Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prelude 2.2 VTI type S ? 147 KW
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 18:20   Citovat  

skyline napsal:
ReNo: nemas pravdu, mozna si v servisu pod VTi-S predstavi ATTS, ale oficialne se tu zadne takove auto neprodalo. Telefonovat nikam nemusim, to je to, co je v tech katalozich.

A kdyz uz chces, aby ostatni cetli, zkus si aspon cist, co pises sam:
"Spatne, evropska Type-S u nas presneji VTI-S"

"U nas" to presneji VTI-S neni, u nas je to proste VTi s ATTS. Tecka. Vic to nebudu resit, v podstate o nic nejde a pokud ty chces donekonecna tlacit neco, co neni pravda, neni jak ti v tom branit a vlastne je mi to jedno. Chtel jsem pouze poopravit tve nespravne tvrzeni, ze kdyz ma 5G ATTS, tak je to automaticky VTI-S, coz neni a nic s tim nenadelas, ani kdyz to jeste 5x zopakujes.

Ja mel preludu 8 let, 5 let jsem jezdil do autorizovanych servisu v CR. Dane informace jsou od ceskych skolenych mechaniku. Podle VTi-S na zadi vozu identifikovali zda auto ma ci nema ATTS. To ze neco napadas a ani si to neoveris .. to jen ukazuje Tvoji osobnost. Nemluve o tom, ze pritom ani nevis co znamena ono "VTi-S" .. jen tvrdis, co to neznamena Velmi šťastný

Tim bych to take ukoncil OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
LastV8 je teď offline  LastV8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 18:57   Citovat  

tak, trosku to tu pomiesam. Mam z roku 1999 Prelude VTI-S, tak to ma v origo serviske a v papieroch, v sk dokladoch uz nie. je z rakuska, povodom automat, black top, 4 ws. Lenze teraz pointa, predna naprava je ako ma s atts, viem to podla toho, ze tycka stabilizatora je ina ako v oem, nesedala. pozrel som celu napravu a je totozna s atts/sh verziou. haluz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 19:03   Citovat  

LastV8 napsal:
tak, trosku to tu pomiesam. Mam z roku 1999 Prelude VTI-S, tak to ma v origo serviske a v papieroch, v sk dokladoch uz nie. je z rakuska, povodom automat, black top, 4 ws. Lenze teraz pointa, predna naprava je ako ma s atts, viem to podla toho, ze tycka stabilizatora je ina ako v oem, nesedala. pozrel som celu napravu a je totozna s atts/sh verziou. haluz

Zlate ceske (slovenske) rucicky. Koukni se zde na klubare .. kolik tu jezdi B18 civicu. Videl bych to na poradnou prestavbu Lucy
   Návrat  
LastV8 je teď offline  LastV8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 19:15   Citovat  

mozno. ale prestavba sa musela s udiat v rakusku. neviem, ci kontrola originality tieto veci neskuma, lebo auto ju ma. na sk ju priniesol kamos, automechanik a jedine co spravil, je swap na manual.
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 19:31   Citovat  

mě se líbí jak se skyline dokáže hodiny dohadovat o věcech, které si neověří, včetně naší diskuze o DPF Velmi šťastný kde si nakonec naletěl sám...ale tady je vidět, že je to člověk opravdu pevných zásad, a prostě jen on má svoji pravdu, přestože ReNo bych řekl že se v preludách vyzná o něco(asi něco kolem 98%) víc, pár jich měl, pár jich vyladil...ale to je jedno, to nic neznamená, skyline prostě někde vyhrabal katalog, kde někdo neco napsal(jakoby ve všech katalozích bylo vždycky všechno sparávně) a to je svaté a nikdo, dokonce ani servisáci v hondě tomu nerozumí.....fakt smekám.... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem ale samozřejmě nic proti....jen mi to nedalo, když vidím ten zápal Je to tam.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 20:02   Citovat  

Jonaasek: me se zase libi, jak sice nemas nic k tematu, ale vyskakujes tu jak certicek z krabicky. Asi jsem se minule trefil, coz ale nebylo s ohledem na inteligenci tvych projevu zas tak tezke. Toz at ti nepraskne zilka Mrk

ReNo: zes neco mel neznamena, ze jsi automaticky odbornik na nabidku Hondy v CR pred 15 lety. Pripominas mi cloveka, ktery naboural kamarada a jeho argument byl, ze on prece za to nemohl, protoze on uz jezdi 30 let a tak to umi. Ze mechanik koukne, vidi VTI-S a automaticky predpoklada ATTS je logicke, nicmene to neni v rozporu s tim co jsem napsal.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 20:13   Citovat  

skyline napsal:
Jonaasek: me se zase libi, jak sice nemas nic k tematu, ale vyskakujes tu jak certicek z krabicky. Asi jsem se minule trefil, coz ale nebylo s ohledem na inteligenci tvych projevu zas tak tezke. Toz at ti nepraskne zilka Mrk

ReNo: zes neco mel neznamena, ze jsi automaticky odbornik na nabidku Hondy v CR pred 15 lety. Pripominas mi cloveka, ktery naboural kamarada a jeho argument byl, ze on prece za to nemohl, protoze on uz jezdi 30 let a tak to umi. Ze mechanik koukne, vidi VTI-S a automaticky predpoklada ATTS je logicke, nicmene to neni v rozporu s tim co jsem napsal.

No to jak okamžitě útožíš na moji inteligenci, a podobně hloupé až trapné narážky jsi měl i dřív(i když z mmé strany nic podobné nepadlo)svědčí o té tvé, já jsem uplně vpoho...jen jsem se o něčem chtěl přesvědčit...klidně to chlapi smažte, nechci tady házet offy HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 20:55   Citovat  

Jonaasek: na co ze jsem utocil? HaHaaa Hloupe a trapne narazky, tos svuj projev popsal hezky, nakonec jsi sam sebe luxusne vykostil minule. HaHaaa Psat v off-topic prispevku, ze nechces hazet offry, to by mohlo znamenat, ze te ty dusledky vyrezanych DPF a usetrenych penez na benzinu zacinaji snad i dohanet. Bylo by fajn, kdyby to vzdycky potkalo jen podobne setrilky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 21:06   Citovat  

skyline napsal:
Jonaasek: na co ze jsem utocil? HaHaaa Hloupe a trapne narazky, tos svuj projev popsal hezky, nakonec jsi sam sebe luxusne vykostil minule. HaHaaa Psat v off-topic prispevku, ze nechces hazet offry, to by mohlo znamenat, ze te ty dusledky vyrezanych DPF a usetrenych penez na benzinu zacinaji snad i dohanet. Bylo by fajn, kdyby to vzdycky potkalo jen podobne setrilky.

no chlapče hochu zas jsi uplně mimo, minule jsi vykostil sám sebe ty s odejítým vstřikem, a teď zas s tím, že za A ten filtr nebyl vůbec můj, a za B psal jsem že já bych to nikdy tak neřešil, taky nechápu ušetřený benzin, když tam šlo o diesel papa Velmi šťastný a vůbec nešlo o šetření peněz na palivu pořádnej výtlem chlape už to nehul...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 21:14   Citovat  

Jonaasek: no chlapce hochu, ja se ted na tu diskusi znovu podival a lezim pod stolem pořádnej výtlem Tys tu svou nechapavost jeste pritvrdil, to jsem doted ani nevidel a jsem rad, ze jsem se k tomu vratil, uz mam screenshot pro pripad, ze by to nekdo smazal, to je totiz narez. Je to tam.

Ze nechapes usetreny benzin je s ohledem na to se vstrikem ponekud logicke, kdyz nekdo neumi napocitat do 5, lze jaksi predpokladat, ze neumi ani do 10. HaHaaa
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 21:35  Naposledy upravil Prelude dne 9.7.2012 , 22:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

skyline napsal:
ReNo: nemas pravdu, mozna si v servisu pod VTi-S predstavi ATTS, ale oficialne se tu zadne takove auto neprodalo. Telefonovat nikam nemusim, to je to, co je v tech katalozich.

A kdyz uz chces, aby ostatni cetli, zkus si aspon cist, co pises sam:
"Spatne, evropska Type-S u nas presneji VTI-S"

"U nas" to presneji VTI-S neni, u nas je to proste VTi s ATTS. Tecka. Vic to nebudu resit, v podstate o nic nejde a pokud ty chces donekonecna tlacit neco, co neni pravda, neni jak ti v tom branit a vlastne je mi to jedno. Chtel jsem pouze poopravit tve nespravne tvrzeni, ze kdyz ma 5G ATTS, tak je to automaticky VTi-S, coz neni a nic s tim nenadelas, ani kdyz to jeste 5x zopakujes.

Ale Pánové....Já vám to rozseknu jo?
VTi-S je 2.2 s ATTS ať už v DE nebo ČR tákže ReNo má pravdu.Měl jsem P5G koupenou v čr přímo od hondy.Jen škoda že dopadla jak dopadla ale moje chyba to nebyla.Na fotce to jde jasně vidět.
Pro skylina-neber v potaz podkladku SPZ Velmi šťastný

060520091354.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
060520091354.jpg, 221.49 kB
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 21:46   Citovat  

skyline "obdivuji" tvou potřebu, ale i sílu se stále s někým hádat ...

ale abych jen ne offtopic tak všechny Preludy co jsem viděl s ATTS měly označení VTi-S a platí to i obráceně co mělo označení VTi-S mělo ATTS.
Výkon motoru na to neměl vliv, měl jsem za to, že se zvedl až od model. roku 2000, ale možná opravdu už od 99
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 21:47   Citovat  

skyline napsal:
Jonaasek: no chlapce hochu, ja se ted na tu diskusi znovu podival a lezim pod stolem pořádnej výtlem Tys tu svou nechapavost jeste pritvrdil, to jsem doted ani nevidel a jsem rad, ze jsem se k tomu vratil, uz mam screenshot pro pripad, ze by to nekdo smazal, to je totiz narez. Je to tam.

Ze nechapes usetreny benzin je s ohledem na to se vstrikem ponekud logicke, kdyz nekdo neumi napocitat do 5, lze jaksi predpokladat, ze neumi ani do 10. HaHaaa

no vzhledem k tomu že ten topic byl o PDF, které se montuje do aut s dieselem, a múj příspěvek byl o tom jak kamarád ten filtr vyštípal, nacož jsi ty reagoval že doufáš že to odnese odejítým vstřikem, který na to nemá vliv, na což jsi si konečně sám na další straně odpověděl, že je to totální nesmysl, tak se ty nedostaneš ani na 1+1 s počitadlem Velmi šťastný na to se na tu diskuzi nemusím dívat znova Velmi šťastný a co se týká toho topicu tady, tak pořád mlátíš prázdnou slámu, protože od začátku měl pravdu reno, potvrdil to další kluk, a mě to potvrdil i švagr, který dělá v hondě v bratislavě...očividně jde vidět že nedokážeš přiznat prohru, a to, že měl pravdu někdo jiný...
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 22:58   Citovat  

Rom. napsal:
[b]skyline "obdivuji" tvou potřebu, ale i sílu se stále s někým hádat ... [/b]

ale abych jen ne offtopic tak všechny Preludy co jsem viděl s ATTS měly označení VTi-S a platí to i obráceně co mělo označení VTi-S mělo ATTS.
Výkon motoru na to neměl vliv, měl jsem za to, že se zvedl až od model. roku 2000, ale možná opravdu už od 99

OK
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 23:33   Citovat  

Koukam, ze tech eSkovych VTicek je tady v klubu pomerne dost, to jsem ani necekal Úsměv
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 12:21   Citovat  

me by teda zase zajimalo, kdyz uz se diskuze toci okolo 200ps verze, jakej je rozdil mezi motorem 136kw a 147kw? Nekdo tvrdi, ze jen ridici jednotka.....nekdo, ze vnitrnosti... ?
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 12:30   Citovat  

Nejake info o P5G kouř .
tudy odkaz
A neco o Type S Mrk .
tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 12:57   Citovat  

Rom. napsal:
skyline "obdivuji" tvou potřebu, ale i sílu se stále s někým hádat ...

Videl jsem par H22A8 s RV 1999 na prodej uz. Nejspise bude opet prelom nekdy koncem roku. Ale mas pravdu, ze skoro vsude je uvadeno 2000-2001 OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 13:19   Citovat  

zyx napsal:
Nejake info o P5G kouř .
tudy odkaz
A neco o Type S Mrk .
tudy odkaz

Parada, diky! Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 13:27   Citovat  

petju napsal:
Parada, diky! Úsměv

V poho kouř Mrk .
   Návrat  
aapalo je teď offline  aapalo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 13:57   Citovat  

ReNo napsal:
Videl jsem par H22A8 s RV 1999 na prodej uz. Nejspise bude opet prelom nekdy koncem roku. Ale mas pravdu, ze skoro vsude je uvadeno 2000-2001 OK

Ja mám H22A8 redtop a je to 99.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 14:00   Citovat  

aapalo napsal:
Ja mám H22A8 redtop a je to 99.

Proc ten "antituning" jak pises v popisu auta?
A jak se ti podarilo takhle presne snizit vykon na slabsi verzi?
   Návrat  
zebroo je teď offline  zebroo
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 20:11   Citovat  

Tak jí mám v Čr Preludku
Tak jestli máte zájem zkusím jí střelit
INFO : rv 1999 , naj 190tis km ve 120tis nový spodek motoru org Honda cena 5000eur , před 1500km nové rozvody + náplně org Honda 1100eur .Před 2 měsíci nová STK v německu bez závad je volnější spodní čep .
Výbava - AL kola 17 + 15 zimní , el okna, airbagy , klima , vyhřívané sedačky , šíbr atd
Žádný tunning vše org Honda .
Cena je 70tis bez CZ dokladů nutno přihlásit .

17072012388.jpg

17072012388.jpg, 785.61 kB

17072012391.jpg

17072012391.jpg, 770.04 kB

17072012392.jpg

17072012392.jpg, 671.14 kB

17072012393.jpg

17072012393.jpg, 579.96 kB

17072012394.jpg

17072012394.jpg, 631.77 kB

17072012395.jpg

17072012395.jpg, 579.94 kB

17072012396.jpg

17072012396.jpg, 783.36 kB

17072012399.jpg

17072012399.jpg, 461.97 kB

17072012390.jpg

17072012390.jpg, 413.16 kB

17072012400.jpg

17072012400.jpg, 653.67 kB
   Návrat  
cyrda je teď offline  cyrda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 20:19   Citovat  

Ahoj, odkud jsi, a kdy by bylo možno se na ludu podívat? Díky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 20:25   Citovat  

cyrda napsal:
Ahoj, odkud jsi, a kdy by bylo možno se na ludu podívat? Díky

není problém tel 776041127
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 20:59   Citovat  

zebroo napsal:
Tak jí mám v Čr Preludku
Tak jestli máte zájem zkusím jí střelit
INFO : rv 1999 , naj 190tis km ve 120tis nový spodek motoru org Honda cena 5000eur , před 1500km nové rozvody + náplně org Honda 1100eur .Před 2 měsíci nová STK v německu bez závad je volnější spodní čep .
Výbava - AL kola 17 + 15 zimní , el okna, airbagy , klima , vyhřívané sedačky , šíbr atd
Žádný tunning vše org Honda .
Cena je 70tis bez CZ dokladů nutno přihlásit .

Pekna..ale ATTS nema.
Je to 4WS?
Kazdopadne H22A8 je plus.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 21:06   Citovat  

Jo aha..koukam, ze ten Type-S badge je tam dobastlenej Úsměv
Jinak vypada docela dobre.. Red top se mi libi.
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 21:24   Citovat  

Nic ve zlém ale tohle není TYPE-S je to dobrý
Je to ta samá co měl kandík ale jinak vypadá fajnově. je to dobrý
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 21:29   Citovat  

Type-S to neni. Vypada jak moje Úsměv .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 21:51   Citovat  

Jak říkám Hondu jsem nikdy neměl ani jsem to neplánoval tak nevím jak poznám Type S atd ale 100% vím že to označení na blatníkách tam nikdo neblastil známej to kupoval nové v Hondě v Německu je 1 majitel a on určitě si tam nic nelepil , ten si neumí ani vyměnit žárovku Mr. Green
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
prelude 2.2 VTI type S ? 147 KW
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina