Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
edit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
master88 je teď offline  master88
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 9:59   Citovat  

Minor napsal:
Jezdil bych za panem Kuhnelem k České Lípě Úsměv

tam už od určité doby taky nejezdím radši... několikrát reklamace výměn různých dílů, zfušovaná oprava zadních zbořených vrat na mámině autě, motor KO, sportné kdo za to může ale nejspíš byla chyba právě u pana K.

kandik napsal:
byly to prvni brzdy ktery mi fungujou poradne. Vsechny predesly mimochodem delal Kuhnel a nikdy to nebylo dobry
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
VencaOva je teď offline  VencaOva
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 10:10   Citovat  

V bazaru dost často ve smlouvě jsou uvedeny vady vozu a čím starší tím více tam toho je. Já kdysi kupoval Favorita Úsměv A bylo tam napsaný že vše, kromě převodovky je ve špatným stavu... sranda byla že se za týden vysypala převodovka. Jenže jsem to neřešil pač jsem si za 300kč sehnal jinou... Ale je něco jinýho tohle řeši u auta za 10K a za 100K. Jinak neviděl jsem v životě bazarníka co by mluvil pravdu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 10:36   Citovat  

master88 napsal:
tam už od určité doby taky nejezdím radši... několikrát reklamace výměn různých dílů, zfušovaná oprava zadních zbořených vrat na mámině autě, motor KO, sportné kdo za to může ale nejspíš byla chyba právě u pana K.

no, pro sebe jsem zjistil, ze minimalne nelze cekat, ze servis doporucovanej tady na Hondaclubu, at uz autorizak nebo garazista, musi mit stejnou kvalitu a stejny ceny v prubehu casu. Stejne tak je potreba pocitat z urcitou setrvacnosti pozitivnich referenci, a neochotou lidi prislusnej servis "prásknout" at uz z nejaky formy soucitu,nejistoty "kdovi jak to vlastne presne bylo", nebo obavy "budu za debila, ze jsem u nej servisoval/kupoval auto". Vzpomenme na Esa.....
takze pred kazdou navstevou znova a znova chtit predem cenu za praci, za dily, a konfrontovat to s aktualnima zkusenostma jinych lidi a cenama jinych servisu.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 10:36   Citovat  

Stepa: ano, JPP, podany stylem "v radiu to rikali, tak je to pravda". Ze si to lidi neoveri a berou to jako doklad "cistoty" uz je pak problem danych lidi, v zasade pokud je nekdo liny zvednout telefon a radsi vytahne z penezenky par statisicu a "veri", tezko s takovymi neco delat. Pokud je zakladem pro info v radiu ten clanek z lzidnes, tak to je fakt ulet... Me by to bylo i celkem fuk, ale bohuzel pak kvuli takovym mame cim dal vetsi buzeraci, protoze podobni lenosi chteji, aby je "ochranil stat". Ale to uz je na jinou diskusi.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 10:47   Citovat  

Stepa napsal:
Tak už vím, kde asi čerpali Velmi šťastný, moc objektivní to tedy není(malý vzorek, atp...) : tudy odkaz

V tom odkazu mně pobavily "tajné údaje" - pokud je to pravda, tak VW opět boduje... Velmi šťastný Chceš znát skutečný stav, tak si to napřed kup... pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 11:00   Citovat  

Hellborn: tech "forku" je tam vic, me z toho bohuzel vyplyva skutecne ponekud vysoka demence lidi, kteri navzdory vcelku snadno overitelnym skutecnostem pripadne podobnemu zatajovani ta auta kupuji. Jak rikam, nemel bych s tim problem, kdyz je nekdo blbej, tak at si ten koncernovej krap nejdriv koupi a az pak se divi. Ale bohuzel, vede to k dalsimu bujeni statni ochrany hlupcu a plati to casto ti, kteri s tim nemaji nic spolecneho...
   Návrat  
Boďa je teď offline  Boďa
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 11:04   Citovat  

Ajaaj...
V Praze v Motole jsem kupoval toho svýho. Jestli je to teda Motor Holding a.s. Za Opravnou 1, Praha 5
Všichni celkem vstřícní a v pohodě. Jak jinak Úsměv aa dostal jsem velkej kalendář Velmi šťastný
Dali mi fakturu co bývalé majiterlce dělali, naůčtovali.
Myslíte, že se tomu nedá věřit? Koukal jsem akorát na vzducháč a ten novej byl. Dělali rozvody, náplně, filtry.

Nějaké oděrky to mělo, jezdila s tím taky ženská Úsměv , ale jinak se to jeví v celku zachovale.
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 11:37   Citovat  

chapu ze ses nasranej, jednoznacne to neni seriozni chovani dealera...
na druhou stranu, pokud te nejakej prodejce ujistoval, ze auto nema zadnej problem, mel sis to nechat z toho servisniho listu vymazat, pac kdyz jde do tuhyho, tak se kazdej bude ridit tim "co je psano to je dano" protoze to ze ti to pan rekl, nikomu nedokazes Smutný kazdopadne je to smutny...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 11:48   Citovat  

kandik napsal:
no, pro sebe jsem zjistil, ze minimalne nelze cekat, ze servis doporucovanej tady na Hondaclubu, at uz autorizak nebo garazista, musi mit stejnou kvalitu a stejny ceny v prubehu casu. Stejne tak je potreba pocitat z urcitou setrvacnosti pozitivnich referenci, a neochotou lidi prislusnej servis "prásknout" at uz z nejaky formy soucitu,nejistoty "kdovi jak to vlastne presne bylo", nebo obavy "budu za debila, ze jsem u nej servisoval/kupoval auto". Vzpomenme na Esa.....
takze pred kazdou navstevou znova a znova chtit predem cenu za praci, za dily, a konfrontovat to s aktualnima zkusenostma jinych lidi a cenama jinych servisu.

přesně, u pana K. jsme se shledali i s tím že 3 měsíce před přípravou na technickou dělal komplet kontrolu auta, v technický si tuhle kontrolu znova napočítal, ač byla dohoda jiná a cenovku za služby nastřelil oproti ceníku o 50% vejš a furt se vymlouval na to či ono... radši 5x se ujistit na ceně a následně když to nebude za 2 ale za 4 tisíce mu říct hele.. 2000 + dle zákona odchylka 10%.. takže 2200 a nashle...

co se týče negativních recenzí aby člověk nebyl za debila tak to je taky pravda že plno lidí radši mlčí než aby řekli na plno že udělali někde chybu v koupi nebo servisu či někomu důvěřovali...

Mattik: přesně, ač máme japonské vozy není to tu jako v JAP, kde hodně dohod (DPČ, DPP) stačí dohodnout ústně, u nás je v zákoně sice tohle také zakotveno, nicméně každý se ti s tím v praxi vysměje, takže na všecko papír (jak říká moje drahá maminka Velmi šťastný )
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 12:25  Naposledy upravil futcha dne 20.7.2012 , 20:10, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

H+
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 13:14   Citovat  

kandik napsal:
no, pro sebe jsem zjistil, ze minimalne nelze cekat, ze servis doporucovanej tady na Hondaclubu, at uz autorizak nebo garazista, musi mit stejnou kvalitu a stejny ceny v prubehu casu. Stejne tak je potreba pocitat z urcitou setrvacnosti pozitivnich referenci, a neochotou lidi prislusnej servis "prásknout" at uz z nejaky formy soucitu,nejistoty "kdovi jak to vlastne presne bylo", nebo obavy "budu za debila, ze jsem u nej servisoval/kupoval auto". Vzpomenme na Esa

tak treba zde vyhlaseny kdysi PK Motorsport ted MotorArt nebo jak se to zase jmenuje a kde ted sou uz taky nvm.. furt se stehujou..co mma postrehy tak vicemene nikdo uz tam radeji nejezdi a byli casy kdy bych dal za PK ruku do ohne..ale to uz je par let..postupem casu uz tam ani ja radeji nejezdim Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 15:39   Citovat  

futcha: do situace, kdys dal nekomu zalohu ses dostal sam. Chapu, ze je clovek nastvany, ale nakonec je to vzdy tvoje rozhodnuti a kdyz ty penize das z ruky, muzes se sice zlobit na ty okolo, ale ve finale ti je predpokladam neukradli z kapsy.

Ja nerikam, ze tady brecis a urcite je lepsi se o zkusenost podelit, at si ostatni daji pozor, nez si to nechat pro sebe. Ale soucasne si myslim, ze kdyz se rekne A (dealer je smejd), je potreba rict taky B (lidi to smejdum delaji nekdy az prilis jednoduche sami).

Kazdopadne hodne stesti v dalsich akcich a hlavne bacha, ze ani druha strana nemusi po odvete sklopit hlavu. Mozna bych misto investovani energie do pomsty zvazil ji vyuzit nejak pozitivne, nakonec pomstou sice muzes jinym uskodit, ale vlastni prospech z ni obvykle nebyva (max emocionalni a i ten je v zavislosti na uspesnosti diskutabilni). Oproti tomu pozitivni kroky, ktere delas pro sebe se vyplati daleko vic. Ale to uz je samozrejme tvuj boj, zminuju to jen proto, ze jednani v provotnim nakakani casto vede k necemu, ceho pak clovek lituje a naopak s odstupem clovek casto zjisti, ze mu vlastne vymysleni, jak tomu druhemu zavarit za tu namahu nestoji. Tim nerikam, ze si mas nechat kakat na hlavu, abych nebyl spatne pochopen.

EDIT: opravena chyba
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 9:08  Naposledy upravil futcha dne 18.4.2013 , 22:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 14:48  Naposledy upravil futcha dne 20.7.2012 , 20:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

H+
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 14:56   Citovat  

futcha napsal:
www.hondasvitavy.cz

Nevim no... to mi hlava nebere
Spis by ses z toho mel poucit a priste nepodepisovat to ze si prebiras vadny auto, nez vymyslet takovy voloviny ...
   Návrat  
xann je teď offline  xann
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 15:25   Citovat  

v pondeli tam jedu na diagnostiku tak sem zvedavej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 16:03  Naposledy upravil futcha dne 18.4.2013 , 22:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 16:21   Citovat  

no ja nevim, ale jak se o takovych strankach nekdo dovi kdyz pri zadani Honda svitavy do vyhledavace tu tvou stranku to nezobrazi?? Se stydím
ze by nekdo zkousel jen tak zadat adresu hondasvitavy.cz? no nevim nevim...
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 18:23   Citovat  

futcha napsal:
Nevim co je na tom volovina....jen at lidi vi, jak tam jednaji s kupujicima. Btw, seriozni prodejce by ti rekl, co to ma za vady, ale oni se snazili prodat zajice v pytli a ja jim na to bohuzel skocil. Sorry, ale prodejce nic neomlouva za toto jednani a jedna se o "legalni" podvod.

Jinak ponauceni samozrejme mam, lepsi skolu jsem dostat nemohl. Peace

Konzultovals to mimochodem s pravnikem? Cetl jsem cely vlakno velmi letmo, nicmene me to neprislo, ze bys jednozacne podepsal kixlej motor - minimalne pravnik by to tak nemusel videt...
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 20:50   Citovat  

Mě jenom zaráží, že jsi kupoval auto přes 100.000kč a výpis z Cebie jsi si nechal udělat až po koupi auta.Dneska se bohužel nedá věřit nikomu a výpis stojí 500kč.Což při koupi auta v ceně přes 100k kč už je malá položka.
BTW myslím že kdyby jsi se zašel poradit s právníkem,tak ti určitě poradí a občas pomůže bu bu bu právníkama a třeba budou svolnější k nějaké slevě či opravě.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 21:58   Citovat  

MattiK napsal:
no ja nevim, ale jak se o takovych strankach nekdo dovi kdyz pri zadani Honda svitavy do vyhledavace tu tvou stranku to nezobrazi?? Se stydím
ze by nekdo zkousel jen tak zadat adresu hondasvitavy.cz? no nevim nevim...

zoobrazovat se to ve vyhledavaci zacne az po nejake dobe, proto to ted nenajdes
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 22:05  Naposledy upravil futcha dne 20.7.2012 , 19:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

H+
   Návrat  
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 22:44   Citovat  

Skrytá vada: Mám pocit, že pri skrytej vade musíš dokázať, že o nej predávajúci v čase predaja vedel a úmyselne ti túto skutočnosť zamlčal. Ale ja nie som právnik a možno to zle chápem.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 22:47   Citovat  

Slivka napsal:
Skrytá vada: Mám pocit, že pri skrytej vade musíš dokázať, že o nej predávajúci v čase predaja vedel a úmyselne ti túto skutočnosť zamlčal. Ale ja nie som právnik a možno to zle chápem.

No v prvních 6 měsících se bere jako by tam byla v době prodeje a prodejce musí prokázat opak, pak už dokazuje kupec... Tady je problém, že podepsal, že "možná bude nutná oprava"... Ale jestli tam fakt má být podle VIN nafta a on má benál,tak to jiná...
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2012 , 6:22   Citovat  

rotker napsal:
Tak servisní knížka dneska nic neznamená, znám lidi, co ti jich nasekají kolik budeš chtít to snad ne Nehledě na to, když vidím a i mám osobní zkušenosti s autorizovanými servisy v CZ, tak mě by už při dalším nákupu auta dost odrazovalo i servisování v CZ autorizovaném servisu. Pokud by tam byly razítka např. z německých servisů, tak je to o něčem jiném.
P.S. Jelikož bydlím kousek od hranic s D, tak poslední dobou čím dál víc pozoruji, že lidé z mého okolí jezdí servisovat auto právě do Německa a dle jejich reakcí je to nebe a dudy proti CZ servisům

ceske, nemecke nebo treba ruske razitko ti dneska udelaji na pockani za par korun, a vetsinou nikoho nezajima co si tam napises, takze v dnesni dobe uz je uplne jedno co tam je za razitko
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2012 , 8:45   Citovat  

marek.82 napsal:
ceske, nemecke nebo treba ruske razitko ti dneska udelaji na pockani za par korun, a vetsinou nikoho nezajima co si tam napises, takze v dnesni dobe uz je uplne jedno co tam je za razitko

Jelikož nejsem naivní a dnešní kapitalismus je takovej jakej je (kdo koho víc šuk Velmi šťastný ), takže tomu věřím HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2012 , 8:59  Naposledy upravil futcha dne 18.4.2013 , 22:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2012 , 10:25   Citovat  

futcha napsal:
Takhle vypada vyfukova vacka, o ktere pochybuji, ze by se takovym zpusobem poskodila behem ujeti 1000km.

Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.7.2012 , 10:27   Citovat  

futcha napsal:
Takhle vypada vyfukova vacka, o ktere pochybuji, ze by se takovym zpusobem poskodila behem ujeti 1000km.

No jo,ale to se dá "schovat" pod to "asi bude nutná oprava",co máš v protokolu... to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2012 , 10:29  Naposledy upravil futcha dne 18.4.2013 , 22:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
edit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina