Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Targa nezamyka přihrádky
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
CloVnRian je teď offline  CloVnRian
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 8:44   Citovat  

Zdravíčko páni, potřeboval bych radu od zkušenějších majitelů Targy. Když sundám na autě střechu, tak se mi nerozsvítí kontrolka a ani se nezamykají přihrádky. Nevím jestli je v tahu čidlo nebo jen závada v elektroinstaci. Každopádně ocením každou radu a pomoc:-)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
species je teď offline  species
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 9:13   Citovat  

jaky prihradky myslis? pokud vim tak uloznej prostor se zamyka za sedadlem a nema se strechou nic spolecnyho.

also pokud vim tak manual zadnou kontrolku nema -> na elektrice to indikuje jen prubeh stahovani strechy, to ze je stazena uz nesviti. (jen zadni okynko)

nechapu tvuj problem Smutný

0
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 9:17   Citovat  

Podle toho co říká německý manuál (kterému teda moc nerozumím), tak by měla svítit kontrolka, když je sundaná střecha. Střechu mám manuální. Ano zámek tam je, bohužel pomocí žádného klíče, který k autu mám nejde zamknout. Nemá někdo zkušenosti s napojením toho zámku na centrál?

0
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 9:18   Citovat  

Jinak hlavně mi jde o přihrádku s rádiem (nevím jestli vůbec jde zamykat) a přihrádku u spolujezdce.

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 9:23  Naposledy upravil gizmi dne 1.5.2012 , 9:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

na central to nenapojis, protoze je to klasicky manualni zamek. Pokud ti nepasuje zadny klic, tak asi predchozi majitel meni zamky a tenhle nevymenil Úsměv Kazdopadne nema to co spolecneho s ele, atd.. Naopak vetsina majitelu ten box sundava a davaji tam muziku Mrk

PS: ja auto bez strechy nechaval jen pred barakem na chvilku, pred hospudkou kde jsem sedel na zahradce a nebo na chate Úsměv Jinak bych tohle v CR nezkousel. Jhooo, kdyby nase snede spoluobcany zamestnali u F1, maji nejrychleji sundane dily na svete Velmi šťastný

species je teď offline  species
2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 9:23   Citovat  

tak to nevim co mas za targu, ale u manualu jsem to nikdy nevidel svitit. u elektriky mi to taky nesviti, jak jsem rekl jen prubeh stahovani strechy a sundane zadni okynko.

a prihradky -> radio urcite zamykat nejde a ty prihradny ve stredovym tunelu taky ne. Jediny co jde zamknout jsou ty dve za sedadlem a na ty je zamek presne u tyla stredoveho tunelu = musis tam specielne vlozit klic a zamknout.

0
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 9:45   Citovat  

Tak to jste mě teda moc nepotěšili pánové, každopádě díky. Hold budu muset furt nasazovat střechu Velmi šťastný

Fatal je teď offline  Fatal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 10:05   Citovat  

kontrolka svítí akorát když nezamkneš manuální střechu do rámu v kufru tzn i když máš odjištěnou střechu ale pořád nasazenou. mě to i hvízdalo a bylo to děsný Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 10:12   Citovat  

Tak to jsem ještě nezkoušel Velmi šťastný V tom případě mě předchozí majitel balamutil, protože jsem se ho na zamykání přihrádek ptal a tvrdil mi, že se zamykají, že svítí kontrolka, když je sundaná střecha apod. No aspoň už vím jak to ve skutečnosti je Úsměv

koki... je teď offline  koki...
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2012 , 14:09   Citovat  

species napsal:
tak to nevim co mas za targu, ale u manualu jsem to nikdy nevidel svitit. u elektriky mi to taky nesviti, jak jsem rekl jen prubeh stahovani strechy a sundane zadni okynko.

a prihradky -> radio urcite zamykat nejde a ty prihradny ve stredovym tunelu taky ne. Jediny co jde zamknout jsou ty dve za sedadlem a na ty je zamek presne u tyla stredoveho tunelu = musis tam specielne vlozit klic a zamknout.

Já měl dvě targy a když jsem měl sundaou střechu, tak na budíkách na obrázku Targy mi svítila zelená kontrolka jakoby nad střechou že je dole.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Targa nezamyka přihrádky
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina