Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Automotodrom Most 2018: ...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 52, 53, 54  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 54
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 11:34   Citovat  

Přidávám taky nějaké to video, časy tragédie, ale stopa se snad už zlepšila díky Lokovi, za což mu velký dík přátele

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 12:51   Citovat  

Rotker OK Instruktor super, je videt ze jsi se ucil rychle je to dobrý
   Návrat  
dantasik je teď offline  dantasik
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 15:18   Citovat  

crxmann napsal:
zase bylo o zábavu postaráno jak koukám a čtu Velmi šťastný přiznejte se kdo vyměkl a tomu s tím evem se ještě omluvil Cooo??? Velmi šťastný
Tohle udělat mě ............tak........

Nechtel sem uz psat, ale neda me to.

Crxmann - kazdy koho sem tam objizdel at uz to byla ta 107cka co tam jezdila, nebo z4 ktera po 2 zatackach trochu uhnula abych mohl pred ni a ne ject "svoje" z prava do leva na cas. Todle auto(ridic) proste nechtelo uhnout a hrozne by me zajimalo zdali me fakt nevidel a jel bezhlave jen vpred, nebo o me dobre vedel a rikal si ty si pockas. Nebejt toho ze v tom miste je patnik, o kterej sem drbnul to kolo, tak sem se protahnul a bylo hotovo on si mohl ject tedy bezhlave kupredu.
Je me jasny ze hondaci proste nebudou rikat ze on udelal tu chybu a je lepsi to vse hodit na toho druhyho(ciziho).

Disk se hodil na opravu a geoska je uz hotova takze skod finalne neni ani tolik jak to vypadalo.

Prispivat vam sem uz nebudu, login muzete smazat.

K tomu puvodnimu, otazka k zamysleni: kdo z vas kouka na autodromu do zrcatek? - To neni mysleno nejak ve zlem.

Edit:
tudy odkaz

Tak jak pustil na zacatku predject tu fabii tak takhle sem chtel object ja. A vsimnete si ze o fabii vedel jeste pred zatackou a i kdyz si mohl ject svoji stopu tak mu to tam nestrcil uplne ke kraji a nechal ho project..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 16:01   Citovat  

Marfi napsal:
Co se tam jede v patek?mozna bych jel.

volné jízdy Úsměv
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 16:08   Citovat  

maxxi napsal:
volné jízdy Úsměv

Dej odkaz kde to pisou.Tak se domlvime a pojedem společně.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 16:11   Citovat  

Marfi napsal:
Dej odkaz kde to pisou.Tak se domlvime a pojedem společně.

Marfi to seš fakt takovej lenoch? Ty neumíš používat vyhledávání, strejdu googla? HaHaaa

asi 30vteřin Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 16:13   Citovat  

dantasik napsal:
Nechtel sem uz psat, ale neda me to.

Crxmann - kazdy koho sem tam objizdel at uz to byla ta 107cka co tam jezdila, nebo z4 ktera po 2 zatackach trochu uhnula abych mohl pred ni a ne ject "svoje" z prava do leva na cas. Todle auto(ridic) proste nechtelo uhnout a hrozne by me zajimalo zdali me fakt nevidel a jel bezhlave jen vpred, nebo o me dobre vedel a rikal si ty si pockas. Nebejt toho ze v tom miste je patnik, o kterej sem drbnul to kolo, tak sem se protahnul a bylo hotovo on si mohl ject tedy bezhlave kupredu.
Je me jasny ze hondaci proste nebudou rikat ze on udelal tu chybu a je lepsi to vse hodit na toho druhyho(ciziho).

Disk se hodil na opravu a geoska je uz hotova takze skod finalne neni ani tolik jak to vypadalo.

Prispivat vam sem uz nebudu, login muzete smazat.

K tomu puvodnimu, otazka k zamysleni: kdo z vas kouka na autodromu do zrcatek? - To neni mysleno nejak ve zlem.

Edit:
tudy odkaz

Tak jak pustil na zacatku predject tu fabii tak takhle sem chtel object ja. A vsimnete si ze o fabii vedel jeste pred zatackou a i kdyz si mohl ject svoji stopu tak mu to tam nestrcil uplne ke kraji a nechal ho project..

Kdyby si v te zatacce byl driv a on by te drbnul na zadek je to jeho vinna.Ale tady si na to neměl ho předjet si myslim.Možná bych ho parkrat protroubil a počkal až mi da treba blinkr a pusti me.Treba se necejtil ze je pomalejsi vid a chtel se pomerit s evem.Urcite si byl rychlejsi mel te pustit ale na tech volnejch bych si proste dve zatacky pockal a predjel ho v klidu.Matador neni an predjizdeni kdyz maj oba vypnuto.To je muj nazor.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 16:15   Citovat  

crxmann napsal:
Marfi to seš fakt takovej lenoch? Ty neumíš používat vyhledávání, strejdu googla? HaHaaa

asi 30vteřin Úsměv

Hele mam tady facebook pak sleduju Hotel Paradise a jeste Farmar hleda zenu no tak neni lepsi sem napsat a on se Crxman chytne a najde mu to? Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 16:16   Citovat  

dantasik napsal:
...........
.........

vzhledem k tomu, že sem nejen po okruzích najezdil dost troufnu si říct, že chybu si udělal Ty. Nicméně k zodpovězení otázky. Necítím se být natolik schopným pilotem a své reakce nepovažuji za natolik intuitivní a dostatečně rychlé abych si dovolil nesledovat zrcátka a situaci řešil až když vidím auto vedle sebe.
Na každý pád a honďáctví s tím nemá nic společného si myslím, že si naprosto zbytečně ohrozil sebe, další dvě auta a za škodu si můžeš sám. Ale chybama se člověk učí a Ty budeš příště připraven jezdit ohleduplněji, respektive bezpečněji.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 16:17  Naposledy upravil crxmann dne 26.3.2012 , 16:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Marfi napsal:
Hele mam tady facebook pak sleduju Hotel Paradise a jeste Farmar hleda zenu no tak neni lepsi sem napsat a on se Crxman chytne a najde mu to? Velmi šťastný Velmi šťastný

No tak to potom je jasná. tak příště rovnou napiš mně SZ muhehe
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 16:36   Citovat  

myslím si, že třeba Alinovi tu hondaři dali jasně najevo, že by si měl příště dávat s tím bržděním pozor a nehejčkali ho. Takže to co tu dantasik říká, že bezmezně a slepě stojíme za každým kdo má Hčko na kapotě je trochu mimo. Mezi hondařema jsou i pitomci stejně tak jako mezi majiteli micin. je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 16:49   Citovat  

master88 napsal:
myslím si, že třeba Alinovi tu hondaři dali jasně najevo, že by si měl příště dávat s tím bržděním pozor a nehejčkali ho. Takže to co tu dantasik říká, že bezmezně a slepě stojíme za každým kdo má Hčko na kapotě je trochu mimo. Mezi hondařema jsou i pitomci stejně tak jako mezi majiteli micin. je to dobrý

Allin se k tomu aspon vyjadril a vzhledem k tomu ze mu to nebrzdilo, coz se me stalo taky ze se proste uvarila kapalina tak je to trochu jine, nez kdyz se tu ten dotycny s kterym se to stalo u me nevyjadril a ani nevim zdali ho tu nekdo zna/nezna..technicka chyba-porucha se da preci pochopit...a verim tomu ze kdyby toto rekl majiteli porsche ze to pochopi take.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 17:21   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
kluci zlaty ,nevim kdo vam poradil dat tu kameru ven a mozna je to jen muj pocit ale ja s toho nemam tu pravu atmosferu ...jako kdybych slysel krasne motor a videl otackomer nebo aspon rychlost Úsměv mozna jeste na kapotu aby bylo slyset aspon motor ..jinak moc pekny

narychlo daná na střechu. Ještě mam vzadu na křídle otočenou proti směru jízdy.

zkoušeli jsme to jen tzn nic extra super to nemá bejt Úsměv

Chci koupit ted Go Pro Hero2 HD, tak snad to bude lepší.

Jinak kluci mě brzdili trošičku a poslat sem jim to tam fakt nechtěl, na to mam sebe i svoje auto moc rád. Měli oči podlitý krví ! Ja to viděl Úsměv

Svezení super.
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 18:22   Citovat  

mely sme tam nejakeho hondaře fotodokumentátora? HaHaaa Jeslti budom i letos nejaky fotky Úsměv
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 19:03   Citovat  

dantasik napsal:
Allin se k tomu aspon vyjadril a vzhledem k tomu ze mu to nebrzdilo, coz se me stalo taky ze se proste uvarila kapalina tak je to trochu jine, nez kdyz se tu ten dotycny s kterym se to stalo u me nevyjadril a ani nevim zdali ho tu nekdo zna/nezna..technicka chyba-porucha se da preci pochopit...a verim tomu ze kdyby toto rekl majiteli porsche ze to pochopi take.

nevim co se furt certis, tisic nezavislych lidi ti reklo a rekne, ze je to JENOM tvoje chyba, pokud mas trochu soudnosti tak to konecne pochop papa

Ty vubec nechapes, ze to neni o zrcatku, ale o tom, ze se silnym autem jezdis jako idiot a cpes se do predjizdeni v naprosto nejhorsi mozny moment... vubec nemluve o tom, ze kdybys ho vzal vnitrkem, tak se ocitnes uplne na druhe strane trate odkud bys mel najizdet do dalsi zatacky...ale cloveku co jezdi most prostredkem tohle nema cenu vysvetlovat, ja jen doufam, ze takoveho pacienta napotkam na trati... Mrk
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 19:44   Citovat  

infinity napsal:
nevim co se furt certis, tisic nezavislych lidi ti reklo a rekne, ze je to JENOM tvoje chyba, pokud mas trochu soudnosti tak to konecne pochop papa

Ty vubec nechapes, ze to neni o zrcatku, ale o tom, ze se silnym autem jezdis jako idiot a cpes se do predjizdeni v naprosto nejhorsi mozny moment... vubec nemluve o tom, ze kdybys ho vzal vnitrkem, tak se ocitnes uplne na druhe strane trate odkud bys mel najizdet do dalsi zatacky...ale cloveku co jezdi most prostredkem tohle nema cenu vysvetlovat, ja jen doufam, ze takoveho pacienta napotkam na trati... Mrk
Naprosto souhlasím a sdílím tvůj názor ! přátele
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 20:12   Citovat  

dantasik napsal:

no nevím, mě někdo říct, že mi zbořil auto kvůli tomu, že přepálil brzdy (tj. zanedbal preventivní údržbu auta, resp. dělal s ním něco na to co auto nemá), tak vytáhnu momenťák a j*bnu ho do palice...
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 20:19   Citovat  

Dantasika znam osobne. Je to rozumnej kluk. Z myho cistyho hlediska ten typek v ITR opravdu do tech zrcatek vubec nekoukal.

A ze v matadoru se nepredjizdi? :hehe:
   Návrat  
pomper je teď offline  pomper
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 21:04   Citovat  

Zemi napsal:
Dantasika znam osobne. Je to rozumnej kluk. Z myho cistyho hlediska ten typek v ITR opravdu do tech zrcatek vubec nekoukal.

A ze v matadoru se nepredjizdi? :hehe:

Ikdyž si myslím, že ty osobně máš dobrý názory na věci kolem motorsposrtu...
Tak zastávat se člověka, kterej nám u Tebe názorně předvedl jak se to nemá dělat a jestli je podle tebe rozumnej. Tak by tohle niky neměl připustit a měl by mít trochu soudnosti !

A v matadoru se takhle předjíždí možná ve WTCC... (a že by dostal slušný penále s pokutou ten činitel)
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 21:10   Citovat  

Aliin napsal:
mely sme tam nejakeho hondaře fotodokumentátora? HaHaaa Jeslti budom i letos nejaky fotky Úsměv

speedy_s napsal:
jo tu fábku jsem taky nějak moc nepochytil..
za mě dneska super akce za skvělýho počasí Úsměv nějaký to foto ode mne tudy odkaz
   Návrat  
Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 21:22  Naposledy upravil Kvasnour dne 27.3.2012 , 13:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ohledně incidenti ITR vs. EVO

Když už se to tu začalo řešit, myslím že je na místě se též jako řidič ITR podělit s vámi i s řidečem Eva o moje pocity a názory..

Všichni víme, že riziko nehody, nebo poškození vozu na okruhu při pořádání amatérských jízd je více než reálné a každý by se podle toho měl chovat a mylet na to a počítat s tím, že se na okruhu najde jen málo , velmi zkušených řidičů okruhářú.

Hodně driverů udělá neplánované manévry atd. a proto je ve vlastním zájmu každého z nás, být maximálně opatrný, pokud plánuju někodo předjed, je potřeba provést manévr v bezpečném místě (rovinka atd.) popřípaděi jinde, kde je to bezpečné pro všechny.

Ke konkrétní situaci:
Já jsem věděl, že jsi celou dobu za mnou... avšak předemnou byl řidič stříbrného Saxa, který mě brzdil stejně jako já tebe, ale nezbývalo nic, než vyčkávat na bezpečný okamžik pro předjetí.
Ten se mi naskytl právě v Matadoru(byt je to nejhorší místo)měl jsem pocit, že mě pouští, proto jsem do poslední chvíle kopíroval jeho stopu po vnějšku, na brzdy jsem byl obratnější(na up gradu jsem pracoval celou zimu)pak jsem se vydal ideální stopou, kde jsem měl předpoklady k tomu, abych ho nepozorovaně podjel. Bohužel v tu samou chvíli si měl tu samou myšlenku a začal si podjíždět ty mě, já jsem tě v tu chvíli opravdu nevíděl, naposledy když jsem se ještě před zatáčkou koukal do zpětného zrcátka si byl daleko za mnou, pak už jsem neměl čas koukat jinak než před sebe a kontrolovat odstup od Saxa a jet idéální stopu.

Pak už jen spolujezdeč křičel bacháá!!! A při pohledem do prava jsem viděl jak si okolo nás proletěl mimo dráhu. Lekl jsem se tě a začal brzdit.

Mrzí mě, že jsem by účastníkem tohoto incidentu, ale nymyslím si, že to byla moje vina.
Ocěnuji tvuj úhybný manévr ,jinak by to dopadlo mnohen hůř. Vše se seběhlo hrozně rychle a pokud není člověk v řízení na okruhu hodně zběhlí, nemá šanci reagovat jinakm,lépe.

Chápu řidiče Eva, že je rozezlený, nadrudou stranu máš velmi rychlé auto a nebyl důvod to bezhlavě poslat v nejnáročnějším místě bezhlavě vpřed. Příště se vyplatí vyčkat, nebo počkat na znamení řidiče před sebou.
Mě se stalo to sané v třetí jízdě se Seatem Leon...též jsem měl ambice ho předjed, ale byla to rovinka a neplánovaný výlet na trávník neměl destruktivní následky, i když jsem lekl a zapotil víc než je zdrávo vše dopadlo nakonec dobře Úsměv.

Ponaučení pro mě: koukejte co nejvíc do zrcátek a potencionálně rychlejší auta dobrovolně poštějte před sebe, vyhneme se tak zbytečným problémům.
   Návrat  
Takeshi je teď offline  Takeshi
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 21:32   Citovat  

dá se pod matadorem předjíždět Velmi šťastný
nicméně z toho videa je evidentní že saxo je pomalejší a itr ho veme,nevim proč jsi myslel že tě pustí,měl jsi mít každopádně připravený brzdy,ale neměl jsi. Mě se taky jedno kolo motalo STi,a nedalo se ho vzít v zatáčce tak jsem počkal až na předposlední rovince, i na okruhu je rozhodující předvídat dopředu

Odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 21:36  Naposledy upravil pomper dne 26.3.2012 , 21:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Maltaku a Chucky

Dost dobrá CRX Estráda VTEC Ještě v doprovodu Initial D Velmi šťastný to se Ti fakt povedlo...
je to dobrý Děláte mi radost, hezky jste uháněli kluci Úsměv

A koukám chucky že sis pořídil pořádnej volant Hihi

Kvasnour: Tady je vidět, že se někdo zachoval jako formát a hledal nejdříve chybu u sebe, to ovšem od majitele Evolutiona nemůžeme chtít... Myslím si, že jsi to až příliš hodil na sebe Kwášo, ale za to Tě obdivuji !!! A z tvého pohledu je to naprosto jasně vysvětleno a nejsou kolem toho žádný výmluvný žvásty !!! (Přeji ať ti ITR funguje co nejlépe a doufám, že Tě tenhle incident neodradil, a že Tě tam zase někdy uvidíme Úsměv )
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 21:38   Citovat  

Diky za vyjadreni.

Skoda, ze jsi me nezbystril driv(za vraceckou)kde jsem nejak nechtel uplne dotirat na cm a nejdriv jsem zkusil z prava pak z leva...
Ale coz hodit za hlavu zivot jde dal, jsem rad ze jsi se sem aspon vyjadril.

Cely to vypadalo ze bude disk uplne na vyhoozeni, dneska jsem zjistil ze se v poho porovna a zavari.
Ramena a zbytek veci to vydrzelo taky, jen se zajelo na geometrii, kde sem aspon zjistil ze auto ma stavitelny odklony i ve predu byt v hodne malym rozsahu...

PS: Ver ze memu spolujezdci taky nebylo moc do smichu kdyz to videl...asi tak jako tvemu a ten mel navic blbou stranu ze by to slo na nej..

Tim bych to uz nechal byt, jsem rad ze dorazila informace i od druhe strany.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 21:43   Citovat  

dantasik napsal:
Diky za vyjadreni.

Skoda, ze jsi me nezbystril driv(za vraceckou)kde jsem nejak nechtel uplne dotirat na cm a nejdriv jsem zkusil z prava pak z leva...
Ale coz hodit za hlavu zivot jde dal, jsem rad ze jsi se sem aspon vyjadril.

Cely to vypadalo ze bude disk uplne na vyhoozeni, dneska jsem zjistil ze se v poho porovna a zavari.
Ramena a zbytek veci to vydrzelo taky, jen se zajelo na geometrii, kde sem aspon zjistil ze auto ma stavitelny odklony i ve predu byt v hodne malym rozsahu...

PS: Ver ze memu spolujezdci taky nebylo moc do smichu kdyz to videl...asi tak jako tvemu a ten mel navic blbou stranu ze by to slo na nej..

V pořádku, jsem rád, že se to vysvětlilo.. přátele příště
Tim bych to uz nechal byt, jsem rad ze dorazila informace i od druhe strany.

Příště startuješ přede mnou Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 22:29   Citovat  

pomper napsal:
Maltaku a Chucky

Dost dobrá CRX Estráda VTEC Ještě v doprovodu Initial D Velmi šťastný to se Ti fakt povedlo...
je to dobrý Děláte mi radost, hezky jste uháněli kluci Úsměv
Dík za pochvalu Úsměv nevíš o někom kdo nátáčel průjezdy matadorem ? Rád bych se viděl z pohledu diváka Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 22:31   Citovat  

Nevim, budem hledat třeba něco najdem, poptám se ještě kluků, jestli třeba něco nemaj...
Ale znáš to v autě to je porno jako prase a z pohledu diváka vyjížďková jízda Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 22:36   Citovat  

pomper napsal:
Nevim, budem hledat třeba něco najdem, poptám se ještě kluků, jestli třeba něco nemaj...
Ale znáš to v autě to je porno jako prase a z pohledu diváka vyjížďková jízda Cool

To je fakt... Velmi šťastný
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2012 , 22:38   Citovat  

xenon04 napsal:
fotek mám celkem dost, jen se tím probrat Úsměv

parádní fotky je to dobrý
jsem tě tam zahlídnul ale fotil jsi tak jsem nechtěl rušit Úsměv co máš za objektiv ?

pár fotek ode mne

_IGP0017.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
_IGP0017.jpg, 194.9 kB

_IGP0020.JPG

_IGP0020.JPG, 186.65 kB

_IGP0052.jpg

_IGP0052.jpg, 132.56 kB

_IGP9874.jpg

_IGP9874.jpg, 147.99 kB

_IGP9926.jpg

_IGP9926.jpg, 125.94 kB

_IGP9929.jpg

_IGP9929.jpg, 170.42 kB

_IGP9932.jpg

_IGP9932.jpg, 165.21 kB

_IGP9940.jpg

_IGP9940.jpg, 133.87 kB

_IGP9948.jpg

_IGP9948.jpg, 209.17 kB

_IGP9988.jpg

_IGP9988.jpg, 143.8 kB

_IGP9997.jpg

_IGP9997.jpg, 136.07 kB

_IGP9970.jpg

_IGP9970.jpg, 110.74 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2012 , 6:46   Citovat  

pomper napsal:

Je mi to úplně jasný, ale víš jak, prostě chci vidět jen ten průjezd Velmi šťastný Nikdy sem neviděl jet svoje auto a to mě trápí Bueee pořádnej výtlem Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Automotodrom Most 2018: ...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 52, 53, 54  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina