Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 16 z 486
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2012 , 21:13   Citovat  

Měnil někdo žárovky za LEDky?Parkovačky,SPZ,strop...zkušenosti,fotky,odkazy?
Obecně:Byl jsem v sobotu na technický a na emisích byli všichni s naftou(tři) přes 15min(já klasicky do pěti venku)..To je normální nebo jen hlupci přijeli se studeným motorem? Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.3.2012 , 21:24   Citovat  

spoon napsal:
Obecně:Byl jsem v sobotu na technický a na emisích byli všichni s naftou(tři) přes 15min(já klasicky do pěti venku)..To je normální nebo jen hlupci přijeli se studeným motorem? Mrk

Ja mam na svojom Acco vymenene klasicke ziarovky za LED osvetlenie interieru (tie pred vodicom, v strede na strope, aj tie v prednych dverach), batozinového priestoru a SPZ. Ledky som zacal montovat po tom, ako som asi 2x menil vypalenu ziarovku SPZ. LED som kupil normalne biele svetlo, ziadne farebne a svieti to bez problemov a jasnejsie nez
klasicke ziarovky (zalezi na tom, aku svietivost si vyberies).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 12:03   Citovat  

spoon napsal:

Měnil jsem parkovačky,stropní žárovku za led + SPZ a bez problémů všechno bílé světlo. Hezky to svítí a nic se nepálí. Vyměnovat parkovačku nebo SPZ žárovku býval pěkný opruz Úsměv kouř
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 22:31   Citovat  

všiml jsem si, že při zavření zadních dveří toureru nejak drnčí spojler. Když jsem na něj sáhl a zkusil, jak je pevný a měl celkem vůli, tak nevím, jestli je to normální a dřív jsem si toho nevšiml nebo se něco uvolnilo.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 22:45   Citovat  

saly napsal:
Měnil jsem parkovačky,stropní žárovku za led + SPZ a bez problémů všechno bílé světlo. Hezky to svítí a nic se nepálí. Vyměnovat parkovačku nebo SPZ žárovku býval pěkný opruz Úsměv kouř

Nahoď nějaké tipy a typy co a kde koupit...
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 23:52   Citovat  

Čaute chalani,
dnes sme celé popoludnie s kamarátom automechanikom vymontovali kompresor klimy, ktorý sa zadrel, hlinikové piliny sa zachytili vo vysuša resp.v chladiči klimy...no žiadna sláva,pokiaľ to nepojde nejako vyčistit, tak budem musieť okrem kompresoru meniť aj chladič....Ešte riešime aký je ekvivalent oleja do kompresoru, v manuálu je uvedené Keihin SP-10, ale skuste ho kupiť, že?.... neviete niekto aký je preň ekvivalent PAG čo sa viskoznej triedy týka? Niekde som čítal, že snáť PAG 46.Dík.
P
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2012 , 14:55   Citovat  

Takže hotovo.Starý kompresor zadretý, vobec nešlo pretoči vnutrajšok, v ňom ako aj v kondenzátore klimy a vysoušeči plno sairajtu(hlavne hlinikové piliny), naštastie sa to zachytilo na vysoušeči a v jeho sitku, takže stačilo preplachnuť kondenzátor(chladivom, dusíkom), potom už z neho šla číra tekutina.Nahradný kompresor sa točí hladko vrátane spojky, takže ešte cez týždeň nechám naplniť okruh a verím, že s pribudajícím jarným počasím bude chladiť ako za nova.Inak,pre toho, kdo raz bude meniť vysoušeč, tak nekupovať celý komplet, ktorý vnucuju jak niektoré e-shopy, tak v Honde(od 5OO do 1200kč), stačí vymeniť vnutrajšok (cca 60kč)a 2xO-tesniace kružky(cca 30kč)...ide to veľmi elegantne vymeniť.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2012 , 15:20   Citovat  

Ešte som sa chcel opýtať, čím dolievate pri poklese hladiny tekutiny posilovača riadenia.V manuálu sa píše:honda power steering fluid (V,II alebo S)..aké su alternatívy, resp.pod akým názvom sa to dá kúpiť? Dík.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2012 , 17:59   Citovat  

turkpet napsal:
Ešte som sa chcel opýtať, čím dolievate pri poklese hladiny tekutiny posilovača riadenia.V manuálu sa píše:honda power steering fluid (V,II alebo S)..aké su alternatívy, resp.pod akým názvom sa to dá kúpiť? Dík.
pouze origo je to dobrý
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 19.3.2012 , 14:59   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Tak už mám xenony Je to tam. Je to tam. Je to tam. to se to bude VTEC ..

Na kolik vyšla úprava? Nebo jsi dávala pouze výbojky balast a bez ostřiku?
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2012 , 15:32   Citovat  

saly napsal:
Na kolik vyšla úprava? Nebo jsi dávala pouze výbojky balast a bez ostřiku?

Jen výbojky s předřadníkama...odstřiky mam ve standartní výbavě Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.3.2012 , 18:39   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Jen výbojky s předřadníkama...odstřiky mam ve standartní výbavě Mrk

A automaticke naklapeni svetel + cidla zatizeni naprav?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.3.2012 , 21:16   Citovat  

martmix napsal:
Nevite nekdo prosim,jake ma oznaceni cerna barva na Acco type-s ? viz. moje garaz. Nebo aspon,kde bych to nasel. Projel sem vsechny majitele cernych Acco tady na foru,ale kazdej tam ma akorat (cerna) Potrebuju si nechat namichat spray.Do garaze to mam daleko Úsměv A v technicaku to neni Smutný

Treba tady: tudy odkaz . Jinak jedina cerna by v tomhle pripade mela byt Nighthawk Black Pearl, kod barvy je B-92P.
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2012 , 21:27   Citovat  

Ahojte prosim Vas neviete ako funguju ostrekovace svetiel ci su elektricke alebo sa vysuvaju len nejako prudom vody. Dakujem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.3.2012 , 0:16   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,
chcem sa opýtať ako Vám zaberá spojka? Mne zaberá hneď u podlahy, na dosť krátkej dráhe a príde mi dosť tvrdá, takže bracha,ktorý posledne riadil(inak normální vodič, t.č.na bmw-je pravda, že tam má automat), tak pri rozjazdu s autom poskakoval ako nadržaný kozel Úsměv
Ja asi tým,že jazdím denně, tak sa rozíjdem hladko, ale v porovnaní so všetkým s čím som jazdil, predsa len mi príde tvrdá..mam radšej keď ide meko a zaberá na dlhšej dráhe- príjemnejšie sa to dávkuje..
Keď už som u toho, mam najazdeno 235 tis.km, prekluz spojky nepozorujem.Može byť problém v spojkovom válci?( ako je to náročné vymeniť) , alebo skor v spojke? Dík za vaše skusenosti

Naopak, spojka co je v poradku zabira ve spodni draze pedalu a cim je lamela opotrebovanejsi, tim min bude potreba pedal seslapovat. Drahu na ktere zabira a jeji tvrdost uz moc neposoudim. Vim ze me u Acco 7G taky trochu prekvapila, ale po porizeni CTR je Acco ridicsky velmi privetivy vymekly vuz Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2012 , 12:26   Citovat  

lulin napsal:
Prosím o radu,ve zkratce: 2,4tourer najeto 150tis svítí mi Ecu, občas kolísají otáčky tak na 500 při volnoběhu, po napojení na diagnostice to ukazuje okruh Lambdy,ale ta se zdá po proměření v pořádku, emise mají desetinásobek CO tudíž přiliš bohatou směs...nemá někdo podobnou zkušenost? případně kde se dá koupit levněji lambda než v hondě? Díky chlapci za odpovědi Honda

tudy odkaz
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2012 , 12:33   Citovat  

turkpet napsal:
http://katalog.haspa.cz/index.php?main_page=index&cPath=5331_5399_6179_26425&scId=210
díky za odkaz,ale právě tuhle bosch-ku mi p.Kuhnel nedoporučil, jelikož po pár dnech auto opět hlásí chybu, bylo mi řečeno že si s ní nerozumí, tu samou zkušenost udělal i s Ngk...rozdíl v ceně mě trošku děsí, origo je za 6200kč Tak to koukám!
   Návrat  
Luba je teď offline  Luba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2012 , 23:06   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
kluci, zapoměl jsem jak se nastavuje světlost displeje u navi .. poraďte Úsměv dík
mám to teď po zimě tmavé a nevidím na ventilaci Smutný

Tlačítko vpravo dole pod displejem, je na něm ikona měsíce (noc) a slunce (den). U každýho režimu si šipkami na displeji nastav, jaký jas ti vyhovuje... U couvací kamery tlačítko funguje jen na režim den/noc, jas nastavuješ šipkami "ZOOM"... Úsměv
   Návrat  
Luba je teď offline  Luba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2012 , 23:09   Citovat  

nota11 napsal:
Ahojte prosim Vas neviete ako funguju ostrekovace svetiel ci su elektricke alebo sa vysuvaju len nejako prudom vody. Dakujem

Tlakem kapaliny. Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 10:25   Citovat  

Verča napsal:
Pánové, seřizují se na A7G ventily?? Některé chytré hlavy tvrdí, že ano a některé chytré hlavy tvrdí, že ne... tak by mě zajímalo, jak to teda je???

Samozřejmě že ANO.
Ventilové vůle pro 2.0 jsem sem někde dával. Byl jsem u pana Kuhnela.
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 10:25   Citovat  

Verča napsal:
Pánové, seřizují se na A7G ventily?? Některé chytré hlavy tvrdí, že ano a některé chytré hlavy tvrdí, že ne... tak by mě zajímalo, jak to teda je???

Mně je u A7G 2.4i CL9 v rámci 120tkm prohlídky seřizovali.
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 10:26   Citovat  

Verča: no minimalne u 2.4 jo...
K24A3 engine
Clearance (cold)
Intake 0.21-0.25 mm (0.008-0.010 in.)
Exhaust 0.25-0.29 mm (0.010-0.011 in.)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 18:05   Citovat  

Tak som na jar po kompletnej výmene prevádzkových kvapalín a filtrov (plus generálka klimatizície s výmenou kompresoru...)doprial svoje Honde a sebe:-) maličkosti, ktoré by nám mohli spríjemňovať spoločne cestovanie
Kožou potiahnutý volant(plus zosilenie venca) a rozperu tyč..Len som sa chcel podeliť o radosť..prijemne jarné dni prajem všetkým Honďakom..

New_Picture 003.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
New_Picture 003.jpg, 198.19 kB

New_Picture 004.jpg

New_Picture 004.jpg, 152.49 kB

New_Picture 005.jpg

New_Picture 005.jpg, 363.74 kB
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 18:47   Citovat  

turkpet napsal:
Tak som na jar po kompletnej výmene prevádzkových kvapalín a filtrov (plus generálka klimatizície s výmenou kompresoru...)doprial svoje Honde a sebe:-) maličkosti, ktoré by nám mohli spríjemňovať spoločne cestovanie
Kožou potiahnutý volant(plus zosilenie venca) a rozperu tyč..Len som sa chcel podeliť o radosť..prijemne jarné dni prajem všetkým Honďakom..

Ten volant vyzerá dobre Úsměv Kde si to nechal? Kolko to stalo? Ako rychlo?
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 19:00  Naposledy upravil Mourl dne 25.3.2012 , 19:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jdou hodiny na rádiu nastavit i na 24h režim? nějakým dvojhmatem jako na angličákovi?? Díky
EDIT: jsem lama Je to tam.
"při zapnutém rádiu podržet cca na 2 sekundy hlavní ZAP/VYP knoflík autorádia, dokud displej nepípne a neobjeví se tam nápis "5 CLK 12h/24h" (možná se tam objeví i jinej blikající nápis, ale to není podstatný), potom přepnout tlačítkem č. 5 na volbu stanic mezi 12h a 24h intervalem, následně potvrdit krátkým sisknutím hlavního ZAP/VYP knoflíku autorádia. Hotovo."
Díky Hellborne je to dobrý
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 22:03   Citovat  

Dnes jsem si umyl vnitřek auta, příští víkend dám konečně letní gumy a snad se mi podaří dát do garáže nějaké fotky.

Zkusil jsem u svého sporta namazat kůži (volant,řadící páku,sedadla) vazelínou. Nevíte, za jak dlouho se vsákne do kůže? Už je to cca 4 hodiny a pořád jsou sedadla mastná. Doufám, že ráno to bude ok A je vůbec vazelinu možné použít na kůži? Jde o vazelinu na ruce Úsměv
Kdysi tu Bully napsal, že u svého sporta není na sedadlech zezadu kůže, je aspoň z boku? A jsou zadní sedadla kožená?
Dále bych se chtěl zeptat, jestli po zimním umytí umýváte i spodek auta nebo je to zbytečné. Rád bych odstranil sůl...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 22:24   Citovat  

notabene napsal:
Ten volant vyzerá dobre Úsměv Kde si to nechal? Kolko to stalo? Ako rychlo?

Ahoj,
volant som povodne chcel nechať potiahnuť vo Volantech.cz, ale naskytla sa možnosť v Polsku,čo mam len kusok, nemusel som posielať poštou..cena 1500kč.Inak na fotke sa to možno nektorým nezdá, ale v reálu si veniec s ničím nezadá napr.s brachovým volantom v aktuálnej verzii bmw X3...v realu vyzerá oveĺa lepšie..a chcel som aj poriadne zosiliť...to všetko ti spravia aj v spomínanom Volantech.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 0:15   Citovat  

boratko napsal:
...Zkusil jsem u svého sporta namazat kůži (volant,řadící páku,sedadla) vazelínou. Nevíte, za jak dlouho se vsákne do kůže? Už je to cca 4 hodiny a pořád jsou sedadla mastná. Doufám, že ráno to bude ok A je vůbec vazelinu možné použít na kůži? Jde o vazelinu na ruce Úsměv
Kdysi tu Bully napsal, že u svého sporta není na sedadlech zezadu kůže, je aspoň z boku? A jsou zadní sedadla kožená?
Dále bych se chtěl zeptat, jestli po zimním umytí umýváte i spodek auta nebo je to zbytečné. Rád bych odstranil sůl...

Vazelinou na ruce podle me nic nepokazis, maximalne se ti bude dlouho vsakovat jak jsi zjistil HaHaaa Kdyz je to dobre na plet (jak rikaji zenske), nemuze to skodit ani kuzi (jak rikame my) Velmi šťastný Ale jasne ze bude asi vhodnejsi na kuzi pouzivat prostredky na osetrovani kozenych interieru.

Kuze je u kazdeho interieru v kombinaci kuze/textil co jsem zjistil na vsech viditelnych mistech, aspon tech kterych se bezne dotykame a ktera se mechanicky opotrebovavaji. Neni (resp. jde o kozenku ktera od kuze nejde rozeznat pokud po tom clovek vylozene nejde) na zadni casti operadla sedadla spolujezdce (kapsa), na zadni casti operek hlav, na calouneni dveri a na mistech sedacek co jsou pri normalne nesklopenych sedackach schovana.
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 21:11   Citovat  

Jde namontovat volant z faceliftu na predface?
Jak je to složité? Co všechno by se mělo vyměnit?
Diky za rady.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 21:16   Citovat  

FunToDrive napsal:
Jde namontovat volant z faceliftu na predface?
Jak je to složité? Co všechno by se mělo vyměnit?
Diky za rady.

Myslím, že by to malo ísť zcela bez problémov, kámoš, Poliak mi tvrdil, že airbag(z priestorovým logom) poface presne pasuje na predface..Postup : odpojiť baterku, počkať 3 min, z bočných strán povoliť šrouby, ktoré držia air-bag(u mňa to šlo strašne blbo, jeden som musel odvrtať), vytiahnuť konektory ovladačov volantu a klaxonu a potom už len povoliť centrálny šroub uprostred.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina