Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 19 z 486
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.4.2012 , 9:14   Citovat  

Mám takový menší problém s otevíráním kufru u mého sedanu.
Nefunguje mi otevírání přímo na víku kufru. Zajímavé je, že otevřít u řidiče i přes klíček na dálkové ovládání jde v pohodě.
Zkoušel jsem zda ten spínací prvek na víku kufru funguje a zjistil jsem, že je v pořádku. Takže se mi rýsuje, že problém bude asi někde na cestě od spínače na víku k "vyhodnocovací jednotce".
Nemůžete mi poradit jak se mám dostat k té řídící jednotce a zkontrolovat jestli jsou kontakty v pořádku? Řídící jednotka z pohledu impulsu k otevření musí být v pořádku, když otevírání na dálkové ovládání klíčem funguje, ne?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.4.2012 , 9:21   Citovat  

Turin napsal:
Zdravím.
Mám menší problémek. Při náklonech auta při rozjíždění nebo sem tam v zatáčkách mi od zadní nápravy něco klepne/vrzne. Je to dost nepříjemný kovový zvuk.
Zajímavé je, že když prší a auto je zespod mokrý, tak to přestane. Dělá to prostě jenom za sucha. Dělalo to trochu na podzim, přes zimu se to nějak "samospravilo" a teď na jaro to začalo dělat zase, ale už častěji.

Nevíte někdo, technicky zdatnější než já, čím by to mohlo být? Je to Accord Tourer 2004. A jezdívá někdy dost naložený.
Auto bylo před měsícem na STK, tlumiče jsou OK. Teda aspoň po funkční stránce.

Díky za radu.

Jura

uložení stabíku, tyčky stabíku.
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2012 , 12:19   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Mám takový menší problém s otevíráním kufru u mého sedanu.
Nefunguje mi otevírání přímo na víku kufru. Zajímavé je, že otevřít u řidiče i přes klíček na dálkové ovládání jde v pohodě.
Zkoušel jsem zda ten spínací prvek na víku kufru funguje a zjistil jsem, že je v pořádku. Takže se mi rýsuje, že problém bude asi někde na cestě od spínače na víku k "vyhodnocovací jednotce".
Nemůžete mi poradit jak se mám dostat k té řídící jednotce a zkontrolovat jestli jsou kontakty v pořádku? Řídící jednotka z pohledu impulsu k otevření musí být v pořádku, když otevírání na dálkové ovládání klíčem funguje, ne?

Ještě jednou bych se zeptal kam vedou dráty od spínače otevírání kufru...? Je to do řídící jednotky? Jak se k ní nejsnáze dostanu? Prosím o radu... nemám s tím zkušenosti Se stydím
   Návrat  
BigJohn je teď offline  BigJohn
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 15:05   Citovat  

Neví někdo která pojistka je od výškově nastavování xenonu? Prolezl jsem celý manuál (v italšnitě) a nic jsem nenašel.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 21:10   Citovat  

BigJohn napsal:
Neví někdo která pojistka je od výškově nastavování xenonu? Prolezl jsem celý manuál (v italšnitě) a nic jsem nenašel.

Koukal jsem do českého manuálu na stránky s pojistkama, ale o naklápění světel jsem se tam nikde nedočetl, a to u zážehových ani vznětových motorů (kdyžtak můžu stránky nafotit), takže pokud tam něco takového je, tak bych si tipnul, že by to mohlo být napájeno z pojistky na světlo(?)... Ale možná taky ne... cože cože ?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 21:41   Citovat  

SaKaL napsal:
Koukal jsem do českého manuálu na stránky s pojistkama, ale o naklápění světel jsem se tam nikde nedočetl, a to u zážehových ani vznětových motorů (kdyžtak můžu stránky nafotit), takže pokud tam něco takového je, tak bych si tipnul, že by to mohlo být napájeno z pojistky na světlo(?)... Ale možná taky ne... cože cože ?

Taky si myslim to same. Motorek naklapeni svetlometu maji jinak pochopitelne vsechny verze i bez xenonu (jenom s manualnim ovladanim) a taky tam neni zadna zvlastni pojistka. To same mam v CTR 8G s xenony, uvadi se pouze "sdruzena pojistka svetlometu", nemelo by to byt jinak.
Navody mam jinak v nemcine a ve francouzstine HaHaaa
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 22:28   Citovat  

boratko napsal:
Byl jsem dnes na "jarní kampani" v Samohýlu Olomouc v Hondě. Nevím, co vše mohli během 3/4 hodiny zkontrolovat a udělat, ale body, které udělat měli, udělali. Dokonce mi byli oznámit, že nesvítí žárovky v zadních světlech, tak mi je tam dali nové, cena zůstala stejná na 99,- Kč. To jsem se celkem divil. Když jsem se zeptal na originál pylového filtru, který měli mít s 30% slevou, tak by vyšel na 1300 kč, z původních 1800, krásná cena Se stydím
Cože cože cože ? kolik ten pylovej filtr. Hele já byl v Hondě Ústí. Auto jsem tam dával ráno v 08:00 a bylo řečeno že nejdříve až po 12 mám příjít ale přišel jsem po 3 po praci. Za úkol měli jako každej rok, servis jarní kampaně, regenerace klimy, geometrie. Hned jsem byl tázán jestli mám vyměněný pylový filtr, že klima bez toho je na nic. Hned jsem tloukl do hlavy, že tam nechám majlant a že jsem nekoupil neorigo a hle hned mi bylo řečeno to nevadí stojí 350,-Kč a to jsem koukal. no ve 3 mi bylo řečeno auto na 95% celkem, vše v naprostém pořádku, geoška hotová, klima krásně voní, dostal jsem puzzle se civicem 9.g a celkem placeno 1.400,-Kč: I Love Honda Ústí Velmi šťastný
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2012 , 8:53   Citovat  

Pylový filtr mužů doporučit uhlíkový Corteco. Vypadá solidně (žádná papírová napodobenina), takže se přes něj nic nedostane do systému AC. Cena kolem pětistovky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2012 , 18:02   Citovat  

Funguje vám automatické výškové nastavování Xenonů? Mě ne pořádnej výtlem
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2012 , 19:08   Citovat  

ak by ste niekto potrebovali pravu poloos alebo tripoid tak mam, na ictdi... neviem, mozno pasuje aj na benziny
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.4.2012 , 23:25   Citovat  

Pokud klima nesmrdi a funguje jak ma, neni vubec potreba s ni cokoli delat. Zasada je klasika- musi se predevsim pouzivat aby okruh cirkuloval a pred zastavenim nechat par minut pustenou jen ventilaci, aby se stacil odparit kondenzat.
   Návrat  
Renda je teď offline  Renda
PříspěvekZaslal: 28.4.2012 , 8:39   Citovat  

inspiration acco 7G Honda

Odkaz
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2012 , 21:10   Citovat  

mám problém s klimou, měnil jsem náplň cca 3 týdny a dnes když jsem jí celý odpo používal, na "auto" režim, tak mi pokažděm spuštění klima kompresoru začalo auto vydávat divný zvuk..
takový cvakání, kovový zvuk od kompresoru.. dost hlučně.. auto stálo, běželo na volnoběh a při každém spuštění komp, jakobych tam pod kpotou měl ještě sekačku na trávu... coto ? už to někdo rešil ??
je to kompresor v háji, nebo jen spojka ?? chladí to dobře, hned jde z ventilátoru ledovej vzduch, ani žádná netěsnost..

jde o 06, ictdi
jak a za kolik se to dá řešit ?? Se stydím

dík
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.4.2012 , 21:12   Citovat  

boratko napsal:
Když už jsme u té klimy, dnes jsem jí pustil a potřebuju vědět, co je "auto" režim. PŘES zimu jsem měl klimu vypnutou a zapnutý jen ventilátor a na displeji bylo AC/OFF. Potom je možnost klimu zapnout rozsvítí se AC/ON a potom je možnost zapnout AUTO režim tlačítkem úplně vlevo na panelu klimy Co to znamená, zapnutí klimy. Jde mi o to, jaký je to rozdíl proti AC/ON.

Podivej se na prvni stranku na prvni prispevek, vysvetlil jsem tam komplet jak funguje klima u A7G Mrk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2012 , 15:19   Citovat  

Postup jak identifikovat rány od podvozku s poněkud překvapujícím rozuzlením (prasklý motorový silentblok)
PS: já chci taky takovej zvuk motoru (čas 3.23)!

Odkaz
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2012 , 15:26   Citovat  

halda jako krava.... mam pro Vas hadanku s nekolika indiciemi:

Honda Accord K24 predfacelift

Po ceste uciten zapach benzinu
Po zaparkovani v garazi smrad benzinu od zadnich pneu
Objevena louzicka benzinu
Zvednuto na hever a objeveny tri nevelike louzicky a mokra podlazka nadrze
Auto vydava zvuk podobny cerpadlu i presto, ze je klicek vytazen a auto je zamceno
Kontrakce spinaji po 13ti sekundach a trvaji 6 sekund =DD

Bylo mi receno, ze Acco ma plastovou nadrz, takze kdyby v ni byla dira, tak tece fest a ne takhle.

Mate nekdo napady/zkusenosti/rozuzleni? =D

EDIT: padnul napad ze by mohlo byt spatne tesneni v nadrzi a tece to shora... bohuzel ne, vse je tam sucho a misto kudy tece benzin je PRAVY BOK NADRZE

EDIT2:
Zvuk delal pretlakovy ventil v nadrzi. Vycvakla se totiz hadicka co vede palivo do motoru a nebyla dosazena kompletne, takze to asi zmatlo ventil. Ale v nadrzi byla jen 1/4 tak nechapu jak to mohlo vypoustet benzin. Kazdopadne ted to vypada, ze se to vyresilo.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.4.2012 , 18:22   Citovat  

sice jsem se tu uz kdysi ptal, ale zkusim to jeste.

Nemate nekdo tip, kde koupit (u nas) predni, ale i zadni ofuky na 7G sedan?

Kdyz jsem je zkousel hledat, tak na 7G sedan jsem objevil jen predni (v jednom shopu mely uvedeny i zadni, ale pak se ukazalo, ze to byl omyl)

Ja to nechapu = na combi 7G jsou k sehnani, na novejsi model taky a snad i na starsi, jen na sedan ne

Jo, pripadne se prosim zdrzte hlasek, jestli se vam ofuky libi nebo nelibi a proc je vubec chci

diky
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 9:07   Citovat  

Trebor napsal:

Kdyz jsem je zkousel hledat, tak na 7G sedan jsem objevil jen predni (v jednom shopu mely uvedeny i zadni, ale pak se ukazalo, ze to byl omyl)

Ja to nechapu = na combi 7G jsou k sehnani, na novejsi model taky a snad i na starsi, jen na sedan ne

Jo, pripadne se prosim zdrzte hlasek, jestli se vam ofuky libi nebo nelibi a proc je vubec chci

diky

Ahoj Trebor,
o jednom mieste viem urcite - origo z Hondy. Ale tolko za ne urcite nedas. Uz som sa po nich pozeral davno, len za to chcu 180 € cože cože ? Ble Tak to koukám!
Takze ked som objavil u Alicanteho v ponuke origo ofuky, tak som po nich skocil... a predbehol som aj Myst, ktora mi to nemoze odpustit... HaHaaa

Ale skusim sa ti este pozriet u nas v nejakych tuningovych shopoch.
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2012 , 19:43   Citovat  

Bully napsal:
Podivej se na prvni stranku na prvni prispevek, vysvetlil jsem tam komplet jak funguje klima u A7G Mrk

Díky, ale jedno mi není stejně jasné, když jsem teď o víkendu při jízdě nechal klimu na AUTO, abych se nemusel o nic starat, tak se mi jak při akceleraci, tak i při ustálené jízdě jevilo, jakoby auto neznatelně škubalo, jakoby místy klima zapínala, je tomu tak?
A proudění vzduchu šlo permanentně z předních fukarů, což nevím, jestli je dobře, radějí bych na čelní sklo a dále, hlavně, když jsme po dlouhé době šli do auta, tak se zapnul i vnitřní okruh, který po nějaké době zhasnul a zůstal zhasnutý, i když jsem jel za busem.... Takže jaký je to vlastně rozdíl oproti zapnuté klimě s tlačítkem ON?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.5.2012 , 20:13   Citovat  

boratko napsal:
Díky, ale jedno mi není stejně jasné, když jsem teď o víkendu při jízdě nechal klimu na AUTO, abych se nemusel o nic starat, tak se mi jak při akceleraci, tak i při ustálené jízdě jevilo, jakoby auto neznatelně škubalo, jakoby místy klima zapínala, je tomu tak?
A proudění vzduchu šlo permanentně z předních fukarů, což nevím, jestli je dobře, radějí bych na čelní sklo a dále, hlavně, když jsme po dlouhé době šli do auta, tak se zapnul i vnitřní okruh, který po nějaké době zhasnul a zůstal zhasnutý, i když jsem jel za busem.... Takže jaký je to vlastně rozdíl oproti zapnuté klimě s tlačítkem ON?

Jasne, kdyz spina kompresor klimatizace tak se zvedaji otacky, s autem to muze i lehce skubnout.
Pri plne automatice fouka odevsud, zvlast v tom vedru co bylo je primarnim cilem vychladit auto co nejdriv, takze clovek citi nejvic to co fouka primo na nej. Kazdopadne predni bocni vydechy si muzes mechanicky uzavrit i pri AUTO a ty uprostred nastavit co nejvic nahoru aby nefoukaly naprimo, ale zevnitr na strop. Pripadne vypni AUTO a zapni si "manualni" rezim.
Vnitrni okruh se spina na zacatku automaticky vzdycky kdyz je venku vetsi teplo. Interier vozu se vychladi mnohem rychleji kdyz nemusi porad prubezne ochlazovat horky vzduch zvenku, coz s vnitrni cirkulaci stejneho vzduchu nemusi. Po klesnuti teploty v interieru na urcitou hodnotu se cirkulace sama zrusi. Nejakou detekci pachu Acco 7G nema ze by vnitrni cirkulace sepla sama kdyz jedes za necim smradlavym.

Pokud se ptas v posledni otazce na rozdil AUTO rezimu oproti manualu, tak v automatice udrzuje klima teplotu vevnitr ve voze na porad stejne hodnote (tj. prubezne meni teplotu vzduchu), pousti vzduch vydechy ktere jsou potreba, reguluje sama intenzitu proudeni vzduchu, reaguje podle senzoru na to jestli na auto primo sviti slunce a tim teplotu zase snizuje atd. atd. . V manualu si regulujes kterymi vydechy bude vzduch proudit, jeho intenzitu i teplotu, vsechno musis ridit sam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2012 , 23:09   Citovat  

Trebor napsal:

tam kde vsechno ostatni na Accorda - v Polsku

tudy odkaz =)
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 6:55   Citovat  

Zdravim.Prosim vas.Je normalni,kdyz pri stojicim aute a se zapnutou klimou (je jedno jestli Auto nebo Ac on),tak klima vzdycky sepne na 7sekund.A potom je na 7sekund klid.A pak zase sepne.A takhle porad dokola.Za jizdy nevim.Neni to slyset.Pozoroval sem to ted o vikendu.Takze bylo dost vedro.Ale je to normalni?Mam Acco prvni leto,takze nemam zkusenosti.Diky za rady
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 7:01   Citovat  

Trebor napsal:
myst diky = ale, slovo Accord do vyhledani zadat umim-ale to je jaksi moc vysledku Smutný
A ofuky oken uz fakt nezvladam ... Smutný

Ofuky su tu: tudy odkaz
Ale ponukaju do r. 2003 a potom az od 08, na 7G nic...
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 7:02   Citovat  

martmix napsal:
Zdravim.Prosim vas.Je normalni,kdyz pri stojicim aute a se zapnutou klimou (je jedno jestli Auto nebo Ac on),tak klima vzdycky sepne na 7sekund.A potom je na 7sekund klid.A pak zase sepne.A takhle porad dokola.Za jizdy nevim.Neni to slyset.Pozoroval sem to ted o vikendu.Takze bylo dost vedro.Ale je to normalni?Mam Acco prvni leto,takze nemam zkusenosti.Diky za rady

Mi to dělá taky a v Hondě řekli že je to normální. Ale normální mi to nepříjde...
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 7:36   Citovat  

martmix napsal:

i mě to dělá...je to normální Mrk
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 8:14   Citovat  

Ahoj.chystam se na vymenu kotoucu na accordu rok 2006.Nektere hondy je mely lisovane na lozisko, nevite jak je to v tomto pripade?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 8:35   Citovat  

Trebor napsal:
myst diky = ale, slovo Accord do vyhledani zadat umim-ale to je jaksi moc vysledku Smutný
A ofuky oken uz fakt nezvladam ... Smutný

musim hledat stejne jako ty

tudy odkaz

maji zvlast aukci i na kombika, takze tohle by mohlo byt ono

ale je potreba jim napsat a utvrdit se, ze to pujde na sedana...
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 9:35   Citovat  

beruska.evuska napsal:
i mě to dělá...je to normální Mrk

Tak diky za info Úsměv A jeste jedna otazecka.Nemate nekdo na sveho milacka plachtu na prikryti? Pres leto mi bude stat venku.Tak aby se mi neroztekl:-) Nemate nekdo nejakej tip,kde kvalitni plachtu objednat,pripadne idealni rozmery?
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 9:54   Citovat  

Hellborn napsal:
Jaké Hondy? to mi hlava nebere Já je na žádné od r.v.1988 nalisované neviděl...

Nevim, rikal mi to jeden automechanik, at si to radeji zjistim , nez to budu delat.Ale podle tvoji odpovedi predpokladam, ze to bude v poho.Diky Úsměv
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2012 , 10:16   Citovat  

OFUKY 7G sedan:
varuj a myst diky.
myst: jenze ty jsou jen predni, pokud mi to prekladac spravne prelozil.

Jak uz jsem zjistoval drive, tak predni jsou stejny jak pro sedan tak i combi X ale zadni jsou rozdilny - a proste v nasich koncinach jsou zadni (za prijatelnou cenu) na sedana k nesehnani = on je fak snad nikdo nedela nebo to nechapu.

Pro NEofukare = nikdo vam je nenuti! kiss me Velmi šťastný - a ORIGINALNI stresni okno bohuzel nemam a jiny bych ani nechtel.
A auto ma krasny tvary, ale jakmile takrka jen trochu prsi, tak se neda ani pootevrit okno, jelikoz hned to tece do ovladaci a i na sedacku
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina