Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik jste jeli nejvíc v autě
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 12
Boracco je teď offline  Boracco
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 10:13   Citovat  

330km/h jsem jel já osobně s upraveným Bentley GT..... Ještě by snad i jelo Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 10:28   Citovat  

tak zjistuji ze jsem za volantem posera kdyz tady ctu ty rychlosti.
ja mam zatim max 170 v aerodecku
ve sluzebni fabce cca 190
vse tachometrových
jako spolujezdec 200 v mondeu na D1
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 10:37   Citovat  

Nejrychleji jsem jel ve svém sériovém CTR. Ale více než to, kolik si kdy lízla ručička tachometru s tím, že by to "určitě" ještě potáhlo, mě zajímá, jakou rychlost auto dovede udržet. Mám GPS log z jedné zajímavé jízdy po prázdné a přehledné dálnici (samozřejmě v Německu), kdy jsem 11 km lehce zvlněný (tím nemyslím povrch vozovky) úsek projel za 3 minuty. Průměr si spočte každý sám. Maximálka byla v jednom ze zkopečků 250,6km/h. Po rovnině auto více než techničákových 236 nejede.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 10:38   Citovat  

v mondeu 2.0tdci, 85kw, 6speed, 230km/h(dle tacho), trasa ostrava - brno jsem zajel za 58minut presne, bylo to v nedeli odpoledne takze cesta bez kamionu.
prumerna rychlost dle pc byla 180km/h, spotreba 6.7L/100km.
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 11:11   Citovat  

to je tema jak z favorit klubu odra:-D pořádnej výtlem
   Návrat  
sylvik je teď offline  sylvik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 12:00   Citovat  

Vokys napsal:
tak zjistuji ze jsem za volantem posera kdyz tady ctu ty rychlosti.

to já jsem taky, ale v saxu 1.0i jsem měla 145 (z kopečka Velmi šťastný) a začlo se to chovat jak ratlík kterej vidí dogu pořádnej výtlem
takže víc jsem to nepokoušela a v hondici jsme měla 170 při předjíždění na dálnici.
Nejsem fanda vysokých rychlostí, spíše svižné jízdy třeba na pěkně kroucené silnici Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 12:07   Citovat  

sylvik napsal:
to já jsem taky, ale v saxu 1.0i jsem měla 145 (z kopečka Velmi šťastný) a začlo se to chovat jak ratlík kterej vidí dogu pořádnej výtlem
takže víc jsem to nepokoušela a v hondici jsme měla 170 při předjíždění na dálnici.
Nejsem fanda vysokých rychlostí, spíše svižné jízdy třeba na pěkně kroucené silnici Velmi šťastný

Větší sranda byla s Š105-130 - do 140km/h se volant klepal, pak začaly přední kola ztrácet kontakt se silnicí a byl klid... Úsměv

Včera jsem trošku spěchal domů, tak jsem Accorda trošku prohnal po dálnici, ale člověku ani nepřijde, že jede 190 tacho, když to točí jen 4500ot... Se stydím
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 12:17   Citovat  

sakra a ja zrovna potrebuju odject Velmi šťastný proc sem lez do tohohle topicu pořádnej výtlem
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 12:20   Citovat  

The Joker napsal:
sakra a ja zrovna potrebuju odject Velmi šťastný proc sem lez do tohohle topicu pořádnej výtlem
aspon to zkusis Úsměv) jak doxa nadaval kdyz sem pri 250 fotil budiky Velmi šťastný
   Návrat  
ge.or.ge je teď offline  ge.or.ge
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 12:53   Citovat  

Nissan GTR - 270km/hod, dostal jsem jízdu od přítelkyně jako dárek a byl to zážitek Úsměv , jede to přeci jen o něco líp něž ten můj ekonom Velmi šťastný
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 13:03   Citovat  

jako spolujezdec 240 ve Scorpiu, ve svým nejvíc 190 Se stydím
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 13:46   Citovat  

Cca 280 v Z350 ( a to i když má dle TP max 250) a ve svém cca 240- "Rozšlápnutý" H+ sonata v první generaci s 2,4. Rychlost opravdu pouze odhaduji, neboť rychoměr tam končil na 180 Úsměv Taky jsem ho tou jízdou strhnul Se stydím Ale to jsou všechno hříchy mládí Se stydím Dnes už jsem hodnej kluk pořádnej výtlem
   Návrat  
Bari je teď offline  Bari
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 14:02   Citovat  

tak ja jel asi nejvic nakejch 230km. Bylo to z xantii 1.8 16V akorad me to sezralo. A z fiestou 1.1 asi 160km a to uz jsem docela letel.a s hondickou sem se zatim nedostal pres dve kila. Nebylo kde.
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 14:45   Citovat  

Brnďa napsal:
aspon to zkusis Úsměv) jak doxa nadaval kdyz sem pri 250 fotil budiky Velmi šťastný
vyzkousime cestou na HD svatoušek .... ale pro jistotu pojedu zase posledni takze bude dost casu sledovat kde se obevi passat a jakou H+ pronasleduje ...... (a pak se mu nalepim na kiss me a budu ho tlacit Je to tam. ) Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 14:51   Citovat  

The Joker napsal:
vyzkousime cestou na HD svatoušek .... ale pro jistotu pojedu zase posledni takze bude dost casu sledovat kde se obevi passat a jakou H+ pronasleduje ...... (a pak se mu nalepim na kiss me a budu ho tlacit Je to tam. ) Je to tam.
HaHaaa
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 14:54   Citovat  

se bojim napsat co bude zase kecu Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný na upravenem zigulakovy 208 GPS Velmi šťastný 1.7 karburator ,ostra vacka ,snizena hlava a prevodovka z delsi petkou z lada NIVA ...byl docela hukot ,kdyz jsme predejely ve 180 Eckovyho mercedesa v Kawasaki zelen zigulce tak mercedes z toho soku malem naboural Velmi šťastný
na 1.6 sport 220 tachometrovych
na VTI tachometrovych 250 mam i foto odkaz a na CTR 4 lidi v aute cesta smer Mnichov 240 tachometrovych Se stydím a ne z kopecku Úsměv

a na UFu zatim jen 198 tacho , z kazdym autem jednou staci Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 15:02   Citovat  

toto udělal byvaly legend...bylo to fceny za tmy, proto je to tak mazly ..

album_pic.php.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
album_pic.php.jpg, 74.95 kB
   Návrat  
WrabCZak_ je teď offline  WrabCZak_
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 15:08  Naposledy upravil WrabCZak_ dne 25.6.2012 , 19:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

favorit 136L - 150km/h (tacho) z kopce (ve 4lidech)
civic 6g coupe (d16y7) - 200km/h (navigace) taky z kopce
půjčená Audi R8 4,2 V8 - 245km/h (tacho) na letišti (edit: cca ve 200km/h sem zrdcátkem štrejchnul holuba ... naštěstí se mu nic nestalo - tomu zrcátku Velmi šťastný holuP to měl asi za sebou Velmi šťastný )
zapůjčený Nissan GT-R 3,8 v6 - 255km/h (tacho) taktéž na letišti
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 15:16   Citovat  

273 km/h v zapůjčenym porsche 911 turbo
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 15:21   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
se bojim napsat co bude zase kecu Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný na upravenem zigulakovy 208 GPS Velmi šťastný 1.7 karburator ,ostra vacka ,snizena hlava a prevodovka z delsi petkou z lada NIVA ...byl docela hukot ,kdyz jsme predejely ve 180 Eckovyho mercedesa v Kawasaki zelen zigulce tak mercedes z toho soku malem naboural Velmi šťastný

No moment... takovýho žigouše měl kdysi i můj bývalý "dvorní" automechanik a dodnes má nadedveřmi píst i s ojnicí-tedy to co z toho zbylo pořádnej výtlem
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 15:40   Citovat  

sumy napsal:
No moment... takovýho žigouše měl kdysi i můj bývalý "dvorní" automechanik a dodnes má nadedveřmi píst i s ojnicí-tedy to co z toho zbylo pořádnej výtlem

tamten dopad asi stejne pac jsme ho oceasli o dili a prodaly cikanum pořádnej výtlem pak se kupilo Mitsubishi prvni japonec ..
ale na tu dobu to byl trhac asfaltu se nakyma 240ps na tunu Velmi šťastný si pamatuju ty rozjezdy na trojku aby se dalo normalne rozjet a musely jsem dat i silnejsi strater aby se to vubec rozjelo Velmi šťastný zlaty casy no
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 15:45   Citovat  

Jemu se rozskočil motor za jízdy pořádnej výtlem Ale bohužel nedorostl do toho, aby si pořídil pořádný auto, a tak pak měl ibizy a pašíka a dnes se trápí v takovym šrotu jako je S8-jak to sám okomentoval "Kdybych nebyl automechanika neměl přístup ke kr ...(domysli) dílům, tak už vysím na první větvi" Velmi šťastný
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 17:10   Citovat  

298 GPS - upravený golf GTI Mrk
   Návrat  
Yuri je teď offline  Yuri
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 17:36   Citovat  

osiris napsal:
jses naprosto zamacknutej do sedacky, slysis spis uz jen vitr nez motor, nevidis skoro nic, protoze je vsechno rozmzany a jses proste v "tunelu" a proste se mnepochopil jak auto dokaze akcelerovat kdyz kousek pred 300 tam nacpal 6ku a to auto te zas zamacklo do sedacky Velmi šťastný byla to brutalne upravena a predelana M5ka ( takova ta s kuletejma svetlama, nevim co to je, e36 ? ) a honili jsme se a ujeli porscheti od techartu Velmi šťastný nejhorsi na tomhle zazitku by loto ze jsme takhle jeli na dalnici smer beroun a dole pod tim kopcem za zatackou byla v beroune na ty danici nejaka kolona, kdyz zacnes brzdi moc, tak jdes do smyku kdyz malo tak do tech aut, no vzal to do odstavnyho pruhu a dobrzdoval to tam, nez jsme dobrzdili tak kolona byla pryc a my pokracovali dal u z normalne 120kmh, porsche taky.... s tim autem zvladnul odjet praha 13 - hrochuv tynec za cca 35 minut a to je to asi 125km byl to fakt neymsl ak oupil to od nas nejakej mladej kluk KO ... meli jsme autobazar proto sme meli tohle auto a spousty dalsich podobnejch i uplne jinejch Úsměv
No promin HaHaaa alespon jsem se zasmal. OK Ale neber to osobne..

golf 2,8 V6 (jina mapa na RJ) - 240 tacho (jel by ale nebylo misto)
civic 1,6vti - 210 tacho (asi by jel ale nechtel sem ho mucit Úsměv )
spolujezdec porche gt3 260-280 tacho (bylo to mirne do zatacky a zacalo to poskakovat takze si nejsem jistej.. a jako spolujezdec uz bych nikdy nechtel takovou rychlosti jet...vubec.. nesnasim kdyz neridim Velmi šťastný )
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 17:38   Citovat  

19 let, mokrej řidičák, mistr světa v řízení auta - 220 tacho (Primera 2.0 96kw)
20 let, inkoust zaschnul, sebevědomí kleslo - 190 tacho (Baleno 1.8 89kw)
22 let, "vypalování" svodů - 195 GPS při lechtání plynu (Acco CD7 110kw)
od té doby mi stačí 110 na dálnici, hold asi stárnu... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 17:40   Citovat  

Jo ještě Mercedes Benz actros 1844 rok 2011 138km/h na dalnici z kopce v noci bez provozu Úsměv tech 40 tun to pekne rozjelo Úsměv)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 17:59   Citovat  

Brnďa napsal:
Jo ještě Mercedes Benz actros 1844 rok 2011 138km/h na dalnici z kopce v noci bez provozu Úsměv tech 40 tun to pekne rozjelo Úsměv)
offtopic Ted jsi mi pripomel muj nejhorsi zazitek rychle jizdy Velmi šťastný Tatra 815 AD28 (nastavba autojerab) 30 tun nefungovala velka 5tka tak sem to pustil kousek pred Brnem na N z kopce rozjelo se to na 110 zacal jsem mit husi kuzi (kdo nejel nikdy necim starym a tezkym nepochopi Velmi šťastný ) tak sem zadupl brzdy a v tu ranu ... nic Velmi šťastný nic se nedelo vubec to nebrzdilo vyjel sem ze zatacky a uvidel sem nekolik km od sebe kolonu..dalnice byla odklonena do pravyho a odstavnyho pruhu takze nebylo ani kam uhnout..asi tak za jeden,dva km se mi tam v 80 podarilo narvat malou petku(nacez sem se smiroval stim ze pisty vypochoduji ven)a postupnym podrazovanim sem dobrzdil asi 30 cm od audi a8 (kdyz me videl popojel asi tak na 1cm od dalsiho auta coz ho zachranilo Velmi šťastný) Od te doby kazdej tyden serizuju klice na brzdach a nikdy uz me nenapadlo vyradit Velmi šťastný.Malem sem se v aute zabyl ale tohle bylo horsi vidina toho ze tech 30 tun co sem mel za sebou rozhrne kolonu to bylo fakt hrozny asi 2 hodiny sem se jeste trepal Se stydím
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 18:02   Citovat  

Yuri napsal:
offtopic Ted jsi mi pripomel muj nejhorsi zazitek rychle jizdy Velmi šťastný Tatra 815 AD28 (nastavba autojerab) 30 tun nefungovala velka 5tka tak sem to pustil kousek pred Brnem na N z kopce rozjelo se to na 110 zacal jsem mit husi kuzi (kdo nejel nikdy necim starym a tezkym nepochopi Velmi šťastný ) tak sem zadupl brzdy a v tu ranu ... nic Velmi šťastný nic se nedelo vubec to nebrzdilo vyjel sem ze zatacky a uvidel sem nekolik km od sebe kolonu..dalnice byla odklonena do pravyho a odstavnyho pruhu takze nebylo ani kam uhnout..asi tak za jeden,dva km se mi tam v 80 podarilo narvat malou petku(nacez sem se smiroval stim ze pisty vypochoduji ven)a postupnym podrazovanim sem dobrzdil asi 30 cm od audi a8 (kdyz me videl popojel asi tak na 1cm od dalsiho auta coz ho zachranilo Velmi šťastný) Od te doby kazdej tyden serizuju klice na brzdach a nikdy uz me nenapadlo vyradit Velmi šťastný.Malem sem se v aute zabyl ale tohle bylo horsi vidina toho ze tech 30 tun co sem mel za sebou rozhrne kolonu to bylo fakt hrozny asi 2 hodiny sem se jeste trepal Se stydím
TATRA nezna bratra, kamošovi takhle ženská s fábii zadupla po předjetí a skončilo to nehodou, ale ve prospěch kamaráda jelikož vezl 40t a neubrzdil to bylo to řečeno od policajtů takže byl rád že za to nemoh.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 18:10   Citovat  

sablos napsal:
TATRA nezna bratra, kamošovi takhle ženská s fábii zadupla po předjetí a skončilo to nehodou, ale ve prospěch kamaráda jelikož vezl 40t a neubrzdil to bylo to řečeno od policajtů takže byl rád že za to nemoh.
Jojo takhle sem malem zrusil blbecka s boxtrem nejdriv mi nedal prenost pak si to ale uvedomil tak zabrzdil nechal me projet pak me predjel a zadupl to na oranzovou kterou sem vedel ze nedobrzdim(natoz jeho) jediny stesti bylo ze vedle byl odbocovaci pruh takze sem to tama proficel...Holt spoute lidem nedojde ze nakladak neni osobak.. Ted uz jezdim pomaleji a clovek se tak nejak nauci i predvidat no ale stejne.. jak rikas TATRA NEZNA BRATRA Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 18:30   Citovat  

Yuri napsal:
jo vyrazovani Velmi šťastný ja nedavno letel z ostravy po dalnici z kopce a tak sem si chtel hodit nohu na tunel tak sem drbl kolenem o spinacku a vypl sem si motor Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik jste jeli nejvíc v autě
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina