteri reknou,na co armadu a kdyby se cokoliv semlelo,tak by se vzdali bez vystrelu,jsme to vzdycky vzdali!

A o co jde ve skutecnosti? V 19. stoleti zacla vedecko technicka revoluce a na zemi zila cca 1 miliarda lidi.... diky technickym vydobytkum bylo mozne drancovat nerostne bohatstvi nasi zeme takovymn zpusobem ze to mohlo uzivit mnohanosbne vic lidi, kolem roku 2050 uz tu bude 10 miliard lidi... a co to znamena? Ze se behem par let vydrancuji i ty posledni zbytky nerostnych bohatstvi, hospodarstvi a ekonomika se zhrouti, bude obrovska nezamestnost a tim i kriminalita, vlada padne a vsude zavladne tezka anarchie... A kdo tuhle situaci bude mit pod kontrolou? No jasne ze ti nasi Amici, kteri cely tak pracne vybudovany vojensky sytem po celem svete pouziji pro svoje potreby.. zbavi se nepotrebnych a zustane je jim to co chteji... uz dneska diky tomu maji zajistene ropne bohatsvi, ktere jim vubec nepatri...

Tak tohle je fakt uzasny!!!!Vis co?Nemluv o tom a chovej se tak jak tady kazes!!!To znamena,jezdi na kole,nepouzivej elekt.energii a veskere vymozenosti tehle revoluce!Tak budes moct soudit a poukazovat na to co se deje!Sam to svym zivotnim stylem podporujes,tak jako kazdy....

Nastesti pro ne jsou lidi tak zmagoreni s tehle konzumni doby, kterou ovladaji pouze penize, takze nemusi mit obavy, ze by jim v jejich planech nekdo zabranil...

Jedinej odstavec,se kterym s tebou naprosto souhlasim!Penize vladnou svetu a s tim se bohuzel neda nic delat...
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 10:40   Citovat  

klema>> To je zas nazor z tveho pohledu..... Stejne tak pobourene bych ted mohl odpovidat na tvoji rekaci, ale nestoji mi to za to... Kazdy ma svuj nazor a kazda mince ma dve strany... zalezi na kterou se zrovna divas ty.... cas ukaze.... a cas uz ukazal... staci jen sledovat veci do hloubky a ne jen tak jak nam to nekdo prezentuje...
   Návrat  
HynekVTi je teď offline  HynekVTi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2008 , 6:54   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
vir je teď offline  vir
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 11:49   Citovat  

Já byl na vojně u protivzdušné obrany, konkrétně u radarů v Aši.Bylo to nějak kolem roku 1986.A můžu Vám důvěrně sdělit , že radary stály cca 200metrů od krajních domů Aše.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Chcete radar v Brdech?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina