Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stop diesel
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 8 z 9
Fatal je teď offline  Fatal
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 9:59   Citovat  

Já nevim jak to s tim kouřenim děláte. Velmi šťastný S 1,9SDi (čili bez turba) to nezahulí ani v zimě a můžu se snažit jak chci muhehe
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 10:01   Citovat  

Odkaz

muhehe
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 11:22   Citovat  

Bullseye napsal:
Velmi šťastný jak nekdo muze brat ekologii vazne, vsak je to jenom dobrej kseft.. a davat sem neco z novinek, to je stejne tak verohodne jako cela ekologie Velmi šťastný
koment v YT videu od hopita napsal:
Yeah, F... the environment! I mean, it's not like we live here or anything.
Mr. Green
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 20:33   Citovat  

Ty ciklisti pořádnej výtlem
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 10:28   Citovat  

hopit napsal:
Přidám video z testu škodlivosti emisí Úsměv

Odkaz

ten pickup by meli nasadit jako doprovod na tour misto octavek Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 13:49   Citovat  

Tak a vsicni co mate naftaka tak do srotu ... splodiny naftaku sposobujou Rkovinove zarodky v lidskem tele,
je to konecne prokazany akorat nevim jestli to nejak pomuze Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 13:53   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Tak a vsicni co mate naftaka tak do srotu ... splodiny naftaku sposobujou Rkovinove zarodky v lidskem tele,

di si dat cigaro kouř Velmi šťastný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 14:04   Citovat  

DOHCVTEC: prokazane je to uz delsi dobu, ale tezko se bude mluvit o necem, co tlaci Brusel jako ekologicke. Navic koho s chrochtakem zajima rakovina, dulezite je usetrit, smrad at cuchaji ostatni.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 14:30   Citovat  

mate chodit pesky. Nafta patri do kamen a benzin do zapalovace
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 14:38   Citovat  

skyline napsal:
DOHCVTEC: prokazane je to uz delsi dobu, ale tezko se bude mluvit o necem, co tlaci Brusel jako ekologicke. Navic koho s chrochtakem zajima rakovina, dulezite je usetrit, smrad at cuchaji ostatni.

nebo kdo nema filtr pevnych castic tak platit dane navic ,pak by to zafungovalo naštvanej kdo to ma cuchat ,
chci se dozit vic nez 50 let ...je to smutny ...lidi zamyslete se nad sebou Tak to valím bulvy
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 14:42   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nebo kdo nema filtr pevnych castic tak platit dane navic ,pak by to zafungovalo naštvanej kdo to ma cuchat ,
chci se dozit vic nez 50 let ...je to smutny ...lidi zamyslete se nad sebou Tak to valím bulvy

co to meles? Driv jezdily po silnicich vetsi zverstva nez ted. Se odstehuj nekam do lesa a tam si zij treba 150 let Velmi šťastný
Ty asi chodis vsude pesky, tridis odpad, recyklujes a podobne co? Velmi šťastný se picnu
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 14:52   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Vzhledem k tomu ,že diesel produkuje menší množství CO2 než benzín , by to mohlo být klidně obráceně Velmi šťastný
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 15:02   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

??? Tak to valím bulvy
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 15:36   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Sakra, zítra to tam odvezu... Tak to valím bulvy
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 16:11   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

az prirazis ke me pred barak a pristavis nove auto ktere bude zrat to co me stavajici pri stejnych parametrech kroutaku a vykonu, tak s radosti stare pujde do srotu je to dobrý Jinak filtr pevnych castic jsem sundal stejne jako vetsina Hond ma sundany KAT přátele Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 16:38   Citovat  

proc jsem si myslel ze v tomhle tematu to nekdo pochop .. prave kvuli tomuhle arogantnimu pristupu skoncime vsichny v ... ze jsem neco psal ..
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 19:09   Citovat  

V životě jsem si nemyslel,že tohle se bude řešit na hondaclubu,ale bohužel díky takovým lidem jako je gizmy,bull a podobní sem musím napsat.
Buď jste úplně zaslepení,že jste naletěly,nebo už vám částice vlezli na mozek jinak si vaše argumenty neumím vysvětlit.
Je mě jasné že máte úplně jiné auta než píšete,protože jinak není možné,aby jste si minimálně při couvání nenadechli vlastní smrádek z rakoviňáku.
Řešíte tu sice saze,ale to je zrovna nejmenší zlo,co z těchto zemědělských strojů letí.Jedno z největších svinstev je NOxdocela polopaticky to máte shrnuté tady tudy odkaz nechce se mě s tím psat.
Každopádně je jisté ,že větší částice se rozptýlí poblíž a menší částice mají větší dolet,což znamená že ne vždy je DPF výhra.Navíc částice jsou tak malé,že projdou plicními sklípky a vážou se na krevní barvivo.Němci nato dokonce měly svůj vlastní výzkum už někdy z roku 2005 než bylo schváleno poviné vybavení DPF.Dokonce část vědců proti tomu bojovalo.
Shrnu to.Majitel dieselu je člověk totálně lhostejný k okolí dá se říct nepřizpůsobivý.Ničí zdraví ostatním(trestný čin).A neumí počítat prostě naletěl obchodníkům a myslí si,že šetří.
Je to jen moderní fenomén,který bohužel zaplatíme zdravím my všichni.Až bude moderní mít na*rané v kufru budou majitelé dieselů uhánět k salonu a tam si koupí vůz s voňavým koblížkem v kufru protože je to moderní.
No jenže vadu charakteru má každý majitel dieselu(alespoň v ČR) a tudíš to vychválí ostatním a bude všechny přesvědčovat,že to ho*no v kufru nesmrdí a navíc zlepšuje zrychlení.
Kdo ten smrad u starých traktorů vyloženě V3Skový a u novějších štiplavý zápach po chloru(za 1 svět války bojový plyn) necítí je přesvědčeným majitelem dieselu Velmi šťastný.
Mám to do lesa 100m,ale bohužel před domem silnici 2třídy,takže bez plynové masky se dnes nedá posekat ani tráva.Úplně bych zapoměl na zvýšenou hlučnost i když jsou "moderní"zemědělské stroje tlumeny aby nebyla slyšet kovářská práce kladiva kovadliny je to dunění slyšet několik stovek metrů než takový skvost přojede.
Na silnicích dobře už bylo.Radost z jízdy mám poslední dobou 0,protže musím mít pořád vnitřní okruh díky bezohledným majitelům,kterí nejsou schopni přiznat šlápnutí vedle.
Hawk.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 19:24   Citovat  

mad_zed napsal:
V životě jsem si nemyslel,že tohle se bude řešit na hondaclubu,ale bohužel díky takovým lidem jako je gizmy,bull a podobní sem musím napsat.
Buď jste úplně zaslepení,že jste naletěly,nebo už vám částice vlezli na mozek jinak si vaše argumenty neumím vysvětlit.
Je mě jasné že máte úplně jiné auta než píšete,protože jinak není možné,aby jste si minimálně při couvání nenadechli vlastní smrádek z rakoviňáku.
Řešíte tu sice saze,ale to je zrovna nejmenší zlo,co z těchto zemědělských strojů letí.Jedno z největších svinstev je NOxdocela polopaticky to máte shrnuté tady tudy odkaz nechce se mě s tím psat.
Každopádně je jisté ,že větší částice se rozptýlí poblíž a menší částice mají větší dolet,což znamená že ne vždy je DPF výhra.Navíc částice jsou tak malé,že projdou plicními sklípky a vážou se na krevní barvivo.Němci nato dokonce měly svůj vlastní výzkum už někdy z roku 2005 než bylo schváleno poviné vybavení DPF.Dokonce část vědců proti tomu bojovalo.
Shrnu to.Majitel dieselu je člověk totálně lhostejný k okolí dá se říct nepřizpůsobivý.Ničí zdraví ostatním(trestný čin).A neumí počítat prostě naletěl obchodníkům a myslí si,že šetří.
Je to jen moderní fenomén,který bohužel zaplatíme zdravím my všichni.Až bude moderní mít na*rané v kufru budou majitelé dieselů uhánět k salonu a tam si koupí vůz s voňavým koblížkem v kufru protože je to moderní.
No jenže vadu charakteru má každý majitel dieselu(alespoň v ČR) a tudíš to vychválí ostatním a bude všechny přesvědčovat,že to ho*no v kufru nesmrdí a navíc zlepšuje zrychlení.
Kdo ten smrad u starých traktorů vyloženě V3Skový a u novějších štiplavý zápach po chloru(za 1 svět války bojový plyn) necítí je přesvědčeným majitelem dieselu Velmi šťastný.
Mám to do lesa 100m,ale bohužel před domem silnici 2třídy,takže bez plynové masky se dnes nedá posekat ani tráva.Úplně bych zapoměl na zvýšenou hlučnost i když jsou "moderní"zemědělské stroje tlumeny aby nebyla slyšet kovářská práce kladiva kovadliny je to dunění slyšet několik stovek metrů než takový skvost přojede.
Na silnicích dobře už bylo.Radost z jízdy mám poslední dobou 0,protže musím mít pořád vnitřní okruh díky bezohledným majitelům,kterí nejsou schopni přiznat šlápnutí vedle.
Hawk.
Souhlas. OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 19:39   Citovat  

mad_zed napsal:
Hawk.

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Jestrab
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 21:17   Citovat  

Pri dalsim pokusu o flamewar a koledovani si o rozdavani karet za obchazeni filtru budeme muset zamcit tema aby horke hlavy vychladly.
Jedna vec je diskutovat v ramci slusneho chovani jako drtiva vetsina diskutujicich tady na foru, jina je tu vystupovat jako agresivni fanatik KO
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 21:50   Citovat  

mad_zed napsal:
Hawk.

Pod to se podepíšu je to dobrý
Sice budu patřit k drtivé menšině, která má rozum, ale názor nezměním.

A propo, napište mi někdo ze zastánců dieselů, jejich výhody.
Já nevidím ani jednu.
A nižší (ne vždy) spotřebu nepočítám. To je hrozně relativní argument.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 21:58   Citovat  

mad_zed napsal:

¨
Všechno co jsi napsal je naprostá pravda, ale tahle věta je fakt rozesmála protože mi to připomíná mého strejdu, ketrý když nastartuje Avii a v celé vesnici není vidět a půlka lidí se dusí. Ti odpoví, že je to ekologický a v pohodě protože diesel je nej.. pořádnej výtlem
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 22:39   Citovat  

mad_zed: z jakého ty jsi hnutí? Velmi šťastný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 22:50   Citovat  

Petr 78 napsal:

Já nevidím ani jednu.

Proč asi nejezdí kamiony , lodě , vlaky atd. na benzín ? Trochu přemýšlej než něco napíšeš Nápad je tu!
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 22:51   Citovat  

Petr 78 napsal:

Já nevidím ani jednu.

Prvni cast no comment, protoze jde znova o pokus o flame a samolibou subjektivni proklamaci. Kdyz se toho zdrzis, muzeme diskutovat přátele

Druha cast- ptas se na vyhodu dieselu- odpovidam za sebe:

1/ ekonomika provozu

Servis a udrzba MEHO VOZU (A7G Tourer) stoji stejne jako u benzinu (o litr oleje v motoru vic, na oplatku nekupuju svicky atd. atd., je to proste +-50:50). Zadna zavada me nepotkala, ani typicka pro Acco, natoz nejaka typicka pro diesel. Podle dlouhodobych zkusenosti s timto modelem by to tak melo zustat mnoho let.
Provoz pro MOJE auto a MUJ zpusob jezdeni usetrim za PH v prepoctu cca nejakych 40 tisic Kc kazdy rok oproti tomu kdybych mel stejny vuz s motorem 2,4i-VTEC (nechtej po mne abych to uz asi po pate znova vypocitaval, kdo chce tak zagoogluje).
+ edit- Porizovaci hodnota MEHO vozu pri pozadavcich ktere jsem pri nakupu mel byla o 2-3 tisice € nizsi nez mely porovnatelne vozy s 2,4i.
Vysledek- za nekolik malo let mozna "usetrim" na dalsi podobny vuz, s druhym pro mne moznym (benzinovym) motorem bych to pouze prolil nadrzi.

2/ uzivatelsky komfort

Pro MUJ zpusob pouziti vozu (vetsinou rychle presuny po dalnicich) je pro MUJ MODEL vozu (velke kombi stredni tridy naplnene temer vzdy plne pasazery a nakladem) idealni motorizaci z hlediska pruznosti diky masivnimu krouticimu momentu, dojezdu na plnou nadrz a komfortu cestovani (hlucnost apod.).

Na zabavu, mrhani prirodnimi zdroji a vytvareni exhalaci zbytecnymi jizdami s jedinou osobou v kabine pouze pro svou radost mam benzinove CTR.
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2012 , 0:16   Citovat  

mala reminiscence - - - dal jsem si praci s vyhledanim ruznych nazoru :
Bully - kuze v autech - 13.02.10 - 01.28 -asi strana 3
PAKO - ostatni neekologicke veci - 13.02.10 - 11.45 strana 2

sam mam treti naftak . Obsluhuji vzdalene zakazniky a jestlize bych mel uctovat
prislusnou castku za dopravu podle Vasich spotreb , zemrel bych hlady (kazdy kouka na cestovni naklady ) .
Takto pisu a 5 Kc/km a pouze jedna cesta
(zpatecni jde na muj vrub) , coz pri prumerne vzdalenosti 100 km je 500 Kc . Pri Vasich "vtecovych" a spotrebach
by to bylo nejmene !!! 15 Kc/km ( 1500 Kc ) . Tak ted nevim , zda by se Vam vsem tk.zv"ekologum" libilo , kdybych Vam objednane
zbozi dovezl PPL za vyssi cenu , pri oprave strechy na Vasem neekologickem domu bych Vam napocital cenu
za cestovne -dopravne ( protoze je to vonici benzin ) minimalne dvojnasobnou , za pripadnou revizi (cehokoliv) Vam "ozřejmill" rozdilnou cenu cestovnich nakladu za cestu naftakem
a benzinakem . Kazdy tady hledate
to nejlevnejsi a to co bylo uvedeno vyse nedodrzujete ani v nejmensim . Kazdy kupujete mineralku v plastu ( jestlize by tady byly vykupni ceny jako napr. v Norsku , jsem nekolikanasobny milionar ) a potom za jizdy z auta ven ..... Az zjistite , ze rodinu s Vasim "vtecem" nenakrmite a slozenky neprojdou vytunenym vyfukem ,
, koupite pro pracovni ucely zatracovaneho ropaka , a Vase "vtecovani" si uzujete (cas od casu) ve volnych chvilich . A po hodine jizdy pri sepnutem "vtecu" se pak muzete klidne ptat " slysi moje deti jeste normalne" (obdoba Jandova - "maji si kde deti hrat" ) ???
A co Vase ekologicke grilovaci party ? Krmite tim take svoje deti ? Co Vase ekologicke zarovky . Vite vubec jak se likviduji ? Vite vubec neco problemu likvidaci
napr.solarniho panelu ? Blafete "nesmysle" , za komancu jste drzeli "kušnu" (pripadne jste nebyli na svete ) a ted by jste morazilovali . Zahodte Vase PC-notebooky-tablety , protoze jejich ekologicnost neni ani k diskuzi na urovni hospodskeho tlachani . Udelejte si svoji ekologockeou vesnici-mestys-mesto a ja Vam budu dojizdet prednaset o tom , co by jste mohli jeste vylepsit . A prijedu Hondou-dieselem !!! (pokud nebudu "ozraty" z vina , ktere obchospodaroval necitlivy vinar svym naftovym tarktorem )
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2012 , 5:40  Naposledy upravil Kendik dne 16.6.2012 , 7:05, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

alvi napsal:
mala reminiscence - - - dal jsem si praci s vyhledanim ruznych nazoru :
Bully - kuze v autech - 13.02.10 - 01.28 -asi strana 3
PAKO - ostatni neekologicke veci - 13.02.10 - 11.45 strana 2

sam mam treti naftak . Obsluhuji vzdalene zakazniky a jestlize bych mel uctovat
prislusnou castku za dopravu podle Vasich spotreb , zemrel bych hlady (kazdy kouka na cestovni naklady ) .
Takto pisu a 5 Kc/km a pouze jedna cesta
(zpatecni jde na muj vrub) , coz pri prumerne vzdalenosti 100 km je 500 Kc . Pri Vasich "vtecovych" a spotrebach
by to bylo nejmene !!! 15 Kc/km ( 1500 Kc ) . Tak ted nevim , zda by se Vam vsem tk.zv"ekologum" libilo , kdybych Vam objednane
zbozi dovezl PPL za vyssi cenu , pri oprave strechy na Vasem neekologickem domu bych Vam napocital cenu
za cestovne -dopravne ( protoze je to vonici benzin ) minimalne dvojnasobnou , za pripadnou revizi (cehokoliv) Vam "ozřejmill" rozdilnou cenu cestovnich nakladu za cestu naftakem
a benzinakem . Kazdy tady hledate
to nejlevnejsi a to co bylo uvedeno vyse nedodrzujete ani v nejmensim . Kazdy kupujete mineralku v plastu ( jestlize by tady byly vykupni ceny jako napr. v Norsku , jsem nekolikanasobny milionar ) a potom za jizdy z auta ven ..... Az zjistite , ze rodinu s Vasim "vtecem" nenakrmite a slozenky neprojdou vytunenym vyfukem ,
, koupite pro pracovni ucely zatracovaneho ropaka , a Vase "vtecovani" si uzujete (cas od casu) ve volnych chvilich . A po hodine jizdy pri sepnutem "vtecu" se pak muzete klidne ptat " slysi moje deti jeste normalne" (obdoba Jandova - "maji si kde deti hrat" ) ???
A co Vase ekologicke grilovaci party ? Krmite tim take svoje deti ? Co Vase ekologicke zarovky . Vite vubec jak se likviduji ? Vite vubec neco problemu likvidaci
napr.solarniho panelu ? Blafete "nesmysle" , za komancu jste drzeli "kušnu" (pripadne jste nebyli na svete ) a ted by jste morazilovali . Zahodte Vase PC-notebooky-tablety , protoze jejich ekologicnost neni ani k diskuzi na urovni hospodskeho tlachani . Udelejte si svoji ekologockeou vesnici-mestys-mesto a ja Vam budu dojizdet prednaset o tom , co by jste mohli jeste vylepsit . A prijedu Hondou-dieselem !!! (pokud nebudu "ozraty" z vina , ktere obchospodaroval necitlivy vinar svym naftovym tarktorem )
Ano take vidim v jezdeni v aute s dieselem asi jako jedinou vyhodu spotrebu i kdyz dnes uz jsou spotreby benzinu a nafty temer srovnatelne.Jinak jsou tam uz jen same minusy nebo o jinych plusech uz nevim.Ale to si radeji necham namontovat do auta LPG a budu jezdit jeste levneji. Úsměv
   Návrat  
radar.jerry je teď offline  radar.jerry
PříspěvekZaslal: 16.6.2012 , 6:54   Citovat  

diesel je hnus. Jak ekologický tak finančí co se týká vozidla pro rodinu. DIesel v nákladní dopravě má opodstatnění v skoukromém přesunu rodiny nikoli. Příklad nedávno jsem počítal když budu mít spotřebu benzín do 7 litrů. U hondy není problém i 6 litrů a diesel do 6 litrů. Tak při nájezdu 200 tis km to vyjde finančně na stejno. Protože diesel 150 tis km filtr pevných částis do dvouset tis se většinou odporoučí turbo plus jedny trisky udělat. Takže diesel je katastrofa po finanční a ekologické stránce. Já kdysi taky koukal na spotřebu měl jsem angličana 1.4 dalo se s tím velmi eko jezdit 5.73 a normál 6 až 6.5. Pak jsem se na peníze vykašlal mám hypotéku a mraky složenek a živím přítelkyni přesto jsem si pořídil accord coupe 3.0 v6 147 kw z roku 98 a je mi jedno jestli jedu za 9 nebo 11 litrů. TO svezení parádní si klidně zaplatím.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2012 , 7:22   Citovat  

mad_zed: neni, co dodat.

Bully: jako obvykle: JA usetrim, JA jsem dobre koupil, ostatni at si skubnou. Mad_zed to napsal presne, "majitel dieselu je člověk totálně lhostejný k okolí" a ja bych dodal obvykle bezohledny, coz se projevuje i jinak.

alvi: utoceni na chovani ostatnich a omlouvani tak chovani sveho neni reseni, naopak je to duvod, proc jsme tam, kde jsme. Je to pruvodni projev socialismu, kdy totalni bezohlednost vitezi nad vsim ostatnim krome zavisti. Takze proc bych nehazel petky do ohne, kdyz "to prece delaji vsichni", proc bych po coklovi uklizel exkrement, kdyz tamhle lezi dalsi od ciziho a proc bych neotravoval okoli smradem a kravalem, kdyz JA prece usetrim. Ja uz jsem to tady psal mockrat, kdo bydli na vesnici tak tyhle bezohledne typky obvykle proklina od podzimu do jara, nicmene oni prece setri a nejsou sami, takze proc topit elektrikou nebo mit aspon slusny kotel, kdyz jsou piliny s olejem levnejsi. Stejne uvazovani, jako majitel chrochtaku. Kdyz pohledas, najdes tady muj prispevek s konkretni kalkulaci, neco jako ty bullyho kecy na tema "mrkej kolik jsem usetril, ja ten smrad necucham" od cloveka u nas v ulici.
PS: pokud by diesely byly pouze nakladacih, traktorech atd. tak by jich bylo zaprve vyrazne min a za druhe cistota moderniho nakladaku je lepsi, nez co lita z bezne oktavky.

gizmi: me nikdo nic k baraku nepristavil, proc by mel tobe? Ja ti preju souseda, ktery bude uvazovat jako ty a rekne ti, ze si pocka, az mu pristavis novej kotel, co bude zrat tolik, co ty jeho petky plnene pilinami, do te doby at si skubnes, otvirat okna v zime prece nepotrebujes.
A ze ma "vetsina hond vyndany kat" te jako opravnuje k tomu, ze se chovas jeste hur? Zaprve to na 99% neni pravda (par tuzeru se starymi pleckami opravdu neni "vetsina", ja mel katalyzator i na CRX 2G a emisemi jsem prosel bez uplatku nejen s nim, ale s kazdym dalsim svym autem) a za druhe - viz prvni odstavec. Skoda, ze az narazis na sobe rovneho, ani nepoznas, ze jsi vlastne stejny a tak si to nikdy neuvedomis.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2012 , 8:06   Citovat  

Je to prostě tak jak jsem napsal vidím to podle reakcí majitelů rakovinotvorných strojů,že neuvedli jediný přesvědčivý argument kromě té "pochybné" spotřeby.
Pořád jsem se nedočetl jaký je důvod,že můžete ničit vzduch nám ostatním a to ne až při nějaké ekologické likvidaci,ale hned teď třeba na křižovatce.Co vás k tomu opravňuje?
Určitě by vaše děti hlady nezemřeli hlady,kdyby jste koupil vůz s normálním motorem to mě netvrďte.
Chcete říct,že vám dieselové auto žere 8L a zde přítomným jejich benzínová honda 22L podle vašich nákladů pane Alvi?Skutečně je vaše spotřeba téměř třetinová₍500 vs 1500) oproti normálním smrtelníkům?
Chováte se jako manager,který lže až začne svým lžím věřit.
Dieselový motor patří do zemědělské techniky,do vlaků a náklaďáků,velkých elektrocentrál,všude tam kde je potřeba tahu v úzkém spektru otáček,ale je potřeba konstatních otáček a tahu.
K čemu je teda dobrý v osobním voze?
Je to opravdu nutné,aby kvůli honění ega několika jedinců sme to ostatní museli inhalovat?
Klasická situace na silnici po ránu.Okolo 8-10st celsia,po dešti-na křižovatce před váma stojí pseudošetřílek v rakoviňáku a z výfuku se mu line odporný zápach.Zmáčknete vnitřní cirkulaci,ale ta je vám na nic,protože by jste museli zapnout klimu,aby se vám nemlžili okna,ale natu je poměrně chladno,tak to vypnete a sedíte ve své plynové komoře(dobrovolně kvůli"spořivým" jedincům) a inhalujete to svinstvo.To je věc která mě vytáčí nejvíc.
Je to tak 14 dní co jsem byl v zahradě a jak kolega píše,že avie zasmradí celou dědinu,tak tohle bylo něco podobného,ale v podání TDCI od fordu.Projel 1x přes dědinu bílo+smrad ani ne za minutu se otočil a jel zpátky a to už nebylo vidět vůbec,protože ten první mrak ještě neodešel,ale slyšel jsem že zastavuje na nedaleké BUS zastávce.Vzal jsem mobil a utíkal to natáčet.Vytočený motor borec v tom už neseděl a z výfuku hutný bílý dým.Borec to oběhl a zjistil,že je to z výfuku a ne od kol tak mávnul rukou nasedl a pryč.Shodou náhod naproti zastávky bydlí dobrovolný hasič který už viděl jasný zásah a vyběhl s 2kg hasičákem.
Paradoxní je,že ten samý(hasič) člověk má doma tdci se kterým jezdí denně 2km do práce a 2z práce a manželka mu zemřela na rakovinu.Je to smutné...o tohle zřejmě té EU jde.
Otázka na sdružení ne nejsem z žádného sdružení jen je nás tu pár antidiesel aktivistů.
Je to ale boj proti výrobcům a brodejcům a hlavně Bruselu.
Bez zásahu vlády je to nemožné uregulovat.I v USA se tohle řídí zákony.Např. New York taxíky nesměly být naftové nikdy a nyní už musí být jen buď hybridní nebo elektrické,aby nezamořovali centrum.
U nás je to neřízené a proto jsme víc než kdy dřív smetiště evropy.Když někdo z ČR jede do německa,tak němci se nejraději zbavujů vozů s oranžovou a červenou plaketou,které jsou u nich neprodejné a tudíž nejlevnější...schválně se kukněte,jakých dovozů se nejvíc přihlašuje v čr Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stop diesel
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina