Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výměna spodního čepu aneb Kvalita cepu z druhovyroby + fotos
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 10:36   Citovat  

Cepy budu resit za chvili, kde to 555 nebo Lemforder koupit? V autokelly maji jen noname, nipparts, moog a delphi.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 10:51   Citovat  

skyline napsal:
Cepy budu resit za chvili, kde to 555 nebo Lemforder koupit? V autokelly maji jen noname, nipparts, moog a delphi.

Lemforder mají v Elitu Mrk

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:00   Citovat  

skyline napsal:

555 ma primo Idaho > dicompracing.com

Ja jsem na nej nejak zapomnel a ted jsem jeden cep Lemforder objednal v elitu. Ted jsem zjistil ze ten jeden bych mel i Idaha oba dva.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 12:00   Citovat  

Diky panove! Ad dicompracing - jo, to jmeno se tu mihlo myslim minuly tyden v diskusi o silentblocich, antivir se z toho mohl zblaznit a moc dobry dojem na firemni IT jsem timhle kouskem neudelal. Asi tam ma Idaho neco ze starych reckych baji a povesti, protoze na me pomrkavala hlaska o trojskem koni.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 13:33   Citovat  

skyline napsal:
Diky panove! Ad dicompracing - jo, to jmeno se tu mihlo myslim minuly tyden v diskusi o silentblocich, antivir se z toho mohl zblaznit a moc dobry dojem na firemni IT jsem timhle kouskem neudelal. Asi tam ma Idaho neco ze starych reckych baji a povesti, protoze na me pomrkavala hlaska o trojskem koni.
me dicompracing nic nehlasi zadny viry a to me to hlasi porad neco Úsměv

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 19:17   Citovat  

FastCivic napsal:
ja porad rikam ze 555 je srovnatelny s origem je to dobrý

JJ ono je to videt i na povrchovém zpracování, když človek nemá srovnání ( oba čepy nové v ruce ) tak mu nai nedodje že řep muže být bez otřepu, kazu na povrchu, a zybtků nálitků Velmi šťastný

Bohužel starý web ( dicompracing.com ) nemáme šaqnci nijak updatovat, puvodní programátor zmizel, nekomunikuje a ani intercars již nedává el, verzi katalogu jako to delalo JC, takže ten katalog na webu používáme hlavne kvuli fotkám a popisu použitelnosti. ceny už moc nesedí ( jak u čeho ) taky sortiment se mnohonásobne rozrostl.
ted pracujeme na novém webu.
ad hláska s virem - vím žeto delají nekteré verze opery, ale třeba mozilla nic, a taktéž explorer nic Smutný

o firmení IT nemuže být řeč Velmi šťastný SSem na to sám a ač sem puvodne IBM Lotus /domino programátor tak html a webové programování obecne jde uplně mimo mě a jsem odkázán na to co kdo nabídne za pomoc..Smutný

lidi co mne znají už ví že maji rovnou psát nebo volat co shánějí a je to kolikrát lepší a ryhclejší, protože v tech el. katalozích je tolik chyb ( které samozřejmě nemohu eliminovat všechny ale o dost z nich už za ta leta vím... ) že občas trefit správný díl je umění Úsměv

druhá méžnost, kterou také mnoho lidí již zná a využívá - píší rovnou kody intercarsu ( 20-25%sleva pro HC a další kluby ), nebo Kellyny, APM, ACI, atd - individuální ceny Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 21:24   Citovat  

Idaho napsal:
ad hláska s virem - vím žeto delají nekteré verze opery, ale třeba mozilla nic, a taktéž explorer nic Smutný

Tak to nezalezi na browseru, ale na antiviru. McAfee je asi moc citlive. Firemni IT jsem myslel to nase, protoze vsechny tyhle poplachy jim to hlasi a samozrejme co si asi mysli o mem pracovni nasazeni, ze...

Jinak pokud jde o dily, odkud jsi? A co bys doporucil za cepy na targu (SOHC, EH6, rv. 1997)? Videl jsem dva druhy, jeden pouze jeden kus, druhy jakoby to stejne, ale na "tyci" (jo jo, jsem na to lama). Nevim, jestli je potreba menit oba, nebo jen jeden (resim GO podvozku, takze i silenty).

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 21:28   Citovat  

skyline napsal:
Tak to nezalezi na browseru, ale na antiviru. McAfee je asi moc citlive. Firemni IT jsem myslel to nase, protoze vsechny tyhle poplachy jim to hlasi a samozrejme co si asi mysli o mem pracovni nasazeni, ze...

Jinak pokud jde o dily, odkud jsi? A co bys doporucil za cepy na targu (SOHC, EH6, rv. 1997)? Videl jsem dva druhy, jeden pouze jeden kus, druhy jakoby to stejne, ale na "tyci" (jo jo, jsem na to lama). Nevim, jestli je potreba menit oba, nebo jen jeden (resim GO podvozku, takze i silenty).
ten na tyci bude cep rizeni ne?Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 21:30   Citovat  

Brnďa napsal:
ten na tyci bude cep rizeni ne?Úsměv

Vzdyt rikam, ze tomu rozumim jak Kacena Zako biomase Velmi šťastný Nicmene jestli to dobre chapu, tak ten cep rizeni nepotrebuju, aspon ne kvuli podvozku.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 21:32   Citovat  

skyline napsal:
Vzdyt rikam, ze tomu rozumim jak Kacena Zako biomase Velmi šťastný Nicmene jestli to dobre chapu, tak ten cep rizeni nepotrebuju, aspon ne kvuli podvozku.
no ale tak taky se ti muze utrhnout a nezatocis kolo se ti vytoci a bude to taky sranda Úsměv

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 21:51   Citovat  

skyline napsal:

co se týče targy tak sme kdysy u nás na dílně dávali do kupy podvozek Mumílkovi Úsměv
pokdu jde jen o spodní čepy tak mohu nabídnout ze sortimentu intercarsu bud yamato (JPN) J14003YMT za 466,- (373,- ) nebo "555" ( JPN) za 568,- (455,- )
pokud chceš i horní čepy ramen tak mám jen od yamata ( samozřejmě uvádím jen "lepší" značky, pokud nekdo potřebuje dát auto do kupy co nejlevněji - třeba na kseft - tak řekněte, čepy od JC nejsou nic moc ale 5tis to určite vydrží a cena je jinde, obecne je ale nedoporučuji ) -J24002YMT za 243,- ( 195,- )

pokud bys bral bsechny 4 udelám jeste nejakou lepší cenu Úsměv
jinak postovné i na ty 4 čepy by s emelo vejít do základu - tzn 120,- czk ( posílám po ceske poste obchodní balík ) nebo je možné ésébní převzetí na příbrami.

(pozn. cena je ofiko cena IC , v závorce je cena po sleve 20% pro IC, ceny vč DPH )
EDIT : k čepum řízení na targu mam jak Yamato tak "555" ale yamato není naceněno, každopádne bývá vždy levnější jak "555" - od "555" je to I14006 za 577,- ( 462,- )
EDIT2 :ted sem si všiml silentu Velmi šťastný
přední pouzdro J44015A ( tudy odkaz )..245,- ( 196,- )
zadní levá pouzdro J44015B ( tudy odkaz )..928,- ( 743,- )
zadní pravá pouzdro J44015C ( tudy odkaz )..928,- ( 743,- )
střední slentblok předního ramene J44015D ( tudy odkaz )..245,- ( 196,- )
Zadní silentblok dolního předního ramene J44016E ( tudy odkaz )..245,- ( 196,- )
projdi linky , sou tam obrázky a ta ti řeknou přesne které potřebuješ, ja ted nemám možnost kouknout jak je delané zavěšení na tarze ( videl jsem to jen jednou ) - případne pokud by sem mohl nekdo pastnout výkres jak to vypadá v el. podobe, už bych je identifikoval.

Filda je teď offline  Filda
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 22:07   Citovat  

TRUcKER napsal:
starej vybouchas kladivem, ale pozor na zavlacku a novy muzes zkusit v nejakem vetsim sveraku, ale lis je lis

Na zavlacku si davat pozor nemusis pokud tam mas original cep. Ten zadnou zavlacku nema.

Filda je teď offline  Filda
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 22:15   Citovat  

Mourl napsal:
nikde nebylo napsáno jaká to byla značka...druhovýroba taky může bejt starline, nebo bůh ví co. Ono jde to to jestli třeba originál není jenom přebalenej Moog to mi hlava nebere Jasný že bych chtěl originál ale 2,5x tolik za jeden čep je docela přestřelená cena Smutný
To bych byl skoro za dejme tomu 7-8tis. jenom za dva čepy s prací.

No kdyz to zhrnu tak original tam byl 200t km
Febi upadnul po 60t km
a Starline(mladicka nerozvaznost) tam je 60t a porad jeste drzi.
Nic mene uz mam doma druhy origo a pujde vystridat ten starline

A co se tyce kvality tak je to uplne jina liga ten original (vuci tomu Febi a Starline). Proste kdyz to clovek vezme do ruky tak hned pozna rozdil. Jak opracovani tak i guma.

Zeli1988 je teď offline  Zeli1988
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 22:12   Citovat  

Tak jsem si koupil Lemforder a neni tam ani zavlacka a ani segerka je to ok? Jsem byl docela znepokojenej kdyz jsem u 555 videl a Lemforder to tam nema Tak to koukám!

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 22:15   Citovat  

Zeli1988 napsal:
Tak jsem si koupil Lemforder a neni tam ani zavlacka a ani segerka je to ok? Jsem byl docela znepokojenej kdyz jsem u 555 videl a Lemforder to tam nema Tak to koukám!
kdyby jsi cetl, tak tu psali ze ani origo to nema Úsměv

Zeli1988 je teď offline  Zeli1988
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 22:17   Citovat  

Brnďa napsal:
kdyby jsi cetl, tak tu psali ze ani origo to nema Úsměv

No pravě četl ale tak Lemforder neni origo ne ? No aspon to doufam vydrzi a jeste otazka je ten cep stejny i ve vrchnim ramenu ?

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 22:21   Citovat  

Zeli1988 napsal:

tak se zamysli jakym smeren na cep pusobi sila a zamysli se jestli je tam ta segrovka treba Cool

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 22:23   Citovat  

Zeli1988 napsal:
No pravě četl ale tak Lemforder neni origo ne ? No aspon to doufam vydrzi a jeste otazka je ten cep stejny i ve vrchnim ramenu ?
neboj vydrzi je tam pojistnej sroub se silikonem to korunkova matice nema tak proto tam je zavlacka Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2010 , 8:13   Citovat  

Ja jsem ted v sobotu menil spodni cep na C4G a mel jsem koupenej Lemforder. Zavlacka tam byla a na zrejme jeste origo cepu co byl na aute nebyla.

Fajmy je teď offline  Fajmy
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2010 , 17:12   Citovat  

Zrovna měnim spodní čepy, má ten čep nějakou značku podle které do té těhlice přijde nalisovat,nebo to je jedno?Já mám na tej gumě čepu >CR< , neznamená to něco?.Já jen že, když ho postavim na stůl, tak je trochu vyhlej na jednu stranu.Abych ho tam pracně nelisoval a pak ho nemusel vyndávat. Jedná se o crx 2G,Díky za radu

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 0:06   Citovat  

U CRX to bude asi stejne jako u C4G. Ja jsem na Cepu zadnou znacku nemel a jelikoz se na pravou i levou stranu nerozlisuje tak je to jedno jak ho tam nalisujes.

Fajmy je teď offline  Fajmy
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 0:37   Citovat  

díky Úsměv

Bartek je teď offline  Bartek
0
PříspěvekZaslal: 11.6.2012 , 15:33   Citovat  

Ahoj Mohl by mi někdo poradit? Začal mi vrzat spodní čep tak bych ho chtěl vyměnit ale není mi jasný jestli je nutnost mít momenťak na dotažení velke matky na naboji/poloosy. Díky

Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.6.2012 , 15:45   Citovat  

Bartek napsal:
Ahoj Mohl by mi někdo poradit? Začal mi vrzat spodní čep tak bych ho chtěl vyměnit ale není mi jasný jestli je nutnost mít momenťak na dotažení velke matky na naboji/poloosy. Díky

Momenťák by jsi podle servisního manuálu měl mít na všechny šrouby a matky na autě (i na kolové matky). Já jsem skládal podvozek podle citu.

RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.6.2012 , 17:52   Citovat  

Bartek napsal:

zrovna tuto matku je dobrý utahovat na moment (tušim 18,5 kg)
stahuješ s ní ložisko
ale zkušený dávaj i citem Hihi

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2012 , 12:16   Citovat  

kdybych měl kupovat jeden čep za 3500 tak bch vydělával jenom na údržbu a žádný perfomance bych nikdy neměl, místní mají osvědčené "555" a "yamato" spodní kulák jsem od 555 bral také zatím drží, nevím proč některé lidi pořád baví kopovat starline když ho za nějaké 3 měsíce budou měnit znovu a stejně koupí dražší, jsou to vyhozené peníze a čas, když už je řeč o starline, nemá někdo zkušenosti s ložisky od této značky? pokud je dělají stejně jak ty čepy tak není o čem debatovat ale zajímáý mě to a říkám si jestli ty ložiska nejsou náhodou přebalené SKF nebo jiná značka

voyta je teď offline  voyta
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 10:07   Citovat  

musim to tady obnovit!!!! vsichni tady na klubu si stoji za znackami 555 a yamato, tak jsem dal na svou civu a od kamose cepy rizeni yamato a co nevidim po mesici, vsehny manzety naprosto popraskane, to je jako normalni? protoze kvalitou mi to pripomina tezce STARWARS!!! nebo jsem jediny, komu se to stalo, nereknu, kdyby jen na jednom aute, ale na obou a za stejny cas, to uz neni nahoda a tim ze prasknou manzety, se tam dostane bordel a cep zrezne a bude mit bez mazani za chvili vuli, ma s tim taky nekdo zkusenosti, jsem nastavany jakk prasa zmatenej

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 10:21   Citovat  

menil sem to na 3 svojich autech presne ty same cepy co jsem ti prodaval a nemam s tim zaden problem asi mozna to je tim ze se tam nedivam kazdy mesic jak jsou na tom ale podle me to nic nedela

voyta je teď offline  voyta
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 10:30   Citovat  

divej, praskne manzeta, natece pod ni voda, na tu vazelinu se nalepi prach a kaminky postupne se to naleze do cepu a cep je pak kantare, tak proto, fakt jako na to cumim za 1mesic v letnim obdobi aby zterela guma je trosku smejd ne?jako ja uz jsem smireny, ze yamato nekoupim ani do auta na dalkove ovladani to snad ne

RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 14:06   Citovat  

yamato - vyteklá vazoška a čep už má vůli
hodně lidí říká jak jsou super a cool, ale to je u nich max cena
což mě zrovna nebere naštvanej

pro auto na chatu a zpět dobrý OK