Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prelude 2.2 VTI type S ? 147 KW
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 21:59   Citovat  

zebroo napsal:
Jak říkám Hondu jsem nikdy neměl ani jsem to neplánoval tak nevím jak poznám Type S atd ale 100% vím že to označení na blatníkách tam nikdo neblastil známej to kupoval nové v Hondě v Německu je 1 majitel a on určitě si tam nic nelepil , ten si neumí ani vyměnit žárovku Mr. Green

Covece,tyhle nalepky vidim poprve a fakt si myslim ze je to tam dodatecne dodelany.Uz podle toho mista nalepeni.Jinak mam uplne stejny model a Type-S to vazne neni.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:01   Citovat  

zebroo napsal:
Jak říkám Hondu jsem nikdy neměl ani jsem to neplánoval tak nevím jak poznám Type S atd ale 100% vím že to označení na blatníkách tam nikdo neblastil známej to kupoval nové v Hondě v Německu je 1 majitel a on určitě si tam nic nelepil , ten si neumí ani vyměnit žárovku Mr. Green

Je to snadne..staci se podivat na motorovy prostor.. jednotka ATTS jaksi neni videt (viz. obrazek) a TYPE-S badge je tam jednoznacne dolepenej - navic se ani nejedna o original Úsměv
VTi-S potazmo TYPE-S maji navic v interieru karbonove oblozeni a cervene obsity volant + radicku.

EngineBay3.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
EngineBay3.jpg, 85.75 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
zebroo je teď offline  zebroo
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:36   Citovat  

petju napsal:
Je to snadne..staci se podivat na motorovy prostor.. jednotka ATTS jaksi neni videt (viz. obrazek) a TYPE-S badge je tam jednoznacne dolepenej - navic se ani nejedna o original Úsměv
VTi-S potazmo TYPE-S maji navic v interieru karbonove oblozeni a cervene obsity volant + radicku.

Asi máte pravdu zítra k němu jdu tak se ho zeptám , ale je divné že jsem kouknul do německa na net a Prelude hned první má tu samou samolepku na stejném místě ?????

type S.jpg

type S.jpg, 306.19 kB

types 1.jpg

types 1.jpg, 83.53 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:41   Citovat  

zebroo napsal:
Asi máte pravdu zítra k němu jdu tak se ho zeptám , ale je divné že jsem kouknul do německa na net a Prelude hned první má tu samou samolepku na stejném místě ?????

Asi jinej gang, co?.. Velmi šťastný
Ne, vazne.. Skutecne se nejedna o verzi s ATTS a uz vubec ne o JDM TYPE-S.
Na tom zadna samolepka proste nic nezmeni - takovych se treba na dealextreme.com nabizi plno.
Mimochodem, original oznaceni TYPE-S jest umisteno pouze na prednim grillu a na zadnim viku a vypada presne takhle:

JDM Prelude BB6 Front Grill Type-S Emblem.JPG

JDM Prelude BB6 Front Grill Type-S Emblem.JPG, 205.56 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:47   Citovat  

petju napsal:
Asi jinej gang, co?.. Velmi šťastný
Ne, vazne.. Skutecne se nejedna o verzi s ATTS a uz vubec ne o JDM TYPE-S.
Na tom zadna samolepka proste nic nezmeni - takovych se treba na dealextreme.com nabizi plno.
Mimochodem, original oznaceni TYPE-S jest umisteno pouze na prednim grillu a na zadnim viku a vypada presne takhle:

To jo asi v Hondě v německu to tam lepí někde na pouti Velmi šťastný ale stejná samolepka stejné místo na milimetry ?

logo.jpg

logo.jpg, 57.28 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:54   Citovat  

zebroo napsal:
To jo asi v Hondě v německu to tam lepí někde na pouti Velmi šťastný ale stejná samolepka stejné místo na milimetry ?

Nevim, koho to tam napadlo a proc to vlastne delaji Úsměv
Ja jen vim, ze to na 100% neni VTi-S a uz vubec ne TYPE-S, jehoz original muzes videt nize.
Veskere znaky S verze (kola, kridlo, grill a hlavne ATTS jednotka) ta tvoje jaksi postrada.
Ja jen doufam, ze ti minuly majitel to, ze se jedna o S verzi netvrdil a ty to s tim nekoupil..

zl3cyx.jpg

zl3cyx.jpg, 91.48 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:59   Citovat  

petju napsal:
Nevim, koho to tam napadlo a proc to vlastne delaji Úsměv
Ja jen vim, ze to na 100% neni VTi-S a uz vubec ne TYPE-S, jehoz original muzes videt nize.
Veskere znaky S verze (kola, kridlo, grill a hlavne ATTS jednotka) ta tvoje jaksi postrada.
Ja jen doufam, ze ti minuly majitel to, ze se jedna o S verzi netvrdil a ty to s tim nekoupil..

Jo já jí od něj vzal a stím types nebo bez to mě vůbec netrápí , ale jsem zvědavej zítra na něj až mu řeknu že to není S , on to na milion procent takle koupil nové v Hondě Velmi šťastný
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 7:54   Citovat  

Asik bych to neřešil.Jede?Brzdí?Vtekuje?Žere benzín?Jestli jo tak je vše O.K. a nějáká samolepka nic neřeší. H+
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 9:36   Citovat  

Prelude napsal:
Asik bych to neřešil.Jede?Brzdí?Vtekuje?Žere benzín?Jestli jo tak je vše O.K. a nějáká samolepka nic neřeší. H+

Ale dyt jo.. ja jen byl zaskocen tim, ze Honda pry tyhle nalepky lepila na nova auta, coz mi prijde jako holy nesmysl.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 19:40   Citovat  

Tak dnes jsem byl za kolegou co byla ta Honda jeho , přišel jsem jak největší chytrák a říkám mu ta tvoje Honda není žádná type S Úsměv hned jsem dostal vynadáno naštvanej že to tak koupil nové , ukazoval mi kupní smlouvu a opravdu je tam Type S , má to ORG sníženej podvozek , org Al kola 17 a ještě něco tak se vtom fak nevyznám
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 21:07   Citovat  

zebroo napsal:
Tak dnes jsem byl za kolegou co byla ta Honda jeho , přišel jsem jak největší chytrák a říkám mu ta tvoje Honda není žádná type S Úsměv hned jsem dostal vynadáno naštvanej že to tak koupil nové , ukazoval mi kupní smlouvu a opravdu je tam Type S , má to ORG sníženej podvozek , org Al kola 17 a ještě něco tak se vtom fak nevyznám

V tom pripade mu asi na lince zapomneli namontovat ATTS jednotku (zakladni specifikum S verzi) a zapomneli taktez na eSkovej interier a exterier. No nic. Kazdopadne jako TYPE-S respektive VTi-S to nekomu, kdo se alespon trochu vyzna urcite neprodas. Sorry Úsměv
Pokavad jsi nekde pobliz Prahy, tak muzu prijet a muzeme hledat pomyslnych 7 rozdilu Mrk
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 21:30   Citovat  

Zdravím,
malý off topic.

ReNo pamatuješ před Lety na můj telefonát, že: "... tywe u PK motorsport stojí stříbrná Prelude 5G Type S?" Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný Jak si tam byl v cuku letu a jen si se pousmál tomu, že to je "jen" verze s ATTS ... jo to byly časy.

Skyline: No opět nezklamal, jako kdekoliv jinde na foru ... ach proč safra, jde o malicherné drobné rozdíly. No nic ...

Přeji brzký prodej ať ji ujme někdo srdcařsky.

přátele přátele přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 21:47   Citovat  

Tak jak? Priznal barvu? Úsměv
   Návrat  
Leviathan je teď offline  Leviathan
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 10:22   Citovat  

ReNo napsal:

Jak sam vidis, danou preludku ma Petju, mel ji Hurrican, mam pocit Newer a par dalsich stastnych clenu Úsměv

Tu Newerovu mám teď já.
A nevím, kdo to tu ve vláknu říkal, ale fakt je to trochu žrout na peníze, co jsem ji od něj koupil (začátek května), nacpal jsem do ní mnoho peněz (čepy až na jeden pár, kterej byl ok, jedno ložisko, renovace zadních brzdičů, lanko ručky, spojka) a vím, že v bližší době mě ještě čeká ten poslední pár čepů a komplet sada silentů, obojí by to chtělo do roka. Ale to svezení...to svezení...je boží.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 11:43   Citovat  

Leviathan napsal:
Tu Newerovu mám teď já.
A nevím, kdo to tu ve vláknu říkal, ale fakt je to trochu žrout na peníze, co jsem ji od něj koupil (začátek května), nacpal jsem do ní mnoho peněz (čepy až na jeden pár, kterej byl ok, jedno ložisko, renovace zadních brzdičů, lanko ručky, spojka) a vím, že v bližší době mě ještě čeká ten poslední pár čepů a komplet sada silentů, obojí by to chtělo do roka. Ale to svezení...to svezení...je boží.

Jsem na to uplne stejne Úsměv Komplet cepy, komplet zadni loziska vcetne naboju a komplet silenty..stoji to ranec, ale to auto je proste super Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 12:07   Citovat  

Právě dlužím otci devítku díky údržbě. Ale mám ještě na prodej zimáky na hliníkách a sedačky na civica 6g 3d. Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 20:38   Citovat  

Leviathan napsal:
Právě dlužím otci devítku díky údržbě. Ale mám ještě na prodej zimáky na hliníkách a sedačky na civica 6g 3d. Velmi šťastný

SZ.. oba jsme z Prahy, tak na to mrkneme navzajem Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 20:44   Citovat  

Právě jsem dal ludě předposlední šanci, než ji prodám. Včera vyjela ze servisu, dneska technická a pak se zase něco rozbilo.. Jaký by mohl být zájem a jaká cena ,,Newerovy" preludy VTI-S s novou spojkou, na nových čepech, s renovovanými zadními brzdami?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 20:46   Citovat  

Leviathan napsal:
Právě jsem dal ludě předposlední šanci, než ji prodám. Včera vyjela ze servisu, dneska technická a pak se zase něco rozbilo.. Jaký by mohl být zájem a jaká cena ,,Newerovy" preludy VTI-S s novou spojkou, na nových čepech, s renovovanými zadními brzdami?

Neblbni.. je to klasickej domino efekt..zazivam to stejne.
Ja to auto mam rad - jezdi skvele. Holt uz ma roky a potrebuje peci..a prachy, samozrejme.
Za co bys to v podobne cenove relaci (cca 80tis) chtel vymenit?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 20:53   Citovat  

Péče mi nevadí, prachy jo Velmi šťastný. No buď opět VTI, to už jsem jednou měl a super (víc peněz) nebo ekonoma Velmi šťastný. To auto bych si hrozně moc chtěl zkusit a rychlejc bych si s ním nastřádal na CTR 7g, kterej by měl být trochu míň ,,poruchovej." Ale jako luda je boží auto, byl to můj sen od jedenácti let, tak si ji musím chvílu nechat.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 20:56   Citovat  

Kazda sranda neco stoji Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 20:58   Citovat  

@zebroo: Tak jak? Horim nedockavosti, jestli ten clovek, kterej ti tu P5G VTi prodal, priznal svuj omyl, jelikoz se o TYPE-S nejedna ani naaahodou Úsměv
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 16:12   Citovat  

petju napsal:
Neblbni.. je to klasickej domino efekt..zazivam to stejne.
Ja to auto mam rad - jezdi skvele. Holt uz ma roky a potrebuje peci..a prachy, samozrejme.
Za co bys to v podobne cenove relaci (cca 80tis) chtel vymenit?

Stavte se u Me a podivame se na to, zahradu mam velkou naradi taky dost a kdyz to nespravime protoze Honda nerozumim aspon vam to vycistim Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.8.2012 , 12:20   Citovat  

@zebroo: Notak, mě to taky zajímá. Mně sice prodali domino, ale tohle je asi ještě horší.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 11:47   Citovat  

Leviathan napsal:
@zebroo: Notak, mě to taky zajímá. Mně sice prodali domino, ale tohle je asi ještě horší.

nemá co přiznávat , takle to koupil nové , mám i fakturo za nové auto , prostě to tam v německu asi lepily , je tam sníženej org podvozek a pár věcí

jinak je pořád na prodej
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 11:58   Citovat  

Type S to není, nemá ATTS. Ale je fakt pěkná, H22A8 je taky plus. A má krásný kola. Možná jsem to přehlédl, ale má teda ,,aspoň" 4WS?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 11:59   Citovat  

zebroo napsal:
nemá co přiznávat , takle to koupil nové , mám i fakturo za nové auto , prostě to tam v německu asi lepily , je tam sníženej org podvozek a pár věcí

jinak je pořád na prodej

Jo, lepily..samolepky Úsměv
VTi-S a uz vubec ne TYPE-S to neni na 100%, takze to budes muset nabizet jako Prelude P5G VTEC.
Kolik za to chces vlastne?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 12:02   Citovat  

Leviathan napsal:
Type S to není, nemá ATTS. Ale je fakt pěkná, H22A8 je taky plus. A má krásný kola. Možná jsem to přehlédl, ale má teda ,,aspoň" 4WS?

jj..H22A8 je velke plus a taky jedinej duvod nalepeni toho badge, kterej ma vsak do originalniho TYPE-S badge hoodne daleko (P5G)
Ale jinak to auto vypada dobre..nejake investice budou nutne, ale vypada schopne.
Ted uz jen zalezi na cene..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 13:58   Citovat  

petju napsal:
jj..H22A8 je velke plus a taky jedinej duvod nalepeni toho badge, kterej ma vsak do originalniho TYPE-S badge hoodne daleko (P5G)
Ale jinak to auto vypada dobre..nejake investice budou nutne, ale vypada schopne.
Ted uz jen zalezi na cene..

INFO : rv 1999 , naj 190tis km ve 120tis nový spodek motoru org Honda cena 5000eur , před 1500km nové rozvody + náplně org Honda 1100eur .Před 2 měsíci nová STK v německu bez závad je volnější spodní čep .
Výbava - AL kola 17 + 15 zimní , el okna, airbagy , klima , vyhřívané sedačky , šíbr atd
Žádný tunning vše org Honda .
Cena je 70tis bez CZ dokladů nutno přihlásit .
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2012 , 14:45   Citovat  

zebroo napsal:
INFO : rv 1999 , naj 190tis km ve 120tis nový spodek motoru org Honda cena 5000eur , před 1500km nové rozvody + náplně org Honda 1100eur .Před 2 měsíci nová STK v německu bez závad je volnější spodní čep .
Výbava - AL kola 17 + 15 zimní , el okna, airbagy , klima , vyhřívané sedačky , šíbr atd
Žádný tunning vše org Honda .
Cena je 70tis bez CZ dokladů nutno přihlásit .

Chtelo by to videt.. 70 by tak nejak i slo, no..Ale s komplet CZ registraci.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
prelude 2.2 VTI type S ? 147 KW
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina