Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
mitsubishi 3000GT/GTO
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:33   Citovat  

Shrnul jsi to naprosto přesně....Mitsubishi je jak malé dítě, stále se mu něco nelíbí a když jedno vyřešíš, další problém se objeví někde jinde. A nejde jen o upravené stroje, ale i o čisté seriovky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 14:45   Citovat  

MikeT napsal:
Shrnul jsi to naprosto přesně....Mitsubishi je jak malé dítě, stále se mu něco nelíbí a když jedno vyřešíš, další problém se objeví někde jinde. A nejde jen o upravené stroje, ale i o čisté seriovky.

No já měl před Accordem dva+1 Galanty a nebyl s něma větší problém, až na korozi lemů, podvozku, cvakajících hydroštelů, škrtajících synchronů v převodovce, věčně vymlácenýho podvozku, hučící ložiska, zkroucené kotouče a špatný váhy vzduchu. Ale nikde mě nenechaly a jezdilo se v nich fakt perfektně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 18:37   Citovat  

Tomik napsal:
No já měl před Accordem dva+1 Galanty a nebyl s něma větší problém, až na korozi lemů, podvozku, cvakajících hydroštelů, škrtajících synchronů v převodovce, věčně vymlácenýho podvozku, hučící ložiska, zkroucené kotouče a špatný váhy vzduchu. Ale nikde mě nenechaly a jezdilo se v nich fakt perfektně.

Jj tohle je naprosta klasika, kor ty synchrony, Mitsu dava getrag prevodovky a je to des. To se s hondackyma prevodovkama neda moc srovnavat. Vaha vzduchu - taky dost casty problem u mitsu, mel jsem ten problem i s hyundai sonata (prevleceny galant). Na druhou stranu od te doby jsem s tim autem najel skoro 25 000 a nebyl problem s nicim. 3000GT mam spis v garazi, obcas ho protahnu, ale synchron na dvojce je zlikvidovanej, takze musi na repasi a to taky nebude levna zalezitost, kolisaji mi obcas otacky atd. I kdyz mam Mitsu rad, tohle mi trosicku vadi. Na druhou stranu konkretne to 3000GT ma naprosto fantasticky a neokoukatelny design a motor sam o sobe vydrzi opravdu hodne, co jsem tak po ruznu cetl. To same ten motor v sonate (tusim 4g63), jezdil jsem s nim skoro bez oleje a motor si dodnes prede.
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 20:33   Citovat  

4G63 byl skvělej motor. Nesmrtelnej legendární dvoulitr. Měl jsem ho v Galantu 92 (model. řada 88-92), potom ten samej ve žraloku 99 (model. řada 97-03), už jenom to značí, jak dobrej byl, když ho montovali do svejch aut cca 16 let. O 4G63T v eclipsech a v Evech ani nemluvě... :twisted: :twisted: :twisted: Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 9:36   Citovat  

Tomik napsal:
4G63 byl skvělej motor. Nesmrtelnej legendární dvoulitr. Měl jsem ho v Galantu 92 (model. řada 88-92), potom ten samej ve žraloku 99 (model. řada 97-03), už jenom to značí, jak dobrej byl, když ho montovali do svejch aut cca 16 let. O 4G63T v eclipsech a v Evech ani nemluvě... :twisted: :twisted: :twisted: Úsměv

Jj souhlas, ten motor mi dela taky radost. Ted ho budu predelavat na E85 tak uvidime, jak se s tim popere Úsměv
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2012 , 13:40   Citovat  

Azmodan: jinak teda s 3000gt spokojenost, jo? Co ceny beznyho spotrebaku, desticek, kotoucu? A na kolik tak vyjde nova prevodovka, kdyz se na ne u Mitsu neustale nadava? Mrk)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 15:02   Citovat  

Buchtak napsal:
Azmodan: jinak teda s 3000gt spokojenost, jo? Co ceny beznyho spotrebaku, desticek, kotoucu? A na kolik tak vyjde nova prevodovka, kdyz se na ne u Mitsu neustale nadava? Mrk)

JJ spokojenost, mam to auto rad Úsměv Jinak treba desticky na zadek 540kc, na predek 1200kc. Kotouce jsou kolem tri tisic jeden z ebaye.. zatim jsem nemenil, ale ceka me to.

Prevodovka na dvojce obcas chytne za zub, tak me ceka repase, co jsem se bavil v jednom mitsu servise, tak je to vcelku bezny problem a neni to ani moc drahe - cca 7 000 bez oleje.

Jasne, neni to auto na denni jezdeni, ale kazdy se ohlidne a svezeni v tom je super Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
mitsubishi 3000GT/GTO
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina