Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Piráti silnic a nebezpeční řidiči
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 10
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 22:05   Citovat  

exxsodus napsal:
jak to tu vsichni resi a hned by to nejradsi resili pres trestni oznameni, kamionaci jsou hovada atd.. proste kamion nema zrychleni a kdyz vidim, ze pospicha tak ho proste pustim, facku by potreboval ten v tom berlingu

OK přesně jak říkáš...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 22:43   Citovat  

Hlavator napsal:
PEACE

taky umim jezdit rychle a obcas mam pocit,ze to je v rade situaci mnohem bezpecnejsi ..me by se na zadek s kamionem mimo kolonu urcite nelepil a v tom pruhu by mne nezacal predjizdet..souhlasim,ze ridici co jezdi na 90ce 70 a na 50ce 30 ostatni vcetne kamionaku muzou donutit se chovat divne..ale tohle je fakt moc..jen me mrzi,ze to bere nekdo jako utok na kamionaky-to urcite neni!! Takovych tady je vsude dost-skoda,ze policajtu na silnicich tak malo KO KO nemyslim tim Passatu atp..ale klasickych hlidek a policejnich oznacenych aut...to by byl trosku jiny poradek !

Policajty z toho vynechej,mají se mnohem hůř než vojáci-za poslední roky jim sakramentsky poklesla životní úroven a oni dělají jenom to co skutečně musí-je to smutné ale je to tak a já se jim nedivím-ono když někomu seberou 3000 z platu a zdvojnásobí mu práci tak ten člověk asi nebude vyvíjet přílišnou aktivitu.
Jinak doba zas o něco pokročila demokracie a humanismus dělají i na silnicích své,každý zná fígle s osobou blízkou ale kdyby tak uměl i zákon 361 a dodržoval-to by se jezdilo hned jinak.

Jsou slušní řidiči a prasata-záleží jak na sebe narazí-v jakém městě,na jakém úseku-kolik je u toho motorkářů,kamionů atd je to i otázka štěstí a smůly-ve správný čas na správném místě atd...
Video jsem neviděl-nejde mi přehrávat yotube,ale dejme tomu že to je extrém,ale každý den natočíš něco podobného když budeš chtít-jako důkaz je to nepřijatelné-zjištění podle spz=osoba blízká-takže kamerkáře moc nechápu.
Dnes je prostě provoz který dnešním silnicím neodpovídá,aut je moc místa a času málo-proto se utvořila nepsaná pravidla která se chytla a dodržujou,alespon tedy u lidí co jezdí deně (město 60,mimo 120 dálnice 150).Když pak někdo jede ve městě 30 a mimo 60 je v dnešním provozu nebezpečný.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 22:47   Citovat  

Cody napsal:
.....

AMEN ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.6.2012 , 23:14   Citovat  

nezapomenu na slova známého:

pouštět ho nebudu, má vyjet dřív a pak by to stíhal...na tachometru měl z Úštěka-LTM maximálně 70km/hod !!! to mi hlava nebere to mi hlava nebere

nějak mu nedocházelo, že zbytečně brzdí kolonu aut co se utvořila za ním KO
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 8:14   Citovat  

Cody napsal:
zjištění podle spz=osoba blízká-takže kamerkáře moc nechápu.

no dejme tomu že kamion je firemní a firma má povinnost vézt knihu jízd, kde je jasně dáno kdo ten kamion v tu chvíli řídil, jelikož řidič firemní vůz nesmí půjčit další osobě...

nicméně přikláním se k tomu, že někteří řidiči se snaží školit na českých silnicích a nebo jedou jak šneci a neumí uhnout. Já automaticky když jedu na silnici dejme tomu 1. třídy, kde je krajnice nebo dokonce odstavný pruh, tak jedu u čáry a když se někdo blíží tak zajedu i do odstavňáku jak je na západ od nás zvykem... bohužel tady v ČR je schopen blbec jet 70 a lepit se na prostřední dělící pruh... pokud pak někdo jede na čas do práce, zpomalí ho takovýto blb, tak spěchá, je nervózní a následně nucen k překračování povolené rychlosti... a o tom jesli měl někdo vyjet dřív... pokud má někdo práci 12-16 hodin denně tak prostě vyjet dřív nelze...

další věcí v ČR je to, že většina silnic první třídy je nedostatečně kapacitní... velký provoz... hodně držení... víc lidí co pospíchá, předjíždí.. bourá... takové silnice jako I/35, I/13 měly být už dávno minimálně Rka, ale tak to už je asi zas na jiný téma
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 9:53   Citovat  

něco podobnýho jsem nedávno viděl taky....akorát předjížděl z prava , ve městě a na semaforu - byla červená.....a místo 50ti jel cca 70-80 , za křižovatkou se sbíhaly pruhy ze 3 do dvou takže to měl i s pěknou myškou.....myslel jsem že se mi to zdá
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 10:46   Citovat  

master88 napsal:
no dejme tomu že kamion je firemní a firma má povinnost vézt knihu jízd, kde je jasně dáno kdo ten kamion v tu chvíli řídil, jelikož řidič firemní vůz nesmí půjčit další osobě...

nicméně přikláním se k tomu, že někteří řidiči se snaží školit na českých silnicích a nebo jedou jak šneci a neumí uhnout. Já automaticky když jedu na silnici dejme tomu 1. třídy, kde je krajnice nebo dokonce odstavný pruh, tak jedu u čáry a když se někdo blíží tak zajedu i do odstavňáku jak je na západ od nás zvykem... bohužel tady v ČR je schopen blbec jet 70 a lepit se na prostřední dělící pruh... pokud pak někdo jede na čas do práce, zpomalí ho takovýto blb, tak spěchá, je nervózní a následně nucen k překračování povolené rychlosti... a o tom jesli měl někdo vyjet dřív... pokud má někdo práci 12-16 hodin denně tak prostě vyjet dřív nelze...

další věcí v ČR je to, že většina silnic první třídy je nedostatečně kapacitní... velký provoz... hodně držení... víc lidí co pospíchá, předjíždí.. bourá... takové silnice jako I/35, I/13 měly být už dávno minimálně Rka, ale tak to už je asi zas na jiný téma

naprostej souhlas OK OK OK
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 11:11   Citovat  

Kdyz jsme u tech kamionu... potkat 0:40 v protismeru bych teda nechtel.

Odkaz
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 16:14   Citovat  

Hlavator: ty se tady pohoršuješ nad nějakým přestupkem kamioňáka a přitom nevíš, že tyhle přestupky a daleko horší způsobují řidiči osobáku kamionum. Mě by jen zajímalo jestli bys to takhle řešil kdyby to bylo v opačném gardu. Asi ne ,co? V pátek jsem jel z Rýmařova do Opavy a v Bruntále jsem trefil na osobák, který se ploužil jak slimák a když jsem ho chtěl předjet tak zrychlil a táhnul jsem se za ním 70 až do Opavy. tohle ti taky příjde normální? Dneska v Ostravě na ul. Rudná nějaký trouba ve stříbrném Jazzu jel směr Poruba a na sjezdu u Bytostavu to z levého pruhu bez blinkru šoupnul před kamionem až do odbočovacího. Ten kamion se málem zlomil a ti dva blbečci se smáli jak retardi. Mezi každými řidiči jsou mamlasové ať je to kamion osobák motorka, ale řešit to trestním oznámením je trošku moc. Kdybych si měl já pověsit kameru do naklaďáku tak jen volám policii a běhám po soudech,
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 16:49   Citovat  

Já myslel, že se sem mají dávat podobné nahrávky nebo videá a ne psát p...viny. Kamioňáci jste v jednom pytli, všichni jezdíte jako .......(velmi špatně). Ostatní jste taky všichni č.....(ošklivé slovo) protože jezdíte buď moc pomalu nebo moc rychle. A nevím jak jsi si mohl dovolit založit takové téma, vždyť by se to někomu nemuselo líbit. Příště si to pořádně rozmysli. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem (berte to s nadsázkou)
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 17:15   Citovat  

optimas napsal:
Hlavator: ty se tady pohoršuješ nad nějakým přestupkem kamioňáka a přitom nevíš, že tyhle přestupky a daleko horší způsobují řidiči osobáku kamionum. Mě by jen zajímalo jestli bys to takhle řešil kdyby to bylo v opačném gardu. Asi ne ,co? V pátek jsem jel z Rýmařova do Opavy a v Bruntále jsem trefil na osobák, který se ploužil jak slimák a když jsem ho chtěl předjet tak zrychlil a táhnul jsem se za ním 70 až do Opavy. tohle ti taky příjde normální? Dneska v Ostravě na ul. Rudná nějaký trouba ve stříbrném Jazzu jel směr Poruba a na sjezdu u Bytostavu to z levého pruhu bez blinkru šoupnul před kamionem až do odbočovacího. Ten kamion se málem zlomil a ti dva blbečci se smáli jak retardi. Mezi každými řidiči jsou mamlasové ať je to kamion osobák motorka, ale řešit to trestním oznámením je trošku moc. Kdybych si měl já pověsit kameru do naklaďáku tak jen volám policii a běhám po soudech,

asi tak
Odkaz

pekny videjko

Odkaz

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 17:38   Citovat  

většina případů jsou lidi co maj auta, který jsou prostě motorově nízko a holt předjížděj kde se dá, protože by to ta jejich zdechlá chcíplotina na normálním úseku nedala... další důvod proč si nekupovat v novým autě motor typu 1,2... 1,4... pokud nejezdím fakt hlavně město a holt mimo město si počkám

ale pán s audi nebo renaultem to už není o motoru ale to jsou lidi, kteří své ego a osobní problémy berou na silnici a takový člověk je opravdu větší problém, než vykulený dědek v fábii HTP v protisměru...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 17:46   Citovat  

master88 napsal:
většina případů jsou lidi co maj auta, který jsou prostě motorově nízko a holt předjížděj kde se dá, protože by to ta jejich zdechlá chcíplotina na normálním úseku nedala... další důvod proč si nekupovat v novým autě motor typu 1,2... 1,4... pokud nejezdím fakt hlavně město a holt mimo město si počkám

ale pán s audi nebo renaultem to už není o motoru ale to jsou lidi, kteří své ego a osobní problémy berou na silnici a takový člověk je opravdu větší problém, než vykulený dědek v fábii HTP v protisměru...

pan s audi je fasista a u tech je tuto po prejeti cary uplne bezna vec, jede jako mravenec a pri predjizdeni na to slapne
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 17:49   Citovat  

Ono není ani tak problém v tom motoru 1,2 1,4 ,ale český řidič neumí podřadit a začne předjíždět v 80 na 5 kvalt místo toho aby tam rubnul 3 a jel. Já mám taky 1,4 a když předjíždím v 80 tak tam šoupnu 2 a vystřelím jak raketa, ale bohužel zbytek na to šlápne a myslí si, že vystřelí a ono nic a teď se díví jak se na něho valí 40 tun. Tomu říkám d mravenec Ale jinak ty videa hlavně ty první 2 to je přesně ono
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 18:09   Citovat  

master88 napsal:

Přesně tak bud spotřeba,anebo svezení-kompromisi se dělají blbě

Je pravda že v dnešním provozu se předjíždí když je volno=když není nic v protisměru-bohužel kdyby člověk čekal až skončí plná čára nebo jiná omezení pro předjíždění-tak nepředjede vůbec-Murphyho zákony schválnosti totiž platí a když je zrovna volno v protisměru tak se to nesmí.Člověk asi nemá auto aby jezdil 50,60 to by mohl jezdit vlakem-autobusem a kochat se krajinou....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 18:15   Citovat  

optimas napsal:
Ono není ani tak problém v tom motoru 1,2 1,4 ,ale český řidič neumí podřadit a začne předjíždět v 80 na 5 kvalt místo toho aby tam rubnul 3 a jel. Já mám taky 1,4 a když předjíždím v 80 tak tam šoupnu 2 a vystřelím jak raketa, ale bohužel zbytek na to šlápne a myslí si, že vystřelí a ono nic a teď se díví jak se na něho valí 40 tun. Tomu říkám d mravenec Ale jinak ty videa hlavně ty první 2 to je přesně ono

To dělají protože šetří-chtějí sice předject,ale v rozsahu 5 rychlostního stupně-s víru v nádrži který nastává po podřazení je jímají mrákoty Úsměv
Taky záleží kdo má diesel a kdo benzín-když se pak sejdou na stejné cestě ve stejném směru ve stejný čas a na stejném místě (dobrotivý pan Murphy) je problém na světě protože tam kde Tdíčkař lochtá plynový pedál aby měl co nejmenší spotřebu 1500 otáček,tam šetřílek v benzínu má lehký plyn 2-3 tis. otáček a výsledek je že tam kde má šetřílek 1 zadní nárazník,tam potřebuje mít šetřílek 2 přední nárazník=oba nespěchají,nepředjíždějí ale nehorázně a nervydrásajícně si překážejí Úsměv
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 19:34   Citovat  

jak se tak divam na ty videa. co tady vkladate, tak podle nich si pripadam tez jako pirat pořádnej výtlem , ze to vubec resite, stejne nevyresite nic.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 20:09   Citovat  

no ty mravenec to video czech driver, přesně to je něco na mě, tohle kdyby mi někdo udělal tak ho okamžitě myškou předjedu, zablokuju ho vytáhnu z auta a dám mu přes hubu, ale tak že by na to do smrti nezapoměl...tak mě zkoušel vybrzdit na dálnici nějaký chudák s puntem, klasika, blinkr minutu vyhozený, začnu předjíždět a po chvilce vidim jak za mnou někdo bliká, tak jsem předjel a ten mě taky a prásk na brzdu ale když viděl že nezpomaluju tak na to šlápl ale bohužel už bylo pozdě tak jesm do něj ťukl rámem jel přede mnou a pořád to zkoušel a troubil, po chvilce byla benzina u plzně tak tam vletěl já za ním, vyskočil z auta a upaloval ke mě a já v letu z kabiny jesm si ani nenasadil pantofle a jenom zakřičel "ty debile jeden" tak dostal takovou spencerovku že zůstal hledět, vedlě zastavil kamion, který jsem já předjížděl řidič vystoupil a zeptal se ho jestli chce ještě přidat, že má v autě kameru a klidně zavolá policajty, tak frajer vyletěl jak papírový čert skočil zpátky do shnilého punta 1,1 a odfčel. takoví dybytci jsou přesně něco na mě Velmi šťastný
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 20:14   Citovat  

Jonaasek napsal:
....

pořádnej výtlem
   Návrat  
GoesPro je teď offline  GoesPro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 20:19   Citovat  

gizmi napsal:
Newer: zaklady Fyziky Tak to valím bulvy

x 1200kg prumerna vaha OA VS nekolik tun kamion
x sirka prumerneho vozidla VS sirka kamionu (na bezne silnici se vejde pri kolizi doprostred auto, kamion uz tezko)
x pri narazu zhruba stejne velkych OA se deformuji navzajem do urcite hloubky VS kamion kterej te pohrbi jako stena z cihel a samotnemu ridici se vetsinou nic nestane
----------
ale jinak je to stejny HaHaaa Mrk prestupek jako prestupek - to mas pravdu je to dobrý

co to ma spoelcnyho s mym komentarem ? jen sem konstatoval ze lidi jezdej jako blazni se vsim. a kdyz to do nekoho celne prasknes tak ho zabijes tak jako tak ... mezi nama F=m.a Mrk
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 20:21   Citovat  

Jonaasek napsal:
....
pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 21:04   Citovat  

Jonaasek napsal:
no ty mravenec to video czech driver, přesně to je něco na mě, tohle kdyby mi někdo udělal tak ho okamžitě myškou předjedu, zablokuju ho vytáhnu z auta a dám mu přes hubu, ale tak že by na to do smrti nezapoměl...tak mě zkoušel vybrzdit na dálnici nějaký chudák s puntem, klasika, blinkr minutu vyhozený, začnu předjíždět a po chvilce vidim jak za mnou někdo bliká, tak jsem předjel a ten mě taky a prásk na brzdu ale když viděl že nezpomaluju tak na to šlápl ale bohužel už bylo pozdě tak jesm do něj ťukl rámem jel přede mnou a pořád to zkoušel a troubil, po chvilce byla benzina u plzně tak tam vletěl já za ním, vyskočil z auta a upaloval ke mě a já v letu z kabiny jesm si ani nenasadil pantofle a jenom zakřičel "ty debile jeden" tak dostal takovou spencerovku že zůstal hledět, vedlě zastavil kamion, který jsem já předjížděl řidič vystoupil a zeptal se ho jestli chce ještě přidat, že má v autě kameru a klidně zavolá policajty, tak frajer vyletěl jak papírový čert skočil zpátky do shnilého punta 1,1 a odfčel. takoví dybytci jsou přesně něco na mě Velmi šťastný
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem češi moc neuměj akční filmy,nemá to takovou tu věrohodnost a drive divokého západu,s vyjímkou majora Zemana,to je old school a povedenej,ale díky alespon si pobavil OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 21:17   Citovat  

když si teď vybavim jak letim na boso z tí kabiny tak to mohlo být vtipné Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 21:28   Citovat  

optimas napsal:

lidi..mlada natocila kamionaka-tot vse..a ano pohorsuju se nad nim,protoze ho natocila a ja ho videl..nepohorsuju se nad kamionakama,nehazu je do jednoho pytle,nikoho z zadne profesni skupiny neodsuzuju..mluvim o jednom konkretnim pripadu ktery mi prisel jako zkrat-protoze predjizdet v tom miste a v tu chvily co predjizdel on mi prjde nebezpecne hranici s ruskou ruletou! Je mi u zadecku jestli to udela osobak nebo kamion-i kdyz kamion je kapanek vetsi a pomalejsi prekazka v provozu Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 21:30   Citovat  

Jonaasek napsal:
když si teď vybavim jak letim na boso z tí kabiny tak to mohlo být vtipné Velmi šťastný

To jo,vtipné ale i nebezpečné pro tebe,být to fighter,mohl toho využít,jako třeba dlouhých vlasů,pantoflí atd.

"Odborníci"doporučují nikoho nevychovávat,nenahrazovat policiji,na nikoho netroubit,negestikulovat,neblikat-byt i přátelsky že třeba nesvítí nebo tak (kdo ví třeba to dělá schválně,spoustu lidí v letním počasí vědomně nesvítí a na blikače reaguje né každý přátelsky-doba je zlá,lidé jsou ve stresu-jednají podrážděně,zkratově..)Staré české přísloví říká Moudřejší ustoupí...něco na tom je,kort na silnicích že?
   Návrat  
hokky je teď offline  hokky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 7:10   Citovat  

Lidi sou idioti me se pravidelne stava na jedny urcity krizovatce ze mi pravidelne nekdo neda prednost ve chvili kdy zrychluju tak si to vzdycky namirim na toho mravenec a mate videt jak rychle je pryc z krizovatky HaHaaa H+
   Návrat  
gembler je teď offline  gembler
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 9:06   Citovat  

Někdy mi přijde, že hodně řidičů to nemá v hlavě vpořádku a ty videa to jen potvrzují. Zvířátka na silnici jsou někdy dost nepřijemným zpestřením, ať už se jedná o zástupce ptactva a savců za volantem, nebo těch němých tváří vybíhajících z lesa. S kamiony problém nemám, úplně je chápu, když se na dálnici předjíždějí, jen mladá nadává, ale řidič v prvním videu asi musel nechat ležet mozek doma. Daleko častěji potkávám passaty, audiny, bmw a různá suv s řidiči, kteří mají asi pocit, že jsou něco víc a podle toho se tak chovají to mi hlava nebere Auto je prostě zbraň a podle toho se s ní musí zacházet, když chci čunit, tak musim čunit tak, aby to nikoho neohrožovalo, neomezovalo a neobtěžovalo nesouhlas videjka jsou pěkná, pánové (potažmo dámy), taky přemýšlím, jestli nekoupit kameru, páč co člověk občas vidí... to by si chtělo občas pustit znovu a někde v klidu u piva si zanadávat.
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 10:08   Citovat  

Asi jsem také pirát. Dvakrát se mi stalo, že jsem na okresce dojel auto, co se táhlo 70 Kmh +-. Tak jsem začal v klidu předjíždět a jakmile dotyčný zjistil, že jsem vedle něj, tak na to šlápnul. Pomyslel jsem si něco o spodní části za (té masité) a zařadil se zpět.

Po druhé už to bylo trochu o něčem jiném. Začal jsem předjíždět a kolona co se za tímto individuem vytvořila se stáhla na moje místo, takže nebylo kam se zařadit. Pán to považoval za náramnou srandu, že jsem vedle něj v protisměru v rychlosti 110 Km/h a v proti se objevilo auto. Měl jsem v autě přítelkyni a mamču.

Co by jste udělali ?

Já jsem hodil blinkr do prava a sklaksonem jsem se začal zařazovat i přes to, že tenhle blb byl vedle mne. Panáčka přešel smích, když viděl že je mi to jedno (bylo, raději rozmlácené auto než čelní střed s rodinou v autě) a velice nedobrovolně mne pustil. Pak ještě dělal klasická gesta, jakože mi rozbije hubu, ale když jsem v dalším městě na semaforech zastavil a šel si to s ním vyříkat (rozuměj dát jeho hlavu do dveří a párkrát mohutně přibouchnout), tak s mohutným kvílením gum objel mé auto škarpou a křižovatku vzal na červenou.

Za normálních okolností takové blby přecházím se vztyčeným prostředníčkem, ale tohle skoro hraničilo s úmyslem nás zabít.
   Návrat  
gembler je teď offline  gembler
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 11:15   Citovat  

Meethos napsal:
Co by jste udělali ?

kdybych dojel někoho, kdo si jede pohodu 70 na přehlednym úseku, vzal bych ho rovnou. V jinym připadě bych počkal, až to pujde, pak blinkr-neutrál-pohladit plyn-dvojka-plnej-za tři-plnej a pokud by frajer neměl nějakej oturbenej 2.5 litr, tak by asi nestihl zareagovat tak rychle, aby mě blokoval meetallll v tvém případě bych možná jel za nim jako ovce, páč jakmile bych podřadil, tak bych zchytal jednu od matky a přítelkyně by začla pištět víc než závodní převodovka HaHaaa ne, zachoval ses dobře, on tě nemá co blokovat pomalou jízdou, a už vůbec by ti neměl bránit v předjíždění. Tohle je už hazardování se životem a snad i TČ to mi hlava nebere
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 12:44   Citovat  

gembler napsal:
...

Co si pamatuji, byla to nějaká nafta kombi Peugeot, nebo Opel, ale už jsou to dva roky. Já jsem ho předjížděl v pohodičce, bavil jsem se s přítelkyní a vůbec mi nedošlo co dělá, nevšímal jsem si ho. A asi tušíš jak to s podřazením u Hondy City 1,4 IDSI je - udělat to můžeš, ale jediné co se změní je zvuk a spotřeba Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Piráti silnic a nebezpeční řidiči
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina