Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Po vyměně motoru točí ale nechytne D15B2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Stipl je teď offline  Stipl
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 23:29   Citovat  

Zdravím přátelé. Kolega mi přistavil na dvůr dva civicy. Jeden měl Swapnuty motor D15B2 s 4bodem 4 generace. A druhý byl klasický 1bod 5generace. Oba motory jsem vyndal a udělal z nich jeden pořádný jelikož na tom klasickém 1bodu byl značky unik oleje přes pístní kroužky. 4bod jsem nedával protože se mi nechtělo p.cat s kablama a elektrikou, tak jsem to nechal při starém 1bodu.
Všecko jsem poskládal zapojil. Otočím klíčkem čerpadlo se rozběhne, motor točí svíčky háží jiskru ale nechytne. Vše vypadá zapojene. Je třeba udělat nějaké základní nastavení pokud byla řídící jednotka dýl odpojena? A co třeba snímač otáček na setrvačníku? Nemužou byt rozdílné setrvačníky u těch generací?Nebo nějaké čidla? Fakt jsem v koncích a hondy nedělám, nechal jsem se do tohodle ukecat. Pokud by někdo poradil díky moc.
to snad ne
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 23:55   Citovat  

podívej se zda nemáš špatně zapojený kabely na víčku rozdělovače, zda to hází jiskru atd.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 6:21   Citovat  

Stipl napsal:

Všecko jsem poskládal zapojil. Otočím klíčkem čerpadlo se rozběhne, motor točí svíčky háží jiskru ale nechytne. Vše vypadá zapojene. Je třeba udělat nějaké základní nastavení pokud byla řídící jednotka dýl odpojena? A co třeba snímač otáček na setrvačníku? Nemužou byt rozdílné setrvačníky u těch generací?Nebo nějaké čidla? Fakt jsem v koncích a hondy nedělám, nechal jsem se do tohodle ukecat. Pokud by někdo poradil díky moc.
to snad ne

být kolegou tak ten 4 bod tam chci.je to větší rozdíl než bmm a mpi.
základní nastavení není , snímač na setrváku není ,snímače jsou v rozdělovači (máš správný rozdělovač k ecu ?2 bod/ 4 bod nejsou záměnný elektricky) setrváky mužeš měnit do alejujá -není to šáde.
začal bych tím nejednodušším -kontrola typu rozdělovače správně srovnaný kabely na rozdělovači ,klasicky 1342 točí se s vačkou ,1 bývá označena , případně podle rozvodovýho kola (up nahoru).pak povolit hadici na přívodu do vstřikování ,mrknout jestli tlakuje benzín,pak mrknout jeslti se vrací vratkou.
ecu nějaký chyby nehlásí ?
není v tom nějakej alarm že by to blokoval ?

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 11:32   Citovat  

Takze si z toho udelal d15b2 s jednobodem? Prehodil jsi jednotky? Zkusil bych jestli hazi jiskru a tlakuje cerpadlo (externi svickou o blok pri startovani, a benzin povolenim privodni hadice nebo chvilku zkouset nastartovat a pak sundat sani a zda ucitis benzin). Kdyz jsem mel motor venku 9mesicu nechtel taky chytit, roztocil se az na kabely a pri seslapnutem plynovem pedalu. Z vyfuku slo snad peklo v tu chvilku Úsměv

Stipl je teď offline  Stipl
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 14:24   Citovat  

Jiskru háže. S tou vratkou se podívám jestli jde. A překontroluju to zapalování jestli jsem to omylem nepřehodil ale dával jsem si na to bacha.A myslim že na zapalování ze 4bodu je jinši konektor.že by to nepáslo na ten svazek. Uvidimé no.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Xender je teď offline  Xender
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.8.2012 , 21:00   Citovat  

ja jsem uz menil na civicu motor nekolikrat, ted jsem dokonce daval z crx motor, a popre mi to nechytalo a bylo to kvuli elektrice, vstriky muzou bejt spatny, relatko prejit jestli jsou zapojeny vsechny cidla atd, jsou to kraviny, třeba me to ted slo na tri valce kuli toho ze crx elektrika mela jinak napinovany draty tak to blbe palilo, jsou to drobnosti

Obsah fóra Honda-club.cz   
Po vyměně motoru točí ale nechytne D15B2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina