Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se vám líbí? Vytuněná Honda Civic 1.6 VTI (5G)
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 9:49   Citovat  

shallowhal napsal:
Úsměv Ty máš teda postřeh. Bingo! Máme tu blokový čištění a s tímhle nevyjedu na obrubníky. Tak mi to tam pěkně hlídej HaHaaa

Jezdim kolem kazdej den z prace takze koukam Mrk jak tam nebude tak hned volam PCR HaHaaa Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 9:51   Citovat  

tak to jsem zvedavej,kdy ji taky nekde poznam jak si s ni litas mestem Je to tam.

shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 9:52   Citovat  

Marfi napsal:
k showcaru jedině pořádny 18 OK

Už teď s 16kama nejde pohnout volantem. Já to mám pro zábavu, ježto 6G 1.5 je kachna na zabití, tak si chci občas užít stabilní točky, žádný naklánění, vynikající odpich. Myslím, že i 195/55R15 by stačily bohatě pro tento účel - mimochodem, stařičká 1.6Esi jezdí bezvadně i bez úprav a se zimníma Velmi šťastný

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 9:55   Citovat  

shallowhal napsal:
Už teď s 16kama nejde pohnout volantem. Já to mám pro zábavu, ježto 6G 1.5 je kachna na zabití, tak si chci občas užít stabilní točky, žádný naklánění, vynikající odpich. Myslím, že i 195/55R15 by stačily bohatě pro tento účel - mimochodem, stařičká 1.6Esi jezdí bezvadně i bez úprav a se zimníma Velmi šťastný

Tak to bys měl asi sundat náraznáky a dát seriové,jinak je brzo někde urveš,jak bylo psáno někdý výše...

Brouxa je teď offline  Brouxa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 10:30   Citovat  

shallowhal napsal:
Úsměv Ty máš teda postřeh. Bingo! Máme tu blokový čištění a s tímhle nevyjedu na obrubníky. Tak mi to tam pěkně hlídej HaHaaa

Pocitam ze jsi z Prahy,protoze ted v radiu hlasi mestska policie,ze odtahli v Praze pres 450aut diky blokovemu cisteni.. cože cože ? Ale proc se ptam:Ty nemas na takovou libovku hlidane parkoviste??Jako to jsi kaskader protoze kdyz se v Praze čoorujou seriovky,tak co potom tohle?Jestli nemas garaz nebo hlidany parkoviste,mel by sis neco rychle sehnat nebo ji das brzy sbohem.Mel jsem taky "libovku" a bydlim v malym meste ale to hlidany je zapotrebi,uz jenom kvuli tomu diskotekovymu audiu OK bych se bal nezadouci navstevy...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 10:39   Citovat  

shallowhal napsal:

Myslim,ze s 15¨ by sis neuzil tak ostrou jizdu jako s 16¨,ale to je o nazoru a hlavne o podvozku a vykonu auta a to tvoje je hodne naslapnutej motor.Jinak jak tu nekdo pise,ze jsi kaskader pokud parkujes venku,tak ma pravdu.Ja mam seriovku civica 5g coupe,ktera ma olezlej lak a vubec uz nejak nevypada moc k svetu,ale protoze je to moje zlaticko,tak se o ni bojim i tak a kdyz ji nemam v noci na ocich pred barakem,tak se nekdy musim i v noci jit podivat jesli je v poradku.njn paranoia

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 10:44   Citovat  

Brouxa napsal:
Pocitam ze jsi z Prahy,protoze ted v radiu hlasi mestska policie,ze odtahli v Praze pres 450aut diky blokovemu cisteni.. cože cože ? Ale proc se ptam:Ty nemas na takovou libovku hlidane parkoviste??Jako to jsi kaskader protoze kdyz se v Praze čoorujou seriovky,tak co potom tohle?Jestli nemas garaz nebo hlidany parkoviste,mel by sis neco rychle sehnat nebo ji das brzy sbohem.Mel jsem taky "libovku" a bydlim v malym meste ale to hlidany je zapotrebi,uz jenom kvuli tomu diskotekovymu audiu OK bych se bal nezadouci navstevy...

Není z Prahy - leda by CjMonty dojížděl docela daleko do práce... Úsměv

ale se stáním venku souhlas - dnes v noci ukradli na Zahradňáku černého Civica 5g - je našeho člena Sopti. koukejte! Úsměv

Origo kola VTi 15´´ 195/50 (toyo proxess - nevím kolik najeto) vs 16´´ 205/45 Pirelli Zero Nero - nově zajížděné) - na 16 sedí rozhodně líp, nižší maximálka,ale asi jen o 5km/h...

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 11:05   Citovat  

PIMP MY RIDEEE, YEAAAH, to je spravny wokurtkovy auto, marfi uc se :) to je barva, co? ;)

sagi je teď offline  sagi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 11:36   Citovat  

auto pekny,libi se mi,hlavne interier...chvalim motor...a jinak se me zda ze jsi teda preplatil,muj nazor...ja bych tolika za to nedal Hihi jiste jen ta muzika musela stat dost penez,lak,atd. atd.ale mit prachy navic stejne bych do toho nesel...jinak se mi docela libi a rad se na to kouknu nekde na zivo... OK

Tajný agent
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 11:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Není z Prahy - leda by CjMonty dojížděl docela daleko do práce... Úsměv

No CJMonty sice dojizdi docela daleko do prace ale z prahy fakt ne... Jenom pres celej Statl Mr. Green jinak sorry ze jsem offtopic

Henges je teď offline  Henges
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 11:49   Citovat  

CJMonty napsal:
No CJMonty sice dojizdi docela daleko do prace ale z prahy fakt ne... Jenom pres celej Statl Mr. Green jinak sorry ze jsem offtopic
Nj , já bych ti dal kartu pořádnej výtlem

Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 12:24   Citovat  

shallowhal napsal:
No joooo, člověče, já su jen obyčejnej smrtelník a když mi to ten borec nadiktoval v němčině, tak z toho vím stejně prd. Mám nějakou dokumentaci, výfuk jsem nenašel, jen pružiny Weitec, ty závodní s nastavním tuhosti (snad HO903GT), zavěšení originální, brzdy asi taky - nejsem profík, ale zdají se mi nic moc, brždění ze 180 rozkmitává volant). Mám ho dva dny, tož se rozkoukám a pozjišťuju o čem to vlastně je. třeba v tom najdu zalíbení Úsměv

nj tak az budes vedet vic tak se rozepises...... Mrk jinak by me jen tak zajimalo jestli ty upravy jsou zapsane v TP?? to mi hlava nebere

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 12:46   Citovat  

Hurikan napsal:
nj tak az budes vedet vic tak se rozepises...... Mrk jinak by me jen tak zajimalo jestli ty upravy jsou zapsane v TP?? to mi hlava nebere

No jo, my co bydlíme v centru, moc možností nemáme. A proč proboha borci kradou 15 let starý veterány, to nechápu. Čeho se bojím víc, jsou bezohlední spoluparkující, protože vím, jak vypadá po roce moje "civilní" Honda - je mi z toho špatně.

Ale jinak máte pravdu, je to sice starý auto, ale vlastně nový a pěkný.

Co se techničáku týče, no, je toho na A5, on tam zapsal snad úplně všechno Úsměv Ovšem co na to řeknou naši páni komisaři, to bude jistě porod...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 12:55   Citovat  

shallowhal napsal:
No jo, my co bydlíme v centru, moc možností nemáme. A proč proboha borci kradou 15 let starý veterány, to nechápu. Čeho se bojím víc, jsou bezohlední spoluparkující, protože vím, jak vypadá po roce moje "civilní" Honda - je mi z toho špatně.

Ale jinak máte pravdu, je to sice starý auto, ale vlastně nový a pěkný.

Co se techničáku týče, no, je toho na A5, on tam zapsal snad úplně všechno Úsměv Ovšem co na to řeknou naši páni komisaři, to bude jistě porod...

Protože lepší 1.6 nejsou a dá se do nich celkem snadno dostat - kradou se i CRX a Civici 4g Bueee Stačí se podívat sem... Bueee

Říká se, že se používají na amaterské závody, pak taky náhradní díly a když máš "kliku",tak jen na ježdění, pak se možná i najde (v horším případě někde omotaná...)

Alarm/garáž nutné!!!!

Co by měli říkat? Měli by to zapsat! A vzhledem k tomu,že v Brně klidně změní i typ motoru (kdyby sis tam místo D16A2 dal třeba B18 z Integry), což jinde nefunguje,tak tipuju,že nebudeš mít problém... Úsměv kdyby jo,tak se určo najde někdo,kdo pomůže.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 13:06   Citovat  

Můžete teda doporučit STK, kde mají vstřícný přístup. Zatím jsem měl vždycky dojem, že je tam obtěžuju. Byli schopni mě vyhodit i když jsem jel rovnou ze servisu Hondy...

Tajný agent
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 13:07   Citovat  

shallowhal napsal:

Hele pokud budes mit problem s prihlasenim tak by ti mohla pomoct Alex. Podle toho co rikala dokaze zaridit celkem zajimavy veci. Ale nechci ji tady reklamu. Kdyztak prijed v nedeli v jednu do sportbaru u Boby kam jezdime koukat na F1 a muzes se s ni o tom pobavit a poznat par dalsich Honda maniaku. Jinak pokud cokoliv tak se ozvi na ICQ Mrk

Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 13:20   Citovat  

Paráda, ale pokud křídlo tak určo ne tohle Cool

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 15:19   Citovat  

CJMonty napsal:
Hele pokud budes mit problem s prihlasenim tak by ti mohla pomoct Alex. Podle toho co rikala dokaze zaridit celkem zajimavy veci. Ale nechci ji tady reklamu. Kdyztak prijed v nedeli v jednu do sportbaru u Boby kam jezdime koukat na F1 a muzes se s ni o tom pobavit a poznat par dalsich Honda maniaku. Jinak pokud cokoliv tak se ozvi na ICQ Mrk

Dobrý. Pokud nezapomenu ačas mi to dovolí, tak se tam možná ukážu, když ne teď, tak příště, po něděli jedu na dovču, tak ani nemám náladu to úředničení řešit. Měl jsem doporučenou STK Kuštát, ale momentálně nemaj technika pro dovozy. Tak zkusím po dovolené jinou, třeba to projde bez protekce Úsměv

V@P je teď offline  V@P
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 16:11   Citovat  

Bez protekce ti to neprojde ani evidenčkou natož technickou Ble

eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 8:14   Citovat  

Tydle kola sem zrovna předevčírem prodal pořádnej výtlem nevím jak je to s doplňkama - značky doplňků, ale osobně si myslím, že je trošku přeplacená (možná ne, neviděl jsem na vl. bulvy ) nesouhlas . Ale tak každej má jiný gusto.. přesně za tydle peníze mám v merku 330i OK
Zkus se rozepsat, ale jako vypadá fakt vyvoněně.. jen bych odstranil tu zimní výbavu na hrnutí sněhu je to dobrý
ale jak říkám, proti gustu .. OK

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 8:38   Citovat  

shallowhal napsal:
No, myslel jsem globální názory na provedení exteriéru a interiéru. A zda se líbí. Zatím jsem s ní najel 700km na cestě z německa domů, musel jsem ji "vyzkoušet", takže na německé dálnici jsem si zelenáčsky dovolil i 200. Jede jako přikovaná a nejlíp vrní na pětku při 160km/hod. Stačí trochu sešlápnout a 180 až 200 je tam za chvíli. Jednoduše přesně jak jsem čekal (původně jsem měl 5G Esi), v točkách jede jakoby neexistovala setrvačnost. Volant jde hodně ztuha, je malej a ty velký kola, to mi vadí). Co jinak dodat? Největší strach jsem měl ze spotřeby, ale při jízdě 130-160, občas i víc si vzala z Prahy do Brna uspokojivých 10l/100km.
no seč máš ve předu spojler,tak je to jen pěkné šidítko,pouštís si tam líbivím tahokovem zbytečně moc vzduchu KO že jede jako přikovaná není pochyp při té lopatě nad zadním oknem,na sérii dle mne moc velké prkno i ten úhel,musí vznikat nehoráznej pytel i co se týká výšky a tím pádem i délky za autem se pak nediv že ti to na dálnici bere 10 při 130-160 defacto econo jízdě...to auto musí jet jak kdyby za sebou táhlo ještě druhé auto na podvalu.zadní difusor OK dosti otevřenej(ale né k přednímu nárazníku) prahy se mi líběj designově..i to auto jako celek,když opomenu zákony aerodinamiky to mi hlava nebere .neboj ,ještě jsi na začátku cesty.A nejsi sám kdo má otevřenou držku pro vzduch co letí pod auto...ach ta móda tahokovů,vždyť pro chlazení stačí tak malinká dirka,a při stání v létě v koloně to stejně stíhá nasávat z poza nárazníku od spodu,jen při náporu aby tam tolik neletělo vzduchu pod autí fňuk Bueee

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 9:25   Citovat  

shallowhal napsal:
Můžete teda doporučit STK, kde mají vstřícný přístup. Zatím jsem měl vždycky dojem, že je tam obtěžuju. Byli schopni mě vyhodit i když jsem jel rovnou ze servisu Hondy...

Hele pokud máš auto z něměcka, tak s nějvětší pravděpodobností jsou všechny úpravy zapsaný v německým TP, ne? A pokdu tomu tak je, můžeš si veškerý úpravy nehcat přepsat i do českého TP(rozměry kol, laděný výfuk apod) a potom by nemusel být tak velký problém s STK a evidenčkou, protože budeš mít úpravy v papírech

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 11:18   Citovat  

Je to vcelku povedená práce. Opravdu ty kola by to chtělo jiný. A myslím, že cena skoro odpovídající, ale já bych stejně radši sériovější vzhled. Je fakt že na showcar je škoda Vtička. Ale budiž, i tak je dobrá, a to moc. Honda
Jo a garáž sežeň, minimálně nějaký podchycený zabezpečení proti krádeži. V Pze bych neváhal ani den. Takovejch aut moc není, a jenom ten motor se dá velmi dobře prodat, nemluvě o dalších ND. Jinak přeju ať jezdí bez chyby a hlavně bez pomačkanejch plechů.

Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 12:06   Citovat  

Vypadá to moc hezky, teda spíš mě osobně se to líbí, kola jsou taky moc hezká.. Na aerodynamiku se vys*r Úsměv Když nemáš to auto při jisté účely kde by byla vynikající aerodynamika nezbytná, tak to je fakt úplně jedno a hlavně že to hezky vypadá atd... Mrk Naco zaměňovat auta pro radost s auty pro dosažení nějakých statistických výsledků... Proto si je "tuneři" přece "netuní". Hlavně aby to hezky vypadalo... Což vypadá takže OK a hodně jen těch nejšťastnějších kilometrů....

Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 12:33   Citovat  

shallowhal napsal:

nevim tedy odkud jsi ale co se tyce technice tak mam velke moznosti... kdyby se ti nedarilo tak se mi ozvy...Úsměv

Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 12:34   Citovat  

říkal si hurikááán pořádnej výtlem

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 12:49   Citovat  

motor už práci vzdal Velmi šťastný Velmi šťastný

eBeeRmaN je teď offline  eBeeRmaN
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 15:58   Citovat  

Já ji viděl zas včera na Dřevařské...ta barva je nádherná...jen těma nárazníkama a kolama si nejsem jistej...zasloužila by si něco decentnějšího...a ten interiér fakt bomba...ať jezdí.... Honda meetallll

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 17:08   Citovat  

eBeeRmaN napsal:
Já ji viděl zas včera na Dřevařské...ta barva je nádherná...jen těma nárazníkama a kolama si nejsem jistej...zasloužila by si něco decentnějšího...a ten interiér fakt bomba...ať jezdí.... Honda meetallll

No já nejsem příznivec tunění, vůbec, mně se vždycky líbila G5 tak jak vypadá ve standardu. Ale tenhle maník co jsem to od něj koupil měl naštěstí vkus a problém nevidím v designu (osobně se mi líbí i to křídlo), ale v jisté nepraktičnosti při parkování. A vejfuk hučí tak, že normální aparatura by ani nebyla slyšet Úsměv Ale je to i tak nápor na hlavu. Až to ty nárazníky někde utrhnu, tak tam třeba nám normální - ale to už pak si tady nebudem mít o čem psát Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 19:10   Citovat  

shallowhal napsal:
No já nejsem příznivec tunění, vůbec, mně se vždycky líbila G5 tak jak vypadá ve standardu. Ale tenhle maník co jsem to od něj koupil měl naštěstí vkus a problém nevidím v designu (osobně se mi líbí i to křídlo), ale v jisté nepraktičnosti při parkování. A vejfuk hučí tak, že normální aparatura by ani nebyla slyšet Úsměv Ale je to i tak nápor na hlavu. Až to ty nárazníky někde utrhnu, tak tam třeba nám normální - ale to už pak si tady nebudem mít o čem psát Velmi šťastný

Ja priznivec tuneni jsem,ale zase jen jak se rika vo cať po cať.JInak na to co ti pisi neber velkej ohled a stuj si za svym nazorem.Tahle 5g je velice zdarilej kousek a preju ti s ni jen to nejlepsi a doufam,ze si ji budu moct jednou poradne nekde prozkomat a jelikoz jsem priznivec autohifi,tak ta aparatura me hodne zajima

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se vám líbí? Vytuněná Honda Civic 1.6 VTI (5G)
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina