Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake coupe koupit?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 16:25   Citovat  

Sakul napsal:
omlouvam se jestli tu bude nejaky navrh ale nechce se mi to vubec cist Velmi šťastný

za me jedine bych vzal :

z mitsubishi - 1g eclipse GSX,3000GT TT (u nich je jen problem ze maj prevodovku jak ze skla, takze na nejaky extra zavodeni to neni Úsměv )

z Toyot

mr2 - luxusni auticko Mrk motor vzadu (spoluprace na nem s kawasaki), rozlozeni vahy 50:50 , zadni nahon , podvozek od lotusu takovy japonsky "porsche" Velmi šťastný dale supru mk3 proste luxusni komfortni vozitko ( zemi mel krasnou pokud ji neprodal Velmi šťastný ) a nebo celicu gt4 st205 ( takovy levnejsi evo Velmi šťastný)

z Nissanu

asi pulsar GT-R , GTi (takova trosku vic ostrejsi cíva Velmi šťastný ) ,( pak s13, s14 ale tam je jisty ze kazdy tomu motoru daval takze vzit leda tak , ze by sis na nem delal hned generalku Mrk )

Mazda

nemuzu vic nez doporucit 6ku 2.3T 4x4 ( znamy ji mel a na to jak ji daval za studena apod, proste se k ni choval jako k praseti tak po 2 letech neudelal nic jinyho nez vymenil olej , filtry a normalni udrzba ...)
pak rx8 ma ji kamarad a (jak pochopis wankel udrzba je jeste lehci nez na normalnim Velmi šťastný )

nevim jaky mas vkus takze nevim co se ti libi a co ne Se stydím

Krasny vycet Úsměv 3000GT TT je nadherny auto, kamarad ho mel v americe a nemuze si na nej stezovat:) ani bych nemusel mit TT a kdyz to auto vidim v cerne barve, zvysuje se mi tlak... je super:) narazit na slusny kousek zrejme bych se nebranil...

Na nissany Silvia jsem koukal, nepopiram, ze je tam med, ale designove ponekud strohe...

Muzes mi dat vice info o udrzbe te RX8? Nebo se zeptat kamarada, jestli by nebyl ochoten mi zodpovedet par otazek?Úsměv To auto se mi zkratka libi, vyssi spotrebu bych neresil, bude to vikendovka...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 16:31   Citovat  

Jestli to budes mit jen na vikendy a na dojizdeni Preludu, tak mrkni na tu Luboshovu RX7 Mrk
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.5.2011 , 0:46   Citovat  

To je taky možnost, díky nějakým věcem zejména v rodině ji asi budu prodávat. Sice nejsem na 100 % rozhodnutý, ale inzerát mám vyvěšený. Jako přednost auta hovoří snad cca 5 000km po GO motoru. Nějaký fotky tady tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 14:42   Citovat  

Takze nakonec jsem opravdu koupil 3000GT a postupne jej davam dohromady a nelituji Úsměv pekny kousek Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake coupe koupit?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina