Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
accord r.v.95 1.8i F18A3, problém s ventilátory chladiče
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
pitrrrs je teď offline  pitrrrs
0
PříspěvekZaslal: 26.8.2012 , 18:21   Citovat  

Zdar honďáci, mám menší problém s mým accordíkem. Jeden den jsem přijel,zaparkoval a auto se nehnulo do druhého dne. Druhý den jsem si šel dolejt kapalinu do ostřikovačů a vše bylo jako vždy. Asi o 2 hodiny později jsem šel okolo a slyším,jak mi běží ventilátor na chladiči. Otevřel jsem kapotu a zjistil jsem, že se točí levý z pohledu řidiče,což je chladič ke klimě. Při zapnutí zapalování se rozeběhne i druhý a to je motor studený. Nevíte někdo,co to může být nebo nestalo se něco podobného někomu.

Díky za každou radu naštvanej

PS. Já osobně mám podezření na radiator fan module podle servisního manuálu. Smutný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
pitrrrs je teď offline  pitrrrs
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2012 , 17:56   Citovat  

pitrrrs napsal:
Zdar honďáci, mám menší problém s mým accordíkem. Jeden den jsem přijel,zaparkoval a auto se nehnulo do druhého dne. Druhý den jsem si šel dolejt kapalinu do ostřikovačů a vše bylo jako vždy. Asi o 2 hodiny později jsem šel okolo a slyším,jak mi běží ventilátor na chladiči. Otevřel jsem kapotu a zjistil jsem, že se točí levý z pohledu řidiče,což je chladič ke klimě. Při zapnutí zapalování se rozeběhne i druhý a to je motor studený. Nevíte někdo,co to může být nebo nestalo se něco podobného někomu.

Díky za každou radu naštvanej

PS. Já osobně mám podezření na radiator fan module podle servisního manuálu. Smutný

Tak malá změna, ventilátory už fungují jak mají, ale přes noc se mě vybila baterka, ale pokud odpojím 15A pojistku na pozici č.30, tak se mi nevybíjí baterka, ale nejede samozřejmě klima ani větrák ke klimě. to mi hlava nebere
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
accord r.v.95 1.8i F18A3, problém s ventilátory chladiče
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina