Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 17 z 486
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.3.2012 , 17:52   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
kluci, nevítě někdo kolik má celkovou hmotnost náplně klima v acco tourer ictdi ?
pod kapotou jsem našel číslo náplně, ale kolik jí tam má být né..

dík

Viem presne, pretoze zrovna vcera som bol dat skontrolovat a doplnit klimu. Acco ma uz 6 rokov, a klima by sa vraj mala menit kazde 2 - 3 roky, tak som zasiel do servisu. Po napojeni na okruh mojho Acca masina ukazovala 325, podtlakom to vytiahli, precistili, a doplnili napln aj s olejom. K mojim 325 pridali 475, takze celkova hmotnost je 800 g.
Bolo pridane aj farbivo kvoli detekcii pripadnych mikrotrhlin, nebolo vsak vidiet nic - malo by to byt v poriadku. Pytal som sa, preco mam tak malu napln, ked nie su ziadne trhliny. Vraj aj pri uplne tesnej sustave moze za rok uniknut az 30% naplne, tak sa nedivim, ze za 6 rokov mi tam neostala ani polovicka HaHaaa

Mam Acco sedan, ale motory su tam totozne...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2012 , 19:58   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
kluci, nevítě někdo kolik má celkovou hmotnost náplně klima v acco tourer ictdi ?
pod kapotou jsem našel číslo náplně, ale kolik jí tam má být né..

dík

Moja skusenosť s preventívnym skontrolovaním klimy je hrozná.Auto 8 rokov bez problémov fungovalo, v zime som chvílku nepoužíval klímu a tak do jara zatuchla (ako každá, preto ju už nechávam v režimu auto stále), ale chladila jak besná....Tak som v dobrej viere šiel za "odborníkmi na klimu" ktorý sa grupuju z rad autoservisov, ktorí majú jednodnove školenia, mašinu s hadicami, odsali náplň(mimochodom bola 570g) speť mi dali 550g podľa tabuliek(vravím.ved mi dávate to čo ste mi vzali...odpoveď:ale sme očistili, pridali olejíček...na prosbu o odsmradenie klimy použily spray za 300kč, ktorým trápne striekali do prieduchov-k evaporátoru je aj tak ďaleko, použili tak polovicu spreju, ale učtovali 300kč...výsledok celej preventívky bol, že mi za štvrť roku odyšiel kompresor-uplne sa zadrel, keď sme ho s kamošom vybrali, tak sme z neho a vysušača a zo sýtka a z chladiča klímy odstraníli neskutočný sajrajt-hlinikové piliny... ....asistoval nám vyučeny klimatizér, ktorý je v oboru 40 rokov,klasika starší pán s pojazdným labákom, každé 3 roky obnovujuci si certifikáty... uplne iné náčinie, troje budíkov,tu to ukazuje tlak, tu teplotu, tu to klesá, keď sa spusti klima...jasne odborný sposob testovania,natlakovanie dusíkom, kontrola tesnosti, vakuovanie okruhu odsátím, cena s olejom 700kč Velmi šťastný
A jedna doležitá rada: pokiaľ auto nemá problém s klimou(nepočítam smrad v aute,to si človek vystrieka sám) a chladí ako má, tak preventívna kontrola okruhu klímy lxročne je podľa neho, nezmysel, sposob ako si dohadzujú zakázky, postriašiť ľudí a vytiahnuť z njich peniaze aby sa im zaplatili drehé mašiny...To rovno može každá domácnosť, ktorá ma doma ĺadničku a mrazák, ktoré makuju nonstop aj niekoľko rokov(takže každá domácnosť) by si raz ročne mala volať odborníkov na preventívky.Pokiaĺ bude chcieť niekdo z okolia ostravy, možem dať kontakt.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 11:30   Citovat  

varuj napsal:
Viem presne, pretoze zrovna vcera som bol dat skontrolovat a doplnit klimu. Acco ma uz 6 rokov, a klima by sa vraj mala menit kazde 2 - 3 roky, tak som zasiel do servisu. Po napojeni na okruh mojho Acca masina ukazovala 325, podtlakom to vytiahli, precistili, a doplnili napln aj s olejom. K mojim 325 pridali 475, takze celkova hmotnost je 800 g.
Bolo pridane aj farbivo kvoli detekcii pripadnych mikrotrhlin, nebolo vsak vidiet nic - malo by to byt v poriadku. Pytal som sa, preco mam tak malu napln, ked nie su ziadne trhliny. Vraj aj pri uplne tesnej sustave moze za rok uniknut az 30% naplne, tak sa nedivim, ze za 6 rokov mi tam neostala ani polovicka HaHaaa

Mam Acco sedan, ale motory su tam totozne...

to je nějaký divný, já volal do hondy, řekli mi, že tam je 450-500 g náplně a 160ml oleje..
zkusím to..
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 13:29   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
to je nějaký divný, já volal do hondy, řekli mi, že tam je 450-500 g náplně a 160ml oleje..
zkusím to..

Ze by to bolo celkovo len tych 475 g, ktore mi tam nakoniec naplnili? to mi hlava nebere
Je to mozne, tych mojich 325 potom len odratali z celkoveho doplneneho mnozstva OK
Pre istotu som sa teraz bol pozriet aj na stitok, ktory mi nalepili ku klime, je tam uvedenych len 475 g naplne je to dobrý
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 22:27   Citovat  

mno nevim... se mi ten mugenackej bodykit moc nelibi... ja bych spis ten Kenstyle bodykit - nesehnatelnej =( anebo original s Wald maskou (taky nesehnatelna) a ani na to nedelaj fake, takze s tim malokdo jezdi

Návrat  
bullshooter je teď offline  bullshooter
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 23:48   Citovat  

myst napsal:
mno nevim... se mi ten mugenackej bodykit moc nelibi... ja bych spis ten Kenstyle bodykit - nesehnatelnej =( anebo original s Wald maskou (taky nesehnatelna) a ani na to nedelaj fake, takze s tim malokdo jezdi

co třeba ho objednat tady ? tudy odkaz
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 9:58   Citovat  

Jaky je rozdíl mezi NGK IZFR6K-11 a IZFR6K-11S? Do K24A3 asi bez S-ka?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 17:51   Citovat  

Zdravím Honďákov.
Vzhľadom k tomu, že sa blíži čas mojej STK, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s odstraňovaním okenných fólii.Na mojej Honde boli už keď som ju kupil od prvého majiteľa, bohužiaľ atest na predných oknách nemám a tak budu musieť dole.Nekonečné diskusie na iných fórach o najúčinejšom sposobe nemajú konca, zaujímajú ma vaše skúsenosti.
Mňa zaujalo najme toto:
tudy odkaz
tudy odkaz

Ďakujem za rady.
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 19:02   Citovat  

Tak dneska přišly motůrky na centrál přímo z USA.Oba dva vyšli na krásných 1400kč i s poštou do CZ a za týden byli tady,luxus Velmi šťastný
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 19:31   Citovat  

Vystrikavaly ste uz nekdo u svyho Acca dutiny? Je to vubec u tohohle auta potreba? Popripade co ste pouzily? Diky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 19:40   Citovat  

Ano kompletní cena,včetně poštovného.Bylo to bez CLA, přišlo to v menší bublinkové obálce s udanou hodnotou 20$ ani to na celnici nezadrželi.Kupováno na Ebay je to dobrý
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 22:02   Citovat  

martmix napsal:
Vystrikavaly ste uz nekdo u svyho Acca dutiny? Je to vubec u tohohle auta potreba? Popripade co ste pouzily? Diky

Mě by zajímalo něco podobného, jestli by se po zimě měl acco umýt zespodu, od soli, nebo je to zbytečné nebo v případě špatného zamíření vapky dokonce nebezpečné??
Co se dutin týče mi říkal mechanik, že to není třeba, tak snad ne.
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 22:24   Citovat  

boratko napsal:
Mě by zajímalo něco podobného, jestli by se po zimě měl acco umýt zespodu, od soli, nebo je to zbytečné nebo v případě špatného zamíření vapky dokonce nebezpečné??

Po konci soleni urcite neuskodi nechat auto umejt zespodu, mozna i citlive motorovy prostor. Dutiny bych u Acco7G neresil, i kdyz uskodit se tim autu neda. Kazdopadne bejva auto pak v lete neprijemne citit po vosku a z dutin ve dverich prolina mastnota, ktera dela mastna mista, kam se pak rad chyta prach.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 22:29   Citovat  

boratko napsal:

Ja projizdim s Accordem obcas myckou (dobrou myckou) a vzdycky pouzivam program i s mytim podvozku. Nevim jak moc je to ucinne, ale to nejhorsi to snad oplachne.
   Návrat  
Renda je teď offline  Renda
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 22:34   Citovat  

Ahoj honďáci,
jelikož začíná být venku hezky a pomaličku se probouzím ze zimního spánku, rozhodl jsem se pořídit nový autiko abych jel slunci vstříc v pěkným navoněným a spolehlivým autě Honda Mé srdce zatoužilo po accordu 7G 2.4 ideálně executive se sportpacketem nebo Type-S, prostě krásný svižný sedan. Jinak to prostě nejde když si něco umanu tak to musím mít Mrk

Objevil jsem teď podle fotek zajímavý kousek na ebay.de a chci se zeptat jestli má tady někdo zkušenosti s koupí vozu právě tímto způsobem. Zatím jsem kupoval jenom na ebay.com běžný zboží na doručení, ale u auta to bude asi krapet složitější. Jednak mi je němčina cizí a člověk vlastně neví co kupuje(do auta takhle člověk nevidí).
Moje představa je, že v případě že daný vůz vydražím, dojedu na místo prodávajícího do DE, tak po prohlídce zboží(auta) mu ho zaplatím a tradá domů? Samozřejmě s příslušným vyřízením převozek+pojištění?
Tady je oč se mi jedná

tudy odkaz

add: na těch fotkách sou obyč sedačky ani polokůže, je to normální u executive?

Díky za rady
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 23:25   Citovat  

Renda napsal:
Ahoj honďáci,
jelikož začíná být venku hezky a pomaličku se probouzím ze zimního spánku, rozhodl jsem se pořídit nový autiko abych jel slunci vstříc v pěkným navoněným a spolehlivým autě Honda Mé srdce zatoužilo po accordu 7G 2.4 ideálně executive se sportpacketem nebo Type-S, prostě krásný svižný sedan. Jinak to prostě nejde když si něco umanu tak to musím mít Mrk

Objevil jsem teď podle fotek zajímavý kousek na ebay.de a chci se zeptat jestli má tady někdo zkušenosti s koupí vozu právě tímto způsobem. Zatím jsem kupoval jenom na ebay.com běžný zboží na doručení, ale u auta to bude asi krapet složitější. Jednak mi je němčina cizí a člověk vlastně neví co kupuje(do auta takhle člověk nevidí).
Moje představa je, že v případě že daný vůz vydražím, dojedu na místo prodávajícího do DE, tak po prohlídce zboží(auta) mu ho zaplatím a tradá domů? Samozřejmě s příslušným vyřízením převozek+pojištění?
Tady je oč se mi jedná

tudy odkaz

add: na těch fotkách sou obyč sedačky ani polokůže, je to normální u executive?

Díky za rady

Pokud auto vydrazis, musis si ho za danou castku koupit i kdyby bylo v horsim stavu nez by teoreticky odpovidalo jeho popisu. Ta cena urcite jeste slusne stoupne a ti co budou davat nejvic maji urcite moznost auto videt, na rozdil od tebe. Klidne se to vysplha na dvojnasobek, podle me jeste vys- ty bys s klidnym svedomim vyhodil tolik penez za neco co jsi v zivote osobne nevidel? Loterie byva casto starsi ojete auto i kdyz si ho muzes vyzkouset a prolezt ho kde chces, kupovat auto na dalku je podle me uz blaznovstvi. Radsi si zajed na par inzeratu osobne nebo si nech neco od nekoho dovezt, kdo tomu rozumi a komu duverujes.
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2012 , 9:28   Citovat  

1. mrkni se jestli neni to samy auto na mobile.de - vetsinou to davaji i tam (pripadne autoscout24.de)
2. idealne napis panovi zda se na nej muzes prijet podivat, ve finale ani mozna nebudes potrebovat aukci
3. sedacky se delaji i v latce, ale to tam pak neni vyhrev, ja bych do latky nesla, ale jak vidis Hellborn to ma naopak, takze to je individualni
4. vypada hezky
5. tu navi tam nikdy nerozchodis a bude ti to delat problemy. Po nejake dobe DVD prestane cist i ty hacknuty mapy a pak nejdou ani prestelovat hodiny.

Ted delame hromadny nakup DVD panelu. Vsichni uz zaplatili, ale pokud budes potrebovat, tak te do toho jeste zahrnu. Tady odkaz na topic. Jestli chces urco kupovat A7G, tak se ti tam bude hodit tak jako tak.

Co se tyce auta, urco napis Romovi nebo alicantemu, ale pokud bys chtel TypeS tak alicante zrovna prodava nadherny cerny TypeS, ktery uz ma secko vyrizeny a za super prachy, takze by mozna nebylo od veci mrknout na nej, nez litat po Nemecku Mrk

EDIT: tady ho mas na Autoscoutu - vcetne ceny cca co za nej chce
   Návrat  
Renda je teď offline  Renda
PříspěvekZaslal: 30.3.2012 , 10:55   Citovat  

myst napsal:
1. mrkni se jestli neni to samy auto na mobile.de - vetsinou to davaji i tam (pripadne autoscout24.de)
2. idealne napis panovi zda se na nej muzes prijet podivat, ve finale ani mozna nebudes potrebovat aukci
3. sedacky se delaji i v latce, ale to tam pak neni vyhrev, ja bych do latky nesla, ale jak vidis Hellborn to ma naopak, takze to je individualni
4. vypada hezky
5. tu navi tam nikdy nerozchodis a bude ti to delat problemy. Po nejake dobe DVD prestane cist i ty hacknuty mapy a pak nejdou ani prestelovat hodiny.

Ted delame hromadny nakup DVD panelu. Vsichni uz zaplatili, ale pokud budes potrebovat, tak te do toho jeste zahrnu. Tady odkaz na topic. Jestli chces urco kupovat A7G, tak se ti tam bude hodit tak jako tak.

Co se tyce auta, urco napis Romovi nebo alicantemu, ale pokud bys chtel TypeS tak alicante zrovna prodava nadherny cerny TypeS, ktery uz ma secko vyrizeny a za super prachy, takze by mozna nebylo od veci mrknout na nej, nez litat po Nemecku Mrk

EDIT: tady ho mas na Autoscoutu - vcetne ceny cca co za nej chce

Supr tolik odpovedi jsem ani necekal. Na mobile.de a autoscout24.de koukam ted porad ale tenhle kousek jsem tam nenasel protoze jsem si daval limit ecek a tohle si ceni vic nez jsem ochoten dat Chápeš!

Na ten kousek alicanteho jsem uz koukal, jen je to pres muj rozpocet co jsem ochoten investovat, i kdyz uznavam ze podle popisu a fotek vypada supr a presne to co hledam.

S tou navi jsem to uz cetl, nasel jsem prave i ten navod na update, ale podle toho co pises tak je to stejne o nicem.

Myst, jestli je to mozne tak si ten DVD panel objednam, i kdyz auto jeste nemam, jen mi napis kolik to teda vychazi+postovne a hned ti poslu penize na ucet. Napisu ti radsi i SZ kvuli tomu.

Na auto hned nespecham budu sledovat nabidky, tak trosku se pohybuju i v oboru, radsi si pockam nez pak litovat Cool

Jeste jednou vsem diky za odpovedi a pomoc, moc si toho cenim a vidim ze HC club je parta supr lidicek, jen tak dal Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2012 , 17:41   Citovat  

FunToDrive napsal:
Jaky je rozdíl mezi NGK IZFR6K-11 a IZFR6K-11S? Do K24A3 asi bez S-ka?

Anyone?

Zatim jsem dohledal tohle
kód:
To answer the original question, the 'S' stands for 'stainless steel gasket'. The non-'S' has a high nickel steel (read typical) gasket/washer. There is no other difference.

Takže se da použit IZFR6K-11S do Acco 7G 2.4.
   Návrat  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2012 , 18:11   Citovat  

Zdravim mam Acco 2.2 i-cdti po face ,měl by mít najedo 46tis.a mam problem stím že od řemenu co pohaní klimu altík atd.se ozívá dost nepřijemne (vytí ,kvilení,piskaní)na volnochod celkem nic ale cca od 1500 tis otaček nahoru se to uměrně furt stupnuje Smutný nemate někdo stím zkušenost? zatim mam největší podezdření na altík ,ale nevím jak to odhalit.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2012 , 22:50   Citovat  

Opravoval někdo čidlo zatížení zadní nápravy na seřizování xenonových světel? Mám tam zlomenou tu plastovou tyčku a samotnému čidlu se moc hýbat nechce Bueee
Bohužel jsem nenašel ani originál part číslo, abych to někde pohledal co to stojí.V EPC je jenom odkaz na nějaké stránky B-13-10 atp.
Co s tím? díky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2012 , 13:46   Citovat  

spoon napsal:
Mourl: před dvěma lety za něj v Hondě chtěli cca bůra,pro tvoji hrubou představu Mrk

Už jsem to našel, chtělo to přímo EPC a ne hondaoriginalparts. A jsou tam teda dokonce dvě jednotky?(jedna na přední nápravě a jedna na zadní) to mi hlava nebere to znamená že to nějak poměrem mezi oběma hýbe motůrkama...Zajímavý. zmatenej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 8:40   Citovat  

kluci, kdo máte na Acco ictdi přední type S spoiler a mlhovky??

zajímá mě pouze tato konfigurace, mlhovky jsou jiné než u 2,4 a 2,0 kv IC-čku
koupil jsem origo lip použitej a moc se mi nezdá jak tam pasuje... můžete mi to někdo prosím fotnout ???

mlhovku u spoileru

dík
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 19:32   Citovat  

Kde sehnat levou mlhovku na Tourera před FL? Čislo dilů 33951-SAA-003.

33951-SAA-003.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
33951-SAA-003.jpg, 22.57 kB
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 21:57   Citovat  

FunToDrive napsal:
Kde sehnat levou mlhovku na Tourera před FL? Čislo dilů 33951-SAA-003.
zde skladem 1.500,-
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 19:09   Citovat  

Tak netrvalo dlouho a asi po 700 najetých km jsem objevil u svýho Accordíka první vážnej problém. Teda myslim že problém Smutný

Přijel jsem z práce a chtěl jsem si zkusit když je motor zahřátej jakej má vlastně zvenku zvuk při vyšších otáčkách, tak jsem ho chtěl protůrovat a omezovač otáček zasahl na 5000 a dál nepustil. Ručička poskakovala vždy na 5000 a pak se odrazila dolu na 4500 a takhle pořád dokola. Zkoušel jsem se připoutat, odbrzdit ručku nestát na brzdě a dělá to pořád Smutný Tak nevím co to může bejt .. nejsem si jistej jestli to dělalo i po cestě nebo ne, protože jsem motor nad 5000 ani nevytáčel. Netušíte někdo coto ? Žádná kontrolka nesvítí, auto jede normálně... ještě včera to nad 5000 v pohodě šlo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 19:16  Naposledy upravil Johnie_Walker dne 4.4.2012 , 19:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Úsměv nejspíš proto, že jsi nikam nejel... když se budeš pomaličku rozjíždět, bez rádia, větráku a tak.. uslyšíš cca 3-5km/h takové lehounké cvaknutí relátka, nebo nějakého magneta.. to pak pustí motor dál..
alespoň u aut DOHC VTEC co jsem měl to tak bylo..
proto se ani na volnověh nepřečasuje vačka OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 19:17   Citovat  

Stealman napsal:
Tak netrvalo dlouho a asi po 700 najetých km jsem objevil u svýho Accordíka první vážnej problém. Teda myslim že problém Smutný

Přijel jsem z práce a chtěl jsem si zkusit když je motor zahřátej jakej má vlastně zvenku zvuk při vyšších otáčkách, tak jsem ho chtěl protůrovat a omezovač otáček zasahl na 5000 a dál nepustil. Ručička poskakovala vždy na 5000 a pak se odrazila dolu na 4500 a takhle pořád dokola. Zkoušel jsem se připoutat, odbrzdit ručku nestát na brzdě a dělá to pořád Smutný Tak nevím co to může bejt .. nejsem si jistej jestli to dělalo i po cestě nebo ne, protože jsem motor nad 5000 ani nevytáčel. Netušíte někdo coto ? Žádná kontrolka nesvítí, auto jede normálně... ještě včera to nad 5000 v pohodě šlo.

Klid! Vše máš v pořádku. Úsměv Na místě víc nevytočíš. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2012 , 16:44   Citovat  

Zdravím chalani.
Máte niekdo na svojícn plechovým miláčikoch niečo v štýle: tudy odkaz
Poznali ste to po namontovaní pri jazde? Ja mám rozpernu tyč pod kapotou motoru medzi hornými úchyty tlmičov a poznam to fest, tak by ma zaujímalo, ako je to zospodu...
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2012 , 21:44   Citovat  

boratko napsal:
Má někdo vyzkoušeno, jak funguje automatické stírání zadního okna? Občas se mi stane, že při zařazení zpátečky zadní stěrač okno setře, jindy ne a zatím jsem nepřišel na systém....

Me se automaticky sepne stirani zadniho okna kdyz mam zapnuty predni sterace a zaradim zpatecku. Jinak ne. (tourer pred FL)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina