Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 22 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 18:14   Citovat  

Trebor napsal:
mne tak jenom napadlo = mate nekdo nejakou zkusenost nebo o tom neco vite nebo odkaz nekam, kde by se to resilo, o ladenym vyfuku na diesla?

Hondapower.de tudy odkaz

jinak treba videa tady tudy odkaz nebo tady tudy odkaz tady tudy odkaz tady tudy odkaz apod. . Ale kvuli zvuku bych radsi koupil benzin.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 19:28   Citovat  

Bully napsal:
Hondapower.de tudy odkaz

jinak treba videa tady tudy odkaz nebo tady tudy odkaz tady tudy odkaz tady tudy odkaz apod. . Ale kvuli zvuku bych radsi koupil benzin.

no ja spis myslel v ceskych podminkach = ceny, znacky, zkusenosti, kde a co. Ale stejne dik.

Benzin si muzu koupit, treba cely kanistr - ale nevim, v cem mi to u myho dieslu pomuze pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2012 , 20:12   Citovat  

Trebor napsal:
no ja spis myslel v ceskych podminkach = ceny, znacky, zkusenosti, kde a co. Ale stejne dik.

Benzin si muzu koupit, treba cely kanistr - ale nevim, v cem mi to u myho dieslu pomuze pořádnej výtlem

Uz vzhledem k poctu Acco 7G v CR vubec a jeste navic v tehle motorizaci pochybuju ze tohle nekdo resil. Zapatrej radsi co pisou v tech odkazech, co je s uspechem vyzkouseno, tlumic vyfuku si prece muzes i odnekud nechat poslat. Kazdopadne (kvuli STK a kontrolam PCR) budes mit bez DPF problem s koncovkou vyfuku, budes muset pouzit neco co je zahnute smerem k zemi kvuli pevnym casticim a jednoduche to asi nebude ani s homologaci.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 7:41   Citovat  

myst napsal:
Jej tu bezovou nemuzu porovnat Velmi šťastný ale taky se leskne... je takova tuha? Mas to Acco dovoz z D?

je to dovoz L, je takova studenepapirákovoumělohmotná, tvoje KŮŽE byla rozhodně hebčejčejší, co si pamatuju
   Návrat  
BigJohn je teď offline  BigJohn
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 8:50   Citovat  

myst napsal:
ja ji mam prave dost tuhou takovou a hodne se leskne, ale kdyz to porovnas s tou operkou na dverich, tak tu mam z ty samy kozenky jako ma TypeS - bo ta ATSkova kozenka se od ty moji silene lisi

Mám to stejně jak píšeš ty. Na dveřích je trošku jiná než na sedačkách. Jinak můj je dovoz Itálie
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 8:51   Citovat  

takze halda nejaka, ... spis by me zajimalo, kdo to ma v kuzi z CR... to vypada ze vsechny dovozy maji tu tvrdou kuzi a vsechno ostatni ma tu mekkou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 9:33   Citovat  

neni Mrk bavili jsme se o tom v Autoelegance, proto jsem to zacla resit. Je to uplne jina kuze nez ta v ATSku. A je to pravdepodobne dane dovozem Mrk
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 9:42   Citovat  

myst napsal:
kdo z vas tu mate kozenej interier? zjistili jsme, ze tam nemam original Honda kozenku, tak bych rada porovnala - muzete mi sem hodit fotku treba sedacky?

mám béžovou kůži. Auto dovoz z německa.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 13:05   Citovat  

Máte niekto vymenené predne brzdové prasiatka a k tomu brzdové kotuče? Mám na mysli prechod z 280mm na 300mm.Je to subjektívne poznať? A čo kompatibilita, stačí to len prehodiť, alebo je to náračnejšie?Dík za vaše zkusenosti.
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 18:20   Citovat  

Vejde se mi do k24a3 olejovy filtr MANN W814/80 ?
Nebo radeji volit menší MANN W610/3
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 6:49   Citovat  

Davidoff napsal:
nemá tady někdo zkušenost s nižšíma pružinama? co byste doporučily?

Seznam temat o Acco 7G na prvni strane topicu Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 9:12   Citovat  

Davidoff napsal:
nemá tady někdo zkušenost s nižšíma pružinama? co byste doporučily?

Eibach Pro Kit - way to go
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 13:40   Citovat  

FunToDrive napsal:
To skyline: hlavně že si to vyložíš po svém. No, a slyšíš jen to co se ti chce. S tebou již diskutovat nehodlám. Nazdar.

Administratorum: Sorry za OT.

Není nad zlatou střední cestu - proč nekoupíš originál Honda JDM filtr od Danyho na Typer.cz, který je velkokapacitní, tedy větší, než ten co je na EDM prodáván (cena 350,- tuším) to mi hlava nebere
Jinak sorry, že tady accorďákům do toho kecám, ale ta debata mě pobavila, když existuje řešení velkého filtru originál JDM výroby Velmi šťastný
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 17:03   Citovat  

martmix napsal:
Zdravim.Nestalo se vam nekdy nekomu,ze po zamknuti/odemknuti auta vam prestali blikat vsechny vystrazny? Dneska sem nekolikrat odemkl i zamkl.A ani jeden blinkr nic.Nevite,kde muze byt problem?

Tak uz sem na to prisel,proc to neblikalo.Spolujezdcovi dvere se prestali zamykat i odemykat,takze vystrazny nedavali znameni.Uz mi ty dvere driv blbly.Ale jeste to obcas slo.Ted uz to nefunguje vubec.Po precteni fora si myslim,ze je nejspis rozbitej moturek stahovani.Nemate nekdo nahodou doma jeden navic,pripadne nevite,na kolik vyjde novy v honde?A jestli se vubec da koupit? Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2012 , 14:06   Citovat  

myst napsal:
neni Mrk bavili jsme se o tom v Autoelegance, proto jsem to zacla resit. Je to uplne jina kuze nez ta v ATSku. A je to pravdepodobne dane dovozem Mrk

Tak jsem se svezl a okoukl tohle odkaz. Cenu ani nebudu komentovat. Jinak ta béžová celokůže se opravdu liší od one varianty kde jsou sedačky v polokůži. Je tvrdší o něco tlustší a tváři se že má potisk opravdové kůže.

966237_11.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
966237_11.jpg, 76.98 kB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 18:33   Citovat  

Nejlevnější zaručená oprava je vyměnit samotný motorek, stojí okolo 7 dolarů, jak píšu pár stránek zpět...v návodech je i jak si to opravit.

to FunToDrive: jak to myslíš s tou cenou? Jako že to je předražené, nebo levné?
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 18:34   Citovat  

Ahoj.Snad mě tady neukamenujete, jelikoz se to tady uz resilo, ale nemuzu to nikde dohledat..chystam se na vymenu motoroveho oleje, tak by me zajimalo na co jezdite.Ja mam momentalne castrol edge 5w40, motor 2.2 ictdi.Muzete hodit i soukromou, at to tady !!!..... !!! edit Diky
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 21:16   Citovat  

notabene napsal:
Ciste informativne, jakou hodnotu, respektive za jakou cenu by se dal prodat A7G sedan CL9, cerna, 2.4i Executive, r.v 2007, prvni majitel, koupeno CR nove, pravidelny servis v autorizaku (nejdriv AM poslednich 50tkm Autoelegance) najezd 140tkm..
Xcarlink, eibach Pro kit, zimni a letni 17'', stresni nosice, brzdy delane v listopadu komplet predek i zadek(EBC)..
100% mechanicky stav, zvenku drobne oderky z parkovani ve meste. Diky planuju to nekdy na zari

Co jsem se dival tak na net, tak u poface modelu ceny zacinaji tak na 240 tisicich. Mi osobne by se libila cena nizsi, protoze presne na tohle auticko mam zalusk Úsměv Jen jsem to puvodne planoval na zacatek pristiho roku, no ale uvidime, mozna tak dlouho moje nynejsi Primera nevydrzi (zacinaji se ozyvat drazsi soucastky, do kterych se mi uz nechce investovat).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 22:19   Citovat  

Stepa napsal:
jak to myslíš s tou cenou? Jako že to je předražené, nebo levné?

Na rok 2003 trochu moc. Jinak celkem fajn auto.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 22:22   Citovat  

FunToDrive napsal:

Svého si cením na víc. Hihi Nikoli jen rok rozhoduje.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2012 , 22:31   Citovat  

Vzhledem k tomu, že to má novou spojku, brzdy a má to plyn, tak mi to právě předražené nepřijde...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 8:05   Citovat  

FunToDrive napsal:

Ja bych Prcinu taky za min jak 200 neprodala a je to rok 2003 - dokonce jeden z prvnich modelu 01/03
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 10:29   Citovat  

myst napsal:
Ja bych Prcinu taky za min jak 200 neprodala a je to rok 2003

Tak je to moc fajn že tě to auto bavi a že ho nemusíš prodávat. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 10:33   Citovat  

FunToDrive napsal:

ona ta cena je dana technickym stavem a vybavou nez tim, v jakem roce vysla =D

jedine co bych resila je, jestli je auto predface nebo poface - ale jinak vubec nehraje roli jestli to je 2003 nebo 2005
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 10:38   Citovat  

FunToDrive napsal:

tak ono je za tu cenu hlavne neprodejny takze neni co prodavat Mrk cena predface 2.4 je proste o desitky tisic niz nez 200k OK

i kdyz Alicante ted prodal jednoho pohrebaka a mel tam cenu 195k tak se asi najdou nejaci šoumeni co jsou ochotni to nakonec zaplatit Velmi šťastný
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 10:44   Citovat  

ja si nemyslim, ze by 200K za K24A3 bylo moc, pokud chces libovku, samozrejme vraku koupis za 140K xy, ale top stavu z roku 2003 uz moc neni a zvlast pokud chces nejakej rozumnej najezd, navic je uplne fuk, jestli je to 2003, nebo 2005 a skoro fuk, jestli to je 2003, nebo 2007 Mrk

FunToDrive napsal:
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 11:03   Citovat  

whiteno9 napsal:
je uplne fuk, jestli je to 2003, nebo 2005 a skoro fuk, jestli to je 2003, nebo 2007

Trh s ojetinami mysli si poněkud jinak. Co vidím tak rozdíl 2 let je za 40-70 tisíc, samozřejmě za auto ve slušném stavu. Aspoň podle foto a popisu.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 11:09   Citovat  

whiteno9 napsal:
a skoro fuk, jestli to je 2003, nebo 2007 Mrk

promin jeste za 1 offtopic ale timhle si me fakt rozesmal..kazdy clovek mimo tenhle klub bude velice peclive studovat jestli je to rv.03 - 05 - 07 - tedy koncovy zakaznik na ktereho prodejce auta svoji nabidkou miri,protoze tady na klubu se mezi clenama moc aut neproda-obzvlast pak za 200k Úsměv je to krute,ale Hondy vseobecne nejsou uplne oblibene auta u nasich spoluobcanu a obzvlaste pak ne 2.4 a ten kdo uz se aspn trochu zajima a ma nejakou povedomost tak si radeji neco priplati a bude hledat poface kdyz si srovna cenovky vzhledem k tem 200k za predface o kterych se tady bavime - neresme jestli za 250k sezene jen vraky a neudrzovane a nezachovale,znicene poface,protoze to je blabol- i kdyz hledat 2.4 v poface zabere asi kapanek cas Úsměv ale kdo to auto fakt chce tak si en cas udela Mrk

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 11:42   Citovat  

no ja ve všem souhlasím s Myst. mám zase poslední kus 2003 a kdyby měla jít na prodej tak bych dal cenu taky kolem 200, protože auto mám jak motorově tak podvozkově v top stavu + exekutive výbava s polokuží, ted nový kola, nově udělaný LPG, tažný a různé jiné doplňky.
Zase to je kus od kusu zažil jsem na dílně před skoro dvěma roky 2004 2.0 za 135.000 a většího mrzáka jsem neviděl. podvozek celej kaput, motor dejmě tomu, ale spojka v háji. Jen se to přivezlo a hned do toho 15t spadlo aby to vůbec jezdilo a do těd se mění díly.
Já osobně nekoukám na cenu ale na auto vs. cena.

Mít prachy a schánět Acco v perfektním stavu tak kdyby si myst řekla i 220 tis tak to klidne dám než se řídit že to je 2003 a je to starý když najdu i za 160 jiný.... ale jaký...
přátele

edit: Jinak ještě podpořím Myst. Když mi někdo řekne že ma acco 7.g tak se ptám předface či po a nezajímá mě jestli má 2003 nebo 2005 či poface 2006 nebo 2008 prostě před a po přátele
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 11:56   Citovat  

hlavator:
Rozhodne souhlasim s tim, ze bezny kupec kouka vic na rok nez na stav, to bez debat. Nicmene hodit sem par linku z Nemecka je taky ponekud jiny level a troufam si tvrdit, ze bezny clovek mimo toto forum tohle vubec resit nebude. Tolik namahy pro 7G Acco neudela clovek, ktery resi "auto stredni tridy" na tipcars.cz. Auto musis hodne chtit, aby ti stalo za to jet treba z Prahy 1700 km (3 z tech 4 aut, ktera jsi postnul - to za 6500 uz ma nelitano dve kila, to tam podle me nepatri) a taky nemusi nic dovezt. Pokud pak auto hodi na vozejk, projede cca 6k v benzinu pri vyberu, pak jeste da 15-20k nekomu za dovoz na plataku (nebo dalsich 10k za cestu tam jednim/zpatky dvema + neco za pojistku a prevozky), bude resit dovozovku (nebo za to nekomu platit) atd. a to nepocitam cas. Ja treba z toho duvodu koupil nakonec 8G u nas, i kdyz targu jsem z Nemecka vezl - jenze tam to bylo blizko a nabidka delsolek u nas naprosto tragicka. To u A7G neni pravda, koupis i luxusni kousky (treba ten muj takovy byl).

Jeste bych dodal, ze sice je pravda, ze auto neni zadna masovka, ale soucasne to neznamena, ze je levne. Ani 7G, ani 8G (to uz vubec ne). Accordy si proste drzi cenu velmi slusne, nakonec staci si projet nabidku a zjistis, ze koupit slusne 7G po faceliftu neni akce za 150k kc ani nahodou.

Pokud je o prodeje v ramci fora, taky tady chce skoro kazdej hlavne levnotu, aspon co jsem mel zkusenosti s prodejem jak 5G VTi, tak ted A7G. Nekdy je to az usmevne, nektere historky/maily by se daly vydat knizne Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina