Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 24 z 486
kracken je teď offline  kracken
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:18   Citovat  

skyline napsal:
kracken: bezva, prodejci jsou koukam pekne zmateni, kazdopadne toto by melo jit na prvni stranku, snad to tam moderatori hodi.

tak snad to tam daju... na prvej stranke je stale informacia, ze odchadzaju motorceky centralu a nahrada neexistuje... a pritom ten moj stal 35 USD aj s dopravou az ku mne domov...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:36   Citovat  

Aby hudba v 7G hrála chce ten vůz pořádně odhlučnit.
Bohužel je to větší investice než repro a zesilovač.
Třeba takhle 2010 Honda Accord Coupe Install
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:49   Citovat  

FunToDrive napsal:
Aby hudba v 7G hrála chce ten vůz pořádně odhlučnit.
Bohužel je to větší investice než repro a zesilovač.

Treba 2.2i-CTDi je co se motoru tyka odhlucneno hodne dobre, samozrejme k tomu prispivaji nizsi otacky nez u benzinovych modelu. Jina vec je hluk od podbehu (v hodne vysokych rychlostech a silne zavisle na volbe plastu! + na kvalite asfaltu) a trochu i aerodynamicky hluk (od steracu a zpetnych zrcatek). Sam jsem chtel kdysi audio u Acco poresit a bohate by mi stacila vymena OEM papiracku Pioneer za neco poradneho a vytlumeni dveri. Mam Premium Sound System (Tourer, takze se subwoofrem v kufru a ne 2 repro na zadnim plate jako u sedanu) a da se nazvat poslouchatelnym audiem, nic vic.

Edit- po tom co jsi jeste pridal ten odkaz- nevim jak je na tom s odhlucnenim US coupe, kazdopadne opravdovy audiofil se samozrejme muze vyradit neuveritelnym zpusobem u vsech aut, zalezi jenom na tom kolik penez a casu do toho chce dat HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 22:08   Citovat  

BOBik napsal:
sedana Úsměv no zkusim teda pridat zesik ke stavajicimu repro teda

ono zalezi na tom, co si clovek predstavuje pod pojmem "pomerne dobre".
To radio zadnej zazrak neni, ale ty repraky taky ne, rozhodne ne ty ve dverich.

tudy odkaz
ode mne tam asi nejzajimavejsi ten posledni prispevek.
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 2:37   Citovat  

Hojte, v sobotu s bandou vyrazime fotit, nechcete se nekdo s akousem pripojit? Nejlepe cerna barva Úsměv ale i ostatni jsou vitani, okoli CL, Doks a Ml.Boleslavi

Davidoff H+
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 9:41   Citovat  

Bully napsal:
nevim jak je na tom s odhlucnenim US coupe

Ta udělaná prace v US accordu je neskutečna, myslím to dodatečné odhlučněni. je to dobrý
U mého tourera jedine co skoro neni slyšet je taky motor. je to dobrý
Aerodynamicky hluk a kola jsou slyšet až moc na to kam se Honda s Accordem řádí. to mi hlava nebere
Určitě časem udělam odhlučněni aspoň dveří. Bez toho na dálnici do repraku raději ani nic nepouštím.
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 9:48   Citovat  

Hluk od kol, je fakt problém, naštěstí některé pneumatiky jsou tišší a je to o poznání lepší, ale to je jedna z věcí co se u A7G fakt nepovedla..
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 9:51   Citovat  

skyline napsal:
Ja treba z toho duvodu koupil nakonec 8G u nas

A jsi spokojen s přechodem z 7G? Lucy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 14:14   Citovat  

whiteno9 napsal:
Nedaval jste nekdo poface volant do predfacu? funguje jen plug & play, nebo je potreba nejakych uprav, pokud to vubec jde? docela bych ocenil trochu mensi kormidlo, nez z V3S. Dik VTEC

preve pred 10 minutami som absolvoval vymenu volantu z poface do predface... funguje plug&play, dve torx skrutky zboku na oddelenie airbagu, odpojit konektor airbagu, kostru (tesne nad konektorom airbagu) + hlavny konektor vsetkych tlacitok. Potom hlavna skrutka, ktora drzi volant na hriadeli... pokyvat, tisichran povolil celkom lahko...
Nasledne novy volant, aj tisichran sedel, ak by sa pootocil co len o jeden zub, tak by bol volant riadne nakrivo, takze trafit sa aby bol rovno nie je problem.
Priskruktovat, zapojit konektory a hotovo.
Po vymene nefunguje podsvietenie tlacitiel, predface nema predpripravu, bolo by tam treba viac pomaturovat a nejakym sposobom potiahnut privod na osvetlenie, s tym som sa hrat nechcel... taktiez nefunguje ovladanie palubneho pocitaca (tajne som dufal, ze aspon prepinanie a nulovanie TRIP bude fungovat)...
that´s all.. kouř
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 14:17   Citovat  

ICE.J: temer maximalne. Plusy:
- Lip to vypada
- Motor jede lip "dole" (v pohode od 1500 otacek, to 7G neumel) a nema propad okolo 5200 otacek
- Jizdni vlastnosti vyrazne lepsi (auto se min naklani, pritom je pohodlnejsi - lepsi tlumice a soucasne jejich lepsi sladeni s pruzinami, ktere nejsou tak mekke jako na 7G)
- Interier asi nema cenu rozebirat, tam je 8G proste o generaci lepsi (mam bezovou kuzi, ktera to jeste umocnuje, kazdopadne cela palubka je o tridu jinde i v cerne)
- Rizeni o svetelne roky vpredu (presnost nesrovnatelna, stejne tak velikost volantu a jeho tloustka)
- Auto je celkove tissi
- Prostor na sirku a celkove prostor vpredu
- Vybava, pro me predevsim pamet sedacky ridice (auto ridi i pritelkyne); rozdil je mensi oproti 7G po f/l, ktery uz nektere prvky mel (palubak), oproti 7G pred f/l je toho hodne (vyhrivani sedacek, samostmivaci zpetne zrcatko, vstup na ipod, elektricke sklopeni zrcatek, automaticke sklopeni praveho zrcatka pri zarazeni zpatecky, autoradio hraje samozrejme mp3 a takove blbustky, ktere potesi)

Ani lepsi, ani horsi:
- Prevodovka je v podstate stejna, tedy porad vyborna
- Misto vzadu porad nic moc (mozna je to u 8G horsi v tom, ze auto je obecne vetsi, ale pro kolena je to vzadu porad stejne)
- Kufr vypada min "ucesane", ale objemem a pristupem je to to same v blede modre
- Spotreba v podstate porad stejna

Horsi:
- Odstupnovani prevodovky je horsi na dalnici, sestka je kratsi a toci o 500 otacek vic
- Loketni operka nema dva ulozne prostory, je pod ni jen jeden velky

Na zvazeni (pro nekoho to muze byt lepsi, pro nekoho jedno, pro nekoho horsi):
Jizdni vlastnosti jsou sice vyrazne lepsi, ale auto uz nepusobi tak agilne - je tezsi, vetsi, luxusnejsi, tedy min sportovni. Me osobne to vyhovuje, ale nekomu muze pocit "lehkosti" chybet. Pritom pri ostre jizde nema 7G zadnou sanci ani na 17" (natoz na 16"), rovnocennym souperem zakladnimu 8G se starsi generace stava az se sportovnim podvozkem, kdyz uz jde ale citelne do haje komfort. Navic kdyz zacnes rezat zatacky, auto ozije - motor je nad 5000 dost slyset, takze zavladne "sportovni" atmosfera a ve spolupraci se skvelym rizenim je zazitek lepsi. Jen kdyz do toho sednes, tak to k podobne jizde nesvadi. Takovy vlk v rouse berancim.

Celkove je to auto radost ridit a kdyby melo sedmicku nebo alespon stejne dlouho sestku jako 7G, nemel bych na vytknuti asi vubec nic. I kdyz ono by se urcite jeste neco naslo, takhle v rychlosti me ale nic dalsiho nenapada.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 14:48   Citovat  

skyline napsal:
ICE.J: temer maximalne.....

Celkove je to auto radost ridit a kdyby melo sedmicku nebo alespon stejne dlouho sestku jako 7G, nemel bych na vytknuti asi vubec nic. I kdyz ono by se urcite jeste neco naslo, takhle v rychlosti me ale nic dalsiho nenapada.

Dík za pěknej rozbor, skoro by to bylo na nějakej článek, jak koukám. OK Chápu správně, že přechod byl z A7G sedan 2,4 EXE na A8G sedan 2,4 EXE? Také pokukuji po 8G, ale po Tourerovi, protože se u 8G prostě povedl (design). Ale přesně, jak píšeš, A7G je takovej "sportovnější", tak si ho ještě chvíli užiju Velmi šťastný Budu určitě váhat nad motorizací, jestli 2,4 nebo 2,2 nafta, protože spotřeba nafty je fajn, ale zábavnost už je jinde u 2,4 VTEC
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 15:02   Citovat  

kracken:super, diky za referenci. Podsviceni by mi nevadilo, to davam poslepu, ale multifunkce na volantu funguji normalne, jo? hodne me stve ten palubni pocitac, protoze jak kilometry, tak teplotu a aspon 1 trip hodne pouzivam. Jak jsi vyresil kryt airbagu ve stredu volantu? koupil jsi ho i s volantem pofaceliftovej? nebo tam jde predface kryt a je stejne velkej...?

kracken napsal:
preve pred 10 minutami som absolvoval vymenu volantu z poface do predface... funguje plug&play, dve torx skrutky zboku na oddelenie airbagu, odpojit konektor airbagu, kostru (tesne nad konektorom airbagu) + hlavny konektor vsetkych tlacitok. Potom hlavna skrutka, ktora drzi volant na hriadeli... pokyvat, tisichran povolil celkom lahko...
Nasledne novy volant, aj tisichran sedel, ak by sa pootocil co len o jeden zub, tak by bol volant riadne nakrivo, takze trafit sa aby bol rovno nie je problem.
Priskruktovat, zapojit konektory a hotovo.
Po vymene nefunguje podsvietenie tlacitiel, predface nema predpripravu, bolo by tam treba viac pomaturovat a nejakym sposobom potiahnut privod na osvetlenie, s tym som sa hrat nechcel... taktiez nefunguje ovladanie palubneho pocitaca (tajne som dufal, ze aspon prepinanie a nulovanie TRIP bude fungovat)...
that´s all.. kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 15:27  Naposledy upravil kracken dne 2.6.2012 , 21:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

whiteno9 napsal:
kracken:super, diky za referenci. Podsviceni by mi nevadilo, to davam poslepu, ale multifunkce na volantu funguji normalne, jo? hodne me stve ten palubni pocitac, protoze jak kilometry, tak teplotu a aspon 1 trip hodne pouzivam. Jak jsi vyresil kryt airbagu ve stredu volantu? koupil jsi ho i s volantem pofaceliftovej? nebo tam jde predface kryt a je stejne velkej...?

multifunkcne tlacitka, ako je ovladanie radia ako aj tempomat funguju normalne...
pocitac nefunguje... asi neskor odstranim tie zbytocne poface tlacidla, ktore len zavadzaju...
kryt airbagu? to nie je kryt, to je airbag.. Úsměv a normalne tam pasuje predFL...
aha na foto:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 16:16   Citovat  

ICE.J napsal:
...přechod byl z A7G sedan 2,4 EXE na A8G sedan 2,4 EXE?

Presne tak. Chtel jsem puvodne dovezt Type S z Nemecka, ale rozhodla vybava a fakt, ze i kdyz je TS designove k sezrani, neni ten rozdil tak velky jako u 7G. Respektive jinak - 7G bych si bez aeoriktu nekoupil, 8G ano. Coz ale neznamena, ze se po spoilerech nedivam. Nicmene mit TS, Exe z toho proste neudelam (chybela by mi hlavne bezova celokuze, pameti sedacek a stresni okno).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 19:07   Citovat  

skyline napsal:
Presne tak. Chtel jsem puvodne dovezt Type S z Nemecka, ale rozhodla vybava a fakt, ze i kdyz je TS designove k sezrani, neni ten rozdil tak velky jako u 7G. Respektive jinak - 7G bych si bez aeoriktu nekoupil, 8G ano. Coz ale neznamena, ze se po spoilerech nedivam. Nicmene mit TS, Exe z toho proste neudelam (chybela by mi hlavne bezova celokuze, pameti sedacek a stresni okno).

To je fakt na EXE dokoupíš bodykit a bude ještě o něco hezčí, i když už tak je A8G fešák Velmi šťastný Když sem v A8G seděl tak mi přišla super ta krátká řadička a její perfektní chod OK
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 21:53   Citovat  

ICE.J napsal:
Dík za pěknej rozbor....
...
Také pokukuji po 8G, ale po Tourerovi, protože se u 8G prostě povedl (design). Ale přesně, jak píšeš, A7G je takovej "sportovnější", tak si ho ještě chvíli užiju... ...

Když jsme u toho srovnávání... byla už sice i v Honda dnes, ale sem se teď taky docela hodí...
A8GT TypeS x A7GT TypeS

+IMG_7560+.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
+IMG_7560+.jpg, 1.02 MB
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 16:37   Citovat  

skyline napsal:
ICE.J: temer maximalne. Plusy:
Horsi:
- Odstupnovani prevodovky je horsi na dalnici, sestka je kratsi a toci o 500 otacek vic
- Loketni operka nema dva ulozne prostory, je pod ni jen jeden velky

A kolik točí motor na 6. př. stupeň při 130? u 7G a 8G?
Momentálně mám 7G 2.0, ale právě kvůli 6kvaltu, nikoliv ani tak výkonu, bych už příště šel do 2,4.. Proto bych znal rozdíl, protože 2.0 při 130 točí na 5 př st. těsně pod 4000, tak 3900.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 18:07   Citovat  

boratko napsal:
Momentálně mám 7G 2.0, ale právě kvůli 6kvaltu, nikoliv ani tak výkonu, bych už příště šel do 2,4.. Proto bych znal rozdíl, protože 2.0 při 130 točí na 5 př st. těsně pod 4000, tak 3900.

Na sériovejch gumách o tisíc míň.
4tis. točim při nějakejch 160ti,pokud se nepletu ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 9:15   Citovat  

boratko napsal:

Rozdil pri 140 je tusim 3300 nebo 3400 vs. 3800. Na 200 hp auto s 6MT strasne moc, tolik mi toci targa 1.6 na petku taky...
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 22:32   Citovat  

Zdarec,
nikde som to tu nenašiel a tak sa chcem opýtať:
- je možné naprogramovať automatické uzamknutie dverí po rozjazde? (najčastejšie po dosiahnutí určitej rýchlosti)
U predchádzajuceho fordu to šlo, párkrát otočenie kľučom zapnuté vypnuté, v medzidobí pár krát zmáčknutie spínača zamknutia všetkých dverí a bolo to..
Dík
P.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 22:37   Citovat  

turkpet napsal:
Zdarec,
- je možné naprogramovať automatické uzamknutie dverí po rozjazde? (najčastejšie po dosiahnutí určitej rýchlosti)
U predchádzajuceho fordu to šlo, párkrát otočenie kľučom zapnuté vypnuté, v medzidobí pár krát zmáčknutie spínača zamknutia všetkých dverí a bolo to..
Dík
P.

tohle by mě taky zajímalo, já aCCO 2004 2,4 exe, kámoš to má na Mondeu a když mi vyprávěl jak se to nastavuje tak mi vstávali vlasy hrůzou Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 23:20   Citovat  

turkpet napsal:
Zdarec,
Dík
P.

Vsechny tyhle vychytavky jako aut. zamykani, sklapeni zrcatek pri zatahnuti rucky, coming-home funkce svetel, zatahovani okynek pri zamceni auta, dalkovy start atd. atd. jdou jenom pokud pouzijes nejaky externi modul, vetsinou uplne jiny alarm s moznosti techhle funkci + musis mit nekoho kdo to umi nainstalovat Velmi šťastný . Jinak to v originalnim stavu elektroniky auta nejde.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 23:26   Citovat  

Bully napsal:
Vsechny tyhle vychytavky jako aut. zamykani, sklapeni zrcatek pri zatahnuti rucky, coming-home funkce svetel, zatahovani okynek pri zamceni auta, dalkovy start atd. atd. jdou jenom pokud pouzijes nejaky externi modul, vetsinou uplne jiny alarm s moznosti techhle funkci + musis mit nekoho kdo to umi nainstalovat Velmi šťastný . Jinak to v originalnim stavu elektroniky auta nejde.

..škoda že v Hondě to ide len takto zložito cez modul..to automatické zamykanie vo Forde mi vyhovovalo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 23:28   Citovat  

Bully napsal:
Jinak to v originalnim stavu elektroniky auta nejde.

Díky, i když jak jsem psal kámoš má Mondeo, taky mu to nešlo a pak mu pár lidí dalo typ na fóru a najednou to jde, tak jsem se jenom přidal k otázce jestli by to nešlo i u Acca nějak oje..t Mr. Green
   Návrat  
inza je teď offline  inza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2012 , 14:41   Citovat  

K elektronice - neřešil někdo jak vyřešit, aby u po F/L šlo sklápět zrcátka i když už není zapnuté zapalování?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.6.2012 , 17:14   Citovat  

inza napsal:
K elektronice - neřešil někdo jak vyřešit, aby u po F/L šlo sklápět zrcátka i když už není zapnuté zapalování?

Docela uspesne mi to slo normalne zatlacit rukou Úsměv
   Návrat  
mknismo je teď offline  mknismo
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 16:53   Citovat  

Prosim o radu. Mam na svym accordu 2.0 poface najeto 80 tis. Nedavno jsem si vsimnul, ze pri pomaly akceleraci v levotocive zatacce (kolem 30 km/h) se ozyva rychly jakoby cvakani nebo drnceni z predni casti. Je to jen kdyz je auto v tahu, treba kdyz najizdite do krizovatky a dela to jen na 2 stupen, zhruba do 2 tis. otacek, po prekroceni prestane. Manzety na oboouch stranach jsou v poradku, takze mi to na poloosy nepasuje, hl. mam najeto malo km.
Napadlo me, jestli to nemuze mit souvislost treba s prevodovkou, ale to by delalo i pro akceleraci v primem smeru nejspis. Setkal jste se s tim nekdo??
Kdyz jsem se na to ptal v servisu na Jarove,tak mi tvrdil, ze to muze byt delat plech co chrani kotouce = jim se mi to opravdu sverovat nechce. Diky za pomoc!
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 17:18   Citovat  

No, tem plechum chranicim kotouce bych i veril. Sice nejsem majitel Acco 7G, ale na Primere jsem si s nimi uzil az dost. Po ceste z Polska tam zaseknuty kaminek vydaval zvuk jak lozisko pred smrti (nastesti pak parchant sam vypadnul), rovnez jsem mel velmi podobny problem s tim, ze pri rozjezdu smerem doprava to zacalo rachtat. Kazdopadne to ti bude delat i kdyz nebudes v tahu. Zkus se proste rozjet a zatocit i bez zrychlovani pri podobne rychlosti. Nebo proste az to zacne delat, vyslapnout spojku a zjistit, zde je to zavisle na rychlosti a zatoceni kol nebo na tahu od motoru.
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 11.6.2012 , 15:40  Naposledy upravil whiteno9 dne 11.6.2012 , 16:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

[quote="kracken"]multifunkcne tlacitka, ako je ovladanie radia ako aj tempomat funguju normalne...
pocitac nefunguje... asi neskor odstranim tie zbytocne poface tlacidla, ktore len zavadzaju...
kryt airbagu? to nie je kryt, to je airbag.. Úsměv a normalne tam pasuje predFL...
aha na foto:

diky za info. byl jsme merit prumer predface, ktery ma 38cm a Hondak mi zmeril poface a ma taky 38cm, takze jsou stejne, coz jsem docela prekvapen, protoze opticky vypadaji opravdu rozdilne. coz teda ale pro mne znamena, ze si spis necham udelat bicepsy a zvetsit tloustku vence u firmy a volant si necham, nez to menit a aby to nefungovalo. VTEC
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2012 , 15:47   Citovat  

Volanty predface a poface maju uplne rovnaky priemer, akurat poface sa logicky zda mensi,lebo ked ma rovnaky priemer a troska hrubsi veniec, tak sa zda,ze je mensi.Tot vse. Úsměv Ale rozdiel je to aj tak minimalny. Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina