Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výfuk na anglána
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
karfik je teď offline  karfik
PříspěvekZaslal: 18.5.2012 , 19:42   Citovat  

Koupím zánovní střední, popřípadě i koncový díl výfuku na anglána. Tedy Honda Civic MB1 z roku 1996. Motor 1,6 83kW, označení D16Y3. Jsem z Ostrožské Nové Vsi. Kontakt zde:
tudy odkaz

tudy odkaz |Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp5kZ6BZ5ggLt9hC1XggbhCUstjbYfvUcVDR26wQbTBd83nf2c+DFWWADBFMUgeCEdxFcp4KjEzVFlEZNZaoplubWrs2GNRV9BxbW+pO7G5VoJZO3rrqTsD6Q6plx9bD7IG+KeHluJGf86B60f2ej5ecOmaqy1HxWil5zHdYpi6jm0gCqE12rS2FxVvPCBprRSswhEmafdXTsn+segcOkceY=
tudy odkaz |Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp5kZ6BZ5ggLt9hC1XggbhCUstjbYfvUcVDR26wQbTBd83nf2c+DFWWADBFMUgeCEdxFcp4KjEzVFlEZNZaoplubWrs2GNRV9BxbW+pO7G5VoNfjob7/oQrI5Rg6dML+hkBHtXBXXMZqnanoihFPt6GgEzOQhWp4lEPOd5Ul2PkohN33kl718jykLG+ULilRKuFBE+oPkuP2XRLwex06vZf+s+eYKb8hnV24Va6Pq2vhI
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hruška je teď offline  Hruška
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2012 , 8:33   Citovat  

Můžu nabídnout mám ze stejného modelu,ale jsem z Frýdku-Místku tak nevím jak s posláním Ble

SAM_0786.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SAM_0786.JPG, 2.07 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 7:54   Citovat  

Hruška napsal:
Můžu nabídnout mám ze stejného modelu,ale jsem z Frýdku-Místku tak nevím jak s posláním Ble

Díky, ale když já potřebuju zrovna psíš ten prostřední díl, ten koncový mě až tak netrápí, i když už asi taky dlouho nevydrží.
Blbé je to, že zrezlé jsou ty trubky, samotné tlumiče vypadají OK. Já už to mám 2x vařené u spojovacích přírub a zatím to drží, ale nevím jak dlouho.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 11:14   Citovat  

Při dnešních cenách výfuků už nemá cenu ani svařovat ,bral bych to pouze jako nouzovku na dojetí kouř
Jinak to ber jako mou nabídku nemám vužití pro něj,má jenom povrchovou korozi a to jenom na svarech jinak vše ok i gumy nejsou styřelé.Cena by byla za ten koncový díl 450 ,- .

karfik napsal:
Díky, ale když já potřebuju zrovna psíš ten prostřední díl, ten koncový mě až tak netrápí, i když už asi taky dlouho nevydrží.
Blbé je to, že zrezlé jsou ty trubky, samotné tlumiče vypadají OK. Já už to mám 2x vařené u spojovacích přírub a zatím to drží, ale nevím jak dlouho.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 19:13   Citovat  

Hruška napsal:
Při dnešních cenách výfuků už nemá cenu ani svařovat ,bral bych to pouze jako nouzovku na dojetí kouř
Jinak to ber jako mou nabídku nemám vužití pro něj,má jenom povrchovou korozi a to jenom na svarech jinak vše ok i gumy nejsou styřelé.Cena by byla za ten koncový díl 450 ,- .

Já už to mám zavařené tři roky a slouží to zatím k plné spokojenosti Úsměv. Takže tvrzení, že je to na dojetí, u mne rozhodně neplatí.
No cena perfektní, ale jak to dopravit ke mně. Jedině zabalit do stretch fólie a poslat poštou.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2012 , 19:38   Citovat  

karfik napsal:
Já už to mám zavařené tři roky a slouží to zatím k plné spokojenosti Úsměv. Takže tvrzení, že je to na dojetí, u mne rozhodně neplatí.
No cena perfektní, ale jak to dopravit ke mně. Jedině zabalit do stretch fólie a poslat poštou.

Dalo by se to poslat asi musel bych se poptat,ale aby nebyla cena za poštu vyšší jak za výfuk Ble Mám to zjišťovat ,má to cenu ?Fotky detailní níže je to dobrý

SAM_0787.JPG

SAM_0787.JPG, 2.1 MB

SAM_0788.JPG

SAM_0788.JPG, 2.09 MB

SAM_0789.JPG

SAM_0789.JPG, 2.1 MB

SAM_0790.JPG

SAM_0790.JPG, 2.06 MB