Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Česká kancelář pojistitelů ČKP - aneb banda trotlů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 8
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 9:19   Citovat  

skyline napsal:
Otazkou je, jestli jsou to skutecne janci a maji neschopny zamestnance nebo jsou to naopak vsehoschopne svine. S ohledem na demenci cele pravni upravy, ktera vubec umoznuje podobne jednani bych rekl kdyz ne to druhe, tak minimalne kombinaci obojiho.

je to dobrý Děravé/nejasné zákony...okolo toho se tu všechno točí.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 11:53   Citovat  

Joo mě od nich přišel dopis dneska... Prý, že mám zaplatit skoro 7 tisíc za to, že vozidlo nemělo povinné ... Tak samozřejmě, že jsem jim hned volal a hrozně mě zajímalo, co já mám společnýho s ručením za vozidlo, které vůbec nebylo v té době ještě moje.. koupil jsem ho, pojistil jsem ho a hotovo, povinné nebylo zaplaceno do té doby, ale slečna na telefonu se zdála ochotná a řekla ať pošlu emailem kupní smlouvu a následně mi pošlou vyjádření a že bych to tedy platit neměl, tak.. tak teda hledam smlouvu no, někde snad bude :-/ Velmi šťastný
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 12:11   Citovat  

sososo napsal:
Joo mě od nich přišel dopis dneska... Prý, že mám zaplatit skoro 7 tisíc za to, že vozidlo nemělo povinné ... Tak samozřejmě, že jsem jim hned volal a hrozně mě zajímalo, co já mám společnýho s ručením za vozidlo, které vůbec nebylo v té době ještě moje.. koupil jsem ho, pojistil jsem ho a hotovo, povinné nebylo zaplaceno do té doby, ale slečna na telefonu se zdála ochotná a řekla ať pošlu emailem kupní smlouvu a následně mi pošlou vyjádření a že bych to tedy platit neměl, tak.. tak teda hledam smlouvu no, někde snad bude :-/ Velmi šťastný

Ale proč ty bys měl dokazovat, že jsi v té době auto nevlastnil? Co když smlouvu mít nebudeš, nebo to bude smlouva ustní? Oni musejí dokázat, že jsi auto v té době vlastnil a nejlépe v centrálním registru. Mám pocit, že jen umí rozesílat obálky.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 12:32   Citovat  

georgo napsal:
Mám pocit, že jen umí rozesílat obálky.

Vzhledem k tomu, co píše marsiano ohledně náklaďáku, tak ani to ne... Velmi šťastný
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 15:00   Citovat  

Nechci se jich nijak zastávat,jsou to pěkný kapitalistický sv..ě,ale podle mne je dost chyb způsobeno polopřevody,zvláště pak když někteří vykuci jdou z polopřevodu do polopřevodu,na plný moce,dobrovzdání a všechny možné šméčka-oni pak rozesílaj dopisy všem protože v tom je hokej tak se sichrují předchozí vlastník,vlastník,člověk co si to nepřevedl,člověk s plnou mocí,plná moc na jiného člověka,ten co si to nakonec pochybně převedl,invalida jež vlastnil 1 den,ten co využil invalidy=1 auto má pak 7 potencionálních neplatičů Úsměv

Mam rád starou dobrou osvědčenou klasiku kdy se auto nestřídá,vlastní ho něakou dobu 1 člověk,je to současně provozovatel,majitel i pojistník,má vše řádně zapsané a přihlášené tak jak to má být a nevymýšlý žádné fígle,šméčka a chytrystiky jak co vobejít,koho vodrbat,nabalamutit,na všem vydělat,a využít všechny právní kličky co jdou už jen tak z principu KO
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 15:26   Citovat  

Cody napsal:
jsou to pěkný kapitalistický sv..ě,

Prosim? Tento socansky vymysl je prosim kapitalisticky v cem?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 15:36   Citovat  

chtělo by to sehnat lidi a podat hromadne trestní oznamení už to zachazí opravdu daleko. naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 18:59   Citovat  

skyline napsal:
Prosim? Tento socansky vymysl je prosim kapitalisticky v cem?

Vytřískat z lidí prachy,to je asi hlavní cíl ne? (jasně schovaný za ušlechtilou myšlenku dostat ze silnic nepojištěná auta což je dobře ale způsob již tak štastný není)

ps: nechci se pouštět do politických diskuzí papa
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 20:26   Citovat  

Cody: schovavat okradani lidi za uslechtile myslenky je ovsem socalismus, nikoliv kapitalismus. To je dobre si uvedomit, at uz mas nebo nemas chut diskutovat o politice.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 8:01   Citovat  

ze mě už taky něco vytáhli,po 3 letech mi poslali že jim dlužim asi buro,kvuli tomu že jsem neměl pojistku na autě ,které byo odstavené,ale bohužel moje blbost že jsem auto neodhlásil.Takže v mém případě měli pravdu,ale co tady čtu,tak to je mazec... cože cože ?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 8:10   Citovat  

rattray napsal:
...ale bohužel moje blbost že jsem auto neodhlásil.Takže v mém případě měli pravdu

Teď je otázka kolika lidem předtím kvůli Tvému autu psali, než se dostali na Tebe pořádnej výtlem
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 11:34   Citovat  

Pořád řeším ten problém s ČKP, v originál obálce která byla v dopise od nich, jsem jim už před dvěma měsíci poslal dopis že nemají na příspěvek nepojištěných nárok. Kontroluji pravidelně status vyřízení na jejich stránkách, ale nic se nezměnilo. Pořád je tam jako poslední bod: ODESLÁNA VÝZVA (výzva odebrána).
Jelikož se nic neděje, ani mi nedošlo vyjádření na můj dopis, chtěl jsem jim to poslat znovu mailem, ale už na úvodní stránce mají napsáno, že komunikace emailem není možná.
Kam jim teda mám poslat ten dopis? Přijde mi to celé na hlavu postavené.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 20:11   Citovat  

Stepa napsal:
Teď je otázka kolika lidem předtím kvůli Tvému autu psali, než se dostali na Tebe pořádnej výtlem

Přesně tak-o tom sem právě psal výše.
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2012 , 10:15   Citovat  

Zdravíčko, píšou každému kdo by s tím mohl mít jen co spojené...je to neskutečnost to.
Jak tak koukám tak snad skoro na každého 3 občana něco najdou jak ho otravovat.
Každému z Vás přeju pevné nervy, stálo je to i mě ale naštěstí dali pokoj.

MAPONE: napiš to ručně nebo na PC, naskenuj a přilož jim na Webu / výzva k dokumentům. Sami mi předtím řekli že písemná komunikace bude déle trvat at vše posílám elektronickou komunikací. Ale jestli tam máš výzva odebrána tak si tam zavolej co to znamená , nahrávej si hovor a jak ti řeknou že je vše ok tak to neřeš. Hlavně at v hovoru zazní všechny podstatné věci!
   Návrat  
Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 13:39   Citovat  

bráchovi přišla výzva na zaplacení od 2.10. do 30.12 2010 za nepojištění.

Auto se koupilo 1.10, 6.10 ho majitel odhlásil a 27.10 se přihlásilo a pojistilo.

Majitel zrušil pojistku hned 1.10.2010.

Po dnešním telefonátu mi ženská tvrdí, že přepočítaj dlužnou částku od 2.10 do 27.10 když jsem ji tvrdil, že mám 14 dní čas to pojistit tak mi tvrdila, že ne.

Edit: Tak jsem si to blbě vyložil Velmi šťastný

Vyřešeno
   Návrat  
gembler je teď offline  gembler
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 16:12   Citovat  

Taky mě obeslali. Zhruba před rokem přišel dopis z ČKP, že jsem auto neměl pojištěné od ledna 2010 až do 4. března 2010. Majitelem jsem se stal 5. a ihned pojistil na VINko. ČKP jsem poslal kopii kupní smlouvy, která to jasně dokazuje a od té doby byl klid.
Dále je ale fakt, že jsem povinen si na sebe odhlášené auto přihlásit do deseti dnů, techničák mi domů přišel asi za 14dnů, tak jsem letěl na úřad a tam jsem vystál 3,5 hodinovou frontu (2 dny jsem to zkoušel a pokaždé zavřeli, aniž bych se dostal na řadu), kde mi milá pani pověděla, že neni zaplacena ekodaň 3000 (na mýho ekouše, kterej životní prostředí zatěžuje asi jako skateboard) a že s tim musim do centra na Jungmanovu, ale na to jsem se vytento (prostě buď nebyl čas, a nebo prachy) a auto už je takhle 2 roky odhlášený na moje jméno. Teď ale prachy mám a mám i čas, ale celkem se bojim, jestli za to nemůžu vyfásnout flastr Bueee Co myslíte vy? Mám se vymluvit na svoji hloupost a sypat si popel na hlavu, že jsem chtěl, ale že nebyly peníze, ani čas a navíc v bazaru mi tvrdili, že ekodaň je zaplacená (což je taky pravda), nebo se mám zařídit nějak jinak?
   Návrat  
Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 23:12   Citovat  

jestli to chceš přihlásit nebál bych se bud pokornej k pani úřednici a bude to v poho Úsměv
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 6:47   Citovat  

A je vyřízeno Úsměv

Bez názvu.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.jpg, 289.72 kB
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2012 , 22:15   Citovat  

Tak a je to tu znova.Uběhlo půl roku od posledního a zase mi poslali 2 dopisy,že prej sem neplatil.Po dohledání podkladů jsem v tom opět nevině. Asi si pořídím kolo.Tam se pojistka nemusí platit. Velmi šťastný
Proto se ptám.Má někdo návrh co jim napsat ať už neotravujou protože mě to už vážně nebaví dělat práci za někoho jiného.Něco čím tam pořádně někoho nakrknu.Mají tam v tom bordel a to jako pořádný.V tom jednom dopise našla moje milá i chybu co tam mají tak jim to tam zaškrtnu. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.9.2012 , 23:00   Citovat  

Prelude napsal:
Tak a je to tu znova.Uběhlo půl roku od posledního a zase mi poslali 2 dopisy,že prej sem neplatil.Po dohledání podkladů jsem v tom opět nevině. Asi si pořídím kolo.Tam se pojistka nemusí platit. Velmi šťastný
Proto se ptám.Má někdo návrh co jim napsat ať už neotravujou protože mě to už vážně nebaví dělat práci za někoho jiného.Něco čím tam pořádně někoho nakrknu.Mají tam v tom bordel a to jako pořádný.V tom jednom dopise našla moje milá i chybu co tam mají tak jim to tam zaškrtnu. Velmi šťastný

Napiš jim něco jako DaM - že Ti píšou neoprávněně, ať si v tom udělají pořádek a pokud chtějí,abys dělal práci za ně, tak ať pošlou smlouvu o dílo a si účtuješ si litr za hodinu.
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2012 , 8:08   Citovat  

Prelude napsal:

Napis jim, ze jim v tom velmi rad pomuzes udelat poradek. Tvoje sazba je 1.000 Kc na hodinu + vydaje (benzin, poplatky, atd.) Kdyz poslou objednavku, do tydne jim udaje dohledas a posles spolu s fakturou. Tohle napis a doporucene odesli na jejich adresu k rukam Mgr. Krejzara s tim, ze odpoved ocekavas do 30 dni, jinak povazujes celou vec za uzavrenou. A nezapomen ho ode mne pozdravovat, myslim, ze by to mohlo pomoct Úsměv
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2012 , 9:44   Citovat  

Vloni touto dobou mi přišel taky dopis od ČKP a výzva k okamžité úhradě za určité období pojištění bývalého auta a rovnou si řekli (aby asi netroškařili) o 5500 kč! všechno jsem měl tehdá v pořádku a tak jsme s kámoškou dali papíry, smlouvy apod. dohromady a zaslali jim vše potřebné, načeš přišel omluvnej dopis od ČKP. No a asi před měsícem (po roce) si du tak na poštu a hle, opět dopis od ČKP a zase ta samá výzva k okamžité úhradě 5500 kč a rovnou se složenkou!!! Tak tam volám a oni že o ničem neví, žádný papíry že odemě nemají, takže sem musel zase složitě všechno najít, dát dohromady a zaslat jim to. No, pak přišel opět omluvnej dopis a potvrzení o ukenčení případu! naštvanej naštvanej naštvanej pořádnej výtlem
Tak uvidím zas za rok, jestli se mi ozvou se stejnou výzvou Velmi šťastný
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2012 , 10:26   Citovat  

Tomik napsal:
Vloni touto dobou mi přišel taky dopis od ČKP a výzva k okamžité úhradě za určité období pojištění bývalého auta a rovnou si řekli (aby asi netroškařili) o 5500 kč! všechno jsem měl tehdá v pořádku a tak jsme s kámoškou dali papíry, smlouvy apod. dohromady a zaslali jim vše potřebné, načeš přišel omluvnej dopis od ČKP. No a asi před měsícem (po roce) si du tak na poštu a hle, opět dopis od ČKP a zase ta samá výzva k okamžité úhradě 5500 kč a rovnou se složenkou!!! Tak tam volám a oni že o ničem neví, žádný papíry že odemě nemají, takže sem musel zase složitě všechno najít, dát dohromady a zaslat jim to. No, pak přišel opět omluvnej dopis a potvrzení o ukenčení případu! naštvanej naštvanej naštvanej pořádnej výtlem
Tak uvidím zas za rok, jestli se mi ozvou se stejnou výzvou Velmi šťastný

Pokud na ne ani pri tomto druhem pokusu o vydirani nepodas trestni oznameni, tak si nestezuj, az ti napisou za rok potreti. Vubec se vam vsem divim, ze s tema sv!nema komunikujete podle jejich not Smutný Kdyby na ne kazdy, koho vydiraji, podal TZ, tak uz ten jejich spolek neexistuje a jejich radobypravnik Krejzar sedi za katrem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2012 , 13:50   Citovat  

Poprosil bych o radu (nebo radši rovnou o pomoc)...
Něják začátkem června myslim mi poslali první dopis, to už jsem psal někde pár příspěvků zpět..
Od té doby jsem jim na jejich stránky nahrál všechno možný včetně kupní smlouvy - takže i jméno
a bydliště bývalé provozovatelky... Auto jsem koupil na začátku roku, ale slečna ho evidentně pojištěné neměla.
od 19.10.2010 do 28.02.2011 si účtují kreténi (teď s druhým dopisem) už skoro 7 000,- ... Od 28.02 ho mám (a mám ho řádně pojištěné) u kooperativy... ten kdo byl přede mnou byl u český - což jsem jim i zkoušel vysvětlit, já totiž u český nikdy nebyl pojištěný, tak ať si zjistí, kdo to (ne)měl pojištěný přede mnou a vymáhají po něm, ale jak už zde někteří psali, oni s nepracují, jen otravují život druhých... Samozřejmě, že nehnuli prstem, ani nezkoušeli nic zjistit, moje všechny námitky byly označeny jako, že nemají vliv a v dopise co poslali nyní již se složenkou píší, že v době nepojištěný (kdy jsem auto vůbec neměl) jsem BYL jeho provozovatelem a tak musím uhradit ... za prvé nemám, za druhé nedám, protože jsem to auto prostě neměl, ale když na ty kretény nemam ani mail a telefonovat (na to prostě bohužel taky nemam (ani peníze ani nervy) vysvětlovat něco nějáký huse, které pak řekne: "Hmm smůla, zaplaťte!") Vyhrožujou, začínaj bejt docela hustý a tak něják nevím jak je poslat do ****. Kdyby na ty peníze ode mne nárok měli, uznal bych chybu a zaplatil (třeba bych si pujčil nebo tak něco), ale tohle je fakt vydírání Smutný pls pomoc wokurka wokurka wokurka
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2012 , 15:07   Citovat  

sososo napsal:
Něják začátkem června myslim mi poslali první dopis, to už jsem psal někde pár příspěvků zpět..
Od té doby jsem jim na jejich stránky nahrál všechno možný včetně kupní smlouvy - takže i jméno
a bydliště bývalé provozovatelky... Auto jsem koupil na začátku roku, ale slečna ho evidentně pojištěné neměla.
od 19.10.2010 do 28.02.2011 si účtují kreténi (teď s druhým dopisem) už skoro 7 000,- ... Od 28.02 ho mám (a mám ho řádně pojištěné) u kooperativy... ten kdo byl přede mnou byl u český - což jsem jim i zkoušel vysvětlit, já totiž u český nikdy nebyl pojištěný, tak ať si zjistí, kdo to (ne)měl pojištěný přede mnou a vymáhají po něm, ale jak už zde někteří psali, oni s nepracují, jen otravují život druhých... Samozřejmě, že nehnuli prstem, ani nezkoušeli nic zjistit, moje všechny námitky byly označeny jako, že nemají vliv a v dopise co poslali nyní již se složenkou píší, že v době nepojištěný (kdy jsem auto vůbec neměl) jsem BYL jeho provozovatelem a tak musím uhradit ... za prvé nemám, za druhé nedám, protože jsem to auto prostě neměl, ale když na ty kretény nemam ani mail a telefonovat (na to prostě bohužel taky nemam (ani peníze ani nervy) vysvětlovat něco nějáký huse, které pak řekne: "Hmm smůla, zaplaťte!") Vyhrožujou, začínaj bejt docela hustý a tak něják nevím jak je poslat do ****. Kdyby na ty peníze ode mne nárok měli, uznal bych chybu a zaplatil (třeba bych si pujčil nebo tak něco), ale tohle je fakt vydírání Smutný pls pomoc wokurka wokurka wokurka

a tys jim neposlal kupní smlouvu že auto vlastníš od 28.2. ? většinou jim tohle stačí a pak už to řeší tam kde mají protože máš doklad o tom že auto nebylo tvoje a hlavně jsi ho předpokládám vlastnil viz. velký TP až po 28.2. což ty jsi pojistku měl...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.10.2012 , 21:01   Citovat  

sososo napsal:

Zkus si přečíst první stránku,tam máš inspiraci od DaMa a nepoužívej ten jejich web, ale přímo poštu na doručenku.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2012 , 6:52   Citovat  

Speedey napsal:
a tys jim neposlal kupní smlouvu že auto vlastníš od 28.2. ? většinou jim tohle stačí a pak už to řeší tam kde mají protože máš doklad o tom že auto nebylo tvoje a hlavně jsi ho předpokládám vlastnil viz. velký TP až po 28.2. což ty jsi pojistku měl...

Kupní smlouvu jsem jim poslal o to víc mě to nas..štvalo, že to vůbec nevzali v potaz :-/ nevim jestli je velkej problém že v tp napsanej nejsem? Smutný (je na asi 2. nebo 3. majitele zpátky a od něj se to prodávalo jen na smlouvu), ale jinak všechno mam v pořádku... To nemůžou ale zjistit podle toho kdo to měl pojištěný u tý český pojišťovny? Když už ví, že tam to auto bylo pojištěný, tak by snad mohli zjistit kým a jít po něm, že neplatil, ne? ...

Hellborn napsal:
Zkus si přečíst první stránku,tam máš inspiraci od DaMa a nepoužívej ten jejich web, ale přímo poštu na doručenku.

Kouknu, zkusím..
děkuju OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 8:07   Citovat  

Winner :hehe:
Děkuju kluci za pomoc, za dodání odvahy i sebevědomí pifko
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 8:47   Citovat  

Mapone napsal:
Ahoj, chystám se na čkp poslat dopis, jelikož jak jsem různě tak poptával a zjistil, nemají vůbec právo chtít po lidech nějaké příspěvky pojištění. Byl bych rád kdyby jste se na to někdo podíval a dal znát co si o tom myslí, případně co ještě dopsat nebo poopravit.
Díky

Takže asi po dvou měsících co jsem jim poslal mou napsaný dopis, že ze zákona nemají právo po mě požadovat příspěvek, jelikož vozidlo nebylo používáno na veřejných komunikacích. Poslali odpověď, že mou podané argumenty zamítají a místo složenky na 1200,- rovnou poslali novou na 1300,- to snad ne Takže pokus byl, dál se s nima hádat nemám sílu a peníze pošlu. Třeba někdo vymyslí nějaký nový způsou jak to obejít. A nebo dotáhne do dokonalosti můj původní plán Nápad je tu!
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 10:57   Citovat  

Mapone napsal:
Takže asi po dvou měsících co jsem jim poslal mou napsaný dopis, že ze zákona nemají právo po mě požadovat příspěvek, jelikož vozidlo nebylo používáno na veřejných komunikacích. Poslali odpověď, že mou podané argumenty zamítají a místo složenky na 1200,- rovnou poslali novou na 1300,- to snad ne Takže pokus byl, dál se s nima hádat nemám sílu a peníze pošlu. Třeba někdo vymyslí nějaký nový způsou jak to obejít. A nebo dotáhne do dokonalosti můj původní plán Nápad je tu!

To mě udělali taky, ale tak amatérskym způsobem, že jsem si řekl, že se nenechám utáhnout na vařený nudli. Odpověď jim trvala 59 pracovních dní, napsali, že vše prověřili a nic nezjistili. Přitom po mě ani nechtěli konatkty na svědky, fakturu a fotodokumentaci ze sertvisu, prostě nic. Jen zvedli cenu o 75,-kč a zaplať. Napsal jsem jim tedy znovu a rovnou jsem je upozornil na to že v rámci rovných podmínek požaduji odpověď do 30 dnů a důkaz, že bylo vozidlo provozováno. Já říkám "nas...at", jestli to jen trochů půjde, tak ani Kč, týhle partě neužitečnejch prudičů. mravenec
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Česká kancelář pojistitelů ČKP - aneb banda trotlů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina