Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
1.ročník motokár OPH-C
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 11

Zůčastním se
ano
77%
 77%  [ 62 ]
ne
22%
 22%  [ 18 ]
Hlasovalo : 80
Celkem hlasů : 80

master88 je teď offline  master88
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 11:03   Citovat  

crxmann napsal:
Do HD je něco málo přes měsíc. Myslíš že je čas čekat? Dráha s rezervacema taky počká? Aby pak měli kluci kde jet. mi je to jedno. jednu podle původního návrhu a počítám s pátkem. jak jsem již psal. Najde-li se někdo kdo to v sobotu zaštítí jsem pro, je to určitě lepší, ale pro mne nereálné. A o neděli už fakt diskutovat nebudu. Neděle se prostě NEPOJEDE! Poháry budou předány v sobotu večer!

já myslím že vyvěsit pro 6 lidí hlasování není takovej problém v tomhle topicu... zavolat na dráhu taky ne... na jednu stranu chceš abych to organizoval a říkáš jak mě hrozně podpoříš.. na druhou stranu házíš klacky pod nohy... proč?

jinak myslím že klimu si zapnout umíme abychom nebyli utahaní ze spanilky, jelikož na tu dráhu v sezóně taky jezdíme autem a neteleportujeme se, takže to by kluci zvládli... neděli nechápu proč ne, nevidím rozumnej důvod krom toho žes ty řekl že ne ne a ne... v sobotu ráno od 10 myslím dobrej čas...

hele... řeč krom toho že říkáš jak všechno jiný je na wokurka a nejde to moc neni... organizovat to mám ale vlastně nemám.... a vůbec tu spíš řeším to aby to bylo pro většinu ok jelikož já stejně finále nejedu... nechápu jaký v tom máš svůj osobní zájem, ale já v tom mám zájem se prostě pobavit s lidma co mám rád a né se honit jak nadmutá koza...

už se tu hádat nebudu, evidentně to nemá cenu Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 11:13   Citovat  

master88 napsal:
já myslím že vyvěsit pro 6 lidí hlasování není takovej problém v tomhle topicu... zavolat na dráhu taky ne... na jednu stranu chceš abych to organizoval a říkáš jak mě hrozně podpoříš.. na druhou stranu házíš klacky pod nohy... proč?

jinak myslím že klimu si zapnout umíme abychom nebyli utahaní ze spanilky, jelikož na tu dráhu v sezóně taky jezdíme autem a neteleportujeme se, takže to by kluci zvládli... neděli nechápu proč ne, nevidím rozumnej důvod krom toho žes ty řekl že ne ne a ne... v sobotu ráno od 10 myslím dobrej čas...

už se tu hádat nebudu, evidentně to nemá cenu Tak to valím bulvy

hele... řeč krom toho že říkáš jak všechno jiný je na wokurka a nejde to moc neni... organizovat to mám ale vlastně nemám.... a vůbec tu spíš řeším to aby to bylo pro většinu ok jelikož já stejně finále nejedu... nechápu jaký v tom máš svůj osobní zájem, ale já v tom mám zájem se prostě pobavit s lidma co mám rád a né se honit jak nadmutá koza...

O čem to mluvíš? Jaký klacek, napsal jsem k tvým termínům svůj názor. Fajn že Ty se nechceš honit. Tak hoň druhýho žejo pořádnej výtlem
Jestli neumíš číst, tak jsem ti napsal, že o neděli diskutovat nebudu! Neděle nebyla v návrhu a od začátku byl plánován pátek, sobota. Víc jak rok dopředu sem psal o pátku a sobotě. Rozumíš česky? je to málo dopředu? Co to tady zkoušíš? Jsi zvyklej menit pravidla uprostřed hry? Já ne a začít s tím nehodlám. Měl jsi celkem dost času se vyjádřit dřív. Ne nesnažíš se vyhovět všem, zatím pouze DaMovi. Až tu většina napíše že chce neděli o půlnoci ok, jedte si o půl noci. Ale s tím souvisí mnoho dalších věcí....zejména kdo to zorganizuje. Já tou dobou budu v letadle. meetallll

Nicméně, jak jsi správně napsal a naprosto zbytečně tu ze sebe děláš wokurka . Tebe se superfinále netýká, takže to nech na lidi, kterých se to týká. Pokud zorganizuješ sobotu. Napiš já sobotu zařídím a víc budeme řešit jak co organizačně. Jak jsi psal. Nic není problém, telefon na dráhu, doprava ....zariď to! pokud se ti do toho nechce tak mlč. Svůj názor už si napsal.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 11:22   Citovat  

Pratele, protoze v patek a sobotu (myslim tim vikend Honday) budu na zavodech Kartrace v Lipniku nad Becvou, a vidim, ze superfinale bude rozhodne jeden z techto dnu, uvolnuji svoji pozici dalsimu kvalifikovanemu jezdci z oblasti Stredni Cechy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 11:26   Citovat  

crxmann napsal:
O čem to mluvíš? Jaký klacek, napsal jsem k tvým termínům svůj názor. Fajn že Ty se nechceš honit. Tak hoň druhýho žejo pořádnej výtlem
Jestli neumíš číst, tak jsem ti napsal, že o neděli diskutovat nebudu! Neděle nebyla v návrhu a od začátku byl plánován pátek, sobota. Víc jak rok dopředu sem psal o pátku a sobotě. Rozumíš česky? je to málo dopředu? Co to tady zkoušíš? Jsi zvyklej menit pravidla uprostřed hry? Já ne a začít s tím nehodlám. Měl jsi celkem dost času se vyjádřit dřív. Ne nesnažíš se vyhovět všem, zatím pouze DaMovi. Až tu většina napíše že chce neděli o půlnoci ok, jedte si o půl noci. Ale s tím souvisí mnoho dalších věcí....zejména kdo to zorganizuje. Já tou dobou budu v letadle. meetallll

Nicméně, jak jsi správně napsal a naprosto zbytečně tu ze sebe děláš wokurka . Tebe se superfinále netýká, takže to nech na lidi, kterých se to týká. Pokud zorganizuješ sobotu. Napiš já sobotu zařídím a víc budeme řešit jak co organizačně. Jak jsi psal. Nic není problém, telefon na dráhu, doprava ....zariď to! pokud se ti do toho nechce tak mlč. Svůj názor už si napsal.

no dobře tak snad už jen jednou... pokud mám organizovat tak mi do toho nebudeš mluvit a bude to podle mne a záviset to bude na mojí dohodě s finalisty, ty dostaneš výsledky a můžeš si do mikrofonu už hotovou práci vyhlásit to je mi jedno... i kdyby v neděli... nicméně nejdříve jsem chtěl zjistit názory ostatních.. když 5 lidí řekne že pátek je nejlepší nebo že sobota dopo je super a holt DaM řekne že jen neděle tak je asi jasné co zvítězí... proto jsem chtěl to hlasování, nejde mi o to protěžit jednoho hráče jak si myslíš ty, a díky žes do SZ všem napsal ať se tu vyjádří...

jinak nikdo po tobě nechce aby ses honil, proto jsem chtěl tu věc zařídit, nicméně ty i přes to že bys mi řekl abych to zařídil měl bys tendenci do toho mluvit a na tohle já nejsem zvyklej ani z osobního života ani z pracovního a zvykat si na to nehodlám... promiň...
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 11:29   Citovat  

Předsedo, už se poprali? pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 12:06   Citovat  

master88 napsal:
no dobře tak snad už jen jednou... pokud mám organizovat tak mi do toho nebudeš mluvit a bude to podle mne a záviset to bude na mojí dohodě s finalisty, ty dostaneš výsledky a můžeš si do mikrofonu už hotovou práci vyhlásit to je mi jedno... i kdyby v neděli... nicméně nejdříve jsem chtěl zjistit názory ostatních.. když 5 lidí řekne že pátek je nejlepší nebo že sobota dopo je super a holt DaM řekne že jen neděle tak je asi jasné co zvítězí... proto jsem chtěl to hlasování, nejde mi o to protěžit jednoho hráče jak si myslíš ty, a díky žes do SZ všem napsal ať se tu vyjádří...

jinak nikdo po tobě nechce aby ses honil, proto jsem chtěl tu věc zařídit, nicméně ty i přes to že bys mi řekl abych to zařídil měl bys tendenci do toho mluvit a na tohle já nejsem zvyklej ani z osobního života ani z pracovního a zvykat si na to nehodlám... promiň...

Tak si zvykej! Protože přesně to jsi předvedl a začal s tím Ty se svými příspěvky. Je mi jedno kdy se to odjede, Neděle to nebude a v 18-19hod v sobotu budu mít výsledky posledního závodu, tak aby již stanovený program nemusel být posouván a předěláván. To je podmínka, přes kterou vlak nejede. Teď mi napiš jestli jo, nebo ne. Víc budu řešit po SZ.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 12:17   Citovat  

crxmann napsal:
Tak si zvykej! Protože přesně to jsi předvedl a začal s tím Ty se svými příspěvky. Je mi jedno kdy se to odjede, Neděle to nebude a v 18-19hod v sobotu budu mít výsledky posledního závodu, tak aby již stanovený program nemusel být posouván a předěláván. To je podmínka, přes kterou vlak nejede. Teď mi napiš jestli jo, nebo ne. Víc budu řešit po SZ.

Ne, já jsem pouze vyjádřil názor že pátek není uplně nejlepší řešení, načež ses celkem vášnivě do toho položil... je velký rozdíl příjmat kritku (my way) a příjímat rozkazy (your way)...

nicméně jsou tedy 3 možnosti... pátek jak chceš ty, sobota v 10 (začátek závodu) a nebo sobota po spanilce, nechal bych vyjádřit jezdce. DaMovi se to nehodí a dle jeho vyjádření bych měl tedy jet finále já - mě je to upřímně jedno kdy pojedem, ale pátek mi vyhovuje ze všeho nejméně a klidně se podřídím většině.

zorganizuju to (samozřejmě za podmínek co jsem uvedl výše) i v ten pátek problém my to nedělá, jinak pokud si myslíš že toho máš moc, stačilo se pouze zeptat, aby třeba tohle zařídil někdo místo tebe... myslím že lidí tu máme dost a nemuseli jsme se tu takhle hádat... přátele

Edit: na okruhu kde se pojede mají otvíračku až do 10, takže teoreticky můžeme dát závod v pátek 20-22h.
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 13:44   Citovat  

Přece se tu nebudete hádat Úsměv Nevím jestli budu ve finále, ale stejně bych se případně rád zúčastnil jako pozorovatel. Pokud by jste chtěli s něčím pomoct, stačí říct. Jinak za mě klidně pátek i sobota. Neděle bych radši ne. A závod mezi 20-22 se mě taky úplně nezamlouvá.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 13:52   Citovat  

Hondza napsal:
Přece se tu nebudete hádat Úsměv Nevím jestli budu ve finále, ale stejně bych se případně rád zúčastnil jako pozorovatel. Pokud by jste chtěli s něčím pomoct, stačí říct. Jinak za mě klidně pátek i sobota. Neděle bych radši ne. A závod mezi 20-22 se mě taky úplně nezamlouvá.

takže preference pro pátek 18-20 nebo oba termíny v sobotu... je to tak?

kolik vám ještě v záp. čechách zbývá závodů?
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 13:53   Citovat  

Teda nechci vam do toho kecat, ale pokud crxmann trva na tom, ze v sobotu v 18:00 musi mit vysledky, a k tomu se, zda se, lidem nechce jet finale ani v patek ani v sobotu, je velky problem to usporadat pred Hondayem? Vzdyt je do nej jeste asi 5 tydnu!
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 13:58   Citovat  

Na tom něco je, zvlášt když jediné dva kraje co jezdí se snadno můžou sejít v Hořovicích.

master: Pojedeme nejspíš ještě jeden závod právě v Hořovicích. Ano zmíněné termíny jsou pro mě ok. To samé můžu říci i jménem jediné účastnice dámského poháru HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 14:16   Citovat  

Hm, tak co finále v hořovicích, dejme tomu někdy v období 14-2 dnů před hondayem... jelo by se 270ccm reverse, jelikož středočeši měli 270ccm classic jako vlastní krajové finále... pro všechny je to "blízko" a nemusíme se hnát do liberce a narušovat si tím plány, které každý máme na HD, počítám že to by mohl i DaM svatoušek a nejel bych já, což me sice trochu mrzí, nicméně je neoddiskutovatelný fakt, že Hořovice maj hodně plusů...
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 15:14   Citovat  

master88 napsal:
Hm, tak co finále v hořovicích, dejme tomu někdy v období 14-2 dnů před hondayem... jelo by se 270ccm reverse, jelikož středočeši měli 270ccm classic jako vlastní krajové finále... pro všechny je to "blízko" a nemusíme se hnát do liberce a narušovat si tím plány, které každý máme na HD, počítám že to by mohl i DaM svatoušek a nejel bych já, což me sice trochu mrzí, nicméně je neoddiskutovatelný fakt, že Hořovice maj hodně plusů...

sounds good! stejně jsou jen dvě zóny a zrovna Hořovice jsou na jejich rozmezí!
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 16:37   Citovat  

Tak v sobotu před spanilkou určitě čas mít nebudu.
Nejspíše by jsem se také přikláněl na předHondayovský Hořovice. Honday je v 30. týdnu, tak někdy od 28. týdne do max pondělí 23.7. (Můžu v týdnu i o víkendu-pokud to bude stoprocentní aspoň týden předem)
Jaký bude formát jízd?
   Návrat  
TomOC je teď offline  TomOC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 16:45   Citovat  

Precetl jsem si par poslednich prispevku a za me bych hlasoval takto podle poradi:

1. Horovice pred HONDAy
2. patek 18-20
3. nekdy v sobotu

Nejlepsi varianta budou asi Horovice, ale prizpusobim se i tem dvoum dalsim moznostem Mrk
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 16:48   Citovat  

crxmann napsal:
... Ne nesnažíš se vyhovět všem, zatím pouze DaMovi...

Nechci vam kvuli svym zavodum kazit superfinale, coz jsem myslim dost jasne napsal v predminulem prispevku. Takze se me, prosim, nesnazte nijak vyhovet, superfinale po tom, co se tady deje, rozhodne nepojedu, ani kdybych ten den mohl. Ale ostatnim, kteri se do superfinale kvalifikovali, by asi bylo dobre vyhovet.
   Návrat  
Hanz.vfr je teď offline  Hanz.vfr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 22:35   Citovat  

jestli se budu bincat v superfinále,je mi tak nějak jedno jak se domluvíte.
přizpůsobim se...pokud budu moci,pokud ne ,dam včas vědět aby za mě mohl jet další kvalifikovanej...
Pokud bude třeba přiložit ruku k dílu a budu co platnej,klidně se zapojim přátele

osobně se mi zamlouvá varianta Hořovice Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 7:36   Citovat  

pokud by bylo finále na HD, tak v sobotu odpo. to můžu vzít na sebe

dopoledne ne, to je ještě nájezd lidí a pátek a neděle nepřichází v úvahu

když to budou hořovice a pepa nebude moct, tak to taky můžu vzít na sebe...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 8:08   Citovat  

Dobrý Nápad s motokárama v Horo. Naplánovaný v rámci HD to bylo z důvodu toho že sem myslel, že se pojede víc zón. Když jezdíme jen Praha/Plzeň můžeme to posunout. V tom případě bych se rád zůčastnil, všechny časy schoval a kompletní výsledek by byl až na HD aby to bylo trochu překvápko.

OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 8:24   Citovat  

Crxmann: OK Jaký bude systém jízd? Všichni s čistým štítem a na dva závody?
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 8:46   Citovat  

crxmann napsal:
všechny časy schoval a kompletní výsledek by byl až na HD aby to bylo trochu překvápko.

je to dobrý
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 9:58   Citovat  

tak jak to bude? nemam chuť tady číst kuky kuk
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 13:49   Citovat  

Blur napsal:
tak jak to bude? nemam chuť tady číst kuky kuk

"There are 3 kinds of people:
- those, who make things happen;
- those, who watch things happen;
- and those, who wonder what happened"

Jinymi slovy - jak si to zaridis nebo k zarizeni toho prispejes, takovy to budes mit. Nechces-li nic zarizovat, musis se smirit s tim, ze to zaridi nekdo jinej, a mozna tak, ze ti to pak nebude vyhovovat. To je ale kazdeho volba...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 16:11   Citovat  

a já si bláhově myslel, že už jsme se dohodli o tom kdo to má zařídit Úsměv

beru tedy názor většiny tak, že pojedeme v Hořovicích, jelikož západ ještě nemá odjeto a poslední závod jedou kolem 15. tak bych to předběžně viděl na 19-25.7. tak aby si ajsík mohl včas zařídit kdy to bude - co na to říkáš ajsíku?

Imho mě klidně vyhovuje termín 23.7. v 18:30 sraz, do takových 19:15 tréningové rozjezdy a následně závod... což bude někdy po 8mé hodině dokonáno a pak bude čas na for fun jízdu. Jediným pravidlem je to, že se jede i za deště, samozřejmě bychom počkali až přejdou nějaké hustopřeháňky a následně by se jelo na vlhké trati, jezdili jsme takhle už v hořovicích a dá se to velmi dobře a je při tom kopa srandy je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 16:19   Citovat  

Nemůžu úterý 24.7. to jedeme pryč - na druhou stranu od Prahy, jiný dny si zařídím
   Návrat  
_Marty_ je teď offline  _Marty_
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 16:36   Citovat  

Jsem taky pro Hořovice před HD, časově si to potom podle termínu dokážu zařídit OK
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 18:53   Citovat  

já jsem taky pro to jet před HD, aspoň bude klid
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 18:56   Citovat  

master88 napsal:
a já si bláhově myslel, že už jsme se dohodli o tom kdo to má zařídit Úsměv

bavili jsem se o motokárách v rámci HD, ne mimo. Takže se angažovat nemusíš. Stejně Tě to strašně bolelo a nechce šse přece honit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 19:08   Citovat  

crxmann napsal:
bavili jsem se o motokárách v rámci HD, ne mimo. Takže se angažovat nemusíš. Stejně Tě to strašně bolelo a nechce šse přece honit.

prosímtě nepruď, prostě sis myslel že bych do té organizace nešel a teď se bojíš toho aby to nevypadalo blbě, když už se ukázalo že ten plán finále v pátek večer byl opravdu na vokurku jak jsem ti celou dobu říkal... kouř

pověřils ať to teda udělám a já jsem ti řekl že to udělám podle toho jak se domluvím s finalisty, teď už zase obracíš... asi bych tohle chování měl předpokládat, ale myslel jsem si, že si lidé které pokládám za vcelku rozumné vidí do úst a chápou důsledky toho co říkají...

nemyslím to nijak špatně, tak se neurážej
   Návrat  
Hanz.vfr je teď offline  Hanz.vfr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 20:52   Citovat  

master88 napsal:
prosímtě nepruď, prostě sis myslel že bych do té organizace nešel a teď se bojíš toho aby to nevypadalo blbě, když už se ukázalo že ten plán finále v pátek večer byl opravdu na vokurku jak jsem ti celou dobu říkal... kouř

pověřils ať to teda udělám a já jsem ti řekl že to udělám podle toho jak se domluvím s finalisty, teď už zase obracíš... asi bych tohle chování měl předpokládat, ale myslel jsem si, že si lidé které pokládám za vcelku rozumné vidí do úst a chápou důsledky toho co říkají...

nemyslím to nijak špatně, tak se neurážej

nevergluj se do Pepy,myslim že toho pro nás udělal dost,děkuju
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
1.ročník motokár OPH-C
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina