Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
..:: SHÁNÍME NA HONDAY 08 ::..
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:54   Citovat  

M@jk napsal:
Oki, zavolám Ti, abych pak s tím člověkem mluvil Tvým - HONDA-CLUBovým jménem. Aby to bylo ofiko a nemlel bych tam cipoviny. Zatím zdar mažu. A DRŽTE PALCE ... JO A CO TEN SPONZORING???

Oki, ď ... hlavně mým jménem nic nepodepisuj :o) ... Co se sponzoringem ? Žádnej není zatím extra.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:56   Citovat  

Daver napsal:
Oki, ď ... hlavně mým jménem nic nepodepisuj :o) ... Co se sponzoringem ? Žádnej není zatím extra.

Zavolám Ti zatím musím do koupelny. Nebudu nic podepisovat. Neboj. Drž palce. Honda zdar
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:56   Citovat  

M@jk napsal:
Zavolám Ti zatím musím do koupelny. Nebudu nic podepisovat. Neboj. Drž palce. Honda zdar

Tak držím, ať ti to v tej koupelně dobře dopadne HaHaaa
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 12:42   Citovat  

Tak jsem se byl v HD kempu včera podívat a byl sem mile potěšen, nově postavená hlavní budova má i krásnej relativně velkej přístřešek, kam se při troše tulení vejde dost lidí je to dobrý Večer pošlu fotečky. Mrk
Jinak jsem koukal, že se dá na tu betonovou plochu pod pódiem vjet autem, mezi zábradlí se auto vejde, jen je tam cca 10-cm skok na kterej by se musel udělat nájezd, což by ale nemě bejt problém... Takže bysme měli ideální plochu n apředstavování aut, kam je vidět i od píva pifko Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:09   Citovat  

sopta napsal:
Tak jsem se byl v HD kempu včera podívat a byl sem mile potěšen, nově postavená hlavní budova má i krásnej relativně velkej přístřešek, kam se při troše tulení vejde dost lidí je to dobrý Večer pošlu fotečky. Mrk
Jinak jsem koukal, že se dá na tu betonovou plochu pod pódiem vjet autem, mezi zábradlí se auto vejde, jen je tam cca 10-cm skok na kterej by se musel udělat nájezd, což by ale nemě bejt problém... Takže bysme měli ideální plochu n apředstavování aut, kam je vidět i od píva pifko Velmi šťastný

3x hurá :o)

Ta pocha je pro auta naprd Sopťo, potřebuješ tam nějak manévrovat, navíc se tam moc lidí nevleze okolo ... chtělo by to nějakou rampu.

Hele lidi nemáte někdo přístup ke dřevu ze staveb ? Dalo by se z toho postavit solidní molo na vyhlašování miss honday a nějaké specialitky Lucy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:15   Citovat  

Daver napsal:
Ta pocha je pro auta naprd Sopťo, potřebuješ tam nějak manévrovat, navíc se tam moc lidí nevleze okolo ... chtělo by to nějakou rampu.

Ty we podej prst a sežerou tě zaživa Velmi šťastný Ble
Buďme rádi aspoň za to, vjet se tam dá a max 2x zařadíš a jedeš zase zpět stejným směrem... Lidí se dokola vejdy dostatek, je to jen o tom, jak velkej okruh se kolem auta vytvoří. Ale nemyslím si, že tam kolem chtěli stát všichni lidi najednou, takže bych kaúacitu čumilů fakt neřešil Velmi šťastný
Samozřejmě tvoje rampa by byla zuppa, ale pochybuju že se něco podobný podaří vytvořit, navíc na to potřebuješ další místo a toho tam už moc není, budem rádi že se takhle vejdeme...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 14:16   Citovat  

sopta napsal:
Ty we podej prst a sežerou tě zaživa Velmi šťastný Ble
Buďme rádi aspoň za to, vjet se tam dá a max 2x zařadíš a jedeš zase zpět stejným směrem... Lidí se dokola vejdy dostatek, je to jen o tom, jak velkej okruh se kolem auta vytvoří. Ale nemyslím si, že tam kolem chtěli stát všichni lidi najednou, takže bych kaúacitu čumilů fakt neřešil Velmi šťastný
Samozřejmě tvoje rampa by byla zuppa, ale pochybuju že se něco podobný podaří vytvořit, navíc na to potřebuješ další místo a toho tam už moc není, budem rádi že se takhle vejdeme...

Jestli se vejdeme kuky kuk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 19:53   Citovat  

ad sponzoring:
mám tu zase nářadí od bráchovo firmy, ne tak bohatý jako loni, ale také to stojí za to. pifko
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 19:58   Citovat  

sopta napsal:
hele Sopťo už je večer tak co ty fotky Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 19:59   Citovat  

CRXMANN napsal:
ad sponzoring:
mám tu zase nářadí od bráchovo firmy, ne tak bohatý jako loni, ale také to stojí za to. pifko
OK OK OK Mr. Green
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 21:59   Citovat  

CRXMANN napsal:
ad sponzoring:

Parádička, já jsem psal kámošovi, co má nemalou fïrmu s výpočetní technikou, ale moc se mu do toho nechtělo, takže nic. Ale chtělo by to nějakej PC shop oslovit, na nějaké ceny. Nemáte někdo známýho někde ? MP3 přehrávače, GPSky, Media, Tiskárny ... to sou podle mě dost hodnotné ceny do soutěží OK
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 1:13   Citovat  

jak to máte řešený s odpadem a úklidem?
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 4:33   Citovat  

jvkgrifone napsal:
jak to máte řešený s odpadem a úklidem?
ruční práce pár vyvolených ,teda vyvolej se svobodnou cestou a to samy.... Honda
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 13:52   Citovat  

PAKO napsal:
ruční práce pár vyvolených ,teda vyvolej se svobodnou cestou a to samy.... Honda

Až na ty hrubky s PAKEm souhlasím HaHaaa ... prostě tam banda zůstane a uklidí ... zadarmo (esi v tom čuješ kšeft Hihi) ... myslím, že v tomto ohledu jsme s tím problémy nikdy neměli kouř

Ale pokud seženeš barevné popelnice na třídění odpadu a zajistíš stránku odpadů ... tak si plácnem všema 10ti ... Honda jde přece ruku v ruce s ekologii ne ? Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 15:18   Citovat  

Tak tady jsou ty slibovaný fotečky Úsměv
Kvalita nic moc, je to focený mobilem, barevný korekce sem žádný nedělal, nemám na to čas, tak to berte prostě jen jako pro představu co se tam buduje Chápeš!

HD_kemp_1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
HD_kemp_1.jpg, 333.32 kB

HD_kemp_2.jpg

HD_kemp_2.jpg, 372.42 kB

HD_kemp_3.jpg

HD_kemp_3.jpg, 286.54 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 15:29   Citovat  

jé ...snad nebudou vypadávat jističéééé již
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 15:43   Citovat  

PAKO napsal:
jé ...snad nebudou vypadávat jističéééé již

Nebudou, páč tam žádný nebudou... Bueee

P.S. POZOR, předchozí věta vyjadřuje pouze můj osobní skeptický názor... Mrk

i když tajně doufám,že vše stihnou udělat...
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 16:03   Citovat  

Mám barmenskej kurz, tak bych asi mohl něco míchat no. Úsměv Ale chtělo by to víc lidí, aby jsme se prostřídali. Přece jen to bude můj první HONDAY, tak si to chci užít, poznat co nejvíc lidí, okouknout co nejvíc aut, a tak...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 16:40   Citovat  

LucasFreeMatch napsal:
Mám barmenskej kurz, tak bych asi mohl něco míchat no. Úsměv Ale chtělo by to víc lidí, aby jsme se prostřídali. Přece jen to bude můj první HONDAY, tak si to chci užít, poznat co nejvíc lidí, okouknout co nejvíc aut, a tak...
můžeš míchat svijany do půlitru...chicht...apropó...budou to mít s plnou palbou nebo kiosek je zase k pronajmutí???
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 17:45   Citovat  

PAKO napsal:
můžeš míchat svijany do půlitru...chicht...apropó...budou to mít s plnou palbou nebo kiosek je zase k pronajmutí???

Zatím nevíme...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 18:16   Citovat  

mě by targoušek v tom bílém plášti umatlaném od hořtice chyběěěěl Bueee
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 18:22   Citovat  

Hellborn napsal:
Nebudou, páč tam žádný nebudou... Bueee

P.S. POZOR, předchozí věta vyjadřuje pouze můj osobní skeptický názor... Mrk

i když tajně doufám,že vše stihnou udělat...

tak existuje elektrocentrála Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 18:33   Citovat  

na buřty stačí dřevo nebo shell w-power...hele lidí...si teď píšu s Roníkem a on náš benjamin a patron všech targ neví jestli na HD přijede...prý nemá jak...no ženský...která ho dovezete??? kdo nám tam bude hlídat ty pubertální cérky??? v mém případě švígru Bueee
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 18:58   Citovat  

LucasFreeMatch napsal:

Ahoj ségra dělá hotelovku, ted bude maturovat.Pokud se nevydá do německa tak by se dalo třeba domluvit že by jste se jedno odpoledne tam vystřídali, pokud s tím bude souhlas já se optám u ségry.Asi jedinné čím můžu pomoct jinak jak to vidí ostatní?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 10:34   Citovat  

no doloňského ročníku,měl kiosek v patronaci mister stravování Targaman,nesmím opomenout že on tam byl hlavním skladníkem řidičem a financiérem,a ostatní obstarali naše kioskové miss...paní Pepinka,paní Obryně(to je okivé když chci lichotit,prostě Péťa) slečna Katka,alečna Alenka,slečna Cristýnka tu a tam se i další přidali k práci...sice mezi frountou spokojených s napapanýma nácíčkama byl tu a tam mrzout...ale v pohodě to dopadlo s mlaskáním a úsměvem na líci...jak to bude letos se ještě neví...zda kiosek bude stále k pronájmu či si majitel toto odvětví obhospodaří sám...v případě bude li k pronájmu,nevíme kdo se zhostí bo paní šéfová šéfa Targanana(vyslovuje se CTRman)má přepapaný pupík ,takže by se asi měl vznést dotaz na pronajímatele,jak to bude s kioskem a popřípadě hledat řešení...bo kdo nezažil teplé targoušovi kouličky v rukách zkušené Pěti,servírované na holandské nádobí...ehm...pardon kobližky Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 10:47   Citovat  

PAKO napsal:
no doloňského ročníku,měl kiosek v patronaci mister stravování Targaman,nesmím opomenout že on tam byl hlavním skladníkem řidičem a financiérem,a ostatní obstarali naše kioskové miss...paní Pepinka,paní Obryně(to je okivé když chci lichotit,prostě Péťa) slečna Katka,alečna Alenka,slečna Cristýnka tu a tam se i další přidali k práci...sice mezi frountou spokojených s napapanýma nácíčkama byl tu a tam mrzout...ale v pohodě to dopadlo s mlaskáním a úsměvem na líci...jak to bude letos se ještě neví...zda kiosek bude stále k pronájmu či si majitel toto odvětví obhospodaří sám...v případě bude li k pronájmu,nevíme kdo se zhostí bo paní šéfová šéfa Targanana(vyslovuje se CTRman)má přepapaný pupík ,takže by se asi měl vznést dotaz na pronajímatele,jak to bude s kioskem a popřípadě hledat řešení...bo kdo nezažil teplé targoušovi kouličky v rukách zkušené Pěti,servírované na holandské nádobí...ehm...pardon kobližky Úsměv

offtopic Pepče jsme na dovče říkali taky obryně... Musím se Peťulky trošku zastat,e? Takhle jak jsi to napsal to vypadá fakt blbě... KO to mi hlava nebere Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 10:50   Citovat  

srry asi to přepracuji...na obryni a obryni s obřátkem aby se to nepletlo to mi hlava nebere
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 15:08   Citovat  

václavka napsal:
Ahoj ségra dělá hotelovku, ted bude maturovat.Pokud se nevydá do německa tak by se dalo třeba domluvit že by jste se jedno odpoledne tam vystřídali, pokud s tím bude souhlas já se optám u ségry.Asi jedinné čím můžu pomoct jinak jak to vidí ostatní?

Určitě, pokud se bude chtít protrénovat, naučit se nějaké nové vychytávky a to vše jen za baštu a nekonečné koketování s hromadou chlapů, tak do toho deme :o)
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 15:40   Citovat  

Daver napsal:
Určitě, pokud se bude chtít protrénovat, naučit se nějaké nové vychytávky a to vše jen za baštu a nekonečné koketování s hromadou chlapů, tak do toho deme :o)

Dobrá předběžně říkám ano, ale ještě to nevím jistě taky má každou chvíli jinné plány
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 16:20   Citovat  

václavka napsal:
Dobrá předběžně říkám ano, ale ještě to nevím jistě taky má každou chvíli jinné plány

Hele o klientalu rozhodně nebude mít nouzi Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
..:: SHÁNÍME NA HONDAY 08 ::..
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina