Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 6
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 21:58  Naposledy upravil Jonaasek dne 4.5.2012 , 22:06, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

tak konečně máme za sebou to nejdůležitější a nejbolestivější...operace trvala necelé dva týdny, a výsledek je naprosto perfektní...mimo kapoty není na kastli ani kousek rzi, původně se měly měnit jen lemy, bohužel po sundání nárazníku a chycení lemu zevnitř zmizela v podběhu celá ruka, druhá strana byla ještě horší, takže mimo lemů se opravovaly podběhy, půlky prahů, spodky zadních dveří a dokonce MUDr. opravil i dveře přední, které jsem už odepsal a pomalu kupoval druhé, celá operace stále 10 tis. i s vystříkáním dutin (už jen poladit podvozek ale to je otázka jednoho večera a dvou plechovek hameritu:-))takže vyvařené a spasované perfektně, nikde žádný schod takže po 18.5 kupuju folii a bude druhá fáze...už jsem se rozhodl že boční lišty nechám sundané a oblepím je buď dodatečně stejnou barvou nebo je nechám černé....a teď poraďte mám dva favority buď bílá perleť nebo škrábaný hliník/ocel, u bílé budu muset stříknout vnitřky dveří, a víc by se mi líbila, na druhou stranu ten škrabák vypadá taky perfektně a nemuselo by to vypadat zle....je tam cenový rozdíl asi 3000,-...a mimo jiné čekám na kola, které se pískovaly a teď jsou na komaxitu, barva je taková šedá metalíza poprášená černým práškem, třmeny středové matice a pár nápisů budou sytě fialové...stejnou barvou bude i ventilové víko a nějaké držáky a části v motorovém prostoru...mimojiné jsem v mezičase vyměnil přední požiska, vadné čepy, silenty stabilizátoru, opravil ABS a zadní okna(jedno jezdilo ztuha u druhého zrezlo lanko a roztrhlo se, tak jsem ho nahradil novým) vytáhl lampy. které budu předělávat a musím vyměnit nebo opravit zámek zadních dveří, protože nezamyká, motorek je funkční ale netahá za táhlo Úsměv jinak chybí rozvody a pár tesnění dveří a auto bude jak nové...

SNC00129.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNC00129.jpg, 163.35 kB

SNC00130.jpg

SNC00130.jpg, 144.74 kB

SNC00131.jpg

SNC00131.jpg, 149.92 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 22:03   Citovat  

perfektni prace OK OK OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 13:35   Citovat  

ve středu jsem si byl pro kola a výsledek stojí za to...tak jsem to zkusil nahodit na auto zatím bez pneu, abych věděl kolik budu potřebovat ubrat z podložky a zjistil jsem že 3 Chápeš! cm Bueee
bohužel z podložky můžu ubrat jen 0,5cm a z kola asi 3mm, když ovšem seženu někoho kdo má tak velký soustruh aby byl schopný kolo upnout, byl jsem u známého a ten upne max 44 cm a kolo má 47,5 myslim takže jsem zvědavý, gumy jsem objednal 205/45 měly by být trošku do A a až tam hodim nižší pružiny tak to snad zaleze do podběhu...jestli ne tak je to v pytlu a kola budu muset prodat a zas shánět jiné Bueee ale už i tak se bojim že to bude moc bít do očí a dráždit policajty...chjo...

SNC00150.jpg

SNC00150.jpg, 1.38 MB

SNC00151.jpg

SNC00151.jpg, 1.42 MB

SNC00149.jpg

SNC00149.jpg, 1.41 MB

SNC00147.jpg

SNC00147.jpg, 1.31 MB
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 13:55   Citovat  

Dotaz 1. Proc si kola predtim nevyzkouseL? Velmi šťastný
Dotaz 2. Na co podlozky? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 14:13   Citovat  

millhauz napsal:
Dotaz 1. Proc si kola predtim nevyzkouseL? Velmi šťastný
Dotaz 2. Na co podlozky? Úsměv

ad 1 - vyzkoušel a nějak mi to tak moc nedošlo protože ty podložky jsou 3cm široké, a já troooba jsem si neuvědomil že v nábojích mám štefty místo šroubů...takže jsem si říkal vezmu půlku z podložky a půlku z kola a bude vymalované....no jo já vím Se stydím

ad 2 - podložky jsou se změnou roteče protože kola jsou 4x100...a jiné jsem nechtěl, chtěl jsem tam tu imitaci matice...mě se holt míbí málo designů kol a většina jich je 5ti dírových, a když jsem viděl tyhle tak jsem je vzal...předtím jsem tam měl rialy a ty tam sedly dobře ale na tom autě se mi zas nelíbily...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 16:25   Citovat  

vždyť neni vůbec nutný to dávat na soustruh... stačí to hodit na frézu
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 16:41   Citovat  

Jonaasek napsal:
ad 1 - vyzkoušel a nějak mi to tak moc nedošlo protože ty podložky jsou 3cm široké, a já troooba jsem si neuvědomil že v nábojích mám štefty místo šroubů...takže jsem si říkal vezmu půlku z podložky a půlku z kola a bude vymalované....no jo já vím Se stydím

ad 2 - podložky jsou se změnou roteče protože kola jsou 4x100...a jiné jsem nechtěl, chtěl jsem tam tu imitaci matice...mě se holt míbí málo designů kol a většina jich je 5ti dírových, a když jsem viděl tyhle tak jsem je vzal...předtím jsem tam měl rialy a ty tam sedly dobře ale na tom autě se mi zas nelíbily...

co mas na aute za roztec? btw nejtenci podlozk na zmenu roztece se delaji 20mm, tzn bys mohl teoreticky ubrat cca tech 10mm v klidu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 17:09   Citovat  

tak teď jsem mimo, nějak nejsem zámečník...ale řekl bych ře rozdíl mezi soustruhem a frézou bude ve způsobu upnutí?... Velmi šťastný

nemůžu ubrat 10cm protože štefty mám dlouhé 25mm takže bych musel ubrat i ty štefty, což by ve spojení s podložkou nebyl problém, ale ve spojení se zimníma kolama už jo, to bych tam pak chytal šroub asi na dva závity...jestli vůbec Velmi šťastný mám rozteč 114,3
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2012 , 17:25   Citovat  

Jonaasek napsal:
tak teď jsem mimo, nějak nejsem zámečník...ale řekl bych ře rozdíl mezi soustruhem a frézou bude ve způsobu upnutí?... Velmi šťastný

o to se nestarej... zeptej se známýho soustružníka kde v okolí maji frézy a zkus se tam s někym domluvit... zanějakou stovečku nebo flašku to nebude problém
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 13:32   Citovat  

Kola po novém laku obrábět? to bych asi řešil před tím kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 13:59   Citovat  

walda91 napsal:
Kola po novém laku obrábět? to bych asi řešil před tím kouř

no jo to vím..ale pozdě bycha honit, a ne té vnitřní straně to snad vadit nebude ne?...to obrousené přece nebude vidět a lak se doufám neoloupe...v každém případě jestli seženu někoho kdo by to dokázal ubrat tak ty okraje něčím zatřu aby se to neloupalo...
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 16:26   Citovat  

Jonaasek napsal:
no jo to vím..ale pozdě bycha honit, a ne té vnitřní straně to snad vadit nebude ne?...to obrousené přece nebude vidět a lak se doufám neoloupe...v každém případě jestli seženu někoho kdo by to dokázal ubrat tak ty okraje něčím zatřu aby se to neloupalo...

OK
myslím, že při frézování vzniká nějaké teplo...no stejně bych měl o ten komaxit trochu strach. mě osobně by to asi nedovolilo strčit nově nakomaxitovaná kola někde pod frézu, ale jak říkáš, teď už je na to stejně pozdě, nepřemýšlel si spíš ještě před nástřikem auta o lehkém vytažení lemů?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 17:25   Citovat  

walda91 napsal:
OK
myslím, že při frézování vzniká nějaké teplo...no stejně bych měl o ten komaxit trochu strach. mě osobně by to asi nedovolilo strčit nově nakomaxitovaná kola někde pod frézu, ale jak říkáš, teď už je na to stejně pozdě, nepřemýšlel si spíš ještě před nástřikem auta o lehkém vytažení lemů?

já bych řekl že teplo moc nevzniká, i když fakt nevim...podle toho jak rychle se ten nůž otáčí..a to zas záleží na konkrétní fréze ne?...lemy jsem vytahovat nechtěl..protože jak říkám nepřišlo mi že ty kola lezou až tak moc Bueee ale nevim, uvidim, třeba až tam hodim ty gumy a budu mít ty podložky stočené tak to nebude tak do očí bijící jak si myslim...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 17:37   Citovat  

to se nebude nejak moc ohrivat...a bud rad jestli mas komax i zevnitr na dosedaci plose ze te ho zbaví, vis co to je kdys se brzdy zahrivaj a komax povoli ap ak jak zatuhne a pekne se to dokaze prilepit ke kotoucitreba? Úsměv u stryce sic plechac jsme sundavali palici, a nesel, tak to sel projet bez sroubu az pak povolil Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 22:47   Citovat  

tak a jedem dál, konečně jsem dnes obul kola a nahodil je nazkoušku na auto, ještě tam chybí středové krytky a spony....z podložek jsem nechal ubrat 5mm a z kola 4mm...i přesto ale kola jsou venku Tak to valím bulvy sice jen asi 1.5cm což není tak MOC jak předtím, ale itak...na druhou stranu to ale nikde neškrtá...zatím...když se dívám na foto tak to nevypadá nic moc, jak kdyby ty kola byly černé, ale naživo je to bomba, a až tam dám tu bílou(nakonec:-))fólii tak prokouknou ještě víc...no zitra je shodím, dolakuju kotouče a dosedací plochy s podložkama načerno, ať to tak nebije do očí, potom na třmeny a matice fialovou, a bude hotovo...ale nastal mi další problém, po hledání a pročítání, jsem se rozhodl objednat snížené pružiny eibach pro kit, a až jsem je po netu zaplatil, tak mi po týdnu napsali že se na moje auto prý už nevyrábí...že jedině HR za 6000,- nevíte někdo jestli by se nedal ten eibach sehnat? nebo poraďte jiný dobrý kit ale rovnou píšu že nebudu kupovat komplet podvozek, chci jen snížit a usadit, takž mi jde JEN o pružiny...dál jsem koupil plát alkantary a potáhnu středový tunel a tunel u volantu...s tím je spojená výměna stíhačkového startování HaHaaa za automatiku...jen zasunu ovladač, po dvou vteřinách se nastartuje, a po dalších dvou se spustí rádio, denní svícení a zbytek, jen musím počkat na hotový obvod, který by měl vyjít na max 300,-(tři relé, časovač a něco kolem dokola)

SNC00155.jpg

SNC00155.jpg, 1.33 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 23:01   Citovat  

Tak po menší odmlce jedeme dál, v týdnu došel od pjétra zrepasovaný podvozek (koni/eibach) -4cm, bílá perleť na folii, a vytáhl jsem plexi tyče na budíky a lampy, které mi ležely doma někdy od vánoc a rovnou jsem zkusil jak se s tím bude pracovat...bude to trochu piplačka ale bude to ok, a hlavně to bude svítit tak jak chci, potřebuju a tak, že to snad projde bez potíží i technickou (první model neprošel, kvuli slabému brzdovému světlu), pak přijdou na čadu ještě přední lampy a bude snad hotovo....dokud nebudou prézle na nějakého toho šnečka Se stydím

DSC_0028[1].jpg

DSC_0028[1].jpg, 1.77 MB

DSC_0029[1].jpg

DSC_0029[1].jpg, 1.92 MB

DSC_0030[1].jpg

DSC_0030[1].jpg, 2.01 MB

DSC_0031[1].jpg

DSC_0031[1].jpg, 1.82 MB

DSC_0032[1].jpg

DSC_0032[1].jpg, 1.75 MB

DSC_0033[1].jpg

DSC_0033[1].jpg, 1.68 MB
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 10:49   Citovat  

Čím jsi to plexi prosímtě sundal dolů? Taky mám jeden experiment jen to chci co nejméně poškodit.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 12:22   Citovat  

2X plochý šroubovák a pomalu opatrně odlepovat, ta pasta, kterou je to slepené není, nebo by neměla být tuhá, aspoň já jsem ji neměl, je pořád tvárná a po několika dnech jsem to zas slepil aniž bych musel něco přidávat, myslím že to mám vyfocené i na první stránce, je tám po obvodu několik zoubků, ty se musí vycvaknout, a pak to jde...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 9:02   Citovat  

Jonaasek napsal:
2X plochý šroubovák a pomalu opatrně odlepovat, ta pasta, kterou je to slepené není, nebo by neměla být tuhá, aspoň já jsem ji neměl, je pořád tvárná a po několika dnech jsem to zas slepil aniž bych musel něco přidávat, myslím že to mám vyfocené i na první stránce, je tám po obvodu několik zoubků, ty se musí vycvaknout, a pak to jde...

Ola Jonaasku,
přesně tak. Ono stačí dát do horké vody v kýbli a nic se nestane - pěkně to povolí.

přátele je to dobrý

Vítám Tě v Showroomu,
dovolili jsme si přesunout Tvé téma to sekce Showroom, neboť sem bezpochyby patří.
Takže držím palce ať se vše podaří.
je to dobrý přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2013 , 21:02   Citovat  

dík za přesunutí...a hned bych začal s dotazem...jak moc mají sedět sportovní pružiny? jak jsem psal níže o podvozku od Pjétra, tak jsem zjistil že je něco špatně, tlumiče nesedly do vidlic po mých tlumičích a jsou celkově kratší, nebudu tady řešit, že to údajně i přesto je podvozek na accorda, pružiny mi na fungl nové tlumiče sedly rozměrově dobře, auto je o 4 cm dole, ale skáče jak koza, mimo jiné mi na levé straně při propružení něco dost blbě vrže a nemůžu přijít na to co to je...horní ramena jsou "nová", silenty na stabilizátoru taky, spodní čepy taky...mrkněte na pružiny jak jsou naskládané když na nich auto normálně sedí...připadá mi jak kdyby byly na o dost lehčí auto....řekněme na civika...tomu by taky seděly ty rozměry tlumičů...co vy na to? můžou, nebo jsou ty pružiny rozměrově stejné?že by byly na jinou váhu?
Jo a mimo jiné jsem si po radách a recenzích koupil ultera, ale rozdíl mezi zvukem bez koncáku a s ulterem je skoro nulový..pořád to řve Ble mám tam kat i střeďák...ale nad 70 je to stejný řev jak kdyby tam ten koncák vůbec nebyl...tak co teď? dá se sehnat nějaký univerzální tlumič, který bych tam ještě vsadil? nebo ho prohodil za střeďák?

DSC_0338.JPG

DSC_0338.JPG, 4.06 MB

DSC_0044[1].jpg

DSC_0044[1].jpg, 1.83 MB

DSC_0046[1].jpg

DSC_0046[1].jpg, 1.55 MB

DSC_0110[1].jpg

DSC_0110[1].jpg, 1.67 MB

DSC_0109[1].jpg

DSC_0109[1].jpg, 1.75 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2013 , 10:49   Citovat  

nikdo nic? Smutný to mi hlava nebere
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.6.2013 , 11:02   Citovat  

tohle bych z auta dal pryc...vzdat tam spodni cast pruziny vubec nemuze pruzit jak je namackana
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2013 , 11:18   Citovat  

právě o to mi jde...takže pokud by byla na tohle auto tak by tak namačkaná být neměla...takže to je pravděpodobně na civica...???
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2013 , 20:21   Citovat  

Ola Jonasku,
tak prosím Tě - dle pravidel upraven nadpis, je to tak nastaveno, aby se mi lépe spravovala celá sekce.

Děkuji. je to dobrý

přátele

P.S.: držím palce, nechť vyřešíš lapálie s podvozkem.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.6.2013 , 23:31   Citovat  

Jonaasek napsal:
právě o to mi jde...takže pokud by byla na tohle auto tak by tak namačkaná být neměla...takže to je pravděpodobně na civica...???

vzhledem k tomu jak je v "nestlacenem" stavu tezko rict, uz takhle je dost scvrkla...nejspise je na nejake lehci auto...vubec nevim jak tohle muze nejak tlumit v kombinaci se seriovym "mekkym" tlumicem, kdyz tam je 6 spodnich rad polozeno na sobe... Ta pruziny s timto designem musi byt hodne tvrde a kdyz k tomu pridas, ze 30-40% z ni nemuze pracovat (protoze lezi na sobe) tak z toho lze snadno vyvodit, ze ti auto musi vice pruzit v silentblocich(kach?), nez v tlumici/pruzine pořádnej výtlem

ty progresivni pruziny se podobne delaji, ale vsechny rady musi fungovat...

viz treba na CL7
tudy odkaz

pokud chces za par korun snizit auto a uplne to nezabit, tak si kup takovy ten "coilover kit" za 3-4tisice...je to nejmensi zlo Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2013 , 20:52   Citovat  

Myslis neco takove? : tudy odkaz
Chtel jsen tam koupit pruziny myslim weitec nebo hr,byly tady na neho dobre reference ale uz se nedela Smutný tak ted fakt nevim...radsi bych tam mel poradne pruziny. Nez neco takove....nebo se to da brat jako plnohodnotna nahrada?

Majku se omlouvam ale.zkratil jsem to aby tam bylo videt ze potrebuju s necim poradit/pomoct
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2013 , 13:30   Citovat  

nemáš prohozený předky za zadky ty pružiny, vepředu na hondách nebejvaj progresivní, případně jestli máš správnej kit na správný auto, taky mi jednou přišly špatný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2013 , 13:46   Citovat  

jsou to špatné pružiny...tyhle patří na civica, na to jsem už přišel..celý ten podvozek ,který jsem koupil v domnění že je na accorda je na civica, i když i přes tohle všechno je podle prodávajícího stále na accorda, protože měřil horní uložení, které bylo údajně stejné, ale že jsou tlumiče celkově menší, a mají i jiné uchycení brzdových hadiček a pružiny jsou očividně na lehčí auto ho moc nezajímá, horní uložení je prostě prej stejné takže to je podvozek na accorda to mi hlava nebere a řešit to nějak nemá zájem...pružina tam rozměrově sedí, druhý pár sedí na zadní tlumiče, takže předek za zadek prohozený není, protože má jiný rozměr...už jsem si objednal set H&R takže doufám že to už bude v pořádku, a tento podvozek si snad někdo vezme na civica...i když nevím na jaký konkrétně to je model....aspoň vím že nemám kupovat nic na dobírku od neznámých lidí, kteří sami nevědí co vlastně prodávají, a po zjištění chyby se vymlouvají a nemají zájem svoji chybu uznat a napravit naštvanej
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 6:45   Citovat  

Pridam aj ja svoj skromny nesuhlasny nazor..

Robis to uz tri roky a jedine k comu si sa dostal, ze si urobil par polepov a sprznil svetla a budiky ako som to ja robil 17rocny na favorite... Vyvarenie kasne je myslim normalka a ked to hnije nie je tomu ina pomoc...Za TUNING by som to nepokladal... Ta alchymia so spinackou a tlacitkami, myslim, ze si s tym len koledujes o pekny pruser...

Presne takto za rok Ta to prestane bavit a zacnes rozmyslat ako to predat, zial v tomto cirkusovom stave to bude nepredajne...

Moj skromny nazor je, ze auto HONDA si taketo "upravy" nezasluzi... Na toto si si mal kupit nejaku alfu alebo iny renault...

A kde je turbo?
Kde je hudba?
Kde je lak?

Tymto smerom by som sa uberal, keby som chcel svojmu autu znacne pomoct...

Kludne ma ukamenujte... Aj tak mi nazor, ze si tu krasnu hondu iba sprznil, nikto nevezme...

Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 11:04   Citovat  

Za tvuj nazor te nikdo kamenovat nebude...i kdyz mi prijde scestny a spis jako snaha me shodit, podobne jak jsi to udelal uz nekolikrat v jinych topicich, kde praci jinych prirovnavas k tomu co jsi delal ve 14,15 az 17 letech na zakladnej, na favorite a inde...nicmene je mi tento tvuj nazor u...kradeny Úsměv ja se nesnazim o zadny tuning, nevim kdes na to prisel, nevidim nikde zadne narazniky ani nic co by snahu o tuning ukazovalo...ty budes asi jeden z tech chytrych a bohatych,kteri maji svuj nazor a kdyz je neco mimo nej tak to musi okamzite zesmesnit, podle toho co pises bych se tady asi mel omluvit ze jsem tak zprasil svoje auto a radsi ti ho odevzdat abys ho zachranil a mel bych si koupit nejakeho toho rencka ne? Asi moc nepremyslis nad tim co pises...vubec me neznas a ja ti mam skladat ucty?drahy chytraku az budes resit rodinu stavet dum a budes mit zamestnani tak mozna poznas ze jsou veci, ktere maji pred jinyma prednost....pak mi pis texty typu za tri roky jsi zprasil lampy a budiky a neco oblepil a kde je turbo kde je hudba a kde je lak....a radsi si procti cely topic, kdybys to udelal tak bys takove nesmysly nepsal protoze bys vedel ze turbo zutazuju az uplne nakonec podle financi, lampy a budiky davno predelavam a lak nechystam protoze mam koupenou folii
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina